A 2020-as legjobb projektmenedzsment szoftver: stílusosan készítse el

A projektmenedzsment szoftver zsúfolt terület, sok kiváló választással versenyezhet a figyelme és a dollárért. A világ legnagyobb cégei az eszközöket használják, hogy jobb és intelligensebb munkát végezzenek, és mindenféle vállalkozás kihasználja sok hasznos funkcióját.


Rengeteg programot vizsgáltunk meg az évek során, és megosztjuk azt, amit megtanultunk a legjobb projektmenedzsment szoftver ebben a körben.

Egy jó projektmenedzsment eszköz változtathat az alsó sorban. Azáltal, hogy kiküszöböli a felesleges munkát, korszerűsíti a kommunikációt és egy helyen tárolja a kritikus fájlokat, megkönnyítik a csapat életét, és segít, hogy kevesebb munkát végezzen rövidebb idő alatt.

Ez a fordulópont a legjobb eszköz, amelyet megnéztünk. Annak érdekében, hogy alapos előnézetet kapjunk, általános kedvencünk a monday.com, tehát sietve ugorj rá. A használhatóság és az erő kombinációja alapján választottuk.

A kimenő bajnok Wrike még mindig nagy hitter, de bonyolultabb. Ha függőség-kezelésre és alfeladatokra van szüksége, akkor ez a jobb választás. Ezen túlmenően más kedvenceink különféle dolgokat kínálnak, ezért olvasd el és próbáld megtalálni az Önnek megfelelőt.

Itt található az öt legfontosabb projektmenedzsment szoftver megoldás:

Szeretné megnézni a teljes listát? Lehet, hogy fedezted lent .

Ha néhány különleges felhasználási esetet keres a következő projektjéhez, íme néhány cikk, amelyek segítenek az út mentén: 

 • Ingyenes projektmenedzsment szoftver
 • Projektmenedzsment szoftver szabadúszók számára
 • Projektmenedzsment szoftver kisvállalkozások számára 
 •  Projektmenedzsment szoftver Mac-hez
 • Kanban Projektmenedzsment Szoftver
 • Scrum szoftver

Hogyan válasszuk ki a legjobb projektmenedzsment szoftvert

Nagyon sok a verseny a projektmenedzsment piacon, így a legjobb platformok közötti különbségtétel kihívást jelenthet. Néhányuknak szokatlan tulajdonságai vannak, sokuknak van két-két furcsa dolga, és legtöbbjük jó a projektmenedzsment bizonyos szempontjain.

Nincsenek szembesülések a legjobb válogatások között, ezért arra ösztönözjük Önt, hogy határozza meg saját prioritásait, majd olvassa át az áttekintéseinket és megnézze, melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek. Ezek az eszközök egyfajta ingyenes próbaverziót kínálnak, és a legtöbb lehetővé teszi hitelkártya-adatok megadása nélküli regisztrációt, tehát gondolkodjon el azon, amit akar, majd válasszon egyet és teszteljen.

Projektmenedzsment magja

A legtöbb menedzsment szoftver kulcsfontosságú a feladatkezelés. A feladatokat „kérdéseknek” vagy „tételeknek” lehet nevezni, de a terminológiát megváltoztató eszközök továbbra is ugyanúgy működnek. A feladatok hozzárendelhetők a csapat tagjaihoz és ütemezhetők. Ha elkészült, akkor megjelölheti azokat teljesnek, így mindenki láthatja, hogy mi történik.

Számos eszköz megy tovább, és lehetővé teszi a feladatok részfeladatokra bontását, néhányuk pedig teljes függőségi menedzsmentet kínál. Ez lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a másoktól függő összes feladat ütemezett legyen-e ezek után a feladatok elvégzésével, és ezzel elkerülje a költséges késéseket.

A projekt menedzsment eszközei az alfeladatok és a függőségek kezelése szempontjából oszlanak meg:

A legjobb projektmenedzsment szoftverfeladatok: Alfeladatok: Feladatfüggőségek:
monday.com
Wrike
TeamGantt
ászana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Alaptábor

Jellemzők

A projektmenedzsment szoftver értékelésekor számos tulajdonságot vizsgálunk. Rengeteg tárterület hasznos a projektekkel kapcsolatos fájlok megosztására. Ha csak dokumentumokat és képeket oszt meg, akkor nincs szüksége hatalmas összegre, de a videó és a hang igényei nagyobbak lesznek.

Egyes eszközök korlátlan helyet kínálnak, de általában a fájlméret-korlátozások vannak érvényben. Ezek azonban eltérőek, tehát ha különleges igényei vannak, fizetni fog a részletek ellenőrzéséért. Ha sok fájlt szeretne online áthelyezni, üzleti felhőalapú tárolási cikkeink számos lehetőséget kínálnak erre, amikor online beállítják.

A más platformokkal történő integráció meghosszabbíthatja egy alkalmazás elérhetőségét, és segít abban, hogy vállalkozása legnagyobb részét egy helyen tartsa. A fájlmegosztáson kívül integrálhatja e-mailjeit és névjegyeit, valamint más kezelőalkalmazások feladatait.

A legtöbb eszköz legalább néhány platformon integrálódik, de néhányuk lehetővé teszi a csatlakozást még sok máshoz. Itt érdemes megemlíteni a Zapier-t, mert egy eszköz, amely hozzá integrálódik, hatalmas alkalmazásokkal képes kapcsolódni.

Néhány platformon szokatlan vagy kettő van. Érdemes odafigyelni rájuk, mert ezek megváltoztathatják a lényegét. Például az Airtable blokkjai nem ritka funkciókat kínálnak, és a Mavenlink erős pénzügyi tulajdonságokkal rendelkezik. Online számviteli cikkeink akkor is érdekesek lesznek, ha pénz-központú eszközt keres.

A beépített csoportos csevegési és üzenetküldő rendszerek, valamint az egyes feladatok kommentálásának és dokumentálásának képessége általános. Néhány eszköz megosztotta a wiki létrehozását vagy a jegyzetek készítését, amelyek segítenek a projektek dokumentálásában és mindenki számára a legújabb fejlesztésekkel való nyomon követésében.

Ezek a kommunikációs lehetőségek megkönnyítik a csapat tagjai számára, hogy ugyanazon az oldalon maradjanak, függetlenül attól, hogy hol vannak, és élvezhessék a távoli munka előnyeit..

Az ellenőrzési eszközök is jók, és nélkülözhetetlenek azok számára, akiknek elszámoltathatóvá kell tenni az embereket, vagy szeretnék látni, hogy mit csinálnak.

Végül pedig a mobilalkalmazások hasznosak, mivel lehetővé teszik, hogy fülöket tartson a dolgokon, amikor távol van az íróasztalától. A legtöbb platformon dedikált alkalmazások vannak Android és iOS számára.

Kilátások Galore

Az egyik legfontosabb különbség ezen eszközök között az, hogy hogyan mutatják be az adataikat. Általános a kanban stílusú megközelítés, a feladatokat oszlopokba sorolva, amelyek a projekt különböző szakaszaira vonatkoznak.

Lehet, hogy hallottál Trello-ról. Ez jó eszköz, de nem elég bonyolult ahhoz, hogy átlépje a feladatkezelést és a projektmenedzsmentet elválasztó vonalat (olvassa el a Trello kezdő útmutatóját). A Trello egy kanban fórumot használ a nézethez, csakúgy, mint a monday.com és a LeanKit.

Más eszközök egy Gantt-diagramot használnak, amely megmutatja, hogy minden hogyan illeszkedik egymáshoz. A Gantt-diagramok lehetővé teszik, hogy láthassa, mely feladatokat kell először elvégezni, és ki tudja dolgozni, ha az elvégzett változtatások problémákat okoznak-e a munkafolyamatban..

Vannak, akik egy egyszerű régi listát használnak, amely elég jól működik. Asana jó munkát végez rajta, csakúgy, mint Wrike. A legtöbb eszköz rendelkezik naptár nézettel, valamint jelentéskészítőkkel. Több egzotikus nézet, például a PERT is megtalálható.

A legjobb eszközök többféle lehetőséget kínálnak az adatok megtekintésére, de minél több lehetőség van, annál jobb a felület, hogy mindent tisztázhasson.

Megközelítés

Ezek az eszközök különböző megközelítéseket alkalmaznak. Néhányan, mint például a Freedcamp és az Asana, barátságos karral járnak a válluk körül, így barátságosak és könnyen kezelhetők. A spektrum másik végén az olyan eszközök, mint a LeanKit és a Mavenlink, továbbra is szorosan összpontosítanak az üzleti pénz megszerzésére.

Néhányan egy bizonyos munkamódszerbe vezet, míg mások lehetőséget adnak arra, hogy mindent ellenőrizhessen és finomítson az Ön igényei szerint. Ezek az eszközök nagyon sok energiát kínálnak, de alaposan meg kell gondolni a választásait. Ne feledje, a cél az, hogy megkönnyítse a csapata számára a dolgokat.

Amit jobban szeretne, az önre fog jönni. Ne feledje, hogy ha úgy találja, hogy az egyik eszköz nem az Ön számára, mások másként is érzik magukat, bár hasonló szerkezetük van. Ha nem tetszik az első, amit megpróbálsz, ne add fel.

Biztonság és adatvédelem

Nagyra értékeljük egy olyan szolgáltatást, amely az Ön adatait biztonságos és személyesen tartja. Függetlenül attól, hogy van-e vagy sem, nehéz felmérni, de megnézzük a használt titkosítást és a tanúsításokat, valamint az adatvédelmi irányelveinket.

Nagyra értékeljük az SOC 2 tanúsítványokat és az EU-USA betartását. és a svájci-amerikai. adatvédelmi pajzsok és az általános adatvédelmi rendelet. Az utóbbiról a GDPR-cikkben olvashat.

Jóak azok a szolgáltatások, amelyek lehetőséget adnak a hozzáférési beállítások hangolására. Ha beállíthatja saját biztonsági irányelveit, és ellenőrizheti, hogyan hitelesíti a felhasználókat, akkor megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a biztonság és a használhatóság között.

Ha nehézségekbe ütközik a jelszavakkal kapcsolatos irányelvek kidolgozása során, egy erőteljes jelszókészítési útmutató létrehozásával kapcsolatos tippeket ad Öntől a megfelelő.

A két tényezővel rendelkező hitelesítés is fontos. Olvassa el a kétfaktoros hitelesítésről szóló cikket, ha meg szeretné tudni, miért.

Számos veszély rejtőzik az interneten, amint azt az online biztonságról szóló cikkeink leírják. Kedvenc szolgáltatásaink mindent megtesznek, hogy megóvják Önt a káros hatásoktól. Válasszon egyet, és maradjon biztonságban.

Szerviz és támogatás

A projektmenedzsment szoftver nem az, hogy segítsen szép diagramok rajzolásában. Ez segíti a projekt gyorsabb elindulását és a problémák kiküszöbölését. Ha problémába ütközik, kritikus, hogy a lehető leghamarabb javítsa ki. Röviden megvizsgáljuk az egyes platformok támogatási lehetőségeit.

A dokumentáció és az oktatóanyagok mellett megvizsgáljuk a kapcsolatfelvétel lehetőségeit is, és általában egyet vagy kettőt kipróbálunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a válaszok gyorsak és pontosak.

Nagyra értékeljük, hogy kapcsolatba léphetünk egy kapcsolatfelvételi űrlap vagy e-mail cím, valamint egy élő lehetőség, például a telefon vagy a közvetlen csevegés segítségével. Figyelembe vesszük a túl lelkes értékesítési embereket és a magánélet védelmével kapcsolatos kérdéseket is – például a támogatási munkatársakat már korábban is elérhetjük a projekt belső munkatársainak..

Az eszközök

További beszéd nélkül itt található a listánk. Kezdjük a kedvenc szolgáltatással, a monday.com-nal

1. monday.com

Ha valami egyszerűen használható, sima, modern felülettel szeretne, ne keresse tovább a monday.com oldalt. A projektmenedzsment megkönnyíti, de barátságos felületének ellenére rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik.

hétfő-board
A monday.com szép kanban nézettel rendelkezik a projektek kezelésére.

Különböző módon jeleníti meg a projektjét, a fő kanban nézettel kiegészítve egy naptár, idővonal, tevékenységi napló és diagram nézetekkel.

Testreszabható, nagymértékű ellenőrzést kínál a mezők felett, és lehetővé teszi a szükséges egyszerű és bonyolult rendszer felállítását. Számos sablonnal érkezik, amelyek lehetővé teszik a gyors elindítást és a platform használatának különböző módjainak megnézését.

Rengeteg tárhelyet kap, az alapszintű 5 GB-os, a Pro terv korlátlan tárhelyével. A Zapier, a Slack, a Trello és a Dropbox integrációival más platformon is felhasználhatja az adatokat. Ha Slack-szal használja, akkor érdemes megnéznie a Slack útmutató legjobb felhőtárolóját is.

Kiváló minőségű biztonságot kínál, a GDPR-vel és az EU-val. Adatvédelmi pajzs megfelelősége, SOC 2 tanúsítás és 256 bites titkosítás. Ezenkívül lehetősége van kétfaktoros hitelesítésre, valamint a biztonsági beállítások és naplók széles skálájára. A magánélet védelmére szolgáló, 99 ingyenes eszközünkkel felsoroltak sok más módszert, amelyek segítik az adatok biztonságát.

A rengeteg alkalmazáson belüli útmutatás mellett a monday.com nagy tudásbázissal és rendszeres webináriumokkal is rendelkezik, amelyek segítenek megismerni az útját. Támogatása is gyors, mindössze négy perc alatt érkezik hozzánk. Ez nagyszerű választást jelent, ha aggódik amiatt, hogy elakad, amikor először használja.

A monday.com ára havi 25 dollárról indul egy ötfős csapat számára, tehát kiváló érték, ha tisztességes méretű csapata van. Ha csak egy vagy kettő vagy köztetek, az nem olyan jó, de ingyenesen megnézheti a 14 napos tárgyalás jóvoltából. Ha többet szeretne tudni róla, olvassa el a monday.com áttekintést.

2. Wrike

A Wrike kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkezik, amely magában foglalja a függőségek kezelését, a jelentések létrehozását és a naptár nézeteit, amelyek egymás fölé fedhetők az ütemezések összehasonlításához..

wrike-aktivitás-jelentések

Feltölthet fájlokat és mellékleteket, és megjegyzéseket fűzhet hozzájuk, ideértve a videofájlok meghatározott pontjait is, így a Wrike hasznos eszköz lehet a videók kezeléséhez. Ingyenes tervével 2 GB tárhelyet kap, amely vállalati szinten 100 GB-ra növekszik. Ha sok nagy fájlt használ, akkor védelemre szorul, ha katasztrófa sztrájkol, ezért tekintse meg az online legjobb biztonsági mentési szolgáltatásokról szóló cikkünk útmutatását.

Két tényezőjű hitelesítéssel rendelkezik, és az Enterprise felhasználók lenyűgöző választékot kapnak a biztonsági lehetőségekről. A jelszavas házirendek kezelése mellett ellenőrizheti a fájlok tárolását és a hálózati hozzáférést is. Akár megakadályozhatja az embereket az ismeretlen IP-címektől, hogy az élet még nehezebbé váljon a leendő hackerek számára. A számítógépes bűnözésről szóló cikkünkben tippeket találunk a bajból az interneten való maradáshoz.

A Wrike kiemelkedő támogatással rendelkezik. Három perc alatt választ kaptunk az élő csevegés kérdésére, és a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül feltett kérdésre 30 perc alatt válaszolunk a Hálaadás hétvégén. Ha szeretne, telefonon is beszélhet valakivel. Van egy nagy tudásbázis is, amely segít elakadás esetén.

Annak ellenére, hogy kiváló minőségű, a Wrike nem túl drága, és még ingyenes csomagjával is rendelkezik. 9,80 dollárnál az alapterve nem fogja megtörni a bankot. Prémium szintjei drágábbak, de rengeteg pénzt kap, ideértve a biztonság fentiekben említett finom ellenőrzését.

Ez az egyik legjobb mindenütt jelenlévő platform, és nagyon ajánljuk. Erről bővebben a Wrike ismertetőnkben olvashat.

3. Asana

Ha attól tart, hogy az itt található eszközök túl bonyolultnak hangzanak, Lehet, hogy az Asana az Ön számára. Olyan egyszerűen használható, amennyit csak akar, és éppen a feladatkezelés és a projektmenedzsment vita jobb oldalán ül, elegendő ellenőrzést biztosítva a projektek hatékony irányításához, anélkül, hogy annyit tenné, hogy zavaróvá váljon..

A fő nézet csupán a feladatok listája, de hozzá tud adni részfeladatokat, hogy lebontják azokat. Magában foglalja a függőségi menedzsmentet a fizetett tervektől, valamint a ellenőrzést, az erőforrás-kezelést és a különféle integrációkat. Vannak naptár- és idővonal-nézetek is, és korlátlan tárhelyet kap a mellékletekhez.

ászana-ünnepség

Az Asana-i ünnepségek nagyszerű módja annak, hogy jutalmazzák Önt a dolgok elvégzéséért, és szórakoztatóvá tegyék a munka rutinját. Motiválhatják az alkalmazottakat és fokozhatják az elkötelezettséget. A feladatok kikapcsolásakor előfordulhat, hogy egyszarvú vagy narvális áthalad a képernyőn, vagy az ablak alatt felbukkanó színes arc látható. Ha ezek a dolgok nem motiválnak téged, akkor nincs lelked.

Ha szünetet tart a munka miatt, olvassa el szórakoztató cikkeinket, amelyek segítenek szórakoztatni magát az interneten.

Az Asana rendelkezik egy használható ingyenes réteggel, amely ideális személyes projektek kezelésére vagy csak egy gyors feladatlistaként. Fizetett tervei havonta 9,99 dollár / felhasználó. Az ingyenes tervtől kezdve és a szolgáltatások fejlesztésekor kezdve nagyszerű belépési pont, ha még nem ismeri a projektmenedzsment szoftvert.

A biztonságért sem kell aggódnia, mert az Asana SOC 2 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az egyszeri bejelentkezés és a SAML szintén rendelkezésre áll, ha biztosítani szeretné adatainak biztonságát. Olvassa el a számítógépes bűnözésről szóló cikket, hogy többet megtudjon az elkerülendő online griginekről.

Ha Asanát fontolgatja, olvassa el az Asana-véleményünket. Az Asana kezdő útmutatónk remek alkalom a kezdéshez, ha a szoftvert használja.

4. TeamGantt

A Gantt-diagram hasznos lehet a projektek menedzselésekor, mert megmutatja, hogy minden hogyan illeszkedik egymáshoz, és lehetővé teszi, hogy előre látja az ütemezési problémákat. Könnyedén mozgathatja a feladatokat, és megnézheti, hogy a változások miként érintik a tágabb projektet.

team-gantt-minta-projekt

A TeamGantt megteszi, amit mond az ónról, így egy Gantt-alapú eszközt ad, amely segíthet, hogy a csapat mindenki ugyanazon az oldalon maradjon. A címsorban szereplő Gantt-nézeten kívül lista- és naptárnézeteket kap, amelyekkel nyomon követheti a dolgokat, valamint a látott információk szűrésének és irányításának számos módját..

A TeamGanttban a feladatok könnyebb mozgatása, így kiváló módszer a projektek vizuális megszervezésére és átszervezésére. A függőségek hozzáadása egyszerű, és a konfliktusok ütemezése piros színű, és gyorsan felhívja a figyelmét.

A TeamGantt időkövetési funkciókat kínál, amelyek segítenek ellenőrizni költségvetését és lehetővé teszik mérföldkövek hozzárendelését. Használhatja a „kiindulási” funkciót az eredmények összehasonlításához az elvárásokkal, és ennek megfelelően finomíthatja a megközelítést. Ha javítania kell a munkafolyamatot, olvassa el a legjobb virtuális csapat szoftveres eszközökről szóló cikket a hasznos lehetőségekről.

A TeamGantt sablonokkal és hasznos mintaprojektekkel segíti Önt. Rengeteg segítség és szöveg ad tippeket. Van egy nagy tudásbázis, tucatnyi súgóvideó és rendszeres élő tanfolyam, amelyek megtanulják a használatát is. Támogató csoportja időben válaszolt a kérdéseinkre.

Olcsó, ingyenes csomag akár három felhasználó számára, a következő két szint pedig körülbelül 8 dollárt és 12 dollárt fizet felhasználónként. A fizetett terveket ingyen kipróbálhatja, mielőtt eldönti, hogy mely szolgáltatásokra van szüksége. Ha regisztrálni szeretne, olvassa el a TeamGantt áttekintésünket további részletekért.

5. Freedcamp

A Freedcamp újonnan jött a kedvenclistánkban, ám a használatát élvezetes, szolgáltatásban gazdag és olcsó vásárolja meg. Nem könnyű ezeket a dolgokat egy csomagban összerakni, de ezt megkapod itt.

freedcamp-gantt

Olyan olcsó, ahogy a neve is sugallja, ingyenes réteggel, számos rendkívül olcsó réteggel, valamint üzleti és vállalati tervekkel, amelyek sokkal kevesebbet fizetnek, mint a legtöbb platformon. További kedvezmények vannak a nonprofit szervezetek és oktatók számára, így a Freedcamp nagyszerű választás számukra.

Még ingyenes szintjén is korlátlan tárhelyet kap, ami egy erőteljes ok a platform használatára, ha rengeteg fájl van, amelyet meg lehet osztani a csapattal. A nem fizetõ felhasználók fájlméret-korlátozása csak 10 MB, ami korlátozó lehet, de más terveknél ez növekszik.

Számos kiterjesztéssel rendelkezik, saját alkalmazáspiacával. Vegyes táska, de sok választási lehetősége van.

Vannak még a wiki létrehozása és a számlázás is, amelyek kiváló szolgáltatások, figyelembe véve a platform költségeit, és segíthetnek a belső dokumentációban és az adminisztrátorban. Két tényezőjű hitelesítést kap a viszonylag olcsó vállalati tervbe.

A Freedcamp nem hibamentes, mivel nem minden működik tökéletesen, de remélhetőleg tovább fog fejlődni..

Támogatása gyorsan válaszol a kérésekre, és megfelelő választékban van videók és tudásbázis-cikkek, amelyek segítenek a problémák megoldásában. Ha regisztrációt tervezi, olvassa el a Freedcamp áttekintésünket további információkért.

6. Podio

A Podio ötvözi a könnyű használatot a hatalommal és a rugalmassággal, anélkül, hogy túl drága lenne, így ezt teszi a kedvenc platformjaink egyikévé. Kódvezérelt mezői hasznos testreszabási lehetőség, és a kreatív típusok potenciálisan használhatják azokat olyan tevékenységek elvégzésére, amelyeket más platformok nem tudnak.

Az ingyenes csomag mellett a fizetett szintek havonta 7,20 USD-tól kezdődnek. Még a legolcsóbb tervek is rengeteg funkciót tartalmaznak, és az ingyenes ajánlatot érdemes kipróbálni, hogy megtudja, a platform megfelel-e Önnek.

A Podio alapvetőnek tartja a dolgokat, alfeladatok és függőségek nélkül, de lehetővé teszi az események közötti kapcsolatok létrehozásával a munkafolyamatok nyomon követését. Beállíthat határidőket is, és megbízhat az embereket, hogy tartsák őket, ami nagyszerű módja annak, hogy a csapat csapata embereit elszámoltathatóvá tegyük..

Korlátlan tárolást kínál, 100 MB fájlméret-korlátozással, amelynek lehetővé kell tennie, hogy a legtöbb projektet problémák nélkül futtassa. 256 bites titkosítást használ, tehát az adatainak biztonságosnak kell lenniük a kíváncsiságtól is. Ha aggódik amiatt, hogy kémkedés alatt áll a felhőszoftver használatakor, akkor nézd meg az adatvédelmi cikk védelmének módját.

A Podio támogatása vegyes táska. Gyorsan reagált nekünk, de a fóruma és a webináriumok nem olyan jók, mint amilyenek lennének.

Megvan a saját alkalmazáspiac, amely mindenféle módon megkönnyíti a kiterjesztését. Számos alkalmazás valójában csak sablon, de mégis hasznos.

Podio-app-piac

A Podio testreszabhatósága nagyszerű választást jelent azoknak a gyakorlati felhasználók számára, akik mindent az igényeikhez szeretnének beállítani. Bővebben a Podio áttekintésünkben olvashat.

7. Smartsheet

A Smartsheet egy non-nonsense eszköz, amely lehetővé teszi az adatok egyszerű bevitelét és a projektek strukturált megtervezését. Első pillantásra táblázatoknak tűnik, de sokkal többet tehetünk vele, mint például a Microsoft Excel.

Smartsheet-template

Számos sablon segít elindulni, és a megfelelő kiválasztása sok időt takaríthat meg.

A lapokon szereplő adatok bármilyen képet képviselhetnek. Ha a projektek kezelésére állítja be, akkor az elemek valószínűleg feladatok lesznek. Adhat nekik kezdési és befejezési dátumot, valamint hozzárendelheti őket bárkihez, akit szeretne. Alfeladatokat is létrehozhat, és az egyes feladatok számára elődjét adhatja meg, így a függőségkezelés is elérhető.

A projektek többféle módon is megtekinthetők. Van egy kanban nézet és Gantt diagram, valamint egy naptár, tehát nem mindig ragadsz el táblázatkezelő módban.

Kiváló kiegészítőkkel rendelkezik. Amellett, hogy olyan platformokkal integrálódik, mint a Jira és a Salesforce, számos saját kiterjesztéssel rendelkezik, amelyek további funkciókat kínálnak.

A felhasználónként 250 GB tárhely révén rengeteg hely van a fájlok megosztására. Ha még többre van szüksége, tekintse meg a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket. A Smartsheet jól integrálódik ezekhez, és lehetősége van együttműködni a Google Drive-val, a Dropbox-tal és a Microsoft OneDrive-val.

Az árak havonta 14 USD-tól kezdődnek, 25 dolláros üzleti tervvel pedig a legtöbb alapvető funkciót kínálja. Kipróbálhatja 30 napig ingyenesen, ha kíváncsi van, mit tud tenni az Ön számára.

A Smartsheet magas pontszámot adott a Smartsheet áttekintésünkben. Ez egy csendesen hatékony eszköz, amely jól működik, és idővel nem találkoztunk hibákkal vagy nagy problémákkal.

8. LeanKit

A LeanKit egy üzleti központú projektmenedzsment eszköz, amely tele van hasznos funkciókkal. Bonyolultnak tűnik, de nem sokáig tart kitalálni. A kanban nézet körül épül és lehetővé teszi az elrendezés testreszabását, így az oszlopok különböző dolgokat reprezentálhatnak.

A LeanKit-rel kezdve érdemes alaposan megnézni a mintaprojektjét, amely tele van olyan elemekkel, amelyek magyarázzák a felületet és a funkciókat, és kiváló bevezetőként szolgálnak a platformon. Ingyenes e-könyvet is kap, amely praktikus, kompakt útmutató a LeanKit használatához, ezért keresse meg, ha először nem látja.

leankit-kanban

Korlátlan tárhely van, ami fantasztikus. A fájlméret korlátozása azonban 75 MB, tehát ha többre van szüksége, olvassa el a legjobb felhőalapú tárolási cikkünket a lehetőségeinek körében..

A LeanKit rengeteg ellenőrzést biztosít a jelszavas házirend felett, és lehetővé teszi a hibákat okozó személyek kizárását, így lehetőséget biztosítva a kiszivárgott jelszavakkal szembeni védelemre. Nincs két tényezőjű hitelesítés vagy titkosított mellékletek, ami szégyen.

Számos integrációval és sablonnal rendelkezik, köztük számos szoftverfejlesztőnél, akik szintén értékelik annak jól dokumentált API-ját.

Kezdődik egy felhasználónként 19 USD-ért a LeanKit for Teams csomagért, amely nem a legolcsóbb odakint, de sok funkcióval rendelkezik.

A LeanKit összetettnek tűnik, és a bemutatása nem mindig a legjobb, de könnyebben használható, mint amilyennek látszik. Magas értékelést kaptunk, dicsérve a tulajdonságait és a mindent átfogó minőséget. Ingyenes, 30 napos próbaverzióval rendelkezik, ha spinget szeretne adni. Olvassa el a LeanKit áttekintést további részletekért.

9. Kényszeríthető

Az Airtable egy másik táblázatkezelő platform, számos funkcióval és útmutatással elérhető a továbbfejlesztéshez.

A „blokkok” nagyszerű módja annak kibővítésére, új funkciók hozzáadásával, és olyan ötleteket tartalmaznak, amelyeket még sehol másutt nem látottunk. Bár néhányuk meglehetősen szakosodott, biztosak vagyunk abban, hogy átalakulhatnak a megfelelő vállalkozások számára, és a megtakarítás lehetősége óriási.

airtable-sablonok

Az Airtable talán a legjobb sablonválasztékot is látta, amelyet a kategóriában láttunk. A lehető leggyorsabban elindítják az új projektet, és lehetővé teszik, hogy kísérletezzen a különböző beállításokkal anélkül, hogy mindent meg kellene tennie.

Az Airtable kiváló támogatást nyújt, és a várt lehetőségek nagy részét kínálja, valamint a „világegyetemet”. Egy másik nagyszerű ötlet, az „univerzum” lehetővé teszi más projektek áttekintését inspiráció céljából. Mivel az Airtable annyira sokoldalú, hasznos megnézni azokat a kreatív dolgokat, amelyeket mások megtettek vele. Ha büszke vagy arra, amit tett, akkor lehetősége van arra is, hogy megmutassa.

Az Airtable a biztonság és a magánélet egyik legjobb platformja, beleértve minden olyan szolgáltatást, amelyet keresünk. A kéttényezős hitelesítésen kívül 256 bites AES titkosítással és SOC tanúsítással is rendelkezik. Plusz információt nyújt a fiókjához hozzáférő IP-címekről.

Ha nem aggódik az adatok szippantása miatt, akkor elolvassa a PRISM, Snowden és kormányzati megfigyelés című cikkünket..

Az Airtable ingyenes alapszintű és olcsó fizetős terveket kínál, amelyek további funkciókat kínálnak. Még ha az ingyenes tervet is elkezdi, 14 napig kipróbálhatja a Pro résszt, hogy megéri-e fizetni. Nézze meg az Airtable áttekintést.

10. Mavenlink

A Mavenlink kiváló eszköz a pénzkereséshez. Ha a lényeg az, hogy a szolgáltatás kiváló választás.

Erős szolgáltatáskészlettel rendelkezik, amely magában foglalja az automatikus pénzügyi eszközöket és a számlák generálását. Használhatja azt is az időkövetéshez, és ha mindegyikhez óránkénti tarifákat rendel, akkor figyelemmel kísérheti a költségeket. Ha segítségre van szüksége pénzügyeinek kezelésében, érdemes megnézni a legjobb számviteli szoftverek listáját a rendelkezésre álló eszközök sokasága érdekében.

A Mavenlink magában foglalja a függőségek kezelését és számos nézetet, beleértve egy tevékenységi nézetet, Gantt-diagramot, valamint az időt és a költségeket. Ez nem a legegyszerűbb eszköz, de számos testreszabási lehetőséggel rendelkezik, így a munkaterület otthonaként érzi magát..

Ez nem olcsó, de a szolgáltatásai mellett erős biztonságot nyújt, a titkosítással a szállításhoz és a tároláshoz, valamint két SOC tanúsítvánnyal. Jó választási lehetőségeket kínál a saját biztonsága kezeléséhez, információkat ad az aktív munkamenetekről, valamint a jelszóbeállítások megadását a csapat számára..

mavenlink-biztonsági beállítások

Ha segítségre van szüksége a jelszavak kezelésében, olvassa el a legjobb jelszókezelő cikkünket a tippekért.

A Mavenlink erős tudásbázissal rendelkezik. Élő chat-támogatással is rendelkezik, ha elakad. Van néhány probléma a felülettel, de ezek nem fogják visszatartani téged, miután megismerted a platformot.

Az üzleti felhasználók sokat kedvelhetnek a Mavenlink-ben. Van egy 10 napos próbaverzió, ha szeretné megnézni. Tudjon meg többet róla a Mavenlink áttekintésünkben.

11. Basecamp

A Basecamp hozzáférhető, felhasználóbarát eszköz, amelyet a csapat tagjai élvezni fognak. Kiváló választás az oktatók számára, akik ingyen kapják őket, valamint azok számára, akik csapat vagy kevésbé formális irodaprojektek megszervezésére törekszenek..

A szellőző felület könnyű navigálni, annak ellenére, hogy van néhány kisebb hiba. Vannak varázslók és tippek, amelyek segítenek a dolgok gyors és könnyű elkészítésében, vagyis azoknak, akik nem akarnak túl sok erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy kitalálják a platform használatát,.

Erős kommunikációs funkcióival, valamint a fájlmegosztással rendelkezik. A „tábortűzek” csoportos csevegést biztosítanak, amelyben a csapata mindenki részt vehet, és lehetővé teszi, hogy megosszák a hangot és a videót.

Ha azt tervezi, hogy kihasználja annak videomegosztó funkcióit, akkor a nagy fájlokkal kapcsolatos legjobb felhőalapú tárolási cikkünk is hasznos lesz.

Három perces válaszidő a támogatási kérdésünkre teszi a támogatási sebesség nyilvántartójává, és széles választéka van videókkal és oktatóanyagokkal, amelyek segítenek abban, ha elakad.

alaptáborként-boost

Feladatokat rendelhet emberekhez, de hiányzik az alfeladatok és a függőségek. Értesítéseket kap, amikor a dolgok befejeződtek, és integrálhatja a külső naptárakba.

Egyszerű árazási rendszere – havonta 99 dollár, a csapat méretétől függetlenül – kiváló érték lehet, ha nagy csapatunk van, de kevésbé, ha a csapata kicsi. Ha beleesik az utóbbi táborba, nézzen meg jobban illeszkedő szoftverekről szóló kisvállalkozói cikkeinkben.

A Basecamp alkalmi külseje ellenére erős biztonsággal és magánélettel büszkélkedhet. A titkosított mellékletek mellett az adatot senkinek sem adja át, hacsak a törvény erre nem kényszeríti, és értesíti Önt, ha ez történik. Tudjon meg többet a Basecamp áttekintésből.

Előnyök:

 • Jó ár-érték arány nagy csapatok számára
 • Ingyenes osztálytermi használatra
 • Hasznos varázslók

Hátrányok:

 • Drága magánszemélyeknek vagy kis csoportoknak
 • Interfész kérdések

Basecamp logó

Basecamp áttekintés

Havonta 9900 USD

Látogasson el a Basecamp oldalára

Egyéb opciók

Vannak olyan eszközök, amelyek tetszik, amelyek nem egészítették ki a listánkat. A ClickUp, amelyről a ClickUp áttekintésünkben olvashat, szigorúan elmulasztotta a vágást. A Redmine és a GanttProject érdemes megemlíteni alternatívákként azok számára, akik maguk akarják felállítani a dolgokat. Ezek nem sima, teljes értékű szolgáltatások, mint a legtöbb itt található lehetőség, de nézd meg őket, ha szereti a kihívást.

A Microsoft Project túl sok gond volt ahhoz, hogy feliratkozzon, így nem tettük meg. A Jira többnyire jó, és ha nem, akkor magánéletvédelmi kérdéssel készítette volna a listát a támogatásával, amint azt a Jira áttekintésünkben olvashatja. Tetszett a Workamajig kinézete, de a vállalat nem adna nekünk hozzáférést a szoftverhez felülvizsgálat céljából. Hogy tedd, amit akarsz.

Úgy gondoljuk, hogy a listánk a legtöbb alapot lefedi, és Önnek képesnek kell lennie arra, hogy itt megtaláljon valamit, amely megfelel az Ön igényeinek.

Az összes projektmenedzsment eszköz minősítve

Végső gondolatok

A projektmenedzsment szoftver egy érett terület, nagyszerű eszközválasztékkal, amely változást hozhat a csapata számára.

Nem találtunk valóban rossz eszközöket, és úgy érezzük, hogy nagyszerű idő a felhasználók számára, hogy belevegyünk a versenyképes és magas színvonalú piacra..

Kedvenc programunk, a monday.com nyerte használhatósága miatt. A Wrike összetettebb, de nagyobb energiát kínál. A Basecamp jó eszköz a kommunikációhoz, míg a Mavenlink nagyszerű azok számára, akik a pénzre összpontosítanak.

Az itt található összes eszköznek ingyenes szintje vagy ingyenes próbaverziója van, így könnyű bármelyikre feliratkozni és tesztelni. Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy többet próbáljon kitalálni, melyik a legmegfelelőbb.

Örömmel halljuk, hogy kipróbálta-e valamelyik ajánlatunkat, vagy másoknak ajánlott. Ha segítettek volna az Ön vállalkozásának vagy projektjeinek, szívesen hallanánk erről. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map