LogMeOnce áttekintés – Frissítve 2020

A LogMeOnce áttekintése

A LogMeOnce egy szolgáltatáscsomaggal ellátott szolgáltatás, amely az ígérete ellenére szinte minden más módon elmarad. A fő bűncselekmény a fájdalmas felület, olvassa el a többiekről a teljes LogMeOnce áttekintésünkben.


logmeonce-Slider1

logmeonce-slider2

logmeonce-slider3

logmeonce-slider4

logmeonce-slider5

Előző

Következő

A LogMeOnce jelszókezelő olyan eszköz, amely ambiciózus, de sok területen ellazul. Noha a LogMeOnce-fiók hozzáférést biztosít a mentett jelszavakhoz, a felhasználóbarátság miatt az egész folyamat zavarba ejtődik. A LogMeOnce-nak egyszerűen nincs eleme, hogy helyet szerezzen a legjobb jelszókezelők között. 

Ebben a LogMeOnce beszámolóban néhány napig a szolgáltatással töltött tapasztalatokat ismertetjük. Megbontjuk a LogMeOnce által kínált számos funkciót, valamint a rendelkezésre álló biztonságot. A végén közöljük ítéletünket arról, hogy a jelszókezelő megéri-e vagy sem. 

A legtöbb ember számára a válasz nem. Noha az olyan funkciók, mint a Password Shock, újszerűek, nem gyakorolnak különbséget a gyakorlatban. A LogMeOnce túlságosan túl nagy ahhoz, hogy ajánlást nyújtson, és sajnos a sok szolgáltatás nem teszi megérdemessé a rendetlen felhasználói élményt.

erősségek & Hiányosságok

A LogMeOnce alternatívái

Jellemzők

A LogMeOnce az Encryptr ellentétes kérdése (olvassa el az Encryptr áttekintést), mivel a jelszókezelő túl sok funkciót kínál. Noha nekünk nehéz panaszkodni a finomságokról, a LogMeOnce egyszerűen túl messzire megy. Túl sok az extrák, amelyek többsége felesleges. 

Referenciaként a fogyasztói jelszókezelő „legfontosabb tulajdonságai” oldalához 53 papírlap szükséges. Az oldal lefelé görgetésével sok leírás úgy érzi, mintha valami lenne egy kínai nagykereskedelmi oldalon, rengeteg stock-képpel és Photoshop-grafikával, amelyek nagyobb figyelmet fordítanak a szolgáltatások mennyiségére, mint a minőségükre.. 

Az „árképzés és összehasonlítás” oldal könnyebben emészthető funkciók listáját kínálja, összehasonlítva a LogMeOnce listáját egy halom cookie-val és más jelszókezelőkkel a crackerrel.. 

A LogMeOnce szinte minden „páratlan megkülönböztetője” valamilyen szabadalommal rendelkezik mögött, még akkor is, ha ennek nincs értelme. Például az átfogó két tényezős hitelesítés szabadalmi állapotban van, és elvárjuk, hogy így maradjon. 

logmeonce-features-összehasonlítás

Szerencsére a normákat figyelembe vették. A LogMeOnce tartalmaz jelentést, biztonságos jegyzeteket, két tényezős hitelesítési lehetőségeket és egy mobilalkalmazást. Támogatja a különféle platformok széles skáláját is, beleértve a Windows és a MacOS, valamint a legjobb böngészők, például a Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer támogatását.. 

Hiba a Feature Townban

A többi szolgáltatás állandóan arra késztette minket, hogy megkarcoljuk az állát, és kérdezzük: „miért?” Az olyan dolgok, mint a Password Shock, amely megpróbálja megijeszteni a betolakodókat, amikor hozzáférnek az eszközéhez, rendben vannak, ha kissé furcsák. A probléma az, hogy nehéz tudni, hogy mely szolgáltatásokhoz valóban hozzáférhet. 

Ahogy a következő szakaszban foglalkozunk, a LogMeOnce meglehetősen tömör terveket tartalmaz, ám ezeknek a különbségeknek enyhén szólva nehéz megérteni. Tudva, mi a fél a csatában a LogMeOnce-vel. Tekintettel arra, hogy kevés funkciója kínálkozik, ez nem olyan küzdelem, amelyet érdemes megtenni. 

Úgy tűnik, hogy a LogMeOnce elmulasztotta azt a pontot, amit a funkciósűrűség jelent. Az olyan szolgáltatások, mint a Dashlane és az 1Password, nagyon sok funkcióval rendelkeznek, de a lista közvetlenül kapcsolódik ahhoz, hogy a felhasználók hogyan működnek együtt a szoftverrel (olvassa el a Dashlane-áttekintést és az 1Password-áttekintést). 

A LogMeOnce viszont kihagyja a hasznos extrákat, és helyettesíti azokat szükségtelen kiegészítésekkel..

A LogMeOnce szolgáltatások áttekintése

LogMeOnce logówww.logmeonce.com

100 havonta kezdődik, minden tervtől kezdve

Biztonság

2FA

Titkosítás
AES-256

Zero-tudás

2FA gombok

Biztonsági elemzés

Több eszköz szinkronizálása

Biztonsági mentés és helyreállítás

Mobil alkalmazások

Jelszóváltó

Jelszógenerátor

Böngésző-kiterjesztés

Automatikus kitöltés

Űrlap automatikus kitöltése

Böngésző felhasználói felülete

Asztali felhasználói felület

Email

Élő chat

Telefon

Segítség Központ

Fórumok

24/7 támogatás

Több

Ingyenes terv

Árazás

Ha van valami megváltó szolgáltatás a LogMeOnce kapcsán, akkor az a szolgáltatás olcsó. A „szolgáltatás” itt azonban kulcsszó. A LogMeOnce jelszókezelés olcsó, ám a kínált extrák sokasága nem. Ha úgy tűnik, mintha a jelszókezelő lenne, akkor érmét menthet, de csak akkor, ha betartja az alaptervet.

A LogMeOnce három szintű szolgáltatást kínál: prémium, professzionális és végső. A Premium örökre ingyenes, de nem csatlakozik a LastPasshoz, a Bitwardenhez és a KeePasshoz a legjobb ingyenes jelszókezelői útmutatónkban. 

Az ingyenes prémium csomag tárolja a jelszavait, és kétfaktoros hitelesítést kínál az asztalon és a mobil eszközökön. Hiányzik azonban a „készülék jelszava” támogatása, amely a LogMeOnce szerint az útválasztók és szerverek bejelentkezéseire utal.

A professzionális terv jobb, és havonta csak egy dollárért, még mindig olcsó. Az árért korlátozott hozzáférést biztosít a LogMeOnce néhány idegen funkciójához, beleértve az ütemezett bejelentkezést és a Password Shock funkciót. A LogMeOnce bemutatja a termelékenység-dokkolót a Professional programban, amelyről a következő szakaszban többet megtudhat. 

A tartomány tetején található az Ultimate terv, bár ezt kissé hiperbolikusnak hívják. Noha a szolgáltatások szempontjából robusztusabb, mint a Professional, a LogMeOnce Ultimate nem tartalmaz mindent. A Password Shock továbbra is csak néhány bejegyzésre korlátozódik, és korlátozott hozzáféréssel rendelkezik a fiókok befagyasztására. 

LogMeOnce üzleti árak és csomagok

A három fogyasztói terv mellett a LogMeOnce két üzleti tervet kínál: Business és Enterprise. Havonta 2 dollárt és 4 dollárt fizet, az üzleti előfizetés nem túl drága, bár a legtöbb ruhához nem megfelelő. 

Bár az üzleti tervek jellemzői robosztusak, az olyan eszközök, mint a Zoho Vault és a OneLogin jobban megfelelnek a használhatóság szempontjából (olvassa el a Zoho Vault és a OneLogin áttekintést). 

A leendő LogMeOnce ügyfelek kétségkívül a „vásárlás” oldalra szállnak, amely – amint a következő szakaszban megismerjük – rendetlenség. Ugyanakkor ebben a szakaszban is rá szeretnénk mutatni. 

A „vásárlás” oldalon vásárolhat csomagot, valamint a LogMeOnce kiegészítő szolgáltatásai egyikét. Ez az oldal növeli az árazással kapcsolatos zavart, mivel a felsorolt ​​árak helytelenek és néhány „vásárlás” gomb nem működik. 

Mintha a LogMeOnce webhelye nem eléggé zavaró, az inkonzisztens árképzés, a kiegészítők nagy listája és a tervben szereplő információk tisztázásának hiánya elegendő ahhoz, hogy bárki őrült legyen..

Felhasználóbarátság

Ez a szakasz doozy. A LogMeOnce az egyik legbonyolultabb webhely, amelyet valaha láttunk. Nem csak a megjelenés dátuma, illik az alacsony felbontású képekhez, a stock fotók irreális méretarányba vannak húzva, és az elemek az internet korai napjaiból sikoltoznak, de nehéz körülkerülni. 

Még ennél is bosszantóbb, hogy a LogMeOnce új modern elemeket adott fel webhelyére, beleértve az alján található sütik figyelmeztetését és az élő csevegés ikont.. 

logmeonce-honlap

Nehéz tudni, hogy hova kell valójában megvásárolni a LogMeOnce-t. A felső menüben van egy „vásárlás” gomb, de eljuthat egy pénztár oldalra, amely szinte mindenképpen sikít a „csalásért”. Ezenkívül ezen a fizetési oldalon nem jelenik meg a LogMeOnce összes terve, hanem helyet foglal el olyan kiegészítőkhöz, mint a Mugshot, és valamilyen okból két- és kétkomponensű beszéd- és SMS-hitelesítési jóváírások (bármit is jelent ez). 

logmeonce-buy-oldal

Az ésszerűbb termékoldal a „termékek” fül „Árképzés és összehasonlítás” szakaszában található. Itt a LogMeOnce összehasonlításának többet kell szenvednie, de legalább egy helyen láthatja a Premium, Professional és Ultimate terveket és azok megfelelő árait.. 

logmeonce-árazás

Itt láthatja az árakat, de valójában nem tud feliratkozni, annak ellenére, hogy a LogMeOnce hosszú összehasonlítása felett nagy „regisztráció” gomb található. A „vásárlás” oldal funkciói, bár nem nyújtják a LogMeOnce összes tervét, még az ingyenes csomag kihagyásával sem. 

Kiderült, hogy regisztrálnia kell egy fiókot a jobb felső sarokban található „Bejelentkezés” gombbal, nem pedig a termékoldalon található gombok használatával.. 

Az Opera (olvassa el az Opera áttekintését) hibát adott nekünk, amely szerint a link egy ismeretlen protokollt próbált megnyitni, ebben az esetben “ttps:”. Nem tudjuk biztosan mondani, de legjobban feltételezhetjük, hogy a feliratkozás gomb linkjének elején hiányzik egy „h” jel, ami azt eredményezi, hogy sehova sem vezet. 

A LogMeOnce beállítása

Habár létrehozhat egy fiókot és bejelentkezhet, valójában nem érheti el a LogMeOnce alkalmazást, amíg nem végez néhány lépést. Először telepítenie kell a kiterjesztést, amely elérhető a Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer és a Microsoft Edge számára. Ezt követően a LogMeOnce kéri egy helyi alkalmazás telepítését, amely lehetővé teszi a biztonsági mentéseket, a helyi tárolást és az import funkciókat. 

logmeonce szerszámok

Ne tévessze össze zavarodását (ha eddig elérted, az nem valószínű); az Eszközök alkalmazás nem a LogMeOnce asztali verziója. Inkább egy helyi alkalmazás, amelyet az alkalmazás böngésző verziója igényel bizonyos funkciók eléréséhez. 

A LogMeOnce Productivity Dock használata

A bejelentkezés után a LogMeOnce üdvözli Önt egy “izgalmas és funkciókban gazdag” legújabb verziójával, amely illeszkedik egy darab „Welcome” clipart-hoz. A főképernyőn a LogMeOnce néhány nyilat kínál a felső menü különböző ikonjaira, amelyek a többi felülettől eltérően üdvözlendők.. 

logmeonce-üdvözlő

Ezen felül a LogMeOnce áttekint egy oktatóanyagot, amely elmagyarázza annak felületét, a böngésző kiterjesztését és a beállításokat. Valójában tetszik az oktatóprogram, mivel néhány szükséges magyarázatot nyújt a LogMeOnce nem hagyományos megközelítéséhez. Ha azonban ez a megközelítés más lenne, akkor mindenekelőtt nem lenne annyira magyarázat. 

logmeonce-bemutató

Ezen túlmenően az oktatóprogram kb. 15 percet vesz igénybe, ha mindent megtesz, a végén maroknyi hirdetéssel. A folyamat kellemetlenül hosszú, nincs lehetősége az átugorásra. A folyamat minden szakaszában végig kell ülnie. 

Végül eljut a kezdőképernyőre, ahol gyorsan elérhetők a termelékenységi diagramok, a két tényezős hitelesítés, a jelszókezelő, a biztonságos pénztárca és egyebek. Ha fizetős előfizetéssel rendelkezik, akkor láthatja a LogMeOnce Productivity Dock-ot is, amely egy macOS-ihletésű tálca, amely perekre szólít fel. 

logmeonce-home

Nagyon kevés a felület valójában a jelszókezelőnek szentelt, amely támogatja a jelszavak, jegyzetek és hitelkártyák tárolását. A LogMeOnce korlátozott belépési támogatása megmutatja, hogy az nem megfelelő erőfeszítések többet, mint segítséget okozhatnak. Persze, sok más funkció is létezik, de az alapszolgáltatásnak, azaz a jelszókezelésnek, számos kulcsterületen hiányzik. 

logmeonce-new-app

Gondolj másként (a könnyű használatról)

A LogMeOnce arra készteti a felhasználókat, hogy “gondolkodjanak másképp” a jelszókezelő irányítópulton, amelyet akkor kell tennie, hogy a fejét a szolgáltatás köré tekerje. Úgy tűnik, hogy keményen dolgozunk a LogMeOnce-n, és mi is vagyunk, de nem ok nélkül. Más véleményeket olvasva a LogMeOnce dicséretet kap a jellemzőiért, ám a használhatóság szempontjából ezek irrelevánssá válnak. 

A LogMeOnce a legteljesebb konfigurációban költséges jelszókezelő. Arra törekszik, hogy még alapvető jelszókezelést is kínáljon a funkciók túlnyomó listája alatt. Ezenkívül a regisztráció folyamata annyira összevont, hogy nehéz megmondani, hogy ezen szolgáltatások bármelyikének megszerzése először megéri.. 

Legfontosabb kérdésünk azonban az helytelen erőforrások. Nyilvánvaló, hogy a LogMeOnce megpróbálja kitűnni a jelszókezelő tömegből. Ezzel a céllal elmulasztotta a jelet. Az eszköz használata túlságosan zavaró, és a irreleváns funkciók hosszú listája egyszerűen elvonja a figyelmet attól, ami egyébként meztelen csontokkal működő jelszókezelő.. 

Biztonság

A szokásos szolgáltatásokhoz hasonlóan a LogMeOnce-nek is sok a biztonsági funkciói. Sajnos ők a szolgáltatás kárára is. Ebben az esetben ez még rosszabb, mivel egyes biztonsági funkciók miatt a fiókja sebezhető lehet. 

Az alapoktól kezdve a LogMeOnce nulla tudással bíró szolgáltató, vagyis nem ismeri vagy tárolja a fő jelszavát. Legalább erről van szó a LogMeOnce biztonsági áttekintő oldalán. Nem találtunk műszaki dokumentációt a LogMeOnce biztonsági modelljéről, annak ellenére, hogy állítólag fehértábla található az adminisztráció áttekintő oldalán.. 

Itt az az aggodalom, hogy a LogMeOnce az Ön böngészőjében található. Az AES használatával biztosítja a jelszavakat – bár nem határozza meg a kulcs méretét – és bár ez a szabvány, továbbra is kérdéseket vet fel a titkosítás helyének és idejének körülményei (erről bővebben olvassa el a titkosítás leírását). 

Sajnos nincs elég információnk annak megállapításához, hogy a LogMeOnce biztonságos-e vagy sem. Az összes darab a helyén van, de nem ismeri a hitelesítés és a titkosítás / visszafejtés kritikus folyamatát. A LogMeOnce-nek további technikai információkat kell szolgáltatnia a fronton. 

Lehetséges biztonsági rések

Más jelszókezelőkhez hasonlóan a LogMeOnce a fő jelszavával is hozzáfér a fiókjához. Nem kell azonban használni a fő jelszót. A LogMeOnce jelszó nélküli hozzáféréssel rendelkezik PIN-kód, ujjlenyomat vagy fénykép segítségével. Noha a legtöbb jelszókezelő számára szabványos, a LogMeOnce valami más működik. 

A legtöbb információt a PhotoLogin-ról találtuk, amely a telefonnal vagy webkamerával készített képet használ a hitelesítéshez. Az arcfelismerő szoftver révén azonban nem működik. Inkább egy képet készít saját magáról az egyik eszközön, a másikkal pedig megerősíti, hogy ez az, amit elvár. 

Kétfaktoros hitelesítés formájaként működik, de nem a szokásos hitelesítési módszerként. Úgy tűnik, hogy ez újra helytelen erőforrásokra vonatkozik. A LogMeOnce arra kényszerítheti Önt, hogy használja a fő jelszavát – ezt minden jelszókezelő megteszi – és ehelyett biztonsági intézkedéseként használja az IP-cím, a hely és a többi elemének elemzését.. 

Néhány aggodalomra ad okot a fiókjához történő sürgősségi hozzáférés is. A LogMeOnce lényegében nem biztonságos biztonsági kérdést tesz fel, mondván, hogy ez segít a fiók helyreállításában. Ha ez az egyetlen olyan intézkedés, amely megvédi bejelentkezéseit mindenkitől, aki megtalálja a választ a biztonsági kérdésére, akkor ez szörnyű.

Támogatás

A LogMeOnce rendelkezik egy datelt támogatási portállal, de a szokásos weboldalhoz képest modernnak tűnik. Friss levegő lélegzeteként a támogatási portál könnyű megkerülni, annak Vista-kori érzékenysége ellenére. Itt talál egy GYIK-ot, video oktatóanyagokat, segítséget az üzleti ügyfeleknek, visszajelzéseket és a jegyet. 

logmeonce-support-központ

A kapcsolattartás csak e-mailekre korlátozódik, bár éjjel-nappal figyeljük. Szerencsére nincs szüksége fiókra a LogMeOnce eléréséhez. A kapcsolatfelvételi űrlap kéri az Ön e-mail címét, néhány eszközinformációt és a probléma leírását. Nagyon meglepetésünkre, hogy a LogMeOnce pár órán belül visszatért a vizsgálatunkhoz. 

logmeonce-contact-oldal

Az önsegítség érdekében a LogMeOnce egy gyakran ismétlődő GYIK-ot nyújt. Bár az egyes témák soha nem kerülnek túl részletesen, sok cikk érhető el. Van azonban néhány olyan cikk, amelynek nincs értelme. Vegye figyelembe ezt a hibaelhárítási cikket arról, hogy nem tud bejelentkezni a LogMeOnce fiókba: 

logmeonce-képtelen-to-bejelentkezés

A LogMeOnce azt tanácsolja azoknak, akik nem tudnak bejelentkezni, látogasson el a bejelentkezési oldalra és próbáljon bejelentkezni. Bizonyos cikkek ugyanazt az ápoló kezelést végzik, amely tükrözi a fő webhelyen tapasztalható inkonzisztencia szintjét.. 

LogMeOnce video oktatóanyagok

A LogMeOnce video oktatóanyagokat kínál, és bár tisztességesek, a legfontosabb webhely keltezik őket. A legutóbbi feltöltés két évvel ezelőtt történt, a LogMeOnce 6. verziójának megjelenésével. Annak ellenére, hogy a legfrissebb feltöltéseket HD formátumban nyújtják, sok régebbi téma a szabványos felbontásra korlátozódik.. 

logmeonce-video-oktatóanyagok

Noha nagyra értékeljük a video oktatóanyagok kínálatát, sokannak nagy szükségük van frissítésre. Csakúgy, mint a támogatási cikkek, az állandó frissítések lehetővé teszik az információk releváns és hasznos maradását. A régi videók nagy részén a LogMeOnce a szoftver elavult verzióit használja, ami zavart okozhat.

Az ítélet

A LogMeOnce olyan termék, amelynek nincs értelme. Persze, ingyenes jelszókezelést kínál, de mivel a regisztráció folyamata és a felhasználói felület mennyire összetett, a szóváltás nem éri meg. Vannak más szolgáltatások is – ingyenesen -, amelyek korszerűsített megközelítést kínálnak, relevánsabb szolgáltatások listájával. 

Könnyű eltávolítani a LogMeOnce-t jelszókezelőként, amely túl ambiciózus, túlterhelt extra funkciókkal. Teszteléseink ezt kihúzzák. Az extrákra összpontosítva sok alapvető funkciót nem kínálnak, például az egyedi bejegyzések támogatását. Ennek fényében nekünk nehéz a LogMeOnce ajánlása senkinek. 

Mit gondol erről a LogMeOnce véleményről? Meg akarsz lőni a LogMeOnce-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map