QuickBooks Online -katsaus – Cloud Accounting for Plus – Päivitetty 2020

QuickBooks Online -katsaus

Pilvitoimisto-ohjelmisto, joka toimii hyvin kaikille, vasta aloittaville ja niille, joilla on enemmän kirjanpitokokemusta. Se vaatii kuitenkin jonkin verran kyynärrasvaa aloittamiseksi, kuten voit lukea tästä täydellisestä QuickBooks Online -katsauksesta.


Paras-kirjanpito-ohjelmisto-arvioita

QuickBooks Online ansaitsee paikkansa parhaiden kirjanpito-ohjelmistojen luettelossa. Intuitin luoma QuickBooks Online tarjoaa paljon ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita taloustasi nopeammin ja helpommin.

QuickBooks Online -palvelun avulla on olemassa jyrkkä oppimiskäyrä. Perusominaisuudet on helppo ymmärtää, mutta edistyneempiä ominaisuuksia on vaikeampi hallita. Onneksi QuickBooks Online -palvelussa on laaja tietokanta, jonka avulla saat kaiken irti rahoistasi.

QuickBooks Online -palvelussa on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään talouden hallintaan käytettyä aikaa. Se tarjoaa automatisoituja ominaisuuksia, kuten toistuvat tapahtumat, laskujen muistutukset, hinnasäännöt ja paljon muuta. Se tarjoaa myös ylimääräisiä palveluja, kuten verojen jättämistä tai palkanlaskennan hallinnointia lisäkustannuksin.

Kaiken kaikkiaan QuickBooks Online on erinomainen kirjanpito-ohjelmisto, jonka avulla voit hallita taloutta yhden alustan kautta. Jos haluat nähdä kuinka hyvin se voi auttaa yritystäsi, kokeile ilmaista 30 päivän kokeiluversiota tai lue tämä koko QuickBooks Online-arvostelu.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot QuickBooks Online -sovellukselle

ominaisuudet

QuickBooks Onlinen perusominaisuudet, kuten laskutus ja perusraportointi, ovat helppokäyttöisiä ja helposti muokattavissa. Siellä on myös ominaisuuksia, kuten kojetaulu ja myyntikatsaus, joiden avulla voit seurata taloudellista tilannetta yhdellä silmäyksellä. Tiedot näytetään kaavioilla ja numeroilla, joiden avulla voit helposti ymmärtää taloudellista tilannettasi.

QuickBooks-kojelauta

Samankaltainen kuin Xero (saat lisätietoja Xero-arvosteluista), voit myös saada reaaliaikaisia ​​pankkisyötteitä QuickBooks Online -palvelun kautta. Tapahtumien täsmäyttäminen on helppoa, ja saldosi ero näkyy sivun yläreunassa.

QuickBooks-sovintoa

QuickBooks Online -palvelussa on paljon ominaisuuksia. Esimerkiksi sen varastotoiminto antaa sinun hallita kohteitasi ja asettaa uudelleenjärjestyspisteitä. 

Voit järjestää esineen uudelleen napsauttamalla esineen vieressä olevaa nuolta ja napsauttamalla ”järjestä uudelleen”, joka vie sinut ostotilauslomakkeelle. Kun lisäät tavaroiden mainosjakaumaasi, voit myös lisätä useita kohteita luodaksesi nipun, josta on hyötyä, jos nipussa on erityisiä hintoja..

QuickBooks-add-kartoitus

Voit myös asettaa hinnasäännöt, jotka ovat alennuksia varastossasi oleville kohteille. Voit asettaa kohteita, asiakkaita, ajoitusta ja muuta. Myöhemmin, jos sääntöä sovelletaan, hinta muuttuu automaattisesti, mutta sinulla on mahdollisuus muuttaa se toiseen hintaan, jos haluat.

QuickBooks Online -projektit auttavat sinua pysymään kannattavana näyttämällä projektisi tulot ja kustannukset selvästi. Kulut, kuten työntekijän työtunnit ja laskut, kirjataan ja verrataan saamiin tuloihin. Vertailu näkyy projektisi sivulla, jotta näet kuinka paljon rahaa ansaitset tai menetät.

QuickBooks-hankkeet

Kuittien sieppaaminen mobiilisovelluksilla on helppoa. Se skannaa kuitit automaattisesti luokitellaksesi tietosi, joten sinun ei tarvitse syöttää kaikkea käsin. Tarkistetut kuitit varastoidaan sitten kuluihisi, ja voit vetää ne ulos aina, kun tarvitset esimerkiksi veroja laatiessasi..

Yhdysvaltain käyttäjille QuickBooks Online tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua verojen maksamisessa.

QuickBooks Online antaa sinun hallita tapahtumiasi, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot Yhdysvaltain verokaudella. Sen avulla voit seurata verojasi 1099 urakoitsijalle ja koota ne sinulle. Lisämaksua vastaan ​​voit myös lähettää verot sähköpostitse suoraan QuickBooks Online -sivulta.

Siinä on myös liikevaihtoveroominaisuus, joka voi laskea verot automaattisesti. Parempaa vielä, koska se päivittää verokannat automaattisesti, kun lakeja muuttuu, voit unohtaa kaikki myyntiverosi ja antaa QuickBooks Online -palvelun tehdä sen puolestasi.

Sen uusin ominaisuus, “pääoma”, antaa sinun tarkastella luotto-pistemääriäsi nähdäksesi, oletko oikeutettu lainaan, ja auttaa sinua saamaan sen. Voit vetää luottotulosi kerran ilmaiseksi. Jos aiot ottaa lainaa liiketoiminnan laajentamiseksi, QuickBooks Online voi myös auttaa sinua löytämään lainan ”markkinapaikastaan”.

QuickBooks Online -katsaus

QuickBooks Online -logoquickbooks.intuit.com

Alkaa 1500 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

laskutus

Laskutus

A / R

A / P

Pankkisyötteet

CC

Maksaa laskuja

Moni-valuuttainen

Mobiilisovellus

Ajan seuranta

inventaario

Payroll

hinnoittelu

QuickBooks Online on yksi kalleimmista käytettävissä olevista kirjanpitoratkaisuista, mutta on myös paljon lisäominaisuuksia, jotka voit saada lisäkustannuksilla.

Vaikka se olisi kallista, QuickBooks Onlinen hinnasuunnitelma on järkevä. Se tarjoaa neljä suunnitelmaa, lisäämällä jokaiseen suunnitelmaan uusia ominaisuuksia ja käyttäjäpaikkoja. Hintaero on myös kohtuullinen.

Sen halvin suunnitelma, ”yksinkertainen aloitus”, on selvästi luotu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat vain jotain talouden hoitamiseen. Se sisältää perusominaisuudet, kuten perusraportoinnin, laskun ja verot. Tämän suunnitelman hinta on 20 dollaria kuukaudessa, mikä on melko kallista, etenkin koska se on rajoitettu perusominaisuuksiin.

Päivitys seuraavaan suunnitelmaan, välttämättömään, antaa sinun hallita laskujasi ja seurata aikaa. Se sallii jopa kolme käyttäjää. Sen hinta on 40 dollaria, mikä on 20 dollarin hyppy vain kolmen lisäominaisuuden saamiseksi.

Toinen päivitys plussaan, jonka hinta on 70 dollaria, avaa QuickBooks Online -luettelon ja projektit. Jos tarvitset näitä molempia työkaluja, 30 dollarin hinnankorotus on melko kohtuullinen, koska molemmat ovat tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit säästää vielä enemmän aikaa ja rahaa. 

Viimeisin päivitys edistyneeseen on suunnattu suuremmille yrityksille, jotka voivat kerätä 150 dollaria kuukaudessa kirjanpito-ohjelmistoille. Siihen kuuluu paljon päivityksiä, kuten nopeutettu laskutus, päivitetyt raportit ja 20 ilmaista pankkisiirtoa.

Toinen äskettäin julkaistu QuickBooks Online -sivusto on itsenäisten ammatinharjoittajien suunnitelma, joka luotiin freelancereille. Se maksaa 15 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä halvemman kuin muut suunnitelmat.

Siinä on perusominaisuuksia, joita freelancereita tarvitaan, kuten laskutusta, perusselvitysten luomista ja tulojen ja kulujen seurantaa. Sen avulla voit myös arvioida neljännesvuosittaiset verosi, jota FreshBooksilla ei ole.

Toisaalta QuickBooks Online -palvelussa ei ole ajan seurantaominaisuutta, kuten FreshBooks. Jos tämä on sinulle rikoksentekijä, lue lisää FreshBooks-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja. Koska tämä suunnitelma on suunnattu freelancereille, et voi päivittää toiseen suunnitelmaan, jos valitset itsenäisen ammatinharjoittajan suunnitelman.

Näiden suunnitelmien lisäksi QuickBooks Online tarjoaa paljon maksettuja lisäominaisuuksia. Ilmeisimpiä ovat palkanlaskenta ja laskutusominaisuus.

Käyttäjäystävällisyys

Ennen kuin aloitat QuickBooks Online -palvelun, voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Tämän kokeilun avulla voit tutustua QuickBooksiin ennen kuin päätät, sopiiko se sinun tarpeisiisi.

Rekisteröinti on helppoa. Sinun tarvitsee vain lisätä sähköpostiosoitteesi, yrityksesi ja toimialan nimi. Jos käytit QuickBooksia työpöydälle, sinua kehotetaan tuomaan tietosi ennen jatkamista. Prosessi on melko helppo, ja sinulla on vaiheittainen opas, joka auttaa sinua.

Navigointipalkki sijaitsee vasemmalla. Voit myös siirtyä alavalikoiden välillä ylävalikon kautta.

QuickBooks-navigointi-laskuja

Jos on tuskaa navigoida uudelle sivulle tapahtumien lisäämiseksi, QuickBooks Online tarjoaa pikavalintapainikkeen. Näytön oikeassa yläkulmassa oleva + -merkki voi lisätä useimpia asioita, kuten laskut, laskut ja päiväkirjamerkinnät..

QuickBooks-plus-valikko

Paljon QuickBooks Online -ominaisuuksia on piilotettu sen asetuksiin ja QuickBooks Labs -sovelluksiin, joissa käyttäjät voivat kokeilla kokeellisia laajennuksia.

Asetukset, jotka voit nähdä “+” -merkin vieressä, voivat tehdä monia asioita, kuten luoda mukautettuja malleja, ottaa ominaisuudet käyttöön ja avata QuickBooks Labs.

QuickBooks-asetukset

Kaiken kaikkiaan QuickBooks Onlinen perusominaisuuksia on helppo käyttää, ja uusien tapahtumien lisääminen on helppoa. Jotkin ominaisuudet, joita on vaikea löytää, kuten esimerkiksi ominaisuudet, jotka on otettava käyttöön asetuksista tai QuickBooks Labista. On myös joitain ominaisuuksia, kuten rutiineja ja inventaarioita, joita on vaikeampi käyttää ja jotka on opittava ennen kuin voit käyttää niitä tehokkaasti.

laskutus

Voit luoda laskun pikalähetysvalikossa, jonka merkintä on +. Voit tehdä tämän myös siirtymällä “laskut” -sivulle, jonka löydät navigointipalkista kohdasta ”myynti”. Napsauttamalla ”uusi lasku” -painiketta pääset sivulle, jolla voit täyttää laskun tiedot.

QuickBooks-lasku

Voit määrittää laskun olemassa olevalle asiakkaalle, lisätä uuden asiakkaan tai määrittää sen projektille. Jos asiakkaalle on arvioita, QuickBooks Online ehdottaa sen lisäämistä laskuun oikealla olevan ponnahdusikkunan kautta..

Voit valita tuotteen, josta haluat laskuttaa, Tuotteet / palvelut -sarakkeesta. Tuotteiden lisääminen varastosta aktivoi varastoseurannan, joka päivittää tavaran määrän automaattisesti.

QuickBooks Online -palvelulla on myös oma maksujenkäsittelyjärjestelmä, samanlainen kuin FreshBooks ja Wave (lue lisää Wave-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja).

Kun käytät QuickBooks Online -maksujärjestelmää, sinulta veloitetaan prosenttiosuus jokaisesta tapahtumasta, joten haluat seurata sitä.

Jos haluat lähettää laskun QuickBooks Online -palvelusta, voit muokata laskun sähköpostia lisätäksesi henkilökohtaisen äänimerkin. Voit myös muodostaa yhteyden Gmail-tiliisi, joten voit lähettää laskuja suoraan sähköpostiosoitteestasi.

QuickBooks-send-laskun

Sivun alareunassa olevassa palkissa voit muokata laskuasi mallien avulla. Voit myös tulostaa laskun ja pakkauslomakkeet, jos joudut lähettämään laskun kohteen asiakkaillesi.

Voit myös luoda toistuvia laskuja sivun alaosassa olevan “Tee toistuvaksi” -painikkeen avulla. Tämä avaa sivun, jolla voit määrittää toistuvan laskun tiedot, mukaan lukien laskun aikavälin.

QuickBooks-toistuvat laskut

Voit lähettää muistutuksia manuaalisesti QuickBooks Online -palvelussa laskut-sivun kautta. Voit myös nähdä laskujesi tilan tällä sivulla.

QuickBooks-send-muistutuksia

Jotta voit lähettää automaattisia muistutuksia, sinun on otettava “rutiinit” -ominaisuus käyttöön QuickBooks Labsissa. Voit sitten hallita rutiinejasi asetusten kautta, ”työkalut” -kohdassa ja napsauttaa sitten ”hallita rutiineja”.

QuickBooks-rutiinit

Sinun on tehtävä paljon vain yksinkertaisen muistutuksen asettamiseksi. Toisin kuin Xero (saat lisätietoja Xero-arvosteluista), QuickBooks Online -sovelluksen rutiinien avulla voit mukauttaa muistutuksiasi, mukaan lukien asiakkaat, joita muistuttaa.

Laskujen lisäksi voit myös luoda arvioita ja myyntitietueita kaikesta myynnistä -sivulta, joka löytyy “myynti” -valikosta. Tämän sivun kautta voit myös seurata kaikkia myyntitapahtumiasi.

QuickBooks-kaikki-myynti

Kun teet arvion, voit luoda laskun napsauttamalla Luo lasku -painiketta Toiminnot-sarakkeen alla. Tätä menetelmää käyttämällä voit luoda osittaisen laskun, josta on hyötyä, jos tarvitset käsirahaa projektille.

QuickBooks-osittaisen laskun

Kaiken kaikkiaan QuickBooks Onlinen laskutusjärjestelmä on erinomainen useimmille yrityksille. Se tarjoaa paljon toimintoja, joita harvoin näet muissa kirjanpito-ohjelmistoissa, kuten osittainen laskutus, pakkauslomakkeiden painatus ja online-maksut.

Muistutusten lähettäminen manuaalisesti on helppoa, mutta automaattisen muistutuksen asettaminen on vaikeampaa kuin useimmissa käyttöympäristöissä. Jos joku on riippuvainen automaattisista maksumuistutuksista, saatat turhautua tämän ominaisuuden suhteen.

Kulut

Kun napsautat navigointipalkin “kulut” -valikkoa, näet sivun, joka näyttää kaikki kulut, mukaan lukien laskut, ostotilaukset, kulut, myyjän luottotiedot ja sekit.

QuickBooks-kulut

Kun luot laskun, voit käyttää olemassa olevaa myyjää tai luoda uuden toimittajan. Sinulla on myös mahdollisuus seurata 1099 urakoitsijan maksuja, mikä voi auttaa sinua verokaudella. 

Kun lisäät kohteen tai kategorian tietoja, voit tehdä siitä laskutettavan ja sisällyttää asiakkaan. Nämä kulut näkyvät ehdotuspalkissa seuraavan kerran, kun laskutat asiakasta.

QuickBooks-lasku

Kuten laskuissa, toistuvan laskun luominen tapahtuu sivun alaosassa olevan “Tee toistuva” -painikkeen kautta.

Voit maksaa laskuja QuickBooks Online -palvelusta asettamalla laskutusmaksun, jonka avulla voit maksaa myyjille suoraan QuickBooks Online -palvelusta verkkopankin avulla. Tämä lisäpalvelu veloittaa 15,95 dollaria kuukaudessa enintään 20 maksusta. .

Jos et halua asettaa laskutusmaksua, voit maksaa laskut aina manuaalisesti ja sitten tallentaa tapahtumat myöhemmin QuickBooks Online -palveluun napsauttamalla “maksa laskut” -painiketta. Löydät tämän vaihtoehdon ja enemmän, kun napsautat nuolta ”maksa laskuja verkossa” -painikkeen vieressä.

QuickBooks-pay-laskuja

Jos haluat maksaa sekillä, voit käyttää tulostustarkistuksia manuaalisesti. ”Tilaussekit” on toinen QuickBooks-palvelu, jonka hinta on 36,99 dollaria 50 sekillä.

raportointi

QuickBooks Online tarjoaa paljon raporttipohjia. Löydät nämä mallit navigointipalkin ”raportit” -valikosta.

Voit etsiä taloudelliset raportit “vakio” -välilehdessä. Yläosassa voit nähdä valitsemasi raportit Suosikit-välilehdellä.

Yritystiedot -kohdasta löydät useimmat raportit, jotka auttavat sinua selvittämään, kuinka yrityksesi menee, mukaan lukien voitot ja tappiot, kassavirta ja taseet. 

“Kuka sinulle on velkaa” ja “myynti ja asiakkaat” antavat sinulle käsityksen myynnistäsi. ”Kuka sinulle on velkaa” käsittelee pääasiassa laskujasi ja sitä, mitkä laskut ovat erääntyneet. ”Myynti ja asiakkaat” voivat auttaa sinua näkemään, mitkä tavarat myyvät hyvin tai mitkä asiakkaat ostavat eniten tavaroita yrityksestäsi.

Toisaalta ”kenelle olet velkaa” voi auttaa sinua seuraamaan maksamattomia tai maksamatta olevia laskujasi. Kuluja ja toimittajia koskevissa raporteissa näet, mitkä myyjät kattavat tavarantoimituksen ja yksityiskohdat tapahtumista. 

Molemmat näistä raporteista ovat välttämättömiä, kun haluat päättää, missä leikata kulujasi tai joiden myyjien kanssa haluat jatkaa liiketoimintaa.

QuickBooks Online -raportit ovat erittäin muokattavissa. Voit valita muun muassa raportointikauden, järjestää sarakkeet tai verrata raporttia muihin ajanjaksoihin.

QuickBooks-raportit

Voit myös suodattaa näytettävät kohteet muutaman luokan mukaan, kuten myyjät, asiakkaat ja tuotteet. Raporttien otsikko ja alatunniste ovat myös muokattavissa. Voit valita, mitä tietoja raporteissasi näytetään näiden mukautusten avulla.

QuickBooks-muokata-raportteja

QuickBooks Onlinen raportointiominaisuus voi tarjota perusteet tai paljon muuta. Verrattuna muihin palveluihin, kuten FreshBooks ja Wave, on selvää, että QuickBooks Online -sovelluksen plus-suunnitelma voittaa monissa ominaisuuksissa.

Vertaamalla QuickBooks Onlinea Xeroon osoittaa kuitenkin, että molemmilla on paljon samankaltaisuuksia raportointiominaisuudessaan. Lisäksi sekä Xero että QuickBooks Online tarjoavat paljon raporttipohjia. Saatavana on myös paljon mukautusvaihtoehtoja, kuten mitä tietoja näytetään ja ajanjaksoa, jonka haluat näyttää. 

Tuki

QuickBooks Onlinen tietokanta on laaja. Vaiheittainen opas tai video näkyy joka kerta, kun avaat uuden ominaisuuden. Sen tietokanta tarjoaa paitsi apusivuja myös verkkoseminaareja, videoita ja maksettuja kursseja.

Ohjeiden sivuille pääsee napsauttamalla navigointipalkin oikeassa yläkulmassa olevaa “help” -painiketta.

Kun napsautat ohjepainiketta, pieni ikkuna aukeaa ja ehdottaa joitain aiheita. Siellä on myös hakupalkki, jolla voit etsiä ratkaisua ongelmasi ohjeisiin.

QuickBooks-help

Jos et löydä etsimääsi, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin napsauttamalla ohjeikkunan alaosassa olevaa Ota yhteyttä-painiketta. Sinua pyydetään lisäämään avainsana, jota käytetään ehdotamaan joitain artikkeleita.

Jos mikään ehdotuksista ei vastaa kysymyksiisi, voit lähettää kysymyksen heidän yhteisöfoorumiin, lähettää viestin edustajalle tai pyytää lisätietoja. Agentin viestiminen ja QuickBooks Online -soittoon soittaminen ei kuitenkaan ole käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri.

Tuomio

QuickBooks Online on erinomainen vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille. Sen porrastettu hinnasuunnitelma antaa sinun ostaa ominaisuuksia, jotka täydentävät yritystäsi täydellisesti, vaikka on myös vaara ostaa ominaisuuksia, joita et tarvitse.

Voit käyttää useimpia ominaisuuksia helposti, mutta osa niistä on vaikeampaa. Lisäksi joitain toimintoja on vaikea määrittää, kuten automaattisia laskujen muistutuksia, mutta jos teet työn alussa, QuickBooks Online voi auttaa sinua hallitsemaan taloutta nopeammin ja helpommin.

Sen asetuksissa ja QuickBooks Labsissa on myös joitain ominaisuuksia piilotettuina. Siellä on myös paljon lisäominaisuuksia, jotka saat lisäkustannuksilla.

QuickBooks Onlinen raportointiominaisuus on erittäin muokattavissa. Kojetaulun ja yleiskatsauksen sivuilla näet taloudellisen tilanteen yhdellä silmäyksellä. Tiedot näytetään kaavioina ja numeroina, mikä helpottaa talouden ymmärtämistä.

Jos olet osa pk-yritystä, joka haluaa vähentää talouden hallinnointiin kuluvaa aikaa, suosittelemme, että kokeilet QuickBooks Onlinen ilmaista 30 päivän kokeiluversiota..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map