Najbolji VPN za bujice 2020: jedrenje piratskim vodama

Torrenti su sjajan način distribucije gotovo bilo koje vrste datoteka, bilo da je riječ o pjesmi, filmu, igri ili čak softveru. Međutim, najveći dio sadržaja u bujicama je zaštićen autorskim pravima i piratstvo vas može smjestiti u vruću vodu ako ne pokrijete svoje digitalne zapise. Zbog toga smo sastavili ovaj vodič najboljih VPN-ova za bujicu.

Ilegalno reproduciranje i dijeljenje materijala zaštićenih autorskim pravima veliko je ne, ali neka se suoči s tim, to je većina sadržaja na bujicama. Kršenje autorskih prava mršti se u većini zemalja, a bukujući takav materijal, riskirate da dobijete veliku novčanu ili zatvorsku kaznu ako se ne zaštitite VPN-om..

Mi ni na koji način ne opraštamo internetsko piratstvo, ali ako to želite učiniti, trebali biste znati kako to sigurno raditi. Ako ne upotrebljavate VPN – a pristojan je u tome – zapravo je kao da ostavite vrata otvorena. Svatko može vidjeti vašu IP adresu. Osim toga, sve vaše mrežne aktivnosti možete pratiti prema vama, što nikada nije dobro kada je u pitanju kršenje autorskih prava.

Za naše čitatelje s kratkim rasponom pažnje, trebali biste krenuti pravo naprijed i instalirati NordVPN. Ovaj VPN čuvat će vas skrivenom i zaštitit će vas od bilo kakvih gadnih datoteka unutar preuzimanja, a njegovi prilagođeni P2P poslužitelji mogu se nositi s vašim mukama. Nastavite čitati da biste dobili više preporuka VPN-a i drugih informacija povezanih s bujicom.

Najbolji VPN-ovi za torrenting

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. ProtonVPN
 6. Privatni pristup internetu
 7. Windscribe
 8. GooseVPN

1. NordVPN

NordVPN je najbolji VPN za bujice. Ima sve osobine koje vam VPN treba zaštititi dok plovite gusarskim vodama, ali dolazi i s nekoliko zgodnih dodataka.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Idući od činjenice da VPN zapravo omogućuje P2P promet, NordVPN ima prilagođene P2P poslužitelje koji su sposobniji rukovati torrenting aktivnostima od svojih redovnih poslužitelja. Dobit ćete veću zaštitu i s P2P poslužiteljima. Međutim, ako kapacitet nije prioritet, NordVPN-ovi dvostruki poslužitelji dodaju cijeli dodatni sloj zaštite.

To je na vrhu visoke stope šifriranja koju NordVPN već koristi, a na njoj je i prekidač za isključivanje kako bi se osiguralo da vas servis ne uhvati zbog problema. VPN također ima strogo pravilo zapisivanja, pa neće biti zapisa o vašim mrežnim radnjama. Međutim, ako ste posebno zabrinuti, možete se prijaviti bačenom e-poštom i koristiti bitcoin za plaćanje.

Performanse i cijena NordVPN-a

To nije najbrži VPN na tržištu, ali može pratiti potrebe većine ljudi, kao što možete pročitati u našoj NordVPN recenziji. Dobijate neograničene podatke, tako da se nećete morati brinuti hoće li dosegnuti ograničenje i biti izbačeni iz VPN mreže.

NordVPN nudi dobru vrijednost za vaš novac, a popularna je opcija za ljude koji žele sjajnu VPN uslugu uz strogi proračun. Njegov mjesečni plan nije najgore što smo vidjeli, ali uštedjet ćete novac odabirom neke dulje pretplate. Tu je i 30-dnevni prozor za povrat novca, za dodatni mir.

2. ExpressVPN

ExpressVPN je najbolja sveobuhvatna usluga u našim VPN recenzijama, ali iako je opremljena sjajnim značajkama, nijedna od njih nije posvećena bujici. Međutim, to ne znači da je VPN beskoristan za zadatak. Zapravo, bilo koji od njegovih 3 000-poslužitelja-poslužitelja prikladan je za bujice, jednostavno nije dizajniran posebno za to. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Osim što nedostaje posvećenih P2P poslužitelja, ExpressVPN je sličan NordVPN-u, kao što možete pročitati u našem članku. VPN dolazi s izvrsnom zaštitom, koristeći 256-bitnu enkripciju izravno iz kutije, ali možete je povećati na 4096-bitnu pod uvjetom da se ugodno dopadate s postavkama. Ugrađen je i prekidač za uklanjanje, koji je omogućen prema zadanim postavkama.

ExpressVPN cijeni i vašu privatnost uz postojeću čvrstu politiku zapisivanja. Takođe se nalazi na Britanskim Djevičanskim otocima, koji imaju neke od najboljih zakona o privatnosti u oblaku širom svijeta.

Nećete imati problema sa brzinom jer dolazi s najbržim brzinama preuzimanja koje smo do sada testirali i nema ograničenja propusnosti koji bi vas mogli zaustaviti u vašim pjesmama.. 

Oba su ta faktora zaradila najbolje mjesto u našem najboljem VPN-u za usporedbu strujanja. Uz to, VPN je jednostavan za korištenje i savršen odabir za početnike, kao što možete pročitati u našoj ExpressVPN recenziji.

Oznaka cijene ExpressVPN-a

Trošak ExpressVPN-a je nešto što nas uvijek udara tamo gdje boli – i to je visoko. Ipak, za svoj novac dobivate fantastičnu VPN uslugu. Mjesečni plan je najgori, ali možete malo smanjiti trošak odabirom duže pretplate. ExpressVPN prihvaća bitcoin i dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, u slučaju da odlučite da nije za vas.

3. CyberGhost

CyberGhost VPN odličan je izbor za bujice. Iako nema baš kvalitete naše prva dva izbora, nije baš daleko. Ima veliku mrežu poslužitelja i ima posvećenu karticu profila na kojoj se prikazuju svi njegovi poslužitelji s omogućenom P2P. Osim toga, za svaki poslužitelj možete vidjeti koliko članova ga trenutno koristi, udaljenost od njega i učitavanje poslužitelja. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Osim što je CyberGhost osnovan u Bukureštu, Rumunjska – koja privatnost shvata ozbiljno – CyberGhost ima posebne NoSpy poslužitelje koji sjede izvan očiju. Oni koštaju malo više, ali konfigurirani su s vrhunskim hardverom za dodatnu privatnost. Međutim, bez obzira na to koji poslužitelj koristite, čvita pravila o privatnosti bez zapisnika osiguravat će vaše aktivnosti tajnom.

Njegova je sigurnost velika i uključuje se prekidač za ubijanje, iako je trajno omogućen. To je dobro jer je zaista neophodno ako bujite, ali je isto i neugodno jer ga ne možete isključiti. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više informacija.

Ostale značajke CyberGhosta

CyberGhost je brza usluga, ali poput NordVPN-a može trpiti prilikom povezivanja s udaljenim poslužiteljima. Dobivate neograničenu propusnost i omogućuje sedam istodobnih veza, u slučaju da želite kapetan čitave gusarske posade. Sučelje mu se u početku može činiti malo čudno, ali u redu je čim se naviknete.

To je jeftina usluga, iako se ne biste trebali odlučiti za mjesečnu stopu ako želite smanjiti troškove. Sedmodnevna besplatna proba dostupna je za korisnike Android i iOS, ali korisnici na stolnim računalima dobivaju samo jedan dan. Za anonimnost možete provjeriti s BitPay-om. Postoji i garancija povrata novca koja je 14 dana na mjesečnom planu i 45 dana na duljem.

4. VyprVPN

VyprVPN je solidna VPN usluga za bujice jer svi njeni poslužitelji podržavaju P2P promet. Ne postoji poseban popis ili neka obruča kroz koja korisnici mogu proći. Samo odabereš poslužitelj i odlaziš dalje. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Sigurnost je jedna od najjačih tačaka VyprVPN-a. Možete birati između više različitih protokola, a tu je i mogućnost vlastitog protokola Chameleon, o čemu možete pročitati više u našem VyprVPN pregledu. 

VPN uključuje prekidač kill i strogo je pravilo privatnosti bez zapisnika. Međutim, ako ste potpuno svjesni privatnosti, trebali bismo naglasiti da ne možete platiti putem kripto valute.

Brzina mu je na papiru slaba, ali u našem testiranju otkrili smo da su konzistentne i da nisu sve tako loše. Međutim, ako bujite veliku datoteku, možda ćete htjeti potaknuti čajnik ili se malo naspavati. Međutim, dobivate neograničenu propusnost tako da možete preuzeti koliko želite. Njegovo sučelje se može poboljšati, ali je i dalje jednostavno.

Cijena VyprVPN ovisi o tome koji ste nivo odabrali. Standardni plan najjeftiniji je i omogućuje vam tri istodobne veze, dok Premium plan povećava ograničenje veze na pet i daje vam upotrebu protokola Chameleon. Godišnji plan je isplativiji i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca u slučaju da se predomislite.

5. ProtonVPN

Naš sljedeći izbor, ProtonVPN, ne spominje se često u našim preglednim člancima. To ne znači da je to loša usluga, samo što su je drugi tukli u određenim područjima. No, zbog bujice, ProtonVPN donosi neke lijepe osobine na stolu. 

protonvpn-armaturnoj klizač-1

protonVPN sučelje-klizač-2

protonvpn profile-klizač 3

protonvpn-settings-klizač-4

protonvpn-split-tuneliranje-klizač-5

prijašnji

Sljedeći

Poslužitelji ProtonVPN-a već su prilagođeni bujici, ali ima posebne P2P poslužitelje koji osiguravaju da ste pravilno zaštićeni. Uz to, omogućava vam postavljanje profila za određene aktivnosti tako da vam ne morate stalno ručno postavljati svaki put kada ga želite koristiti. Na primjer, možete postaviti i imenovati profil bujice pomoću željenog protokola i određenog poslužitelja.

Povrh toga, sigurnost ProtonVPN-a vrhunski je i uključuje upotrebu prekidača kill. VPN također ima strogu politiku privatnosti i ne drži zapisnike. Za potpunu anonimnost, bitcoin možete koristiti i kao plaćanje. 

Ostale značajke tvrtke ProtonVPN

Ne postoje ograničenja propusnosti, iako njihove brzine nisu male, nisu ni najbrže, kao što možete pročitati u našoj ProtonVPN recenziji. Postavljanje može predstavljati bol, ali nakon što se učini, sučelje je jednostavno.

Cijena ProtonVPN-a temelji se na više paketa. Njeni najjeftiniji planovi su besplatni i Basic, ali ne preporučujemo ni bujicu. To je zato što iako imate neograničenu propusnost s obje strane, besplatni plan ograničava brzinu, a nema ni pristup P2P serverima.

Plan Plus je najbolja opcija. S time dobivate pristup P2P poslužiteljima i pet istodobnih veza, plus to nije najskuplji plan ProtonVPN-a. 

Plan vizionara najskuplji je, a iako ste ostvarili dodatnih pet veza i upotrebu šifrirane usluge e-pošte, jednostavno ne vrijedi višak dolara. Na raspolaganju je 30-dnevni prozor povrata novca.

6. Privatni pristup internetu

Slijedi privatni pristup internetu, što je sjajna VPN usluga s nekoliko malih nigglava koje ćete morati glačati za bujice. VPN nudi poslužitelje prilagođene torrentima, a neke lokacije podržavaju prosljeđivanje priključaka, što omogućava bolje i brže iskustvo bujice. Više o tome možete pročitati u našem pregledu PIA.

PIA-Slider1

PIA-slider2

PIA-slider3

PIA-slider4

PIA-slider5

prijašnji

Sljedeći

Sigurnost PIA-e je dobra, ali morat ćete povećati razinu enkripcije prije nego što napravite bilo što vanzakonito. Kad ga instalirate, zadana postavka je 128-bitno šifriranje, što nije dovoljno sigurno za potpunu anonimnost. VPN dolazi s prekidačem za uklanjanje i ne vodi nikakve zapisnike. Uslugu također možete platiti pomoću kripto valute.

Sposobna je za velike brzine, čak i nakon malog potonuća nakon što je razina enkripcije viša, iako može biti nedosljedna. Ne postoje ograničenja propusnosti, a VPN omogućuje 10 istodobnih veza. Takođe je lagan za upotrebu, posebno nakon posljednjeg ažuriranja sučelja.

PIA je jeftina. Čak i nakon što je ne tako davno povećao cijene, davatelj je ostao jedna od jeftinijih opcija VPN usluge. Povraćaj traje 7 dana, u slučaju da utvrdite da nije za vas.

7. Windscribe

Windscribe je također prikladan VPN za bujice i čak ima spreman vodič za postavljanje uTorrent. Njegova mreža nije velika, ali jasno je koja mjesta ne podržavaju bujicu, jer imaju ikonu P2P s probojom. Ima mnogo toga za odabir, ovisno o odabranom planu.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

prijašnji

Sljedeći

Iako ne preporučujemo korištenje besplatnih VPN-ova za bujicu – razgovarat ćemo više o tome zašto je kasnije – besplatni plan Windscribe-a pristojan je odabir koji mu je čak pomogao da osvoji prvo mjesto u našoj najboljoj usporedbi besplatnih VPN usluga. Ne štedi na sigurnosti, ali ograničava vas na druge načine, kao što je samo davanje pristupa nekolicini njegovih VPN servera.. 

Ti se poslužitelji mogu koristiti za P2P promet, ali postoje i drugi faktori koji ga zaustavljaju kao najbolji besplatni VPN za bujice. Za jednu brzinu nisu loše, ali za druge VPN brži su. Glavni je faktor, međutim, činjenica da iako imate neograničene istovremene veze s bilo kojim planom, dobit ćete neograničenu propusnost samo ako plaćate. 

Pomoću Programa Windscribe Pro dobivate neograničene podatke i upotrebu svih njegovih poslužitelja, uključujući i njegove streaming servere Windflix, o čemu možete pročitati u našoj recenziji Windscribe. Međutim, možete dobiti neograničenu propusnost jeftinije izgradnjom vlastitog plana. Dodavanje određenog poslužitelja i neograničena propusnost vratit će vam samo 2 USD mjesečno.

Ostale značajke Windscribe-a

Sigurnost Windscribe-a je dobra i koristi AES-256 enkripciju. Tu je i prekidač za uklanjanje, ali to se zbunjujuće naziva “vatrozid”. U politici privatnosti Windscribe-a stoji da se bilježe neke informacije, poput korištene propusnosti i vremenskih oznaka aktivnosti, ali one nisu istinske vrijednosti. Za taj dodatni zalogaj anonimnosti, bitcoin možete koristiti kao plaćanje.

Njegovo sučelje je jednostavno kao što su dobili, što je izvrsno za korisnike koji prvi put dolaze. Ako ste malo pametniji tehničar, svidjet će vam se i sposobnost da se šalite s njom. 

Ako isključite sve i odaberete plaćeni plan, bolje je da se prijavite na duže razdoblje. Ako to učinite, dugoročno ćete uštedjeti novac. Ako vam se ne sviđa VPN, možete zatražiti povrat novca u roku od tri dana od kupnje, ali možda bi bilo dobro prvo uzeti besplatni plan za spin..

8. GuskaVPN

Naš posljednji izbor je GooseVPN. To je VPN prilagođen bujici, a većina njegovih poslužitelja označena je kao pogodna za bujicu. Međutim, nekoliko je razloga zašto je na našem popisu najbolji s najboljim VPN-ovima za bujicu.

Guska-VPN-stranica-2019

VPN ima visoku sigurnost s nekoliko opcija protokola koje možete odabrati, kao i potrebnu sklopku za uklanjanje. Rečeno je da to ne dolazi tako izvan okvira, pa ćete trebati znati što radite kako biste je ispravno postavili i ostali zaštićeni dok su bili bujica. No sučelje je jednostavno za korištenje.

Međutim, u našem pregledniku GooseVPN istakli smo da je došlo do nekih poboljšanja usluge, poput činjenice da su, kada smo ga prvi put pregledali, bilo curenja DNS-a lijevo, desno i u sredini. Srećom, VPN je bio u redu tijekom naših najnovijih testova. Ne održava zapisnike, ali ne možete platiti putem cryptocurrency.

Brzine GooseVPN-a nisu velike, ali dobivate neograničenu propusnost i neograničene istovremene veze. 

Mjesečni plan je prilično visok, ali njegovi duži planovi prilično su jeftini. Možete besplatno isprobati GooseVPN 30 dana, ali za to ćete trebati unijeti podatke o plaćanju. To također znači da ćete morati ne zaboraviti otkazati ako to više ne želite, u protivnom će vam se automatski naplatiti na kraju 30 dana. Ipak, dobar je izgovor dati mu vrtlog.

Kako smo izabrali najbolje VPN-ove za torrenting

Prvo, pokušavajući pronaći VPN-ove koji su najbolji za bujice, možemo prilično baciti bilo kojeg davatelja koji ne dopušta P2P promet izravno s našeg „možda“ liste. 

Neke usluge uopće ne dopuštaju bujicu. Brzo se koristi tona propusne širine, pa je razumljivo zašto neki davatelji usluga budu jasni. Uz to, neki jednostavno ne vole činjenicu da većina P2P aktivnosti uključuje dijeljenje materijala zaštićenih autorskim pravima.

Ako davatelj ne podržava P2P, neće vas zaštititi na isti način kao oni koji to čine. Osim toga, postoji nekoliko drugih kriterija koje VPN treba imati da bi bio jedan od najboljih VPN-a za bujicu. 

sigurnosti

Pored davatelja VPN-a koji mora omogućiti omogućavanje prometa bujicama, izuzetno je važno da odaberete VPN s dobrim sigurnosnim značajkama. Potrebna vam je snažna brzina enkripcije AES-256 bita ili više, zajedno s prekidačem kill. 

Dobra VPN sigurnost osigurat će da ostanete skriveni i ako imate prekidač za isključivanje, pokrivate se u slučaju da VPN ne uspije. Ako se to dogodi, potpuno će prekinuti vezu prije nego što bilo koji vaš osjetljivi detalj bude izložen. 

Osim toga, VPN mora proći testove propuštanja DNS-a. Propuštanje DNS-a je loša vijest i značilo bi da vas mogu pratiti. Testirali smo sve naše VPN odabire i oni su prošli. 

Privatnost

VPN koji odaberete također bi trebao poštivati ​​vašu privatnost. Na snazi ​​bi trebalo biti dobro načelo zapisivanja bez zapisnika, što u osnovi osigurava da nijedna vaša mrežna aktivnost ne bude zabilježena. To znači da čak i ako bi vlasti tražile trupce, ništa im se ne bi moglo predati. 

Ako imate potpuno anonimni doživljaj, možete se odlučiti za VPN koji vam omogućuje prijavu putem e-pošte za snimanje i plaćanje kripto valutama. 

Ubrzati

Brzina je važan čimbenik kada je riječ o bujici. Trebat ćete ionako pričekati da se datoteka ionako preuzme, ali odabirom VPN-a koji ima velike brzine, nećete čekati duže nego što trebate. 

Širina pojasa

Neki VPN-ovi ograničavaju količinu propusne širine koju možete koristiti mjesečno, a osim ako je ta granica velika ili ne planirate mnogo raditi, brzo ćete je udariti. Srećom, većina VPN usluga pruža neograničenu propusnost, pa provjerite ima li tu značajku.

Jednostavnost korištenja

Vaša će razina iskustva ovisiti o korisničkom iskustvu koje tražite. Ako ste početnik vjerojatno ćete cijeniti jednostavno sučelje koje vas brzo i lako povezuje. Ako ste tehničar, možda biste radije VPN s kojim se možete pozabaviti. U svakom slučaju, provjerite je li kompatibilan i s vašim uređajem.

Cijena

Iako cijena VPN-a neće utjecati na vašu sposobnost bujice, ipak biste trebali odabrati VPN koji možete sebi priuštiti.

Zašto mi treba VPN prilikom bujice

Nisu sve bujice ilegalne, neke sadrže materijal s licencom za javnu domenu ili Creative Commons i ne morate podmetati svoje aktivnosti ako se time bavite (iako ipak preporučujemo korištenje VPN-a da biste ostali skriveni od vladinog nadzora i ostalog opasnosti na mreži).

To je reklo, kao što smo već spomenuli, većina bujica je u ime piratstva. Ako preuzimate ili dijelite materijal zaštićen autorskim pravima, kršite zakon i riskirate da budete uhvaćeni. 

Svaka država ima različit pogled na kršenje autorskih prava, kao i različite zakone i kazne. Neke zemlje vas sprečavaju u pristupu takvom materijalu, ali torrent stranice lako možete deblokirati. 

Sredinom 1990-ih, internetsko sprječavanje autorskih prava smatrano je važnim zadatkom, a 1998. godine predsjednik Bill Clinton potpisao je Zakon o digitalnom tisućljeću autorskih prava (DMCA). U bilo kojoj zemlji sa ovakvim zakonima mogli biste se suočiti s kaznom poput novčane kazne ili zatvora. Iz tog razloga, bujica bez VPN-a nije dobra ideja. 

Nositelj autorskih prava može poslati obavijest davatelju internetskih usluga (ISP) ako vjeruju da je korisnik preuzeo sadržaj bez njihovog dopuštenja. Budući da vaš davatelj internetskih usluga može vidjeti sve što radite na mreži, lako je utvrditi tko je prekršitelj, a mogla bi biti poslana i obavijest o kršenju autorskih prava..

To možda ne zvuči previše alarmantno, ali ako ih nositelj autorskih prava želi dodatno iskoristiti, mogu dostaviti sudski poziv na davatelju internetskih usluga za informacije o navodnom počinitelju kako bi ih tužili..

Trolovi o autorskim pravima

Trolovi koji su zaštićeni autorskim pravima nisu samo mitska bića – oni postoje i upravljaju novcem. Odvjetničke tvrtke u nekim zemljama poznaju nadzor nad bujicama i prikupljanje IP adresa onih koji krše autorska prava. Zatim pozivaju ISP-ove kako bi identificirali krivce i slali obavijesti o nagodbi. Naš najbolji članak o VPN-u za Njemačku je dobar primjer.

Kako me VPN može zaštititi prilikom bujice?

Korištenje VPN-a kada bujica – i bilo koji drugi put – osigurava da vaše internetske aktivnosti budu skrivene od vašeg davatelja internetskih usluga i bilo kojeg drugog znatiželjnog pogleda. Sakrivat će vašu IP adresu i šifrirati vašu vezu.

Možete pročitati naš puni vodič za virtualnu privatnu mrežu za detaljnije razumijevanje što VPN radi, ali u osnovi usmjerava sav vaš promet kroz siguran tunel s vašeg uređaja na VPN poslužitelj. Tunel je šifriran tako da nitko ne može vidjeti što namjeravate, ali potrebna je politika bez zapisnika da bi VPN sam mogao ne vidjeti ili snimiti vaše aktivnosti. 

No imajte na umu da, iako vas VPN štiti na mnogo načina, dobro je instalirati i pristojan antivirus. Uz vaše preuzimanje možete uključiti opasne datoteke, tako da biste trebali osigurati da ste naoružani i spremni. Bitdefender je dobar VPN odabir jer će vas zaštititi u stvarnom vremenu. Pročitajte našu antivirusnu recenziju Bitdefender za više informacija o usluzi.

Mogu li koristiti besplatni VPN za torrenting?

Ukratko, odgovor je ne. Ne kažemo da su besplatni VPN-ovi potpuno beskorisni, samo ne preporučujemo korištenje jednog za nešto poput bujice, iako su besplatni planovi Windscribe i TunnelBear iznimka. 

Različiti su razlozi zašto bi mnoge “besplatne” VPN aplikacije koje vidite u trgovinama aplikacija trebalo izbjegavati pod svaku cijenu, kao što možete pročitati u našem najgori vodiču za besplatne VPN davatelje usluga, ali evo nekoliko primjera. 

Za jednu, neki davatelji oglašavaju uslugu kao izvrsnu enkripciju, ali u praksi ona ili koristi manje povoljnu stopu šifriranja ili je uopće nema. Neki su prepuni zlonamjernog softvera koji samo čekaju da uspijete i preuzmete ga. Ostali davatelji zapravo preskaču vaš promet, tako da mogu prodati vaše podatke drugim tvrtkama.

Završne misli

Sada znate stvarne opasnosti od mučenja bez VPN-a, ali također biste trebali znati kako odabrati pogodnu za zadatak. Prvo, VPN treba omogućiti P2P promet, ali također mora imati politiku bez zapisnika i izvrsnu sigurnost s prekidačem kill. Osim toga, velike su brzine i neograničena propusnost važna kako ne biste završili u frustriranom neredu.

Imajući to u vidu, NordVPN je najbolji VPN za bujice. Ima prilagođene P2P poslužitelje za dodatnu zaštitu, kao i izvrsnu sigurnost kao standard. Tu je i prekidač za ubijanje i stroga pravila zabrane zapisa. 

Brzine NordVPN-a više su nego sposobne, a ne ograničava širinu pojasa. Na raspolaganju je 30-dnevni prozor povrata novca, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa, a možete platiti i bitcoin-om.

Obavijestite nas u odjeljku za komentare o vašem iskustvu mučenja s VPN-om ili o nečemu što smo propustili. Pogledajte i ostale naše VPN članke dok ste i vi ovdje. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map