OneLogin áttekintés – Üzleti jelszókezelő – Frissítve 2020

OneLogin áttekintés

A OneLogin egy erőteljes, vállalati szintű jelszókezelő, amely komoly készségeket igényel az informatikai vezetőktől, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle. Az egyének valószínűleg elszakítják a háborújukat. Nézze meg a teljes OneLogin áttekintést a részletekért.


onelogin-add-app

onelogin-browser-interfész

onelogin-event-log

onelogin-new-felhasználó

onelogin-szerepek

Előző

Következő

A OneLogin egyszeri bejelentkezés (SSO) és többtényezős hitelesítés (MFA) szolgáltatás. Számos alkalmazásba integrálható, a OneLogin ésszerűsített módot kínál az üzleti vállalkozása felhasználói számára, hogy gyorsan hozzáférjenek az alkalmazásokhoz a különböző projektekhez és a napi műveletekhez. Ennek ellenére, a OneLogin célzott fókusza miatt rossz jelölt lehet a legjobb jelszókezelő listánk számára. 

Ebben a OneLogin áttekintésben részletesebben tárgyaljuk tapasztalatainkat, miután egy ideig eltöltöttük a szolgáltatást. Iratkozzunk fel egy fiókkal, amely inkognitómódban van – mint bármely felhasználó -, hogy értékelje annak jellemzőit, biztonságát, árazását és még sok minden mást, hogy meghozza az ítéletet.  

A vállalkozásokra összpontosító szolgáltatásként a OneLogin kiváló, bár csak akkor jön létre, ha a felhasználók száma magas lesz. A kisvállalkozások számára sokkal jobb lehetőségek vannak, mint például a Dashlane és az 1Password, amelyek mindegyike készítette útmutatónkat a legjobb jelszókezelő eszközökről a kisvállalkozások számára. Olvassa el tovább a teljes gondolatainkat, vagy ugorjon az OneLogin áttekintés végére az általános értékelésünkhöz.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a OneLogin számára

Jellemzők

A OneLogin lényege egy egyszeri bejelentkezés, bár ez csak egy aspektusa az általunk kínált teljes biztonsági csomagban. A OneLogin Trusted Experience Platform, amint azt nevezik, mindent biztosít, amely vállalkozásának szüksége van a digitális platformokkal való interakcióhoz, ideértve az MFA-t, az identitáskezelést, az automatizálást és még sok minden mást.. 

A OneLogin központi eleme a felhő könyvtár, amelyet közvetlenül a meglévő felhő könyvtárakhoz, például a Microsoft Active Directoryhoz, az LDAP-hoz és a Workday-hez történő integrációra építettek.. 

A könyvtárban konfigurálhatja az alkalmazásokat úgy, hogy a vállalkozásod felhasználói egy kattintással hozzáférhessenek hozzájuk. Noha a OneLogin nem támogatja minden platformot, széleskörű listát kínál, a termelékenységi alkalmazásoktól kezdve a marketing- és hirdetési szolgáltatásokig.. 

Az alapszolgáltatás kerekítése az MFA, amely lehetővé teszi biztonsági kérdések, biometria, egyszeri jelszavak és még sok más végrehajtását a szigorú biztonsági előírások betartatása érdekében. A OneLoginnek van még valami, a SmartFactor Authentication nevű program, amely gépi tanulást használ a bejelentkezési csalások azonosítására. Erről bővebben az alábbi „biztonság” szakaszban fogunk beszélni.. 

OneLogin felhasználói szolgáltatás, identitáskezelés és beépítés

A OneLogin alapszolgáltatása szilárd, de a felhasználói kezelési funkciók köre a leginkább kiemelkedik. Annak biztosítása érdekében, hogy minden a lehető leginkább zökkenőmentesen működjön, a OneLogin automatizálta a felhasználók szolgáltatását. Az identitás- és hozzáféréskezelés (IAM) használatával importálhat és automatikusan hozzárendelhet szerepeket a különböző alkalmazások felhasználóihoz.

Rendelkezhetnek egyéni szerepekkel és attribútumokkal is, és automatikusan hozzárendelhetik ezeket az attribútumokat a felhasználókhoz, amikor hozzáadod őket. Ha például egy felhasználót szeretne hozzárendelni egy adott csoporthoz az alkalmazások egyikén belül, akkor ezt megteheti a jogosultságleképezés és az egyedi attribútumok használatával, mind automatikusan. 

onelogin-szerepek

A szolgáltatások és az árak szempontjából egyértelmű, hogy a OneLogin nagyvállalati alkalmazásokra összpontosít. Bár a könnyű használat elegendő még kisvállalkozások számára is, a nagyobb ruhák teljes mértékben kihasználhatják a OneLogin hatalmát. Nyilvánvaló, hogy a fejlesztői csapat mindent átgondolt, ami a nagyobb vállalkozásokat zökkenőmentesen működteti. 

A OneLogin szolgáltatások áttekintése

OneLogin logówww.onelogin.com

200 havonta kezdődik, minden tervben

Biztonság

2FA

Titkosítás
AES-256

Zero-tudás

2FA gombok

Biztonsági elemzés

Több eszköz szinkronizálása

Biztonsági mentés és helyreállítás

Mobil alkalmazások

Jelszóváltó

Jelszógenerátor

Böngésző-kiterjesztés

Automatikus kitöltés

Űrlap automatikus kitöltése

Böngésző felhasználói felülete

Asztali felhasználói felület

Email

Élő chat

Telefon

Segítség Központ

Fórumok

24/7 támogatás

Több

Ingyenes terv

Árazás

A OneLoginnek három csomag áll rendelkezésre, amelyek mindegyike havonta kerül felhasználásra felhasználónként. Ezek azonban nem az egyetlen választásod. Bár a Starter, Enterprise és Unlimited tervek megfelelnek a legtöbb vállalkozás számlájának, vegye fel a kapcsolatot az OneLogin szolgáltatással, hogy testreszabhatja az Ön igényeinek megfelelő tervet..

Az előre konfigurált tervektől kezdve az OneLogin új funkciókat kínál az ár növekedésével. A Kezdő terv például az összes alkalmazás SSO-val és a szokásos támogatással érkezik, míg a Korlátlan identitáskezeléssel, MFA-val és házirendek által vezérelt biztonsággal érkezik. 

Az áron kívül a felhasználók minimális száma az egyes szinteken is eltérő. Ennek ellenére nem különbözik abban, ahogyan gondolnád. 

Az OneLogin valójában magasabb minimális felhasználói számlálást igényel az alsóbb szinteken, míg a Starternek legalább 25 felhasználóra van szüksége. Ha kisvállalkozás, amely SSO-t keres, és csak néhány alkalmazottja van, sokkal többet kell költenie az induláshoz. 

A minimális felhasználói szám felhasználásával a Starter havonta legalább 50 dollárba kerül, míg a Unlimited 40 dollárba kerül. Ha csak öt felhasználója van, és alapvető SSO-ra van szüksége, akkor majdnem ugyanolyan árat kell fizetnie, mint a Starter terv 25 felhasználójának. 

Noha megértjük a felhasználói minimumokat, a OneLogin árképzését úgy állítja össze, hogy havonta mindig legalább 40 dollárt fizet, függetlenül a szükséges felhasználói számtól vagy a választott tervektől. 

Ennek ellenére az OneLogin olcsó, mindaddig, amíg el nem éri a küszöbértékeket. Rendelkezésre áll egy 30 napos ingyenes próbaverzió, amely hozzáférést biztosít az asztali és a mobil SSO-khoz, az egyedi jelentésekhez, az MFA-hoz, a biztonsági politikákhoz és még sok mindenhez. Még ennél is jobb, ha el kell készítenie hitelkártyáját. 

OneLogin egyedi tervek

Ha legalább 5000 vállalkozása van, vagy ha csak bizonyos szolgáltatásokra van szüksége, árajánlatot kérhet közvetlenül a OneLogin-ról. Az egyéni tervek kevés lehet, mint egy üzleti VPN MFA, vagy akár OneLogin hozzáférés, kockázatalapú MFA, a OneLogin asztali alkalmazás és még sok más. Mint a Starter, az Enterprise és a Unlimited terveknek, van azonban egy minimum. 

Évente legalább 1200 dollárt kell költenie egy egyedi megoldásért. Annak ellenére, hogy a OneLogin webhelyén semmiféle árképzést nem nyújt, ennek ötletet kell adnia neked, mit várhat el. Ezenkívül az OneLogin rendelkezik felsőoktatási árazással, amelyet – akárcsak az egyedi megoldásokhoz – csak kapcsolattartás útján biztosítják.

Felhasználóbarátság

A OneLogin nagyon sok vállalkozás-központú szolgáltatás, több termékkel és felhasználási esetekkel a felső menüben szétszórva. Annak ellenére, hogy az információk sűrűek, soha nem merül fel kérdés a regisztráció módjáról, mint például a LogMeOnce esetében (olvassa el a LogMeOnce áttekintését). A nagy “próbáld most” gomb elindítja az ön munkáját. 

30 napig kipróbálhatja vállalkozása számára az OneLogin alkalmazást kockázatmentesen (nem is kér hitelkártyát). Az űrlap kitöltése egyszerű, de a hozzáféréshez szüksége lesz néhány alapvető üzleti információra. A OneLogin munkahelyi e-mailt, munkahelyi telefonszámot, címet és vállalkozásában alkalmazott alkalmazottak számát kéri. 

onelogin tárgyalást

Az e-mail ellenőrzése után be kell állítania egy fő jelszót (a OneLoginnek legalább nyolc karakterből kell állnia, amelyek betűkből és számokból állnak). Mégis egy kis gubancra ütöttünk be, amikor megpróbáltunk bejelentkezni. A OneLogin felhasználói azonosítót kér a jelszó megadása után, amely valójában az Ön e-mail címe. Ha más felhasználónevet ad meg, akkor „érvénytelen jelszó” felbukkanó felületet kap.

Alkalmazások és felhasználók hozzáadása a Felügyeleti panelen

Miután elindult az adminisztrátori irányítópultra, a OneLogin bemutatja néhány kezdő lépést. Ez magában foglalja az alkalmazások és a felhasználók hozzáadását, valamint az alkalmazások hozzárendelését a felhasználókhoz. 

A folyamat meglepően egyszerű annak ellenére, hogy a OneLogin irányítópultján elérhető lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre. Amikor elkezdi, több előugró ablak jelenik meg, amelyek elősegítik a folyamatot. 

Egy új alkalmazás hozzáadása egyszerű, mivel a OneLogin a támogatott platformok hosszú listáját kategóriákba rendezi (és szerencsére keresősávot biztosít). Miután megtalálta a keresett alkalmazást, testreszabhatja annak néhány aspektusát, beleértve a megjelenített nevet, az ikonokat és azt, hogy az alkalmazás látható-e az üzleti vállalkozás portálján. 

onelogin-add-app

Az alkalmazások hozzáadásakor ideje felvenni a felhasználókat. A OneLogin sok lehetőséget kínál a felhasználók felvételéhez és a hozzáférésük kezeléséhez. Beállíthat szerepeket a szervezeten belül, csoportosíthatja a felhasználókat, automatizálhatja a felhasználói funkciókat, és akár önregisztrációs területet is létrehozhat. 

Nagy és kicsi vállalkozások számára a OneLogin teljes ellenőrzést nyújt a felhasználók fiókjába történő felvételének felett. 

onelogin-new-felhasználó

Sokkal többet tehet az adminisztrációs panelen, ideértve az üzleti virtuális magánhálózat konfigurálását és a felhasználók tevékenységének figyelését. A OneLogin ugyanolyan szintű irányítást biztosít, mint egy eszköz, mint például a Zoho Vault (olvassa el a Zoho Vault beszámolót). Soha nem lesz túl lenyűgöző, vagyis bárki kihasználhatja erejét. 

onelogin-event-log

OneLogin a gyakorlatban 

Bár a OneLogin legtöbb szolgáltatásának része az adminisztrációs panelen található, valószínűleg nem fog napi interakcióba lépni vele. A OneLogin webes felületet kínál, ahol új személyes alkalmazásokat adhat hozzá, valamint megtekintheti az egész szervezetben alkalmazott alkalmazásokat. Ebben az irányítópulton beállíthatja a fiókjához csatlakoztatott összes alkalmazás bejelentkezési adatait. 

onelogin-browser-interfész

Ezenkívül a OneLogin asztali alkalmazást és böngésző-kiterjesztést is biztosít. Ez utóbbi a leghasznosabb a napi használat során, lehetővé téve az Ön és a fiókjában lévő felhasználók számára, hogy könnyen bejelentkezhessenek az alkalmazásokba. Vannak mobilalkalmazások Androidra és iOS-ra, valamint ingyenes OTP-alkalmazások a mobilokra is.

Biztonság

A OneLogin önmagában nem egy jelszókezelő, tehát nem rendelkezik sok olyan biztonsági intézkedéssel, amelyet a személyes jelszókezelő eszközök tesznek. Figyelemre méltó, hogy nincs nulla tudásmodell. Annak ellenére, hogy az Ön adatai biztonságosak, a OneLogin biztosítékokat vezet be az elfelejtett jelszó ellen. 

Ami a titkosítást illeti, a OneLogin az AES-256-al védi az Ön fiókját, amely – amint az a titkosításról szóló leírásunkban olvasható – a legerősebb cucc, amit kaphat. A titkosítás azonban nem a OneLogin problémája. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazottak hogyan lépnek kapcsolatba a szolgáltatással. 

Vigilance AI és SmartFactor hitelesítés 

A OneLoginnek két védett tulajdonsága van, amelyek a biztonsággal kapcsolatosak. Az első a Vigilance AI, amely gépi tanulással azonosítja a kockázatokat és felfedezi a fenyegetéseket, még mielőtt azok hatással lehetnek a fiókjaira. A belső használatból származó adatok és a harmadik felek normál használati statisztikáinak felhasználásával a Vigilance AI képes létrehozni egy profilt a szokásos használatához.  

Bár egyetlen AI sem tökéletes, az éberség szilárd. Nemcsak a gépi tanulásból, hanem a saját egyéni szabályaiból származó adatokkal is, az OneLogin képes felfedezni a legtöbb veszélyt, miközben nem zavarja a napi műveleteket. Az éberség AI kontextuális elemzése közvetlenül táplálja az OneLogin másik védett MFA biztonsági funkcióját, a SmartFactor hitelesítést. 

Az MFA az OneLogin alapvető funkciója, amely lehetővé teszi számos további tényező felhasználását a fiókja biztonságának megőrzése érdekében. Ezeket a tényezőket azonban ellenőrizni lehet őket. A OneLogin gépi tanulási algoritmusával megérti az egyetlen bejelentkezés mögött meghúzódó környezetet. Ez magában foglalja a hálózatot, az eszközt, a szokásos napszakot, a földrajzi elhelyezkedést és a bejelentkezési kísérlet egy részét. 

Az éberség AI és a SmartFactor hitelesítés a háttérben működik. Az eseménynapló segítségével azonban megnézheti a fiók összes tevékenységét és az adott művelet megfelelő kockázati pontját. Ilyen módon, ha az AI túl nehézkezes, vagy nem blokkolja eléggé, akkor az egyéni szabályokat ennek megfelelően módosíthatja.

Támogatás

Mint a legtöbb vállalkozás-központú szolgáltatás esetében, a OneLogin támogatási erőforrások és kapcsolatfelvételi lehetőségek széles skáláját kínálja. Annak ellenére, hogy bajba kerülve rengeteg önsegítő lehetőség áll rendelkezésre, a OneLogin kitűnő tanulási forrásokkal áll elő, segítve az adminisztrátorokat és az alkalmazottakat, hogy felkészüljenek a szolgáltatás működésére. 

Innentől kezdve az OneLogin „ügyfél-engedélyezési” munkameneteket kínál, amelyek 15-30 webinárium, amelyek alapvető információkat nyújtanak a OneLogin működéséről és arról, hogy mit tehet az Ön vállalkozása számára. Bár a webináriumok egyikére való regisztráció és az ott való részvétel a legjobb módja a dolgok megismerésének, igény szerint megtekintheti azokat is.. 

onelogin-ügyfél engedélyezése

Ha mélyebbre akar menni, el kell mennie az erőforrásközpontba, amely elérhető a OneLogin webhelyének honlapján. A jelenlegi bevált gyakorlatokkal és a kiberbiztonsági hírekkel kapcsolatos információk mellett az OneLogin számos erőforrást kínál platformjának maszkolásához és fiókja biztonságának biztosításához. 

Ez magában foglalja számos könyvet, műszaki háttérképeket, infografikákat, elemző jelentéseket és még nyílt forráskódú SAML eszközkészleteket is. Ezen túlmenően az összes információ megadva van, akár van fiókja, akár nincs.

onelogin-források

Amikor idő lesz a támogatásra

A OneLogin feltétlenül előtölti támogatási erőforrásait. Amikor ideje megoldani a meglévő ügyfelek problémáit, tisztességes munkát végez, bár szinte annyi erőforrást nem támogat, mint a leendő és új ügyfelek számára. 

Kapcsolattartási lehetőségek esetén hívhatja a OneLogin-t támogatásra, miután megvásárolta a csomagot. Noha ez a preferált módszer, szeretnénk látni az e-mail támogatást is. Frusztrálva, a OneLogin e-mail szolgáltatást kínál értékesítési vizsgálatokhoz, de nem műszaki kérdésekhez. 

Szerencsére nagyon sok önsegítő erőforrás található a tudásbázisban, bár nem úgy vannak megszervezve, mint az erőforrásközpontban.. 

A tudásbázis mégis mélyen megy végbe, szinte minden témához maroknyi képernyőképeket és néhányat is video oktatókat kapnak. Ha bármilyen kérdése van a OneLogin használatával vagy annak konfigurálásával kapcsolatban, a tudásbázis a legjobb hely a kereséshez. 

onelogin-tudásbázis

Bár szeretnénk látni több kapcsolatfelvételi lehetőséget, egyértelmű, hogy a OneLogin betette a munkát, így a kapcsolattartás az utolsó lehetőség. Az önsegítő erőforrások kiválóak mind át, mind az értékesítés előtti és utáni ügyfelek támogatásával. Szeretnénk azonban élő csevegést vagy legalább e-mailes támogatást látni.

Az ítélet

A OneLogin egy szilárd SSO és MFA szolgáltatás, bár sokkal jobban alkalmas a nagyvállalatok számára, mint a kicsi. A többszintű minimumokon túl a OneLogin funkciók listája az automatizálásra, a felhasználói engedélyekre és a fedélzeten történő be- és kikapcsolásra összpontosít. Ezek a szolgáltatások mind olyan ruhák számára alkalmasak, amelyekhez az SSO szükséges a felhasználók hosszú listájához és az összes egyszerű kezeléséhez. 

Ha ez megfelel az Ön számlájának, kevés olyan szolgáltatás kínál, amely annyit kínál, mint a OneLogin. A nagy ruhákhoz kapcsolódó szolgáltatások mellett a OneLogin rendkívül egyszerűen használható és rendkívül rugalmas, lehetővé téve, hogy bármilyen üzleti vállalkozáshoz könnyen beleférjen.. 

Mit gondolsz a OneLogin-ról és a OneLogin-véleményről? Spin-t fogsz adni az ingyenes próbaverzióra? Ha OneLogint használ, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönjük, hogy elolvasta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map