Najbolji VPN za Meksiko 2020: Privatnost? Nema Mames Güey

Meksiko je popularno odredište koje godišnje primi preko 20 milijuna posjetitelja. Najpoznatiji je po začinjenoj hrani, prekrasnim plažama i tekili. Ruševine drevnog Azteka i Maje mogu se vidjeti diljem zemlje, a njezin glavni grad, Mexico City, zadovoljava moderni život. Što god vas tamo odvede, trebali biste koristiti jedan od naših najboljih VPN-ova za Meksiko kao virtualni sombrero za zaštitu na mreži.


Virtualna privatna mreža jedini je način da budete zaštićeni od opasnosti na mreži, a može biti korisna i kada pokušavate pristupiti određenom sadržaju.

Ako vam je španjolski maternji jezik ili ste ga barem razumjeli, svidjet će vam se Meksiko telenovelama. Ako ne, možda biste radije usmjeravali programe od kuće. Korištenje VPN-a omogućit će vam povezivanje s poslužiteljem u vašoj zemlji i strujanje omiljenih emisija na uslugama poput Netflixa (imamo puni vodič za gledanje američkih Netflixa i u Meksiku).

Isto vrijedi i za one koji žele pristupiti meksičkim sadržajima iz druge zemlje. Pogledajte naš najbolji VPN za Netflix komad za više preporuka.

Cenzura u Meksiku

Cenzura je uobičajeno pitanje u mnogim zemljama, a neke su i gore od drugih – pročitajte naš dio o Kini da biste vidjeli koliko loše može postati. Meksiko ima malo internetske cenzure. Ne blokira i ne filtrira sadržaj, a dostupni su i društveni mediji.

To je rečeno, u 2018. godini odobrene su izmjene saveznog Zakona o autorskim pravima. Promjene su omogućile uklanjanje mrežnog sadržaja ako se sumnja da krši autorska prava. Međutim, uklanjanje bi se moglo dogoditi bez dokazivanja da je došlo do kršenja zakona. Ostale zemlje su oštrije kada je u pitanju kršenje autorskih prava na mreži, kao što možete pročitati u našem najboljem VPN-u za Njemačku.

Iako nema zabrana sadržaja, platformama društvenih medija i tražilicama poslani su zahtjevi za uklanjanje.

Facebook je uklonio sadržaj vezan za pucnjavu u školi u Monterreyu u Meksiku, postove koji su prijavljeni zbog klevete i predmete povezane sa ilegalnom prodajom regulirane robe. Google je primio zahtjeve za uklanjanje zbog klevete, autorskih prava i drugih razloga, a Twitter je također objavio prijave za uklanjanje.

Internetski govor

Sloboda govora jamči meksički ustav, kao i privatnost osobne komunikacije. Međutim, iako je kleveta dekriminalizirana na saveznoj razini, au nekim državama još uvijek postoji nekoliko mjesta na kojima postoje zakoni o kaznenoj kleveti.

S obzirom na te zakone na snazi, govor nije potpuno slobodan i često se koriste za zastrašivanje novinara. Neki koji su kritična izvješća objavili na mreži dobili su tužbu.

Na primjer, kaznena prijava podnesena je protiv digitalne emisije Contramuro.com u veljači 2018. od strane gradonačelnika Zitacuara Carlosa Herrera Telloa koji ju je optužio za napad protiv časti. Došlo je nakon što je prodajni salon objavio izvještaj o navodnim financijskim nepravilnostima u nekoliko tvrtki povezanih s gradonačelnikom.

U kolovozu 2011., učitelj matematike i radio komentator uhićeni su nakon što su proširili glasine o djeci koja su oteta iz lokalne škole i obojica im je zaprijećeno do 30 godina zatvora. Glasine su bile lažne i država je uvela novo kazneno djelo „uznemiravanja javnosti“ za korištenje u sličnim slučajevima izazivanja panike, iako je bilo zabrinutosti da bi se to moglo previše lako upotrijebiti protiv govora.

Također je bilo prijetnji i nasilja nad medijima, novinarima i blogerima koji izvještavaju o temama poput droge, trgovine drogom i nasilja povezanog s drogom. Stotine su napadnute ili primljene prijetnje smrću ili zastrašujuće poruke, a 12 je ubijeno. Najmanje četvero radilo je na mreži za web izdanje vijesti ili društvene mreže.

Nasilje je natjeralo mnoge novinare i neke lokalne medije da samocenzuriraju ili potpuno izbjegnu izvještavanje o određenim pričama. Imajući to u vidu, vjerojatno je najbolje slijediti primjere i paziti što objavite. Moglo bi biti i puno gore, samo za usporedbu pročitajte naš najbolji VPN vodič za Singapur.

Nadzor u Meksiku

Vlada je povećala svoje nadzorne ovlasti koristeći rat drogama kao opravdanje. Zakon o telekomunikacijama iz 2014. dijelom je zamijenio prethodno zakonodavstvo kako bi se omogućio veći nadzor nad zadržavanjem podataka i geolokacijom u stvarnom vremenu.

U skladu s člankom 189. tvrtke, poput davatelja internetskih usluga i mobilnih mreža, vlasti moraju dostaviti geolokaciju i metapodatke korisnika. Izmjenama i dopunama Nacionalnog zakona o kaznenom postupku iz 2016. godine napravljeno je tako da će za vladine subjekte biti potreban sudski nalog da koristi geolokaciju, osim ako to ne učine, recimo, istragom.

Članak 190. obvezuje kompanije da najmanje dvije godine vode evidenciju metapodataka svojih korisnika i daju sigurnosnim agencijama pristup podacima u svakom trenutku kada ih zahtijevaju. Vlada šalje zahtjeve i društvenim medijima i Googleu u vezi s informacijama o korisnicima.

Zakon o unutarnjoj sigurnosti, koji je donesen 2017. godine, omogućuje vojsci obavljanje obavještajnih aktivnosti na bilo koji mogući način (sve dok je to zakonito) i kaže da će se prikupljeni podaci smatrati nacionalnim sigurnosnim interesom, što znači da javnosti ne može pristupiti. Organizacije za ljudska prava izrazile su zabrinutost zbog zakona.

Mnoga otkrića su pokazala da se zloupotrebljavaju digitalne špijunske tehnologije namijenjene istragama kriminalaca. Citizen Lab utvrdio je da se softver Pegasus koristi u Meksiku. Prodaje se isključivo vladama, a dokazi pokazuju da je meksička vlada potrošila na softver najmanje 80 milijuna dolara.

Objavljena su i izvješća da je Meksiko veliki klijent nadzorne tvrtke Hacking Team. Poznat je po pružanju uvredljive tehnologije za upad i nadzor vladama, agencijama za provođenje zakona i drugim korporacijama širom svijeta.

Najbolji VPN za Meksiko 2020

Što VPN čini najboljim za Meksiko

Mnogi pružatelji usluga u našim VPN recenzijama nude iste značajke, ali neki su u određenim aspektima bolji od drugih. Na primjer, mogu imati bolju sigurnost ili korisničku uslugu. Morate znati koje su značajke najvažnije da biste bili sigurni u Meksiku i koje su usluge najbolje za njih.

Za Meksiko želite dobru sigurnost jer će vam on pomoći da zaštitite od nadzora i internetskog rada. Uvijek postoji prijetnja internetskim napadima, bez obzira gdje se nalazite, ali u nekim je zemljama rizik veći.

Besplatne WiFi žarišne točke postaju sve popularnije, ali mogu vas dovesti do većeg rizika od doživljaja cyber kriminala. Pročitajte naš najbolji VPN za Tajland za primjer toga. Ne možete znati koliko je sigurna veza, pa je najbolja stvar da se zaštitite VPN-om. Dobro je imati i pristojan antivirus.

Također želite da privatnost, koja je različita od sigurnosti, bude visoko na listi. Da biste bili sigurni da pružatelj usluga poštuje privatnost, potreban vam je jasan pravilnik o zapisivanju koji pokazuje da neće bilježiti vaše mrežne aktivnosti.

Širenje poslužitelja je još jedan važan faktor. Što je više na raspolaganju, bolji su vam izgledi za zaobilaženje ograničenja, poput cenzure ili geobloka. Ako imate sadržaj ograničen na Meksiko, trebat će vam i poslužitelji.

Brzina je još jedna značajka koju treba uzeti u obzir, pogotovo ako želite da struji, a neograničena propusnost također ne zauzima gledanje vaših omiljenih emisija. Ako nemate potonje, možete brzo dostići ograničenje i kad to učinite, VPN će prestati raditi, ostavljajući vas ranjivima.

Nekoliko drugih čimbenika koje trebate pogledati su koji su uređaji podržani, koliko ih se može povezati jednim potezom, kvaliteta korisničke podrške i jednostavnost upotrebe, posebno ako niste iskusni s postavkama. I na kraju, njegova cijena može zasmetati vašoj odluci jer su neke VPN-ove skuplje od drugih.

1. Najbolji VPN za Meksiko: CyberGhost

Odabrali smo CyberGhost kao najbolji VPN za Meksiko. To je pristojna usluga koja ima dobru sigurnost da vas zaštiti od internetskih opasnosti i poštuje vašu privatnost strogim pravilima o zapisivanju..

Cyberghost-stranica-2018

Ima preko 3000 poslužitelja u 59 zemalja, tako da ne biste trebali imati problema s pristupom željenom sadržaju. To uključuje 19 u Meksiku, što vam daje mnogo izbora za dobivanje meksičkih sadržaja.

To je brzo, ali može sporije na velike udaljenosti. Brzine su i dalje pristojne, tako da ne biste trebali imati problema. Također ima neograničenu propusnost, što znači da možete strujati i preuzimati koliko želite. Pogledajte naš CyberGhost pregled kako biste bolje pogledali uslugu.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost se može instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. Najnovija inačica ima ažurirano sučelje, što je dobro, ali možda će se trebati naviknuti. Možete istovremeno povezati do sedam uređaja što vam je pomoglo da zauzme drugo mjesto u našem najboljem VPN-u za više uređaja, ali to je i ograničenje za instalacije.

Korisnička podrška dostupna je, a velika baza znanja predstavlja vaš prvi port poziv. Ako i dalje trebate pomoć, možete razgovarati sa članom osoblja putem live chat-a ili e-pošte 24/7. Chat je najbrža opcija, ali e-pošta je najbolja za više tehničkih problema.

Mjesečni trošak je u redu, ali uštedjet ćete novac prijavom na duže razdoblje. Postoji sedmodnevno probno razdoblje za Android i iOS pomoću koje možete vidjeti da li vam se sviđa. Uz to, postoji garancija povrata novca, čiji se uvjeti razlikuju ovisno o odabranom planu. Kraći planovi dobivaju 14 dana, a dulji 45, ali oba imaju dovoljno vremena za odluku.

2. ExpressVPN

ExpressVPN zauzima prvo mjesto u mnogim našim člancima. Pruža odličnu cjelokupnu uslugu i najsigurniji VPN koji je dostupan, uz izvrsnu sigurnost koju možete još više ojačati. Postoji i čvrsta politika nepostojanja dnevnika za mir.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Postoji više od 3000 servera u nevjerojatnih 94 zemlje, što vam daje najbolju priliku za pregled željenog sadržaja. Neki su također u Meksiku, tako da tamo možete pristupiti sadržaju.

ExpressVPN je najbrži VPN na tržištu, tako da učitavanje ekrana ne bi trebalo predstavljati problem. Ne postoje ni ograničenja propusnosti koje bi vas mogle zaustaviti u vašim pjesmama. Te su značajke pomogle da se rangira na prvom mjestu u našem najboljem VPN-u za streaming komad. Pogledajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali više.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Ako imate malo iskustva s korištenjem VPN-a, ExpressVPN je možda najbolji izbor za vas. Jednom kada ga instalirate, radi gotovo sve drugo za vas. Trebate samo osigurati da ste spojeni na odgovarajući poslužitelj, što je jednostavno. Ako imate više znanja, možete prilagoditi postavke, ali budite sigurni da prvo znate što radite.

Može se koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS. Uz to, postoje proširenja preglednika za Chrome, Safari i Firefox. Pet uređaja može se istovremeno povezati, što nije loše.

Ako se nađete u kiseli krastavci, razgovori u živo i e-pošta dostupni su 24/7. Chat je najbrža opcija, ali put e-pošte je bolji ako vam treba detaljnija pomoć.

Nedostatak ExpressVPN-a je njegova cijena. Skupo je u usporedbi s konkurentima, ali vrijedi zbog kvalitete usluge koju dobivate. Odabirom dužeg plana možete smanjiti troškove i postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca u slučaju da nije za vas.

3. NordVPN

NordVPN je još jedan pružatelj usluga koji se često preporučuje ovdje na Cloudwards.net. Ima najbolju sigurnost oko sebe, s velikim izborom protokola i opcijom korištenja poslužitelja s dvostrukim skokovima, koji u osnovi daju veću zaštitu VPN tunelu. Također se ne zanemaruje ni privatnost, jer NordVPN ne vodi zapisnike.

prijašnji

Sljedeći

Ne biste trebali imati problema s pronalaženjem odgovarajućeg poslužitelja, jer postoji više od 5000 točaka u 62 države, uključujući 15 u Meksiku.

Ima dobru brzinu, ali, poput CyberGhost-a, može usporiti ako je spojen na udaljeni poslužitelj. Unatoč tome, NordVPN je još uvijek dobar izbor za strujanje jer nema ograničenja u količini propusne moći koju možete koristiti. Pročitajte našu NordVPN recenziju za detaljniji pogled na davatelja usluga.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

NordVPN možete koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS, a postavljanje je jednostavno. Sučelje je jednostavno za korištenje i možete imati najviše šest uređaja odjednom.

Postoji velika baza znanja koja trebate pogledati imate li problema. Za više pomoći možete koristiti chat ili e-poštu uživo kako biste razgovarali sa članom podrške. Oboje su dobri, ali razgovor uživo je brži.

Mjesečna cijena nije loše, ali dulji planovi na kraju postaju jeftiniji. Dostupan je povrat novca u roku od 30 dana, tako da možete biti sigurni da ste zadovoljni s njim prije nego što potpuno preuzmete obvezu.

4. Privatni pristup internetu

Na četvrtom mjestu imamo privatni pristup internetu koji nudi dobru uslugu, iako nema sve značajke koje imaju njegovi konkurenti. Sigurnost je dobra, ali postavljena je na 128-bitnu enkripciju prema zadanim postavkama. Najbolje je ako to ručno promijenite u poželjniji 256-bitni radi bolje zaštite. To bi moglo reći da to može usporiti vašu vezu.

privatnog internet-pristup-pregled-omiljeni-poslužitelja

I ovdje nema zapisa o vašim internetskim šinagama jer PIA ne vodi zapisnike.

PIA ima mnogo poslužitelja – tačno 3.279, ali oni pokrivaju samo 33 zemlje, što je puno manje od ostalih pružatelja usluga. Ipak trebali biste biti postavljeni za meksički sadržaj ako to želite, jer tamo ima 33 poslužitelja.

Jedna od najboljih osobina PIA-e je brzina. To se uglavnom svodi na korištenje lažnije enkripcije prema zadanim postavkama i usporit će se kad povećate razinu šifriranja. Ipak, brzine su u redu, a mijenjanje poslužitelja je brzo. Omogućuje vam i povezivanje s drugim poslužiteljem bez isključivanja s onog koji je već u upotrebi. Osim toga, ne postoje ograničenja propusnosti.

Ostali razlozi poput PIA-e

PIA možete postaviti na Windows, macOS, Android i iOS. Klijenti su jednostavni za korištenje i sjajni su za korisnike Linuxa jer je jedini VPN koji ima puni klijent za platformu, zbog čega je i najbolji VPN za Linux. Možete istovremeno povezati do pet uređaja.

Na raspolaganju je pristojna baza znanja koja bi trebala pomoći u rješavanju najčešćih problema. Sveukupno gledano, služba za korisnike bi se mogla poboljšati. Podrška putem e-pošte dostupna je 24 sata dnevno, ali uživo se ne razgovara. Ipak, pomoć je dostupna temeljito je, čak i sporije od one koju nude PIA-ini konkurenti. Naš PIA pregled daje više detalja o usluzi.

PIA je nekada bila jedna od najjeftinijih dostupnih opcija, ali u posljednje vrijeme njezine su cijene porasle. To je još uvijek fer cijena, ali drugi davatelji nude bolju uslugu za približno istu cijenu. Pametna je ideja, kao i na drugim uslugama, pretplatiti se na dulji plan i uštedjeti novac. Na snazi ​​je sedmodnevno jamstvo povrata novca, koje vam daje dovoljno vremena da ga isprobate.

5. VyprVPN

Iako se VyprVPN ne nalazi na vrhu popisa, nudi dobru sigurnost uz dodatnu zaštitu vlastitog Chameleon protokola. Također ima strogo pravilo zapisivanja, pa ne morate brinuti o svojoj privatnosti. Također ima i druge zanimljive sigurnosne mogućnosti o kojima možete pročitati u našem pregledu VyprVPN.

VyprVPN-Server-Izbor

Njegovi poslužitelji pokrivaju 64 zemlje, ali raspoloživi iznos je slab u usporedbi s drugim pružateljima usluga. Ukupno ih ima nešto više od 700, a neki su u Mexico Cityju, što je plus ako tražite meksičke sadržaje.

Nisu mu brzine, ali ponekad može biti mala. Nema ograničenja u korištenju propusne širine, što je dobro.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

Na raspolaganju su klijenti za Windows, macOS, Android i iOS, ali sučelje je datirano. Rečeno je da je i dalje lako koristiti. Možete istovremeno povezati tri uređaja i, ako vam treba više, možete se prijaviti za premium paket kako biste ga skupili do pet.

Ako naiđete na problem, pomoću problema možete pronaći odjeljak s FAQ-om. Ako to ne uspije, možete se obratiti podršci putem chata uživo ili e-pošte 24/7. Za najbrži odgovor upotrijebite chat uživo, ali i ponudite kratke odgovore, što nije sjajno.

Njegov plan cijena je razuman i postoji razdoblje povrata od 30 dana koje možete iskoristiti za provjeru prije nego što izvršite obvezu.

Završne misli

Nadamo se da sada razumijete zašto biste trebali koristiti VPN u Meksiku ili bilo gdje drugdje. Prilikom odabira davatelja usluge, trebate osigurati njegovu veliku sigurnost i poslužitelje isprekidane širom svijeta, tako da lako pristupate sadržaju. To bi trebalo uključivati ​​i Meksiko ako želite vidjeti sadržaj tamo ograničen.

Naš pobjednik za Meksiko je CyberGhost jer ima dobru sigurnost i mnogo poslužitelja za izbor, uključujući 19 u Meksiku. Osim toga, uz sedmodnevno suđenje i povrat novca, nemate što izgubiti.

Ako imate preporuke za korištenje VPN-a dok ste u Meksiku, dodajte ih u odjeljku za komentare u nastavku. Voljeli bismo ih čuti. Provjerite i ostale naše VPN članke. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map