Najbolji VPN za Brazil u 2020. godini: The Surveillance Samba

Brazil je najveća zemlja u Južnoj Americi, a dom je spektakularnih krajolika. Postoje Amazonske prašume, egzotične plaže i mnogi čudesni gradovi, poput Rio De Janeira i njegovog kipa Krista Otkupitelja visokog 98 stopa. Bez obzira na to koji dio Brazila istražujete, upotrijebite jedan od naših najboljih VPN-a za Brazilke dok ste na mreži..


Za one od vas koji žele brzi odgovor, ExpressVPN je najbolji VPN za Brazil. No postoje i drugi izbori, pa pročitajte da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Virtualna privatna mreža korisna je na više načina. Prije svega, to će osigurati vašu vezu, pomažući vam da budete sigurni od bilo kakvih mrežnih opasnosti i nadzora. Također će vam pomoći da se zaobiđete bilo kakva ograničenja, poput geoblokova. Geoblokovi mogu biti pravi bol, pogotovo ako ste u drugoj zemlji i utvrdite da ne možete gledati svoju omiljenu emisiju.

Uzmimo za primjer Netflix. Možda ćete biti korišteni u američkoj knjižnici, ali brazilski Netflix razlikuje se u izgledu i onome što je dostupno za gledanje. Srećom, VPN vam može pomoći da to zaobiđete tako što će vam dati US adresu u SAD-u i učiniti da izgledate kao da ste tamo. Isto tako, za brazilsku biblioteku trebat će vam brazilska IP adresa.

Međutim, u mnogim zemljama postoje i druga ograničenja koja treba brinuti. Cenzura je rastući problem u cijelom svijetu. Kina je jedan od najgorih krivca. Njegov Veliki vatrozid blokira većinu sadržaja i mrežnih usluga od svojih građana, a omogućuje pristup samo ovlaštenim aplikacijama. Ako planirate posjetiti, upotrijebite jedan od naših najboljih VPN-a za ponude iz Kine.

Najbolji VPN za Brazil 2020. godine

Što VPN čini najboljim za Brazil

Postoje određene kriterije koje biste trebali uzeti u obzir prije donošenja konačne odluke koji VPN ćete koristiti za Brazil. 

Na našem popisu VPN pregleda naći ćete puno toga za odabir, ali morate odabrati onu koja će imati dobru sigurnost. Pritom ćete biti sigurni od cyber kriminala i skriveni od bilo kakvog nadzora. Prekidač za uklanjanje također je dobra osobina jer će vas prekinuti s interneta ako VPN ne uspije, štiteći vaše osjetljive podatke.

Ako želite bujicu, provjerite je li VPN pokriven ili ćete riskirati da upadnete u probleme s brazilskim vlastima.

Važna je i vaša privatnost. Trebate provjeriti ima li VPN tvrtka pravila bez zapisnika. Ako je aktivirate, možete biti sigurni da vaše mrežne aktivnosti neće biti pohranjene. 

U slučaju da postoje neki budući blokovi WhatsAppa – ili bilo kojeg drugog sadržaja i usluga – dobra je ideja imati veliku poslužiteljsku mrežu pri ruci. Što je više poslužitelja dostupno u što većem broju zemalja, lakše ćete naći odgovarajućeg. Također, ako želite pristupiti sadržaju ograničenom na Brazil, trebat će vam VPN da biste tamo imali poslužitelje. 

Dobre brzine su korisne, tako da nećete morati dugo čekati da se sadržaj učita. Neograničena propusnost je još jedna dobra osobina. Ako ga nemate, ubrzo ćete doseći granicu i ustanovit ćete da VPN više ne radi. 

Obje ove značajke su važne ako planirate streaming. Osim toga, ako želite pristupiti Netflixu, morat ćete odabrati onaj koji će biti potreban da biste prošli Netflixove VPN detektore. Nekoliko je onih koji imaju tu mogućnost, ali neke posvećene preporuke možete pronaći u našem najboljem VPN-u za Netflixovu opciju.

Ostale značajke na koje treba paziti uključuju kompatibilnost uređaja, njegovu prijatnost i koliko istovremenih veza dopušta. Dobra korisnička usluga je korisna, a cijena joj može zasmetati vašoj odluci.

Najbolji VPN za Brazil: ExpressVPN

Izabrali smo ExpressVPN kao najbolji VPN za Brazil. Često se spominje u naših prvih pet članaka, a otvara sve okvire za Brazil. 

ExpressVPN ima izvrsnu sigurnost, postavljenu na 256-bitnom enkripciji izvan okvira. Možete i to povećati, a tu je i ugrađeni prekidač za uklanjanje koji je prema zadanim postavkama omogućen za dodatnu zaštitu. Na snazi ​​je pravilo bez zapisnika, tako da možete biti sigurni da su vaše mrežne aktivnosti privatne.

expressvpn recenzija brzine test

Ima veliku mrežu poslužitelja, koja se sastoji od više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, tako da ćete morati pronaći onaj koji je prikladan. Ima ih i u Brazilu, tako da od tamo možete pristupiti sadržaju.

Nećete imati problema s učitavanjem sadržaja jer ExpressVPN ima iznimno velike brzine. Zapravo, to je najbrži VPN koji smo testirali, što ga čini najbržim VPN-om za Brazil. Osim toga, dobivate neograničenu propusnost, tako da ne morate brinuti o postizanju ograničenja. 

Odličan je izbor za strujanje jer može ući u prilično bilo koju platformu za strujanje koja je zaraditi najbolji VPN za streaming krunu. Bit ćete pokriveni i ako želite bujice. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za bolji pregled usluge.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

ExpressVPN možete koristiti na Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u i istodobno povezati do pet uređaja. Tu su i proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Safari. Jednostavna upotreba i odličan izbor za početnike zbog svoje jednostavnosti. Međutim, tinkerers također može promijeniti postavke. 

Dostupna je zgodna baza znanja, a dostupna vam je podrška za chat i podršku putem e-maila 24/7. Svi nude veliku pomoć, ali podrška e-pošte najbolja je za više tehničkih problema.

ExpressVPN je skup u usporedbi s konkurentima, ali usluga koju nudi čini ga vrijednim. Uz to, postoji 30-dnevna garancija povrata novca za slučaj da vam se ne sviđa.

NordVPN

NordVPN je naš drugi izbor, ali osim one koja je manja brzina – do koje ćemo doći za minutu – on je uporediv s ExpressVPN-om, kao što možete pročitati u našem ExpressVPN nasuprot NordVPN-ovom opadanju.

nordvpn-pregled-server-navigacija

Ima fantastičnu sigurnost postavljenu na 256-bitnom šifriranju, ali imate i mogućnost korištenja njegovih dvostrukih hop servera, što dodatnoj sigurnosti daju još veću sigurnost i razlog su što NordVPN pruža neku od najboljih sigurnosti na tržištu. Na raspolaganju je prekidač za ubijanje i poštuje vašu privatnost tako što se primjenjuje pravilo zabrane zapisa. 

NordVPN ima više od 5000 poslužitelja u 59 zemalja, što vam daje mnogo izbora. U Brazilu ih je također 25, u slučaju da želite pristupiti brazilskom sadržaju. 

Brzina mu je dobra, ali mogu postati spori kada koristite udaljene poslužitelje. Međutim, brzo prebacuje poslužitelje i dolazi s neograničenom propusnošću. Također može ući u sve streaming platforme i odličan je izbor ako želite bujicu, jer je to naš najbolji VPN za bujice. Pogledajte našu NordVPN recenziju za više informacija.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

Radi sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Možete istovremeno povezati do šest uređaja, a klijenti su jednostavni za korištenje. Također možete preuzeti proširenja preglednika za Chrome i Firefox.

Korisna baza znanja dostupna je za samopomoć. Na raspolaganju su i podrška za chat i podršku e-pošte 24/7. Bilo koja od tih opcija je sjajna, ali najbrži odgovor će vam pružiti chat uživo.

NordVPN je cijena privlačnija od ExpressVPN-a, tako da je možda za vas bolja opcija. Međutim, dulji planovi nude bolju vrijednost od mjesečnog. Postoji 30 dana povrata novca u slučaju da vam se ne sviđa.

CyberGhost

Sljedeće je CyberGhost. Ima dobru sigurnost, a dolazi s automatskim prekidačem za ubijanje. To je sjajno ako je vjerojatno da ćete zaboraviti da ga uključite, ali također ne možete kontrolirati, tako da je trajno uključeno. Ne vodi dnevnik aktivnosti.

cyberghost-pregled-proširila-ui

CyberGhost-ova poslužiteljska mreža jedna je od najvećih s više od 5000 poslužitelja u 89 zemalja. Uz to, u Brazilu ih je 28, tako da možete pristupiti brazilskom sadržaju. 

To je brzo, ali poput NordVPN-a, može postati spor na velikim daljinama. Ne postoje ograničenja propusnosti i može pristupiti većini streaming usluga. Bit ćete zaštićeni i ako bujica, a popis poslužitelja možete pročistiti i onima pogodnim za bujicu. Pogledajte naš CyberGhost pregled da biste saznali više o tome.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

Kompatibilno je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Postoje proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Omogućuje do sedam istodobnih veza, što je puno u usporedbi s ostalim našim odabranima, ali nije sasvim dovoljno da uvrstimo prvih pet na naš najbolji popis VPN-a za više uređaja. Osim toga, sedam je ograničenje broja uređaja na kojima je moguće instalirati.

Ima veliku bazu znanja za pomoć kod manjih problema. Ako to nije moguće, postoji podrška za chat i podršku putem e-pošte. Razgovor uživo dostupan je 24 sata dnevno i najbrža je opcija, ali tim za e-poštu je bolji ako je vaš problem tehničke prirode.

CyberGhost je jeftina usluga, pod uvjetom da se odlučite za dugoročni plan, jer mjesečna stopa nije sjajna. Za korisnike Android-a i iOS-a dostupno je besplatno sedmodnevno probno razdoblje, a na snazi ​​je i garancija povrata novca od 445 dana.

VyprVPN

VyprVPN je i dobar izbor za Brazil zbog svoje izvrsne sigurnosti. Tinjari će se rado igrati okolo s postavkama, ali ni novopečeni korisnici neće imati problema s tim. VyprVPN također dolazi sa svojim vlasničkim Chameleon protokolom, koji dodatnoj zaštiti pruža još više veze. Na raspolaganju je prekidač za zaustavljanje i tu je i pravilo zabrane zapisa.

VyprVPN-klijent

Njegova poslužiteljska mreža razočaravajuća je u usporedbi s ostalim našim izborima, ali još uvijek je dostupno više od 700 u 64 zemlje, što bi trebalo biti dosta. U Sao Paulu ima i nekih za pristup brazilskom sadržaju.

Brzine VyprVPN-a nisu velike, ali bi trebale biti u redu za većinu aktivnosti. Dolazi s neograničenom propusnošću i pokrivat će vas ako želite bujicu. Uz to, može se uključiti u većinu usluga strujanja. Naš VyprVPN pregled detaljnije je opisan.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. Njegove mobilne aplikacije neke su od najboljih dostupnih, zaradivši to mjesto u našem najboljem VPN-u za Android komad. Jednostavan je za upotrebu i možete imati najviše pet uređaja istovremeno, ovisno o odabranom planu.

Dostupna je baza znanja, a dostupna je podrška za chat i podršku e-pošte 24/7. Chat će vas povezati s botom, ali postoji gumb koji možete pritisnuti koji će vas umjesto njega povezati s čovjekom. 

Možete odabrati ili “standardni” plan, koji će vam dobiti tri veze, ili “premium” plan, koji će vam dobiti pet veza i upotrebu Chameleon protokola. Na raspolaganju je mjesečni ili godišnji plan cijena, s tim da će se ona dugoročno raditi bolje. Uz to, postoji 30-dnevna garancija povrata novca za slučaj da vam se to ne sviđa.

Najbolji besplatni VPN za Brazil: Windscribe

Naš posljednji izbor je Windscribe, ali to je još uvijek dostojan izbor. Sigurnost je dobra i prilagodljiva, a tu je i prekidač za uklanjanje, iako se zbunjujuće naziva vatrozidom. Windscribe ima brojne značajke privatnosti, ali bilježi neke podatke. Međutim, ti se podaci svode na minimum i ne mogu ih se povezati s vama.

windscribe-slider3

Postoji više od 600 poslužitelja u 60 zemalja, a neki od njih su u Brazilu. Međutim, moramo istaknuti da Windscribe ima besplatan plan i plaćeni plan, a brazilski poslužitelji dostupni su samo na plaćenom planu. 

Plaćeni plan dobit će vam pristup svim njegovim poslužiteljima, a tu su i neki drugi perketi. Njegova brzina je dobra, a plaćeni članovi mogu uživati ​​neograničenu propusnost. Oni na besplatnom planu ograničeni su na 2 GB mjesečno, ali povećava se na 10 GB ako unesete valjanu adresu e-pošte. 

Postoje i drugi načini na koje možete povećati i ograničenje. Ako se pridržavate besplatnog plana, ali želite pristupiti plaćenom poslužitelju, možete dodati lokaciju za 1 USD mjesečno, a time ćete povećati propusnost za 10 GB. Zapravo, svaka lokacija koju dodate dobit će vam dodatnih 10 GB. 

Možete dodati i Windscribe posebne Windflix poslužitelje koji su stvoreni za strujanje. No plaćeni korisnici ionako im pristupaju. Pročitajte našu recenziju Windscribe za više informacija o usluzi.

Ostali razlozi za koje volimo windscribe

Ima klijente za Windows, macOS, Android i iOS. Postoje proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Opera. Rado ćete znati da i besplatni i plaćeni plan ostvaruju neograničene veze. Njegovo sučelje je jednostavno i lako za korištenje, što je izvrsno za početnike, ali više tehnički pametni ljudi mogu se pozabaviti postavkama.

Dostupna je baza znanja, uz često postavljana pitanja (FAQs), vodiče za postavljanje i podreddit. Uz to, dostupna je podrška za chat i podršku putem e-pošte 24/7. Rečeno je da chat uživo kontrolira predstavnik AI zvan Garry. Daje dobre odgovore, ali ako biste radije razgovarali s ljudima, možete poslati kartu timu za e-poštu.

Mjesečna cijena Windscribe-a je skupa, ali na kraju je duži planovi još pristupačniji. Ne postoje pravila o povratu sredstava, ali to je zato što možete isprobati besplatni plan. To će reći, ako zatražite povrat novca u roku od tri dana od kupnje, oni će se rado obvezati.

Online cenzura u Brazilu

Internet u Brazilu klasificiran je kao djelomično besplatan, ali postoje minimalna izvješća o blokiranju ili filtriranju internetskog sadržaja. 

Usluge društvenih medija i poruka kao slobodno dostupne. Jedino zapaženo blokiranje takve usluge je s WhatsApp-om. Višestruko je blokiran, ali zbog toga što nije ispunio zahtjeve za informacijama radi pomoći u kaznenim istragama.

Torrentna mjesta također se mogu blokirati nakon sudskog naloga. Osim toga, postoje zakoni koji se bave kršenjem autorskih prava i neki ljudi su procesuirani zbog toga, tako da imajte to na umu. 

Internetski nadzor u Brazilu

Privatnost i zaštita podataka temeljno je pravo brazilskog zakona o internetu Marco, ali još uvijek postoji mandat čuvanja podataka. Prema njemu, ISP-ovi su dužni 12 mjeseci voditi evidenciju korisničkih dnevnika, ali on ipak navodi da se dnevnici mogu koristiti samo u pravosudne svrhe.

Ipak, odobreno je zakonodavstvo o zaštiti privatnosti i podataka. Opći zakon o zaštiti podataka potpisan je u kolovozu 2018. godine kojim će se regulirati način korištenja, zaštite i prijenosa osobnih podataka.

U skladu s tim, u zemlji se povećao broj besplatnih javnih WiFi žarišta, ali vlada grada Sao Paula odobrila je “WiFi Livre Sampa” plan koji će tvrtkama koje pružaju javni WiFi omogućiti prikupljanje podataka o korisnicima prikupljenih na njihovoj žarišnoj točki za komercijalnih razloga. 

Vlada koristi izgovor za velike događaje i suzbijanje kriminala kako bi povećala nadzor. Tijekom 2014. do 2016. Ministarstvo obrane potrošilo je 68 milijuna brazilskih realnih (16,9 milijuna dolara) na opremu za nadzor. 

Brazilski ustav ne dopušta anonimnost na mreži, a sudovi očekuju da će moći identificirati pojedinca barem putem njegove IP adrese. Iako nema izvještaja o zabranjivanju ili blokiranju VPN-ova, to bi ukazivalo da nisu dobrodošli. 

Pored toga, pojedinci su dužni registrirati svoja stvarna imena prilikom kupovine mobilnog telefona ili u pristupu privatnim internetskim vezama.

Sloboda govora na internetu u Brazilu

Sloboda govora predviđena je ustavom, ali postoje određena ograničenja. Građani općenito mogu razgovarati o osjetljivim ili političkim temama, ali izborna razdoblja mogu graditi drugačiju atmosferu. 

Kleveta i bogohuljenje su krivična djela. Uvreda ili vrijeđanje nečijeg dostojanstva može rezultirati novčanom kaznom ili do šest mjeseci zatvora. Kritični položaji mogu se ukloniti, a novinari se suočavaju s prijetnjama, uznemiravanjem i nasiljem za svoj rad, posebno ako se radi o korupciji ili kriminalu. Mnogi su također ubijeni.

U jednom primjeru, kritični radijski voditelj je strijeljan u svojoj kući nakon što mu je opetovano prijetio. Istraga ubojstva utvrdila je da je ubojstvo naredio lokalni političar.

Cyber ​​kriminala u Brazilu

Brazil je glavna meta cyber kriminala. U izvještaju Akamaija klasificiran je kao druga najpovoljnija zemlja na svijetu. Uloženi su napori za povećanje cyber-sigurnosti. Otvorena je Nacionalna zapovjednica za cyber odbranu, a 2020. bit će održan samit o cyber sigurnosti.

Ipak, ne možete se u potpunosti odmaknuti od cyber kriminala, osim ako ne idete izvan mreže, a s povećanjem javnog WiFi-ja postoji veći rizik nego ikad. Javni WiFi može biti opasan opasnostima, pa biste se trebali zaštititi VPN-om kao i pristojnim antivirusom..

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da odaberete odgovarajući VPN za Brazil. Uz veliku prisutnost cyber kriminala i mogućnost nadzora, morate odabrati onu koja će imati dobru sigurnost i privatnost. 

Uz to, da biste zaobišli bilo kakva ograničenja, dobro je odabrati VPN koji ima veliku poslužiteljsku mrežu. Na taj način možete biti sigurni da ćete pronaći odgovarajuću. Ako želite pristupiti sadržaju ograničenom na Brazil, morat ćete se pobrinuti da i on ima poslužitelje u zemlji. 

Naš pobjednik u Brazilu je ExpressVPN zbog izvrsne sigurnosti, poštovanja privatnosti i velikog broja poslužitelja. Ostale značajke igraju važnu ulogu i u njegovoj pobjedi, poput sposobnosti strujanja, brzine i jednostavnosti uporabe. Odličan je VPN, ali to možete saznati sami, koristeći 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Imate li iskustva s korištenjem VPN-a u Brazilu? Javite nam o tome u odjeljku za komentare, voljeli bismo čitati o tome. Pogledajte i ostale naše VPN članke dok ste i vi ovdje. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map