Najbolji VPN za Windows 2020: Usluge spremne za Redmond

Windows je daleko najčešće korišteni stolni operativni sustav. Iako ima toliko korisnika, to je čini magnetom za zlonamjerne aktivnosti. Windows strojevi ciljaju se beskrajno, ali možete se zaštititi korištenjem virtualne privatne mreže. Sastavili smo popis najboljih VPN-ova za Windows kako bismo vam pomogli da odaberete onaj koji je prikladan za vas.


VPN-ovi mogu pružiti mnoge prednosti. Na primjer, neki ih koriste za pristup geoblokiranom sadržaju ili čak Skypeu. Ipak, uglavnom su svi povezani sa sigurnošću. Treba koristiti VPN bez obzira gdje se nalazite. Sakrivat će vašu mrežnu aktivnost i prikriti vašu stvarnu IP adresu, dajući vam anonimnost na mreži.

Sigurnost sustava Windows

Iako softver dolazi sa sigurnosnim aplikacijama i možete podešavati postavke privatnosti za Windows, to ne znači da ste zaštićeni. Čim idete putem interneta, riskirate se. Tražilice, društveni mediji, oglasne tvrtke, pa čak i vaš davatelj internetskih usluga, mogu prikupiti vaše podatke, a neki i trgovati njima.

Alati koji štite vaše podatke su vitalni. Čak i na Windowsu 10 postoje problemi s privatnošću, uključujući curenje DNS-a i opsežne postavke prikupljanja podataka. Možete i trebate onemogućiti neke od tih postavki, ali to može potrajati i kopanje i neće se sve riješiti.

Vlade širom svijeta donose zakone koji omogućuju prisluškivanje i oni često prisiljavaju ISP-ove na zadržavanje podataka. Snimke Snowdena u 2013. pokazale su koliko je nadzora tamo, posebno u Sjedinjenim Državama, pa se želite zaštititi što je više moguće.

Osim toga, neke zemlje nemaju pravila koja štite neutralnost mreže. To znači da davatelji internetskih usluga mogu usporiti, ubrzati ili čak blokirati web stranice i internetske usluge po njihovom izboru. Neki će možda tražiti da platite pretplatu prije pružanja pristupa.

Filipini nemaju neutralnost mreže i na mobilnim planovima i slično ima mnogo ograničenja. Više možete pročitati u našem najboljem VPN-u za Filipinski komad.

Možda želite da zgrabite svoju jutarnju šalicu joe-a i provedete vrijeme provjeravajući svoju e-poštu preko besplatnog WiFi-a kafića. Nema ništa loše u tome, ali ne znate koliko je sigurna veza, a to je još jedan razlog da se zaštitite.

Ako krećete u bujicu, VPN je nezaobilazna osoba za boravak izvan radara. Većina se zemalja namrštila bujici zaštićenim autorskim pravima i to može biti posljedica, kao što možete pročitati u našem najboljem VPN-u za Njemačku..

Najbolji VPN za Windows 2020

Što VPN čini najboljim za Windows

Većina pružatelja usluga u našim VPN recenzijama radit će s Windowsom, tako da postoji mnogo izbora. To je reklo, neki su bolji od drugih. Na primjer, mogu imati bolje karakteristike ili biti pouzdaniji.

Budući da sustavu Windows nedostaje privatnost, želite davatelja usluge koji ima stroga pravila zabrane zapisa. To znači da, za razliku od Microsofta, tvrtka neće voditi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti.

Sigurnost je jednako važna i trebala bi biti dovoljno dobra da vas zaštiti od hakera i drugih opasnosti na mreži, kao i da bude skrivena od nadzora. Dobra značajka je prekidač kill, koji će vas prekinuti ako VPN ne uspije sačuvati osjetljive podatke..

Očigledno je da će VPN trebati podržavati Windows, ali njegova je jednostavnost korištenja nešto što treba pogledati jer neki davatelji nude bolje iskustvo od drugih.

Dobro je odabrati i onu koja ima pristojnu brzinu, pogotovo ako ćete bujati. Neograničena širina pojasa također je korisna jer nećete imati ograničenje koliko možete preuzeti.

Ostale značajke koje trebate pogledati uključuju pružateljevu mrežu poslužitelja, koji operativni sustavi podržavaju, koliko uređaja se može povezati odjednom, razinu usluge kupca i cijenu, a sve to može utjecati na vašu odluku.

1. Najbolji VPN za Windows: ExpressVPN

ExpressVPN jedan je od naših favorita na Cloudwards.net-u, jer je jedan od najboljih VPN pružatelja usluga na tržištu. Izvrsna je sveobuhvatna usluga i izvrstan izbor za Windows korisnike. Ima i strogu politiku zapisivanja bez zapisa. To znači da neće biti zapisa o vašim mrežnim aktivnostima, pa čak i ako vlasti to zatraže, ExpressVPN neće ih moći predati..

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Sigurnost mu je fantastična, a 256-bitni AES kao standard, plus mogućnost povećanja. Tu je i ugrađeni prekidač za vraćanje radi dodatne zaštite. Odličan je izbor ako nemate previše iskustva s upotrebom VPN-a, jer radi izvan okvira i brzo vas može povezati..

ExpressVPN je najbrži VPN okolo i ne postavlja ograničenja propusne širine, što ga čini dobrim izborom za bujice. Međutim, prebacivanje poslužitelja je sporo. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više informacija o usluzi.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Tisuće poslužitelja bilježi 94 zemlje, što je dosta. ExpressVPN također radi s macOS-om, Androidom i iOS-om, tako da ako imate druge uređaje na koje želite instalirati, to ćete moći učiniti. Možete istovremeno imati pet povezanih uređaja. Postoje i proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Safari.

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem e-maila i live chat-a. Potonji je najbrža opcija, ali može biti spor u odnosu na konkurente ExpressVPN-a. Ipak, osoblje je od pomoći i ima za cilj da se što prije nagodite.  

Mjesečna cijena je skupa, što je skupa, ali vrijedi zbog kvalitete usluge. Osim toga, možete uštedjeti novac odabirom duže pretplate i imat ćete vremena isprobati zahvaljujući 30-dnevnoj garanciji povrata novca.

2. NordVPN

NordVPN je još jedan izvrstan pružatelj usluga i prilično je usporediv s našim najboljim izborom, kao što možete pročitati u našem članku ExpressVPN u odnosu na NordVPN..

Ne drži zapisnike, pa ozbiljno shvaća privatnost, a njegova sigurnost je među najboljima. Tu je i mogućnost korištenja dvostrukog enkripcijskog enkripciranja što povećava zaštitu VPN tunela. Prekidač za ublažavanje dostupan je i s uslugom, tako da ćete biti sigurni ako nešto ne bude u redu s vezom.

prijašnji

Sljedeći

Postavljanje je jednostavno, klijentu je korisnik i ima intuitivan izgled. Ne postoje ograničenja propusne širine i njegove brzine su dobre, ali mogu se usporavati na velikim udaljenostima. Mijenjanje poslužitelja je međutim vrlo povjetar. Te osobine pomogle su mu da uđe prvi u našem najboljem VPN-u za članak o bujici.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN ima veliku poslužiteljsku mrežu koja pokriva 60 zemalja, pa postoji puno izbora pri povezivanju. Osim Windows-a, može se koristiti na macOS-u, Androidu i iOS-u, a možete istovremeno povezati i do šest uređaja.

Ako naiđete na probleme, pomoću ispravne baze znanja možete pokušati riješiti uobičajene probleme. Ako to ne uspijete, možete kontaktirati člana osoblja putem e-pošte ili live chat. Ako želite brz odgovor, najbolja opcija za korištenje je chat uživo. Bilo koji način bit će dobar.

Mjesečni plan je pristupačan, ali pametno bi se prijaviti na duže razdoblje jer tako ćete uštedjeti novac. Ponuda nudi i povrat novca u roku od 30 dana, samo u slučaju da vam treba vremena da odlučite. Više informacija potražite u našoj NordVPN recenziji.

3. CyberGhost

CyberGhost ima čvrstu politiku privatnosti i dobru sigurnost. Postoji i automatska sklopka za ubijanje takođe za mir. Ima desktop klijenta za Windows i instalirati ga je jednostavno. Sučelje se može naviknuti, ali je i dalje dobro.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzina mu je dobra, ali može usporiti kada se povezujete na udaljeni poslužitelj. Ima neograničenu propusnost, što je dobro ako planirate bujice. Saznajte više o tvrtki u našoj recenziji CyberGhost.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost ima puno poslužitelja u 58 zemalja. Podržava i macOS, Android i iOS. Možete povezati do sedam uređaja odjednom, što je bilo dovoljno da zaradite drugo mjesto u našem najboljem VPN vodiču za više uređaja.

Na mreži postoji opsežna baza znanja koju možete pokušati riješiti sami, ali podrška je dostupna 24 sata na dan putem chata uživo ili e-pošte, ako vam treba. Live chat je brža opcija od dva.

Njegov mjesečni plan cijena je u redu, ali uštedjet ćete novac duljim planom. Možete koristiti garanciju povrata novca da vidite da li vam se sviđa.

4. Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu još je jedan pružatelj usluga koji ne bilježi vašu aktivnost. Sigurnost mu je pristojna, ali podrazumijeva 128-bitnu enkripciju. Dobro je postavku promijeniti u 256-bitnu, no to će usporiti vašu vezu. Tu je i prekidač za ubijanje.

prijašnji

Sljedeći

PIA podržava Windows i klijent je jednostavan za korištenje. Brzina mu je dobra, ali može usporiti nakon što povećate sigurnost. Mijenjanje poslužitelja je, međutim, brzo i omogućava vam povezivanje s drugim poslužiteljem prije nego što prekinete vezu s korištenim, što je rijetkost. Osim toga, ne postoje ograničenja propusnosti.

Ostali razlozi poput PIA-e

Ima više od 3000 poslužitelja u 32 zemlje. Iako nije tako raširen kao ostali naši odabranici, trebali biste biti u mogućnosti naći poslužitelj koji vam odgovara.

PIA također podržava macOS, Android i iOS. To je ujedno i jedini VPN koji u potpunosti može podržati Linux, što ga čini najboljim VPN-om za Linux. Možete istovremeno povezati do pet uređaja.

Ako vas zaglave, možete koristiti bazu znanja za pomoć kod uobičajenih problema. Ako vam i dalje treba pomoć, možete se obratiti službi za korisnike, ali samo e-poštom. Više o tome možete pročitati u našem pregledu PIA.

Mjesečna cijena je fer i za nju dobivate pristojnu uslugu. Da biste uštedjeli novac, odlučite se za dulji plan. Postoji sedmodnevna garancija povrata novca, što bi trebalo biti dovoljno vremena za pokretanje usluge kroz tempo.

5. TorGuard

TorGuard ne vodi evidenciju vaših aktivnosti i njegova je sigurnost među najprilagodljivijim. Ako želite, možete birati između različitih protokola i sitnice. Također nudi prekidač kill za dodatnu zaštitu.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Klijent jednostavan za korištenje može se instalirati na Windows. I on ima dobre brzine, ali one mogu varirati. Ne postoji ograničenje propusnosti, ali dopušta bujicu. Pročitajte našu TorGuard recenziju za više informacija o usluzi.

Ostali razlozi koje volimo TorGuard

TorGuard ima više od 3.000 poslužitelja u 55 zemalja. Ona također nudi namjensku IP adresu ako plaćate dodatno. To vam dobro dolazi ako želite strujati jer ćete vas bez problema dovesti do lokacije koja vam treba. Garancija dobivanja određene IP adrese zaradila je TorGuard na prvom mjestu u našem najboljem VPN-u s posvećenim člankom o IP-ovima.

Možete ga koristiti i na drugim operativnim sustavima. Klijent macOS-a jednostavan je za upotrebu, ali postavljanje mobilnih aplikacija za Android i iOS može biti muka. TorGuard omogućuje vam povezivanje do pet uređaja odjednom, ali možete dodati do 20 dodatnih za 1 USD svaki.

Pomoć je dostupna ako vam je potrebna. Probleme možete pokušati riješiti sami pomoću mrežnih vodiča i foruma TorGuarda ili možete koristiti chat chat. Potonje nije uvijek osoblje, zato ćete možda trebati ostaviti poruku i čekati odgovor e-poštom.

Mjesečni plan cijena je u redu, ali novac možete uštedjeti prijavom na duže razdoblje. Postoji i sedmodnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati prije nego što ga kupite.

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da shvatite važnost upotrebe VPN-a. Podložni ste hakiranju, zlonamjernom softveru, nadzoru i nadzoru bez obzira gdje se nalazite. Iako Windows na površini može izgledati sigurno, ima više rupa od puhala.

Moguće je odlučiti kada je u pitanju odabir pravog, zbog čega smo i radili za vas. Ne možete pogriješiti ni s jednim našim izborom, ali ExpressVPN je najbolji VPN za Windows.

Prednost daje privatnost i sigurnost, jednostavan je za početnike, ali je odličan i za one koji znaju i također ima brojne druge sjajne značajke. Osim toga, sa 30-dnevnom garancijom povrata novca, nema rizika od pokušaja.

Ako imate preporuke za sigurnost sustava Windows, obratite nam se u komentarima u nastavku. Voljeli bismo ih čuti. Zašto ne biste pogledali našu VPN biblioteku dok ste ovdje? Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map