Najbolji VPN za putnike u 2020. godini: Ako je cesta vaš dom

Narični je svijet svijeta koji nije posjetio nijedan član tima na Cloudwards.net. Svi smo strastveni putnici, ali dok također radimo dok smo na putu, moramo to zaštititi u svakom trenutku. Zbog toga smo u najboljem položaju da vas upoznamo sa najboljim VPN-om za putnike.


Za vaš novac ExpressVPN je vaša najbolja opklada, ali pročitajte ako želite znati više o ovoj temi ili želite pronaći neke alternative iz našeg najboljeg VPN-ovog kruga.

Kad ste na putu, bez obzira radite li poput nas ili jednostavno uživate u prijeko potrebnom odmoru od svog svakodnevnog boravka, plaća se korištenjem virtualne privatne mreže prilikom povezivanja s internetom. Ukratko, VPN će vam sakriti IP adresu kako biste mogli izgledati da budete bilo gdje u svijetu, a također šifrirati vezu za dodatnu sigurnost.

Ima puno prednosti za to dok putujete. Za prvu možete Netflix gledati s bilo kojeg mjesta, što je korisno ako finale emisije koja vam se sviđa izađe dok ste na odmoru (iako će vam trebati VPN koji može preći Netflix VPN zabranu). Također pomaže ako trebate baviti se mrežnim bankama, jer mnoge banke vam neće dozvoliti pristup stranim IP-ovima.

Najveći razlog korištenja VPN-a ipak je sigurnost. U mnogim turističkim žarištima širom svijeta otjeranje posjetitelja jednako je industrija koliko i vođenje hotela ili upravljanje restoranom. Mnogi turisti, prema dolje, ne paze na pažnju kada se povezuju s javnim WiFi-om ili slijepo kliknu na bilo koji gumb koji se nađe u nepoznatim skočnim prozorima.

Povrh svega, mnoga najpopularnija odredišta širom svijeta nalaze se u zemljama s manje od zvjezdanih podataka o ljudskim pravima. Internetska cenzura obiluje, a VPN najlakši način da se osigurate da slučajno ne započnete s bilo kojim gadnim zakonima. Kao što možete pročitati u našem najboljem VPN djelu za Tajland, to se događa češće nego što mislite.

O svemu tome detaljno razgovaramo u našem mrežnom vodiču o privatnosti, ali krajnja je činjenica da je VPN najbolji i najjednostavniji način da jednim potezom pokrijete većinu svojih sigurnosnih baza. Pogledajmo što VPN čini pogodnim za upotrebu tijekom putovanja.

Najbolji VPN za putovanja 2020

Što VPN čini najboljim za putnike

Bilo je nekoliko osnovnih kriterija koje smo koristili pri odlučivanju koje će se VPN usluge nalaziti na ovom popisu i koje se neće smanjiti. Prvo se širi poslužitelji diljem svijeta. Imajte na umu da ne mislimo čist broj, već kako se oni distribuiraju, tako da vam jamči da ćete ga imati uvijek u roku od nekoliko stotina kilometara.

Drugo je brzina. Ako ćete koristiti svoj putni VPN za strujanje, morate biti sigurni da će vam to omogućiti i pristojnu brzinu. Drugi razlog je taj što su veze, posebno u Aziji i Africi, prilično spore, tako da ne želite da se vaš VPN previše oduzme od toga.

Treće je jednostavnost upotrebe. Želite da vaše VPN sučelje bude intuitivno i lako za razumjeti. Odmorite se na ljetovanju i imate bolje stvari od pregovaranja sa softverom u vrijeme odmora. 

Možda se pitate i za sigurnost, ali nema potrebe: svi naši tipovi imaju vrhunske VPN protokole, imaju prekidače za ubijanje i naprednu enkripciju. Bez obzira na to s kim završite, možete biti sigurni da ste zaštićeni.

1. Najbolji VPN za putnike: ExpressVPN

ExpressVPN je najviši među svim našim VPN pregledima i s dobrim razlogom: brz je, jednostavan za korištenje i ima veliku mrežu visokokvalitetnih poslužitelja. Idealan je i za putnike (posebno ako se želite učitati u uslugu pohrane u oblaku). 

U stvari, većina uredničkog tima su korisnici. Iskoristili smo ExpressVPN da bismo zaobišli cenzuru i promatrali Netflix s razgledavanja kao što su Moskva, Bangkok, Tel Aviv, Mexico City, Amsterdam i Lisabon.

Rekao sam ti da volimo putovati.

Ako se brinete kako naraditi VPN, ExpressVPN bi mogao biti najbolji izbor. Njegovo sučelje je u osnovi jedno veliko veliko dugme koje aktivira VPN, s nešto manjim gumbom ispod njega, tako da možete odabrati određeni poslužitelj. Jasno su izložene i njegove mogućnosti. Pročitajte naš puni ExpressVPN pregled da biste vidjeli kako to funkcionira.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN vrijedi svoje ime po tome što je vani najbrži VPN, a ništa ne postoji. U proteklih nekoliko godina testirali smo desetine VPN usluga, a ExpressVPN uvijek izlazi na vrh, oduzimajući ne više od polovice vaše brzine u najgorem trenutku, čak i ako se povezujete s poslužiteljem s druge strane svijeta.

Lako je pronaći i poslužitelje širom svijeta. Čini se da ExpressVPN ima svugdje poslužitelje, a imaju i visok kapacitet. Za razliku od ostalih VPN-ova, rijetko ćete, ako ikad, dobiti preopterećene servere ili nešto slično. U skladu s tim, uvijek se isplati provjeriti u koje zemlje trebate imati pristup prije prijave.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

ExpressVPN također izvrsno radi na čuvanju dok ste u mreži. Otkrili smo da je najsigurniji VPN i, vjerojatno, još veći glas povjerenja, preporučujemo ga i kao najbolji VPN za Kinu. Kako su posljedice činjenja zabranjenih stvari na Internetu – poput izražavanja svog mišljenja – u Srednjem Kraljevstvu vrlo stvarne, ovo je veliko priznanje.

Također se dobro snalazi s streamingom, dobivanjem svih usluga vani, iako ga natjecatelji povremeno nadmašuju. Ipak je najbolji VPN za strujanje u cijelosti, tako da serijski poveznici ne trebaju dalje.

Međutim, sve to dolazi po doslovnoj cijeni: ExpressVPN nije jeftin, košta gotovo 100 dolara godišnje. Međutim, da vam Benjamin dobije puno VPN-a, pa vam preporučujemo da to provjerite pomoću 30-dnevnog jamstva povrata novca da biste vidjeli je li dobro za vas..

2. NordVPN

Na drugom mjestu je NordVPN, koji bi zauzeo polni položaj da nije bilo njegovih brzina. Stvar je u tome što su neki NordVPN-ovi serveri brži od ExpressVPN-ovih, ali to je uravnoteženo činjenicom da su neki mnogo sporiji, ako uopće rade. 

Ova nedosljednost jako je dobro skinula NordVPN u našim testovima brzine, pa tako i u mnogim našim preglednim člancima, poput onog za najbolji VPN za Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Osim toga, NordVPN je odličan za putnike jer ima masivnu mrežu od više od 5500 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu. Zbog toga se možete povezati s bilo kojeg mjesta na gotovo bilo gdje. 

Što se tiče jednostavnosti upotrebe, NordVPN ocjenjujemo malo ispod ExpressVPN-a, jer nam se jednostavno više sviđa pristup jednom gumbu. Međutim, NordVPN-ov grafički pristup više voli neke, omogućavajući vam kretanje po karti svijeta za odabir vašeg poslužitelja. Kao što smo raspravljali u članku ExpressVPN protiv NordVPN, oba su pristupa učinkovita, ali sve se svode na osobni ukus.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN je, kao i svaki drugi VPN na ovom popisu, vrlo siguran, iako smo posebno veliki obožavatelji poslužitelja „specijalnosti“ koji su usmjereni na specifične zadatke, poput dodatne sigurnosti, bujice ili Onion Over VPN. Ovi dodatni dodiri su zašto je NordVPN najbolji VPN za bujice, između ostalog.

Cenovno gledano, NordVPN krade tri godine na 100 dolara, što ga čini trećom jeftinijom od ExpressVPN-a ako se želite pretplatiti na dugoročno. Otkrijte vrijedi li tako što ćete pročitati našu cjelovitu NordVPN recenziju ili pružiti uslugu. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da nemate šta izgubiti.

3. CyberGhost

Zatvaranje prva tri je CyberGhost, koji je jedan od naših najdražih VPN-a, ali jednostavno nema dozvolu da detronizira ExpressVPN ili NordVPN. Djelomično je to posljedica slabih performansi tijekom brzih testova, gdje je, iskreno, razočarao. Međutim, ima dosta milosti za uštedu što ga može učiniti zanimljivim izborom za globetrottere.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

CyberGhost koristi svoj pristup svom sučelju, opredjeljujući se za Windows u stilu pločica koji će oduševiti ljude koji stvarno žele nešto što prepoznaju. Povrh svega, CyberGhost ima mnogo manje rukovanja od ostalih unosa, vodeći vas prema najboljim poslužiteljima za streaming, P2P i sigurnost. Pročitajte našu recenziju o CyberGhostu ako želite znati više.

Što se tiče mreže poslužitelja, CyberGhost je dobro zastupljen u Europi i Sjevernoj Americi, a puno manje izvan nje. Međutim, mreža u Starom svijetu izuzetno je dobro razvijena, što CyberGhost čini najboljim VPN-om u Europi. Ako putujete u ili iz nje, svakako želite provjeriti CyberGhost.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

Što se tiče sigurnosti, CyberGhost nije nepokolebljiv, omogućavajući vam da se uskladite s postavkama vašeg srčanog sadržaja, ali uvijek čuvajte čvrstu osnovnu crtu u obliku teške enkripcije i uvijek uključenog prekidača. Zapravo je čak prilagodljiviji od ExpressVPN-a, o čemu možete čitati u našoj ExpressVPN protiv CyberGhost bitke.

Kao i NordVPN, CyberGhost nudi fantastičnu trogodišnju ponudu u iznosu od 100 USD (ove planove možete detaljnije usporediti u našem usporednom komadu NordVPN u odnosu na CyberGhost). Ako se radije odlučujete, CyberGhost dolazi s probnim tjednim vremenskim probama na mobilnoj aplikaciji, kao i 45-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da ga zavrtite i pogledajte je li za vas.

4. VPNArea

Na četvrtom mjestu nalazimo VPNArea koja sve u našim kriterijima radi dobro, ali zaostaje malo u svemu, u odnosu na pružatelje koji su je uvrstili među prva tri. Na primjer, nudi pristojnu mrežu s dobrim širenjem, ali ništa slično NordVPN-u ili čak CyberGhostu.

Pročitajte našu recenziju VPNArea za detalje.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Međutim, VPNArea pobijeđuje CyberGhost kad je u pitanju brzina, što čini puno bolji u našim testovima uz održavanje visoke sigurnosti (za davatelja usluga gdje su velike brzine rezultat loše sigurnosti, pročitajte naš pregled Hotspot Shield). Iako nije ExpressVPN, i dalje je prilično prokleto brz.

Kada je u pitanju jednostavna upotreba, VPNArea je vrlo ugodna usluga. Nudi izvrstan pregled, a njegove postavke su jasno izložene. Najgore što možemo reći o tome je da pronalazak poslužitelja uključuje mnogo pomicanja, jer se tim iza njega opredijelio za vrlo osnovni sučelje tipa old school, ali ni zbog čega nemojte plakati.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju VPNArea

Sigurnost VPNArea dobra je, nudeći standardne protokole i ključeve za enkripciju, tako da nema brige tamo, mada nismo sigurni je li sigurno koristiti iza Velikog vatrozida. Dolazi sa posebnim poslužiteljima za nekoliko aktivnosti, poput bujica, dvostrukih VPN veza i sve, tako da ste pokriveni tim krajem.

Kao što možete reći, VPNArea je vrlo važan dobavljač, što se očituje u njenim skromnim cijenama od 60 dolara godišnje. To se ne čini proračunskom opcijom, ali vrlo je povoljna cijena za tako dobar VPN. Na žalost, nema višegodišnjih opcija, ali dobijate 30-dnevno razdoblje povrata za isprobavanje. Preporučujemo da ga fotografirate.

5. Windscribe

Na petom mjestu nalazimo Windscribe, vjerojatno najbolju proračunsku opciju za one među vama koji žele ostati na putu što je duže moguće uz ograničeni novac (iako biste trebali pročitati i naš dio Windscribe vs. NordVPN). Međutim, to dolazi po cijeni, jer smo otkrili da je sučelje malo neugodno kad sastavljamo našu recenziju Windscribe, zabranjujući ovom VPN-u da još više poraste na ovoj ljestvici.

sučelje vjetropisa

sklonosti za vjetrovke

proširenje preglednika windscribe

mogućnosti privatnosti

vjetroelektrane testove propuštanja

prijašnji

Sljedeći

Kada je u pitanju širenje poslužitelja, Windscribe je također u redu. Ima nekoliko poslužitelja na nekoliko desetaka lokacija, što stoji u oštroj suprotnosti s tisućama kojima se hvale neki od drugih VPN-ova na ovom popisu. No, trebao bi vam dobro poslužiti, posebno uzimajući u obzir prijateljske cijene Windscribe-a.

Međutim, što se brzine tiče, Windscribe je vrlo atraktivan. Iako nije Express, ipak je s lakoćom pobijedio CyberGhost tijekom naših testova brzine i trebao bi vam biti u dobrom koraku gdje god da lutate.. 

K tome, dodajući njegovim dostignućima je i činjenica da je Windscribe jedna od rijetkih usluga koja je ušla u naš najbolji VPN za Hulu rang, a vi imate sebe kao kandidata.

Ostali razlozi za koje volimo windscribe

Sigurnosno, Windscribe označava sve okvire, iako je njegovo oslanjanje na IKEv2 kao i njegov standardni protokol u početku podiglo obrve u Cloudwards HQ-u. Međutim, to se lako utvrđuje u izborniku postavki i sigurno ćete pregledavati prije nego što to saznate. Njegova prijateljska sigurnost jedan je od razloga zašto je prošao na naš najbolji VPN za Irsku listu.

Windscribe je najveća prodajna točka, međutim, je li cijena jednostavnog novčanika, što bi ga trebalo učiniti idealnim za backpacking studente. Dolazi s izdašnim besplatnim planom koji vam omogućava 10 GB propusnog opsega mjesečno, što bi trebalo biti dovoljno za većinu vaših potreba pregledavanja i više je od onoga što steknete besplatnim planom TunnelBear-a (pročitajte našu usporedbu Windscribe vs. TunnelBear).

Uz to, nadogradnja košta samo 50 dolara godišnje. Preporučujemo mu dajte mu vrtlog; ipak je besplatan.

Časni spomen

Osim ovih pet, pronašli smo i dvije druge usluge koje bi mogle koristiti korisnicima u pokretu, mada obje imaju problema koji im onemogućavaju redovnu upotrebu.

TorGuard

Prvo je TorGuard, koji je dobra usluga koja ima munjevitu brzinu i odličnu mrežu. Uz redovitu mrežu, možete si kupiti i nekoliko dodatnih IP adresa koje će vam dobro doći ozbiljni profesionalci koji žele raditi dok ste na putu. TorGuard je na vrhu naše liste najboljih VPN-a s namjenskim IP-ovima, pa provjerite hoće li to zvučati kao nešto što želite.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Sad za minus: TorGuard je bol koju treba koristiti ako ne znate što radite. Kao što smo detaljno objasnili u našoj TorGuard recenziji, ako vam se ne sviđa plivanje s tehnologijom, pružite ovoj VPN usluzi široki vez. Međutim, ako ste tip koji voli prebacivati ​​prekidače, možda biste trebali pokušati TorGuardov tjedni povrat povrata..

HideMyAss

Slijedi HideMyAss, koji smo uključili kao počasnu spomenicu, iako smo bili u iskušenju da to dodamo i kao nepošten. Razlog je to što je HideMyAss ozbiljno izludio politiku privatnosti zbog koje je pozvao policajce na korisnika koji je počinio ilegalna djela dok je pregledavao sebe koristeći tu uslugu. Pogledajte naš HideMyAss pregled radi detalja o tome.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Međutim, uključujemo ga jer nijedna druga usluga mreža nije toliko široka kao što to ima HideMyAss. Čini se da servere ima gotovo svugdje, što ga čini idealnim za ljude koji putuju ili trebaju prevariti svoju lokaciju na svim vrstama čudnih mjesta. 

Na primjer, to nam je jedini unos u vodiču o dobivanju jemenske IP adrese. Ako vam ovo zvuči kao što vam treba, nudi besplatnu probnu inačicu tjedan dana.

Završne misli

Putovanje je zabavan i vjerojatno najbolji način za širenje uma bez skretanja na ilegalne ili opasne tvari. Međutim, dolazi s nekoliko jedinstvenih opasnosti, čije je internetske verzije lako izbjeći pomoću VPN-a.

Bilo koja od gore navedenih VPN usluga zaštitit će vas dok ste na putu, i učinite to dobro. ExpressVPN je naš najbolji izbor, ali i ostali će vam dobro.

Nadamo se da ste naš vodič smatrali korisnim i da ste pronašli sve što ste tražili. Koji je vaš najbolji VPN za putnike? Javite nam u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map