Najbolji VPN za Singapur 2020: Postavljanje nisko u gradu Liona

Super čisti, maleni otok Singapura nalazi se odmah ispod Malezije. Poznato je po povijesnoj četvrti kineske četvrti, u kojoj se nalazi hram relikvije Buddha zub, a da ne spominjemo njegovu raznoliku kulturu, tradiciju i hranu. Iza negovanog zelenila stoji internetski svijet u kojem bi bilo pametno naoružati se jednim od naših najboljih VPN-a za Singapur.


Nakon dugog dana istraživanja, ne možete biti krivi jer želite opušteno Netflixovo napijenje u svojoj hotelskoj sobi. Međutim, uskoro ćete ustanoviti da je jedina inačica kojoj možete pristupiti u Singapuru. To je zbog geoblokova, ali lako ih je zaobići, kao što možete pročitati u našem vodiču za Singapur IP adresu. Osim geoblokova, možete susresti i druga ograničenja.

Najbolji VPN za Singapur 2020

Cenzura u Singapuru

Iako neke zemlje postavljaju strogu kontrolu na internetu, Singapur je u usporedbi s vama, posebno u odnosu na Kinu. Unatoč uredbi o internetskom sadržaju koja je uvedena 1996., vlada se suzdržava od blokiranja i filtriranja sadržaja. Ipak, otkrit ćete da su web stranice povezane s kockanjem i pornografijom blokirane. 

Vjerojatno nećete moći pristupiti većini bujica. To je zato što je visoki sud naredio davateljima internetskih usluga da blokiraju piratske web stranice. Singapurski zakon o autorskim pravima predviđa ogromne kazne za kršenje zakona, ali usmjeren je na one koji žele profitirati.

Internetski nadzor

Nažalost za Singapurce, pravo na privatnost nije upisano u zakon. To znači da vlasti mogu zadržavati podatke, nadzornu komunikaciju i provoditi pretrese bez sudskog nadzora. Ako ne žele živjeti izvan mreže, građani se moraju registrirati ili pokazati identifikaciju za stvari koje biste mogli uzeti zdravo za gotovo.

Vlada izdaje osobne iskaznice i putovnice, od kojih je svaka dužna učiniti stvari poput kupnje SIM kartice, registracije za javni WiFi ili registracije za neke oblike digitalne interakcije. Anonimnost, međutim, nije ograničena samo na Singapuru. Naš najbolji VPN za Indiju pokazuje drugu zemlju koja koristi strogi identifikacijski sustav.

Prema izvješćima, Singapur ima dobro uspostavljen sustav nadzora koji može nadzirati digitalnu komunikaciju i internet. U zemlji su pronađeni FinFisher-ovi poslužitelji koji vladama pružaju mogućnost nadziranja uređaja, presretanja podataka i tako dalje. Može pristupiti svemu što želi, čak i ako je šifrirano.

Zahvaljujući Zakonu o zloupotrebi računala i Zakonu o kibernetskoj sigurnosti, informacije se mogu prikupljati s bilo kojeg računala, čak iu stvarnom vremenu, ako postoji prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Možete dobiti kaznu do 50.000 singapurskih dolara (36.000 dolara), do 10 godina zatvora ili oboje ako to ne ispunite. Pored toga, policija može zahtijevati i predaju kodova za dešifriranje.

Singapurske vlasti također vole pristupiti podacima korisnika na mnogim platformama. Google, Facebook i Microsoft primili su zahtjeve za informacije u vezi sa zločinima, poput terorizma, prijetnji i kockanja.

Osim toga, bivši izvođač američke agencije za nacionalnu sigurnost Edward Snowden otkrio je da je singapurska telekomunikacijska kompanija SingTel pomogla obavještajnim agencijama pristupiti prometu koji se odvija podmorskim telekomunikacijskim kabelom.

Singapurska sloboda govora

Singapurski ustav predviđa slobodu govora, ali postoje ograničenja.

Zakon o javnom redu i sigurnosti stupio je na snagu 2018. On omogućuje vlastima da zabrane komunikacije, poput poruka, tijekom određenih razdoblja, poput prosvjeda. Svatko za koga se utvrdi da krši zabranu može dobiti do dvije godine zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 20 000 singapurskih dolara (14.500 dolara).

Singapurski zakon o pravosuđu čini prekršajem objavljivanja materijala koji mogu ometati sudske postupke. Kazne su predviđene za one koji ga krše, s tim da je maksimalna kazna tri godine zatvora i novčana kazna od 100.000 singapurskih dolara (73.000 dolara). Zakon se često koristi protiv blogera koji pišu o takvim problemima. 

Zakon o sedimentu zabranjuje mržnju prema vladi, utrkama i klasama i uključuje kaznu do tri godine zatvora. Kleveta je kazneno djelo prema Kaznenom zakonu. U nekim su slučajevima od blogera zatraženo da zatvore blogove, a drugi su uhićeni i optuženi. 

Jedan od primjera je Roy Ngerng. Kažnjen je i naloženo mu je plaćanje 150.000 singapurskih dolara (109.000 dolara) zbog klevete singapurskog premijera. Mediji i novinari često prakticiraju samocenzuru zbog strogih zakona.

Cyber ​​kriminala u Singapuru

Cyberkriminacija je u porastu u Singapuru. Agencija za cyber sigurnost iz Singapura otkrila je da je u 2018. godini prijavljeno 6.179 slučajeva kibernetičkog kriminala, što je povećanje od 5.351 u 2017. godini. 

S obzirom na te brojke, najbolje je biti na sigurnoj strani i provjeriti je li vaša veza sigurna. To je posebno istinito ako planirate koristiti javni WiFi jer može biti prepun opasnih hakera i virusa. Iako ćemo u nastavku razgovarati o virtualnoj privatnoj mreži koju koristimo u nastavku, također preporučujemo instaliranje sjajnog antivirusa.

Što VPN čini najboljim za Singapur

U našim VPN recenzijama prosijali smo sjajne pružatelje usluga kako bismo vam donijeli najbolje za Singapur. Da bismo to učinili, morali smo uzeti u obzir značajke svakog VPN-a. Većina pružatelja usluga nudi iste značajke, ali neki su od njih bolji u implementaciji od drugih. 

Fokus za Singapur je izbjegavanje internetskog nadzora i cyber napada, kao i zaobilaženje blokova. Odabir VPN-a koji ima veliku sigurnost je neophodan jer će vas zaštititi i zaštititi od mrežnih opasnosti. Važna je i privatnost, pa se pobrinite da pružatelj ne vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti i ima sigurna pravila o privatnosti. 

Da biste zaobišli blokove na koje naiđete, trebat će vam dobra poslužiteljska mreža. Što je više poslužitelja dostupno, lakše ćete zaobići ograničenja. Ako želite pristupiti lokalnom ograničenom sadržaju, potrebni su vam i serveri koji se nalaze u Singapuru.

Isto tako, ako želite pristupiti američkom Netflixu, morate odabrati poslužitelj unutar američkog Netflixa dostupan je u mnogim zemljama, ali njegova se biblioteka razlikuje u svakoj. Pročitajte više o tome u našem djelu o zabrani Netflixa, a ako želite brzo pristupiti, potražite davatelje u našoj najboljoj VPN usporedbi za Netflix.

Drugi bitan faktor je brzina, posebno ako želite strujati svoje omiljene emisije. Ako odaberete spori, dovršit ćete kokice prije nego što se i učitao. Ni VPN ne bi trebao imati ograničenja propusne širine. Na taj način, neće biti važno koliko strujati ili preuzimati. Ako odaberete VPN koji to radi, prestat će raditi kad dosegnete ograničenje.

Ostala razmatranja uključuju koje uređaje podržava i koliko je korisnik jednostavan. Neki su VPN odlični za novorođenče, dok je druge najbolje ostaviti onima koji znaju. Kvaliteta korisničke usluge razlikuje se od svakog davatelja usluga, ali lijepo je imati dobru pomoć u slučaju da vam zatreba. I na kraju, trebali biste osigurati da se njegova cijena uklapa u vaš proračun.

1. Najbolji VPN za Singapur: NordVPN

NordVPN je jedan od naših najboljih VPN pružatelja zbog fantastične usluge koju nudi. Njegova je sigurnost jedna od najboljih na tržištu, tako da će vas zaštititi. Također uključuje mogućnost korištenja dvostrukog enkripcijskog enkripciranja što u osnovi dodaje još jedan sloj zaštite vašoj vezi. Također ima solidnu politiku privatnosti.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Na raspolaganju je više od 5.000 poslužitelja u 60 zemalja, što je ogromna količina, što znači da ne biste trebali imati problema s pronalaženjem odgovarajućeg. Među njima je 114 u Singapuru, tako da možete pristupiti sadržaju koji je ograničen na zemlju.

Ima dobru brzinu, ali možete ga primijetiti kada je spojen na poslužitelj koji je Ipak, to je u redu za većinu aktivnosti. I vi ćete dobiti neograničenu širinu pojasa, tako da ne morate brinuti o postizanju ograničenja. 

NordVPN se odlično snalazi u uslugama streaminga, a u slučaju da volite bujicu, na prvom mjestu je bio naš najbolji VPN za torrenting komad. Saznajte više u našoj NordVPN recenziji.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN kompatibilan je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Klijenti su jednostavni za uporabu i bit ćete postavljeni za nekoliko minuta. Možete istovremeno povezati i do šest uređaja.

Ako imate problema, možete koristiti zgodnu bazu znanja. Postoji i 24/7 live chat i podrška putem e-pošte. U svakom slučaju, dobit ćete temeljnu pomoć.

NordVPN nudi dobru vrijednost za novac, ali najbolje je izbjegavati mjesečni plan. To nije sjajno, a možete uštedjeti novac odabirom duže pretplate. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca u slučaju da vam se ne sviđa.

2. ExpressVPN

Naš drugi izbor je ExpressVPN, koji je još jedan od favorita Cloudwards.net-a zbog svoje velike sveobuhvatne usluge. To je usporedivo sa NordVPN-om, kao što možete pročitati u našim NordVPN nasuprot ExpressVPN-u. Ima izvrsnu sigurnost koja vam štiti i solidnu politiku zapisivanja bez trupaca. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ima veliku poslužiteljsku mrežu s preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. Neki su smješteni u Jurong i Marina Bay u Singapuru. Brzina nije problem sa ExpressVPN-om jer je to najbrži VPN koji smo testirali. Osim toga, on ima neograničenu propusnost. Ti su atributi pomogli da dobije najbolje mjesto u našem najboljem VPN-u za streaming komad.

Pročitajte više o pružatelju usluge u našoj ExpressVPN recenziji.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

ExpressVPN je jednostavan za upotrebu. U stvari, to je jedna od boljih opcija ako ste novak. To je zato što gotovo sve radi za vas izvan okvira. Sve što trebate je odabrati poslužitelj i kliknuti na vezu. To je tako jednostavno. 

Može se instalirati na Windows, macOS, Android i iOS i omogućuje vam povezivanje do pet uređaja istovremeno.

Pomoć vam je na raspolaganju ako vam treba, s dobrom bazom znanja koja će vam pomoći u rješavanju najčešćih problema. Osim toga, live chat i e-pošta dostupni su 24/7. Koju god metodu odaberete korisnu, ali više tehničkih problema treba usmjeriti na podršku e-pošte jer ćete dobiti bolji odgovor.

U usporedbi sa svojim suparnicima, ExpressVPN je skup. To posebno vrijedi ako se odlučite za mjesečni iznos. To je loše, tako da ćete uštedjeti novac prijavom na duže razdoblje. Uz to, postoji 30-dnevna garancija povrata novca za dodatni duševni mir.

3. CyberGhost

Naš sljedeći izbor je CyberGhost. Iako nije dobar kao naš najbolji izbor, još uvijek je kandidat. Sigurnost mu je dobra i ne vodi evidenciju vaših aktivnosti.

Postoji više od 4.000 poslužitelja u 58 zemalja koji vam pružaju brojne mogućnosti. Osim toga, njih 48 se nalazi u Singapuru.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima velike brzine, ali poput NordVPN-a, može usporiti na velikim udaljenostima. Ipak, to bi trebalo biti u redu za većinu aktivnosti i nema ograničenja propusnosti. Može se uključiti u većinu servisa za strujanje i omogućuje bujicu. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više informacija o usluzi.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost ima klijente za Windows, macOS, Android i iOS. Sučelje je poboljšano nedavnim ažuriranjem i jednostavno je za korištenje, ali možda će vam trebati neko vrijeme da se naviknete. CyberGhost omogućuje vam povezivanje do sedam uređaja istovremeno, što je zaslužilo mjesto u našoj najboljoj VPN za više uređaja.

CyberGhost ima jednu od najboljih baza znanja, pa vam pomaže u popravljanju manjih problema. Ako vam i dalje treba pomoć, možete kontaktirati osoblje putem live chat 24/7, što je najbrži put za krenuti. Dostupna je i podrška putem e-pošte i to je najbolja opcija za više tehničkih problema.

Mjesečna stopa je loša, ali sveukupno, CyberGhost ispada da je jeftin kad se prijavite na duže razdoblje. Postoji probna sedmodnevna proba za Android i iOS pomoću kojih se možete svidjeti. Uz to, postoji garancija povrata novca koja pokriva sve platforme, a vrijedi 14 dana s mjesečnim planom i 45 na duljim.

4. VyprVPN

VyprVPN možete koristiti i za Singapur. Ima veliku sigurnost koja je prilagodljiva i daje vam različite protokole, uključujući i svoj vlastiti protokol Chameleon, što je korak više od zadane sigurnosti. VyprVPN ne vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

S obzirom da vlasti mogu zabraniti komunikaciju i nedostaje anonimnost u Singapuru, mogućnost da Cyprr poruka za razmjenu poruka Cyprr-a Cyprr-a može postati korisna. U osnovi je šifrirana aplikacija za razmjenu poruka koja se može instalirati na iOS ili Android, a uslugu dobijate besplatno. Pročitajte našu recenziju VyprVPN za više o tome.

Mreža poslužitelja VyprVPN je malena u usporedbi sa svojim suparnicima. Postoji manje od 1.000 poslužitelja koji pokrivaju 64 zemlje. To uključuje i neke servere u Singapuru, a trebalo bi vam svejedno biti dovoljno da se oko blokova.

Drugi nedostatak VyprVPN-a su njegove brzine jer može biti mala. No, to bi trebalo biti u redu za većinu aktivnosti, a postoji neograničena širina pojasa. Takođe može ući u većinu usluga strujanja.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

VyprVPN može se koristiti na Windows, macOS, Android i iOS. Sučelje je lako za upotrebu, ali datirano je. Istovremeno s standardnim planom možete povezati do tri uređaja. Ako želite više, možete se odlučiti za Premium mogućnost koja omogućuje najviše pet.

Podrška je na raspolaganju i baza znanja za samopomoć. Osim toga, postoji 24/7 chat i e-pošta uživo. Međutim, niti jedna od njih ne pruža veliku pomoć.

Možete birati između mjesečnog i godišnjeg plana. Ipak, godišnji plan će vam dati najbolju cijenu. Također morate odabrati želite li Standardni paket ili Premium. Ako krenete za Premium, dobit ćete dvije dodatne veze i mogućnost upotrebe Chameleon protokola. Postoji 30-dnevni prozor povrata novca koji možete koristiti da li vam se sviđa.

5. TorGuard

Naša posljednja preporuka je TorGuard, i iako je posljednja, još uvijek je dobra usluga. Ona ima neke od najprilagodljivijih sigurnosnih zapisa i uključuje politiku bez zapisnika.

U njegovoj mreži poslužitelja postoji više od 3.000 poslužitelja u 55 zemalja, a to uključuje i neke u Singapuru. U tom slučaju morate prekinuti vezu s VPN-om da biste prebacivali poslužitelje, što može uzrokovati probleme s privatnošću. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Njegova brzina ovisi o mjestu na kojem se nalazite i koje sigurnosne opcije birate. Korištenje viših razina enkripcije usporit će ga. Više o tome pročitajte u našoj TorGuard recenziji.

TorGuard dopušta torrenting i neograničena je širina pojasa, ali osnovna verzija ima problema s umetanjem u streaming usluge. Čak ga je čak i blokirao Netflix. To se može popraviti kupnjom namjenskog IP protoka za 7,99 USD mjesečno. To nam je pomoglo da osvojimo naš najbolji VPN s posvećenim IP adresom i zaradimo mjesto u našem najboljem članku o VPN-u za putnike.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju TorGuard

TorGuard ima klijente za Windows, macOS, Android i iOS. Jednostavni su za korištenje, ali postavljanje mobilnih uređaja može biti neugodno za postavljanje. Možete istovremeno povezati do pet uređaja, a ako vam treba više možete svaki mjesec kupiti do 20 za 1 USD.

TorGuard pruža resurse, bazu znanja i forum za pomoć u rješavanju problema. Postoji chat uživo, ali razgovarat ćete s predstavnikom ugovorene službe za korisnike. Iz tog razloga, najbolje je usmjeriti tehnička pitanja na tim za podršku putem e-pošte koji je dostupan 24 sata dnevno.

Mjesečna cijena nije loše, ali duže pretplate dugoročno djeluju bolje. Postoji jamstvo povrata novca u trajanju od sedam dana da biste mogli zaostati ako vam se ne sviđa.

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da shvatite zašto vam treba VPN u Singapuru i kako odabrati pristojnu uslugu. Vaša sigurnost i privatnost su važni, pa je morate odabrati s dobrom enkripcijom i bez pravila. 

Da biste zaobišli blokove, morate odabrati davatelja koji ima puno poslužitelja, a ako želite pogledati sadržaj ograničen na zemlju, barem jedan od tih poslužitelja mora biti u Singapuru. Velike brzine i neograničena propusnost također su korisni. 

Imajući sve to na umu, NordVPN zauzima prvo mjesto sa svojom visokokvalitetnom sigurnošću i privatnošću i velikom mrežom poslužitelja koja uključuje Singapur. Ispunjava sve zahtjeve, a s 30-dnevnim povratom novca, imate puno vremena za isprobavanje.

Jeste li bili u Singapuru i koristili ste VPN? Rado bismo čuli o vašem iskustvu u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše VPN članke. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map