Najbolji VPN za UAE 2020: neograničeni Internet iz Dubaija

Ujedinjeni Arapski Emirati naglo su rasli u zadnjih 40 godina i dobro su poznati po blistavim svjetlima Dubaija. Milijuni turista posjeti svake godine, a budući da nema poreza na dohodak, omiljen je među digitalnim nomadima. Gotovo 80 posto njegova stanovništva koristi internet, a vjerovatno je da ćete i vi doći tijekom posjete, tako da biste trebali koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za UAE.


Za razliku od drugih zemalja, internetska cenzura nije previše oštra u UAE-u (za primjer koliko može biti loše, pročitajte naš dio o Kineskom firewall-u). Međutim, virtualna privatna mreža pomoći će vam da je zaobiđete.

Politike njezinog filtriranja koncentriraju se na kulturološki ili vjerski uvredljiv sadržaj. Regulatorno tijelo za telekomunikacije upućuje davatelje internetskih usluga da blokiraju bilo koji sadržaj povezan s terorizmom, pornografijom, druženjem, LGBT i kockanjem.

Web stranice koje sadrže političku raspravu koja prijeti vladajućem redu i one koje promoviraju ilegalnu drogu mogu se blokirati. Sadržaj koji predstavlja rizik za korisnike interneta, poput alata za hakiranje, špijunskog softvera i web mjesta za krađu identiteta, također se mršti..

Sloboda tiska je loša, a web stranice s vijestima koje vode države često odbijaju pokrivati ​​kontroverzne teme. Svi su aspekti medija regulirani Zakonom o publikacijama i izdavanju iz 1980. godine, koji zabranjuje kritika vlasti.

Izvjestitelji vrše samocenzuru kako bi održali korak sa vladinim propisima i birokratskim birokracijama. Stranim novinarima ponekad je uskraćen ulaz ili deportirani zbog izražavanja stavova o političkim pitanjima.

Internetsko zakonodavstvo u UAE

Internetska sloboda je opala zbog nekoliko nedavnih zakona iz UAE, uključujući kibernetički kriminal i statute protiv diskriminacije. Zakon o kibernetičkom kriminalu ima za cilj kazniti one koji su uključeni u određene mrežne aktivnosti, poput pokretanja terorističkih web stranica ili onih koji imaju za cilj poticati mržnju. Izmijenjena je u kolovozu 2018. radi uključivanja oštrijih kazni za one koji krše pravila.

Protivdiskriminacijsko zakonodavstvo na snazi ​​je za borbu protiv terorizma kontrolom mržnje. Vremenom je izmijenjena i uobičajeno se koristi za odvraćanje od slobodnog izražavanja tako što nadilazi govor mržnje i promiče nasilje.

Pojedinci su često uhićeni i mogu im se izreći ogromne novčane kazne i zatvorske kazne, za koje izgledaju bezazlene aktivnosti i nenasilna mišljenja. Rasprave koje se smatraju vrijeđanjem vjerskih simbola ili vrijeđanje države i njenih vladara također su kažnjive. Slični primjeri mogu se pronaći u našem najboljem članku o VPN-u za Singapur.

Antidiskriminacijski zakon upozorava da prekršitelje može kazniti zatvorskom kaznom do 10 godina. Velike novčane kazne između 500.000 i 2 milijuna dirhama (140.000 do 540.000 USD), zatvorska kazna ili oboje mogu se izreći zbog kršenja zakona o kibernetičkim zločinima.

Vlasti su u više navrata upozorile strane državljane da moraju poštovati zakone zemlje. Internetski aktivisti u zatvoru su, a lokalni i stranci uhićeni su zbog postova na društvenim medijima.

U 2018. godini muškarac je proglašen krivim što je pomoću društvenih medija objavio lažne podatke o UAE i promicao mržnju, što je nanijelo štetu ugledu UAE. Osuđen je na 10 godina zatvora i novčanu kaznu od 1 milijun dirhama (270 000 dolara) zbog klevete UAE. Samo imajte na umu ono što objavljujete.

Internetska sigurnost i privatnost u UAE

Drugi razlog za korištenje VPN usluge je rizik od cyber-napada. Izvještaj Symanteca za 2018. godinu pokazuje da je aktivnost cyber kriminala narasla, s tim da je UAE na osmom mjestu na svijetu u odnosu na deveto 2017. Naš najbolji VPN za Tajland pokazuje drugu zemlju s visokim stopama kibernetičke kriminalnosti.

Osim toga, Nortonovo izvješće o sigurnosnim pregledima kaže da je gotovo četiri milijarde dirhama (milijardu dolara) ukradeno žrtvama u UAE cyber-kriminalcima tijekom 2017. Zbog toga je dobra ideja instalirati jedan od naših najboljih antivirusnih softvera.

Vlada također sudjeluje u nadzoru.

“Počeli smo pratiti sve kanale na društvenim mrežama – sve se web stranice i profili prate”, rekao je jedan službenik TRA-e u intervjuu časopisu 7days u Dubaiju.

Također je objavljeno da je danska podružnica britanskog izvođača za obranu BAE Systems prodala opremu za nadzor službenika UAE.

Uporedo s tim, Abu Dabi je 2016. pokrenuo Falcon Eye, što je izraelski sustav civilnog nadzora. Prema Srednjoistočnom oku omogućava vlastima da nadziru svaku osobu, omogućujući tako da se zabilježe i analiziraju radni, socijalni i ponašajni obrasci.

Početkom ove godine otkriveno je da UAE provodi nadzor nad drugim vladama, militantima, novinarima i borcima za ljudska prava. Projekt Raven tim je bivših američkih obavještajnih agenata i može koristiti cyber oružje Karmu koje može prodrijeti u iPhone. Vijesti o projektu otkrile su se tek nakon što je Raven počeo špijunirati Amerikance.

UAE nije jedina vlada koja se bavi nametljivim nadzorom. Samo pogledajte naš najbolji VPN za SAD i najbolji VPN za UK komade za više uvida.

Najbolji VPN-ovi za UAE 2020

Što VPN čini najboljim za Dubai

Treba uzeti u obzir mnoge čimbenike prilikom odlučivanja o najboljem VPN-u za Dubai i Abu Dabi. S obzirom na to što vlasti smatraju da vrijeđa ili vrijeđa, najbolje je da ne objavite ništa što bi se na taj način moglo vidjeti. Ipak, za mir, svakako biste trebali odabrati sigurnog VPN davatelja koji nudi dobru enkripciju.

Dobra sigurnost osigurat će da ste skriveni, pa ako vlasti pokušaju pratiti vašu IP adresu do vas, vidjet će samo mrežu koju ste koristili za pristup. Sakrit će vas od bilo kakvog nadzora i internetskog rada. Imati ugrađeni prekidač za ubijanje je još jedna dobra osobina. Prekinuti će vašu vezu s internetom ako VPN ne uspije, čuvajući vas u svakom trenutku.

Vaša je privatnost odvojena od sigurnosti i jednako važna. Trebate biti sigurni da davatelj ne vodi evidencije. To znači da neće biti zapisa o vašim mrežnim aktivnostima, tako da ih tvrtka ne može pružiti čak i ako vlasti to zatraže.

Da biste zaobišli cenzuru, odaberite davatelja koji ima mnogo poslužitelja koji se nalaze širom svijeta. Korištenje poslužitelja koji se nalazi izvan zemlje omogućit će vam pristup svemu što je blokirano.

To vrijedi i za geoblokove. Primjerice, povežite se s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama i moći ćete pristupiti američkom Netflixu iako je dostupan samo tamo. Pročitajte više u našem gledanju američkog djela Netflix. S druge strane, ako želite pristupiti sadržaju koji vide samo stanovnici UAE, morat ćete se povezati s poslužiteljem koji se nalazi tamo, pa provjerite nudi li vam dobavljač.

Još je jedna značajka brzina, posebno ako planirate streaming. Nitko ne voli zuriti u ekran za učitavanje. Ako struji ili preuzimate sadržaj, također biste trebali osigurati da nema ograničenja propusnosti. Bez toga, dostići ćete zadano ograničenje i VPN usluga će prestati s radom, ostavljajući vas ranjivima.

Ostale stvari koje trebate uzeti u obzir su koji uređaji koristite, ako davatelj ima klijenta za njih i ako je korisnik prilagođen. Služba za korisnike trebala bi se lako kontaktirati u slučaju da imate problema i troškova koji bi mogli utjecati na vašu odluku.

Uzimajući u obzir sve te faktore, pogledajmo naše ponude kako bi najbolje virtualne privatne mreže bile korištene u UAE-u.

1. Najbolji VPN za UAE: NordVPN

NordVPN omiljen je na Cloudwards.net, a nalazi se u našem najboljem VPN djelu, zbog svoje visoke sigurnosne usluge i mnogobrojnih značajki koje može ponuditi. Uz to što ima oko sebe najbolju sigurnost, on ima opcionalno dvostruko šifriranje koje pruža veću zaštitu vašoj vezi. Tu je i ugrađeni prekidač za ubistvo za mir.

prijašnji

Sljedeći

Privatnost je visoki prioritet za NordVPN. Ima strogo pravilo zapisivanja bez zapisnika, tako da se ne morate brinuti zbog zapisa o svojim mrežnim aktivnostima. Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju da biste vidjeli zašto je Dubai najbolji VPN.

Ima više od 5000 poslužitelja razbacanih u 60 zemalja, što znači da ne biste trebali imati problema s povezivanjem s onim koji može pristupiti onome što želite, uključujući Netflix. Uz to, u UAE postoji sedam poslužitelja za sadržaj ograničen na njega.

Brzina je dobra, ali ako se povezujete na udaljenom poslužitelju, može postati spor. Međutim, brzo prebacuje poslužitelje. Ne postoje ograničenja propusne širine, tako da možete strujati ili preuzimati koliko želite.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN je lako podesiti, a izgled klijenta je jednostavan za upotrebu. Nećete imati problema pronaći ono što vam treba i odabrati poslužitelj koji želite je šetnja parkom. Podržava Windows i macOS, a mobilne aplikacije dostupne su za Android i iOS. Također je ujedno i naš najbolji VPN za više uređaja, jer nudi šest istodobnih veza.

Korisnička usluga je korisna i možete im se obratiti putem live chat-a ili e-pošte. Preporučujemo razgovor uživo kako biste dobili najbrži odgovor. Postoji i zgodna baza znanja za slučaj da želite pokušati prvo riješiti problem.

NordVPN također ima pristupačni mjesečni plan, ali ako se prijavite na dugoročni plan, ostvarit ćete mnogo više uštede. Ako se ne osjećate ugodno u obvezi, možete iskoristiti njegov 30-dnevni povrat sredstava kako biste prvo bili zadovoljni uslugom.

2. Privatni pristup internetu

Iako privatni pristup internetu nema sve značajke drugih davatelja usluga, to je još uvijek dobar izbor za UAE. Ima dobru sigurnost, ali postavljeno je na AES 128-bitnu enkripciju prema zadanim postavkama. Možete ga ručno postaviti na 256-bitni AES, iako će to usporiti vašu vezu.

Kao i kod NordVPN-a, tu je ugrađeni prekidač za zaštitu da biste bili sigurni ako VPN prestane raditi i trupci se ne čuvaju.

Pokrivenost PIA-e nije dobra kao naš najbolji izbor, a poslužitelji se nalaze u samo 32 zemlje. Međutim, ako jedan od vaših glavnih ciljeva bude ulazak u američki Netflix, ne biste trebali imati problema jer se većina njegovih poslužitelja nalazi tamo. U UAE također ima 10 poslužitelja, ako je to što vam treba.

Jedna od najboljih osobina PIA-e je njezina brzina, ali to je zato što ima lakši kodiranje. Ako povećate enkripciju, usluga usporava, ali još je uvijek u redu. Nema niti ograničenja propusnosti, pa odlazite dalje.

Ostali razlozi poput PIA-e

To je jednostavno postavljanje s klijentima koji su dostupni za Windows i macOS te mobilnim aplikacijama za Android i iOS. Jednostavni su za brzo i brzo povezivanje. Uz to, zamjena servera je vrlo brza.

PIA je iznevjerena njegovom korisničkom podrškom. Ne nudi nijedan chat uživo. Testirali smo podršku e-pošte za naš pregled PIA-e, i iako je to bilo sporije, odgovor koji smo dobili bio je temeljit. Na raspolaganju je i korisna baza znanja.

PIA je nekad bila jedna od najjeftinijih opcija sa velikom vrijednošću za vaš novac. Međutim, cijene su joj porasle, a godišnji plan se udvostručio. Ipak je to dobra usluga, a postoji i sedmodnevna garancija povrata novca, tako da je možete isprobati prije nego što počnete.

3. ExpressVPN

ExpressVPN nudi sjajnu uslugu s dobrim šifriranjem na 256-bitnom AES-u, koji se po želji može povećati. Omogućen je i prekidač za zaustavljanje, tako da ne morate brinuti da biste bili izloženi ako VPN ne uspije, a usluga ne vodi evidencije..

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ima ogromnu mrežu poslužitelja u 94 zemlje, tako da ima puno zaobići blokove na koje naiđete. Međutim, u UAE ga nema, pa ćete za to morati potražiti negdje drugdje.

ExpressVPN i dalje čini našu prvu petorku zbog izvrsne sveobuhvatne usluge. Osim toga, ako je na vašem dnevnom redu strujanje, možda biste željeli davatelja usluga. Na vrhu je bio naš najbolji VPN za strujanje i najbolji VPN za Netflix komade.

Ubrzavanja također nisu problem, jer je jedan od najbržih VPN-a okolo i nema ograničenja propusnosti. Međutim, njegovo je vrijeme prelaska na poslužitelj sporo. Više o ovoj izvrsnoj usluzi pročitajte u našoj ExpressVPN recenziji.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

ExpressVPN je dobar izbor za ljude koji žele nešto što jednostavno funkcionira. To čini gotovo sve za vas. Sve što trebate učiniti je odabrati poslužitelj na koji se želite povezati, što je jednostavno. Može se instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. Najbolji je VPN za iPhone kako biste ga mogli klasificirati kao najbolji VPN za iPhone u UAE.

Korisnička podrška nema najbrže vrijeme odgovora, ali nudi live chat 24/7. Možete ih kontaktirati e-poštom ako želite, a osoblje je korisno i ljubazno. Tu je i zgodna baza znanja.

ExpressVPN je prilično skup u usporedbi s drugim davateljima usluga, ali se isplati zbog kvalitete usluge koju dobivate. Kao i kod drugih, uštedjet ćete novac pretplatom na dulje razdoblje. Iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca da provjerite sviđa li vam se.

4. VyprVPN

Sigurnost VyprVPN-a je dobra, a protokol Chameleon to pojačava. Usluga također ima prilagodljiv preklopnik za ubijanje kako biste bili sigurni da ste zaštićeni ako veza ne uspije. Dnevnici se ne čuvaju, tako da ne morate brinuti o svojoj privatnosti. Pročitajte više u našoj VyprVPN recenziji.

VyprVPN-Server-Izbor

Iako nema toliko poslužitelja kao što to čine naši drugi izbori, dovoljno je da se raširi u više od 60 zemalja. Osim toga, poslužitelj ima u Dubaiju, što znači da možete pristupiti UAE sadržajima ako želite. Brzine nisu među najboljim značajkama VyprVPN-a jer mogu biti spori.

Ipak, nije loše i ne morate se brinuti oko ograničenja propusnosti.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

Klijenti za radne površine dostupni su za Windows i macOS, zajedno s mobilnim aplikacijama za Android i iOS. Verzija za radnu površinu može se ažurirati, ali postavljanje je jednostavno i možete se povezati za nekoliko minuta.

Na mreži postoji odjeljak s najčešćim pitanjima, tako da ako naiđete na probleme, možete ih sami ispitati. Možete razgovarati i s korisničkom podrškom putem chata uživo ili im poslati e-poštu. Potonje preporučujemo ako je vaš problem tehničke prirode, jer ćete dobiti temeljitiji odgovor.

VyprVPN-početna stranica

VyprVPN je dostupan po mjesečnoj cijeni, ali ćete dobiti bolju vrijednost s dužim planom. Ima povrat u roku od 30 dana, što bi trebalo biti dovoljno vremena da odlučite želite li.

5. TorGuard

Iako je dobra opcija, postoji nekoliko razloga zbog kojih je TorGuard zadnji. Nudi dobru sigurnost, a možda biste je više voljeli ako želite lutati. Prilagodljiv je s različitim protokolima za koje možete birati. Uz to, ima prekidač za uklanjanje i neće voditi zapise vaših mrežnih aktivnosti.

torguardclientarea

TorGuard nudi dobru količinu poslužitelja u 55 zemalja, uključujući i neke u Dubaiju, tako da od tamo možete pristupiti sadržaju. To, međutim, dovodi do toga što nije dobar u obilasku nekih geoblokova. Ako će vam strujanje biti glavna aktivnost, to morate imati na umu.

Daje vam mogućnost da dobijete namjensku IP adresu za mjesto koje želite, ali uz dodatni trošak. Ipak, praktički je zagarantirano. Brzine mogu biti različite, ali one su u redu i nema ograničenja propusnosti koje biste trebali brinuti.

Više možete pročitati u našoj TorGuard recenziji.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju TorGuard

Klijenti za radne površine za Windows i macOS dostupni su i jednostavni za upotrebu. Postoje i aplikacije za Android i iOS, ali mogu biti muke za postavljanje. Odabir poslužitelja na koji se želite povezati je jednostavan.

Podrška je na mreži s mrežnim vodičima i forumom koji će vam pomoći da sami riješite probleme. Live chat je dostupan, ali nudi se putem tvrtke koja se zove LiveChat. Znanje je ograničeno, pa ako je vaš problem kompliciran, bolje bi vam bilo da koristite sustav e-pošte.

TorGuard početna stranica 2017

TorGuard nudi višestruke usluge s izborom trajanja. Godišnji plan vam daje najbolju vrijednost i mjesečni trošak izgleda visok. Vaša ukupna cijena ovisit će o tome dodate li dodatne dodatke. Ako želite prvo provjeriti uslugu, ona nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca.

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da odlučite koji je dobavljač iz naših VPN recenzija najbolji za UAE. Bez obzira jeste li turist ili stanovnik, preporučujemo vam da ga upotrebite. 

Idite s VPN uslugom koja ima puno poslužitelja da zaobiđu blokove i lokacije u SAD-u za pristup američkim Netflixu i UAE-u za sadržaj ograničen na njega. Odabir brze usluge bez ograničenja propusnosti također je povoljan, kao i vaša sigurnost. Želite dobru sigurnost koja uključuje i prekidač za isključivanje i politiku zapisivanja bez zapisnika.

NordVPN je najbolji VPN za UAE zbog svoje vrhunske sigurnosti i velike poslužiteljske mreže, uključujući i one u UAE. Uz to, prebacuje vas u američki Netflix. Ako ste prije koristili VPN u UAE-u, javite nam svoje iskustvo u komentarima u nastavku. Zašto ne biste pogledali i našu VPN arhivu dok ste ovdje? Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map