Kuidas tühistada Dropboxi lihtne viis 2020. aastal

Dropbox on pilvesalvestusteenus, mis pakub palju kasulikke funktsioone ja plaane, kuid see ei tähenda, et see kõigile mõeldud oleks. Kui olete Dropboxi kasutajaks registreerunud ja olete avastanud, et ei kasuta oma plaani kõige paremini või kui Dropbox ei vasta teie vajadustele, võib olla aeg teenus tühistada.

Selles artiklis tutvustame teile samm-sammult individuaalse või meeskonna plaani tühistamise protsessi. Samuti käsitleme seda, kuidas raha tagasi saada ja kas kvalifitseerute.

Kuidas Dropboxi tellimust tühistada??

Teie individuaalse Dropboxi plaani tühistamine on lihtne. Alustamiseks klõpsake avalehe paremas ülanurgas oleval ringil või oma profiilipildil. Seejärel klõpsake kolmanda taseme rippmenüüst nuppu „Seadistused“. Sealt suunatakse teid seadete menüü peamisele vahekaardile „Üldine”.

seaded

Kui olete seadete valinud, klõpsake vahekaarti „plaan“. Lehe allosas klõpsake „Tühista plaan”, mis viib teid madalamale lehele. Kerige madalama versiooni lehe lõpuni ja klõpsake järgmise sammuna klõpsamiseks „Ma tahan endiselt alandada”..

tühista plaan

See järgmine leht on uuring, mida te ei saa vahele jätta. Valige põhjus, miks te oma kava alandate, ja jätkamiseks klõpsake „jätka”. Teid suunatakse viimasele lehele, kus öeldakse teile, mida te tühistades jätate.

madalama astme uuring

Kui olete kindel, et soovite alandada teenustaset, kerige alla ja klõpsake nuppu „Soovin endiselt alandada”. Kui olete jõudnud sellesse punkti ja alandate ametikohta, kuna te pole kindel, mida saate tasulise paketiga, vaadake meie Dropboxi ülevaadet, et saada täielik ülevaade selle pakutavatest võimalustest ja eelistest, mida te võib-olla ei tea.

Kuidas Dropboxi tellimust tühistada??

  1. Klõpsake Dropboxi avaekraani paremas ülanurgas oleval ringil
  2. Klõpsake rippmenüüst seadeid
  3. Klõpsake nuppu „plaanima“
  4. Kerige lehe alaossa ja klõpsake nuppu „Tühista plaan”
  5. Kerige lehe alaossa ja klõpsake nuppu „Soovin endiselt alandada“
  6. Valige lahkumise põhjus
  7. Klõpsake „jätka”
  8. Kerige lehe alaossa ja klõpsake nuppu „Soovin endiselt alandada“

Kuidas Dropboxi äri tühistada

Enne kui hakkame uurima, kuidas teie Dropboxi ettevõtte kontot tühistada, tutvuge meie Dropboxi ettevõtte ülevaatega, et veenduda, kas teie äriplaani tühistamine on õige samm.

Dropboxi äriplaani tühistamine on natuke erinev individuaalse plaani tühistamisest. Esiteks veenduge, et olete oma administraatori kontoga sisse logitud. Teie avalehel vasakul on nimekiri koos valikuga „admin console”. Alustamiseks klõpsake sellel.

dropboxbusiness-admin

Klõpsake halduskonsoolis ekraani vasakul asuvas kolmanda astme menüüs valikul „arveldus”. Kerige arveldusmenüüst allapoole ja klõpsake nuppu „Tühista plaan”. Kui keset tasuta prooviversiooni, saate prooviversiooni samamoodi tühistada.

dropboxbusiness-arveldused

Kui olete lehel tühistamise lehel, liikuge alumisse ossa ja märkige ruudud, mis kinnitavad, et kaotate, liikudes tasuta meeskonnaplaanile, ja klõpsake nuppu „täielik tühistamine“. Nüüd, kui olete vabakava kallal, võite minna tagasi halduskonsooli ja kustutada oma meeskonna, et liikuda soovi korral tagasi individuaalsele kontole..

Kuidas Dropboxi äri tühistada

  1. Logige administraatorina Dropboxi sisse
  2. Klõpsake „administraatori konsool”
  3. Klõpsake valikul „arveldus”
  4. Kerige lehe alaossa
  5. Klõpsake „Tühista plaan”
  6. Märkige kinnituskastid
  7. Klõpsake nuppu „täielik tühistamine“

Kuidas ma oma Dropboxi kontot tühistan?

Kui pelgalt Dropboxi põhipaketi alandamiseks lihtsalt ei piisa ja eelistaksite oma konto täielikult tühistada, on protsess lihtne. Klõpsake avaekraani paremas ülanurgas olevat ringi ja liikuge kolmanda astme menüüst sätete juurde. Sealt kerige lehe alaossa ja klõpsake nuppu „Kustuta konto.

kustuta konto

Teil palutakse sisestada oma parool ja valida tühistamise põhjus. Pärast seda klõpsake lihtsalt „Kustuta jäädavalt” ja teie konto kustutatakse lõplikult. Varundage enne seda toimingut kindlasti kõik failid, mida soovite säilitada, kuna pärast konto kustutamist pole teil neile juurdepääsu.

Kuidas ma oma Dropboxi kontot tühistan?

  1. Klõpsake Dropboxi avaekraani paremas ülanurgas oleval ringil
  2. Klõpsake rippmenüüst seadeid
  3. Kerige lehe alaossa
  4. Klõpsake nuppu Kustuta konto
  5. Sisestage oma parool ja valige tühistamise põhjus

Kas ma pean kvalifitseeruma tagasimakse saamiseks??

Kui olete maksnud Dropboxi konto eest ja soovite tagasimakset, peate selle tühistama 14 päeva jooksul pärast oma plaani ostmist ja elama ELis või Türgis. Kui vastate neile nõuetele, võite tagasimakse saamiseks pöörduda Dropboxi poole.

Kui olete oma plaani ostnud iOS-i või Androidi rakenduse kaudu, soovitab Dropbox taotleda tagasimakset Google Play poe või Apple’i App Store’i kaudu. Lisateabe saamiseks saate vaadata kogu Dropboxi tagasimakse poliitikat.

Lõplikud mõtted

Kuigi seal on palju pilvesalvestusteenuseid, ei ole kõik need kõigile mõeldud. Kui olete loobunud Dropboxist ja otsite mõnda muud pilvesalvestuslahendust, soovitame parimateks pilvesalvestusteenusteks Sync.com ja pCloud, mille oleme üle vaadanud. Lisateabe saamiseks vaadake meie Sync.com ülevaadet ja pCloud ülevaadet.

Võite vaadata ka meie pilvandmesalvestuse juhendit, kus reastame kõik 28 meie pilvesalvestuse pakkujat. Nüüd pöördume selle poole teie poole. Kas suutsime aidata teil teie konto tühistada? Andke meile alltoodud kommentaarides teada ja tänan lugemise eest.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me