Najbolji VPN za iPad u 2020. godini: prijenosni zaštitnici

Pomoću telefona možete u nekoliko sekundi pregledavati internet i pronaći ono što tražite, ali veličina zaslona može nedostajati, a to je mjesto gdje dolaze tableti. Apple je izjavio da su iPadi magični i revolucionarni, ali pod pretpostavkom da su sigurni je loša ideja. Zbog toga smo sastavili popis naših najboljih VPN-a za iPad-ove tipove.


iPadi su sjajni. Jednostavni su za upotrebu i dobri su za pregledavanje, čitanje, igranje igara i više. Osim toga, s njima koji rade na iPadOS-u obično se smatraju sigurnim i manje ranjivim na zlonamjerni softver i viruse u odnosu na druge operativne sustave. 

Koliko god sigurno izgledali, dobra je ideja instalirati virtualnu privatnu mrežu. Ništa se ne može pokvariti i VPN će vas zaštititi od nevolja, poput cyber kriminala, pogotovo ako koristite javni WiFi. Spojite to uz dobar antivirus i dobro ćete krenuti. 

Većina VPN aplikacija dizajnirana je za iPhone, ali postoje i neke koje imaju posvećene aplikacije za tablet. Ako vam je potreban za vaš Apple telefon, pogledajte naš najbolji VPN za iPhone komad.

Imajte na umu da treće strane i dalje mogu pristupiti vašim podacima putem aplikacija koje instalirate na svoj iPad. Vaše podatke mogu prikupiti reklamne tvrtke, tražilice i davatelji internetskih usluga. To ne spominje koliko je nadzora bilo. Osim toga, društveni su mediji jedan od najgorih krivaca kada su u pitanju kršenja privatnosti.

Postoje druge prednosti pri upotrebi VPN-a osim sigurnosti. Mogu vam ukinuti ograničenja, poput geoblokova. Ako volite binging na Netflixu, možete provjeriti knjižnice različitih zemalja mijenjajući svoju lokaciju. Za posvećeni VPN, pročitajte naš najbolji VPN za Netflix komad.

Srećom, mnogi pružatelji VPN-a imaju klijente za iOS i uključuju iPad, tako da možete odabrati jedan iz naših VPN recenzija, ali najbolje je odabrati onog koji dobro funkcionira s iPadom. Pomoću njih možete instalirati i postaviti VPN u nekoliko dodira.

Najbolji VPN za iPad 2020

Što VPN čini najboljim za iPad

Iako mnogi VPN-ovi podržavaju iOS uređaje, dobra je ideja odabrati onaj koji je prilagođen korisniku i koji dobro funkcionira s iPadom. Neki se brzo povezu odabirom onoga za što misle da je najbolji poslužitelj za vašu lokaciju. Dobro je i posjedovanje velike mreže poslužitelja, jer će vam to omogućiti otključavanje više sadržaja. Ručni odabir poslužitelja također bi trebao biti lagan. 

Sigurnost bi također trebala biti na vrhu popisa, jer će vas zaštititi od znatiželjnih očiju i drugih opasnosti. Privatnost je jednako važna, pa se pobrinite da ona ima strogu politiku zapisivanja.

Njegova brzina je nešto drugo što biste trebali uzeti u obzir. Imati brz VPN znači da će vaše korisničko iskustvo biti pojednostavljeno. Nije zabavno gledati zaslon za učitavanje, posebno ako svoj iPad želite koristiti za strujanje. Ako to želite raditi, osigurajte i da ima neograničenu širinu pojasa.

Nekoliko drugih faktora koje morate imati na umu jesu dobra usluga za korisnike i ako je cijena unutar vašeg budžeta.

1. Najbolji VPN za iPad: ExpressVPN

Odabrali smo ExpressVPN kao najbolji VPN za iPad zbog njegove jednostavnosti i fantastične sigurnosti. Jedna je od najpopularnijih VPN-ova na tržištu, a njena namjenska iPad aplikacija ne razočara. Njegovo pojednostavljeno, jednostavno i sučelje dobro se spaja s Appleom.

Da biste se brzo povezali, sve što trebate učiniti je kliknuti veliki gumb “on” koji gleda ravno u vas. Nakon toga, VPN će se povezati s jednim od njegovih pametnih poslužitelja na vašoj lokaciji. Međutim, jedna od zahvata je da uvijek ne odabere najbolju brzinu. Srećom, servere je jednostavno zamijeniti klikom na gumb “odaberite lokaciju”.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ni sigurnost se ne zanemaruje. Zapravo je najsigurniji VPN. Možete birati između mnogih različitih protokola, poput OpenVPN, L2TP / IPsec i IKEv2. ExpressVPN ne vodi dnevnik vaših mrežnih aktivnosti.

Aplikacija za iOS ima značajku automatskog povezivanja koja vas automatski povezuje ako se pridružite neobrađenoj WiFi mreži ili se ponovno pridružite njoj ili je veza prekinuta. Tu je i widget koji vam omogućuje provjeru statusa veze, povezivanje ili prekid veze.

ExpressVPN ima ogromnu mrežu poslužitelja, što znači da ne biste trebali imati problema pronaći jednog prema vašim potrebama. To je ujedno i najbrži VPN koji smo testirali. To je, uz to što ima neograničenu propusnost i mogućnost prolaska na većinu streaming platformi, pomoglo da uđe prvi u našem najboljem VPN-u za streaming komad. 

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Korisnička usluga ExpressVPN-a je dobra. Na mreži postoji zgodna baza znanja za samopomoć. Osim toga, možete se obratiti članu podrške putem chata uživo ili e-pošte, koji su dostupni 24/7. Live chat je najbrža opcija, ali najbolje je kontaktirati podršku putem e-pošte ako imate više tehničkih problema. Pročitajte naš ExpressVPN pregled za više informacija.

Nedostatak ExpressVPN-a je njegova visoka cijena. To je rekao, to je izvrsna usluga koja vrijedi dobro. Uz to, korisnici iOS-a dobivaju besplatno sedmodnevno probno razdoblje koje možete koristiti kako biste bili sigurni da vam se sviđa. Nakon toga, slijedi 30-dnevna garancija povrata novca. Imajte na umu da, ako se pretplatite putem iTunes-a, vaš će se Apple ID račun naplatiti posljednjeg dana besplatne probne verzije.

2. CyberGhost

CyberGhost je još jedan dobar izbor za iPad. Nedavno je ažurirano sučelje, a korisnica toga je iOS verzija. Jednostavno se registrirajte, preuzmite i prevucite prstom prekidač “on”. Kad to učinite, CyberGhost će vam automatski odgovarati najboljom vezom na temelju vaše lokacije. Kao što to radi ExpressVPN, to ne bi uvijek uspjelo. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ipak, njegovo sučelje olakšava odabir drugog poslužitelja. Sve što trebate učiniti je dodirnuti strelicu pored ikone lokacije pri dnu zaslona. CyberGhost će vam prikazati popis dostupnih zemalja. Jednom kada dodirnete jedan, spojit će vas na poslužitelj u toj zemlji. S više od 4.000 poslužitelja u 58 zemalja, sigurni smo da ćete ga pronaći.

CyberGhost ima dobru sigurnost i ne vodi evidenciju vaših aktivnosti. Iako nije brz kao ExpressVPN, i dalje je brz i nema ograničenja propusnosti. Također posjeduje poslužitelje koji su optimizirani za strujanje s različitih platformi. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste bolje pogledali uslugu.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost ima jednu od najboljih baza znanja koje smo vidjeli, pa je možete koristiti za rješavanje nekih problema. Ako to ne uspijete, možete kontaktirati tim za podršku putem live chat-a ili e-pošte. Live chat dobit će vam najbrži odgovor i izvrstan je za jednostavna pitanja. E-pošta je bolja za složenije probleme, a i brza je.

CyberGhost je jeftin ako se pretplatite na dugoročni plan. Međutim, mjesečna stopa nije dobra. Možete ga testirati garancijom povrata novca. Dobivate 14 dana s mjesečnim planom ili 45 dana za dulje planove za promjenu mišljenja. 

Kao i ExpressVPN, vaš će se Apple ID račun naplatiti u roku od 24 sata od završetka probnog razdoblja, pa obavezno otkažite na vrijeme.

3. NordVPN

Sljedeće je NordVPN, što je sjajna usluga s sučeljem koje je lako za korištenje. Međutim, to je drugačije od našeg prvog odabira. Umjesto velikog preklopnog gumba za brzo povezivanje, ima veliku kartu na kojoj možete odabrati poslužitelj s kojim se želite povezati. Postoji gumb za “brzo povezivanje” koji će vas povezati s preporučenim poslužiteljem, ali je manji.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Karta je dobra za odabir lokacije. Kad to učinite, morat ćete odabrati na koji se poslužitelj želite povezati. U skladu s tim, postoji i kartica “države” koja navodi dostupne zemlje i daje gumb za povezivanje pokraj svake. Klikom na gumb povezivat ćete se s poslužiteljem u toj zemlji. NordVPN ima preko 5000 servera, što vam daje obilje mogućnosti.

Međutim, aplikacija za iOS ne dopušta vam da se igrate s postavkama koje ste dobili na glavnom klijentu. Možete promijeniti opće postavke upotrebe i pristupiti nekim značajkama, poput podrške, ali ne možete je prilagoditi svojim željama. 

Sigurnost tvrtke NordVPN jedna je od najboljih na tržištu, a njezinu iOS aplikaciju napaja IKEv2 / IPSec protokol. Osim toga, ona ima solidnu politiku nepisivanja. To je brza usluga, ali može se dogoditi da je usporava na velike udaljenosti. Ne postoje ograničenja propusne širine i super je za pristupanje uslugama streaminga. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

Ako naiđete na probleme, možete se obratiti korisnoj bazi znanja NordVPN-a. Tu su i live chat i e-pošta 24/7. Live chat je najbrža opcija, ali bilo koji način je koristan.

Usluga NordVPN dobra je vrijednost za novac. Mjesečni plan nije loš, ali nije ni sjajan. Bilo bi vam bolje da odaberete dulji plan jer ćete na kraju uštedjeti novac. Možete se uvjeriti da vam se sviđa i sa 30-dnevnim okvirom povrata novca.

4. Windscribe

Windscribe je još jedan dobar izbor za iPad. To nije samo zato što nudi najbolji besplatni VPN plan na tržištu, već i zbog toga što uključuje mnoge značajke. Uz besplatni plan dobivate 2 GB koji možete povećati na 10GB unošenjem adrese e-pošte. Idite s plaćenim planom i dobit ćete neograničenu propusnost.

sučelje vjetropisa

sklonosti za vjetrovke

proširenje preglednika windscribe

mogućnosti privatnosti

vjetroelektrane testove propuštanja

prijašnji

Sljedeći

Windscribe ima jednostavnu aplikaciju koja vam omogućuje da se povežete jednim dodirom. Bit će povezan s najboljim dostupnim poslužiteljem, ali također ćete moći vidjeti popis poslužitelja i odabrati onaj koji želite. To je jednostavna aplikacija, ali kao i kod NordVPN-a, unutar nje nema stvarnih opcija postavki.

Sigurnost je dobra i nema pravila o zapisivanju. U skladu s tim, vodi se nekim zapisnicima, poput, koliko ste širine pojasa koristili, i vremenskih oznaka za aktivnost. Međutim, oni su minimalni i nema šanse da ih pratite. Pročitajte više u našoj recenziji Windscribe.

Mreža poslužitelja Windscribe-a nedostaje u usporedbi s ostalim našim izborima, ali ona i dalje obuhvaća 55 zemalja. Imajte na umu da su neke zemlje dostupne samo uz plaćeni plan. Pro korisnici također dobivaju specijalizirane Windflix poslužitelje, koji su izgrađeni za zaobilaženje Netflix proxy pogreške. Iako nije brz kao neki VPN-ovi, Windscribe je i dalje dobar.

Ostali razlozi za koje volimo windscribe

Windflix ima vodič za rješavanje problema, često postavljana pitanja i vodiče za postavljanje, kao i podreddit za pomoć u rješavanju manjih problema. Live chat je dostupan, ali razgovarat ćete s Garryjem, predstavnikom AI-ja Windscribe. Da budemo pravedni, bilo je dobro kad smo ga testirali. Imate i e-poštu ako želite razgovarati s ljudima. Oba su dostupna 24/7.

Mjesečna cijena je skupa, ali duži planovi uštedeće vam novac. Nema besplatnog suđenja, ali možete koristiti besplatni plan kao jedan. Također ne postoji pravilo povrata novca, ali ako ga zatražite u roku od tri dana od kupnje, Windscribe će se obavezati.

5. VyprVPN

Naš posljednji izbor je VyprVPN. To je pristojna usluga, a sučelje je jednostavno za korištenje. Jednostavno ga preuzmite i kliknite plavi gumb “poveži” da biste se povezali s najbržim dostupnim poslužiteljem. Također možete kliknuti karticu “poslužitelji” kako biste prikazali popis dostupnih zemalja kroz koje ćete prelaziti. Kliknite zemlju i VyprVPN će vas povezati s poslužiteljem.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Nakon toga shvatili smo da VyprVPN tvrdi na svojoj web stranici da ima interaktivnu kartu koja je dizajnirana za iPad. Nismo mu mogli pristupiti na iPadu 4 koji smo koristili za testiranje. Čak i nakon ažuriranja na najnoviju verziju iOS-a i ponovnog učitavanja aplikacije, interaktivna karta nije bila dostupna. Možda ćete imati više sreće s novijim uređajem.

Ipak, aplikacija za iOS VyprVPN je jednostavna za korištenje. To je reklo, tako jednostavno, u stvari, nedostaje. Postoji kartica “prilagodi”, ali kad je kliknete, dobijate samo opcije za izmjenu postavki automatskog povezivanja. Osim toga, aplikacija vam omogućuje kontaktiranje podrške i odjava. To je to. Kao i kod NordVPN i Windscribe, ne možete podešavati nikakve druge postavke.

Znamo da VyprVPN ima politiku zapisivanja i izvrsnu sigurnost, zbog čega je i sastavljen naš popis, ali ne postoji način da odaberete ono što želite. To vrijedi i za njegov vlasnički protokol Chameleon koji povećava zaštitu. VyprVPN kaže da nije dostupan na svim uređajima, a nažalost, iPad je onaj koji ga nema. 

Postoje poslužitelji koji pokrivaju 64 zemlje, a nema toliko lokacija koliko nude neki davatelji usluga, ali trebalo bi ih biti dovoljno. Brzine VyprVPN-a nisu velike, ali trebale bi odgovarati većini aktivnosti i ima neograničenu propusnost. Također može ući u većinu strujnih platformi.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

Podrška VyprVPN-a mogla bi upotrijebiti poboljšanje. Ima bazu podataka, ali nije sjajno. Tu su i chat i e-pošta koji su dostupni 24 sata dnevno, ali s bilo kojim od njih pomoć je kratka. Pročitajte našu recenziju VyprVPN za više o tome.

VyprVPN ima različite cjenovne razrede, pa će cijena ovisiti o tome što želite. Na primjer, ako ga želite koristiti i na drugim uređajima, možete tri uređaja istovremeno spojiti sa standardnim paketom ili pet s Premium paketom. Bilo je to jeftino. 

Možete koristiti 30-dnevno jamstvo za povrat novca kako biste utvrdili da li vam se sviđa. 

Završne misli

Postoji puno VPN usluga koje pružaju namjenske iOS aplikacije, a mnoge su dizajnirane s obzirom na iPad. U skladu s tim, samo nekoliko njih je uvuklo sve značajke potpunog klijenta u aplikaciju. Naš izbor je jednostavan za upotrebu, ali koji odaberete ovisit će o onome što želite uključiti.

Odabrali smo ExpressVPN kao najbolji VPN za iPad. Uz fantastičnu sigurnost i privatnost, njegova iPad aplikacija sadrži dovoljno značajki da je prilagodite svojim potrebama, a ujedno je i dovoljno jednostavna za brzu vezu. Nema razloga da ne iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca i isprobate je.

Imate li preporuke za VPN koji dobro funkcionira na iPadu? Javite nam se u odjeljku s komentarima. Provjerite naš najbolji VPN za Mac komad i našu VPN arhivu. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map