Najbolji VPN za Argentinu: Tango Around Surveillance 2020

Argentina dominira u najjužnijem dijelu Južne Amerike. Poznat je po čudesnim krajolicima – poput Patagonije i pogledima na planine s lokalnih vinograda – kao i po svojoj umjetničkoj kulturi, tango plesu i talentiranim nogometašima.. 


Internetski krajolik Argentine otvoren je i besplatan, ali još uvijek postoje razlozi zašto biste trebali koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za Argentinu.

Mnoge zemlje blokiraju ili filtriraju internetske sadržaje te pomoću virtualne privatne mreže sve to možete zaobići. VPN-ovi su također sjajni za geoblokove koji ograničavaju sadržaj u određenoj zemlji. VPN će vam pomoći da lažno otkrivate svoju lokaciju tako da mrežne usluge ili web stranice misle da ste tamo fizički.

Netflix je dobar primjer tvrtke koja koristi geoblokove jer su njegove biblioteke sadržaja u različitim zemljama različite. Recimo da želite gledati Netflix u SAD-u. Pa, bez povezivanja s američkim poslužiteljem, zaglavit ćete s argentinskim emisijama. ExpressVPN je vaša najbolja opklada za Argentinu, ali je i najbolja VPN za Netflix jer može bez problema prijeći Netflix-ove VPN detektore..

Najbolji VPN za Argentinu 2020

Što VPN čini najboljim za Argentinu

Možete odabrati bilo koji VPN koji je na tržištu, ali provjerite je li pogodan za Argentinu. Mnogi pružatelji usluga u našim VPN recenzijama nude iste značajke, ali to ne znači da su implementirani na isti način.

Sigurnost je veliki faktor. Bit će vam skriveni od nadzora i zaštitit će vas od cyber-kriminala na koje naiđete, poput onoga što se može naći na javnom WiFi-u. Prekidač za uklanjanje također je koristan jer će prekinuti vezu ako VPN ne uspije. 

Vaša je privatnost jednako važna i nije izravno zaštićena sigurnošću. Da biste osigurali svoju privatnost, morate biti sigurni da tvrtka ne bilježi vaše mrežne aktivnosti. 

VPN treba imati puno poslužitelja za izbor, a što je više zemalja dostupno u njima, to će vam biti bolje zaobići bilo koji blok, poput geoblokova. Ako želite pristupiti sadržaju koji je dostupan samo u Argentini, provjerite postoje li i serveri unutar zemlje.

Da biste postigli najbolje iskustvo, trebali biste odabrati VPN koji ima velike brzine i neograničenu propusnost. Osim toga, budite sigurni da se može lako upustiti u Netflix. Možda ćete također htjeti razmotriti s kojim je uređajima kompatibilan i koliko je jednostavan za upotrebu te njihove troškove.

Najbolji VPN za Argentinu: ExpressVPN

Za najbolje iskustvo korištenja VPN-a u Argentini trebali biste odabrati ExpressVPN. Često se spominje u naših pet najboljih djela i to s dobrim razlogom. To je najbolji VPN koji smo pregledali zbog svoje vrhunske usluge.  

Bit ćete zaštićeni izvrsnom sigurnošću koja koristi AES 256-bitnu enkripciju i možete je povećati. Uključen je prekidač za uklanjanje, koji je prema zadanim postavkama omogućen, a tvrtka ima strogu politiku zapisivanja bez dodatnog mira..

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ima veliku mrežu poslužitelja, s više od 3.000 u 94 zemlje. To uključuje i neke u Argentini, u slučaju da od tamo želite pristupiti sadržaju. 

ExpressVPN je najbrži VPN na tržištu, što je odlično kada je u pitanju streaming ili torrent, i to je jedan od razloga zašto je najbolji VPN za streaming. Ostali razlozi uključuju njegovu neograničenu propusnost i činjenicu da može ući u gotovo bilo koju streaming platformu. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju da biste saznali zašto nam se toliko sviđa.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Možete ga koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS, kao i instalirati proširenja preglednika za Firefox, Chrome i Safari. 

Jednostavan je za upotrebu i odličan je izbor za početnike jer je izgled tako jednostavan. Jednostavno kliknite “poveži se” i krenete. Oni koji se poznaju mogu se ipak pozabaviti postavkama. Možete istovremeno povezati do pet uređaja.

Ako naiđete na bilo kakve probleme, na raspolaganju vam je zgodna baza znanja. Uz to, dostupna je podrška za chat i podršku putem e-pošte 24/7. Oboje nude veliku pomoć, ali chat je brži.

ExpressVPN je skup, ali kvaliteta usluge koju dobivate čini je vrijednom. Postoji i 30-dnevna garancija povrata novca za slučaj da vam se ne sviđa.

NordVPN

NordVPN je još jedan sjajan pružatelj usluga i sličan je našem najboljem izboru na više načina, kao što možete pročitati u našem ExpressVPN nasuprot NordVPN padu. Ima nešto od najbolje sigurnosti koju smo vidjeli, a ne možete je podići na razini koristeći svoje dvostruke skočne poslužitelje. Na raspolaganju je prekidač za uklanjanje, a postojala je i čvrsta politika zabrane zapisa.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Gotovo 6 000 poslužitelja dostupno je u 60 zemalja, a 21 od njih je u Argentini. Ipak, treba napomenuti da, iako su njegove brzine uglavnom dobre, može usporiti kad se daleko povežete s nekim serverom.. 

Međutim, dobivate neograničenu propusnost i može se uključiti u sve streaming servise, uključujući Netflix. Također će vas pokriti ako odlučite na bujicu; zapravo je najbolji VPN za bujice. Pogledajte naš NordVPN pregled za više detalja.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

Dostupno je na Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u, a postoje i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Instalacija i korištenje lako su, a možete imati i šest istodobnih veza.

Na raspolaganju vam je baza znanja koja će vam pomoći u rješavanju manjih problema. Osim toga, live chat i e-pošta dostupni su 24/7. Bilo kako bilo, pomoć je dobra.

Cijena NordVPN-a je fer, posebno ako se odlučite za dulji plan. Postoji i 30-dnevno razdoblje povrata novca, u slučaju da vam se ne sviđa.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan pristojan izbor. Ima jaku sigurnost koja vas štiti, uključujući trajno omogućen prekidač. To je sjajno na jedan način, kao što možete biti sigurni da ste zaštićeni, ali također je dobro imati kontrolu nad njim. Na snazi ​​je i stroga politika nepostojanja dnevnika.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima veliku mrežu poslužitelja koja pokriva 90 zemalja, a u Argentini postoji 10 poslužitelja, čiji je sadržaj tamo ograničen. To je brzo, ali može postati sporo na velikim udaljenostima, kao što je NordVPN. Ne postoje ograničenja propusnosti i može se ući u većinu usluga strujanja. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više informacija.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS, a tu su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Njegova sučelja ažurirana je ne tako davno, što je korisničko iskustvo učinilo puno boljim. Osim toga, možete istovremeno povezati do sedam uređaja što je zaslužilo mjesto u našoj najboljoj VPN za višestruku usporedbu uređaja.

Za samopomoć dostupna je temeljita baza znanja, a postoji dodatna podrška za chat ili podršku putem e-pošte. Live chat je najbrža opcija, ali podrška e-pošte bolja je za više tehničkih problema.

Mjesečni troškovi CyberGhosta nisu sjajni, ali odabirom duže pretplate snose ukupni trošak. Sedmodnevno probno razdoblje dostupno je za korisnike Android i iOS. Osim toga, postoji garancija povrata novca na koju možete ponovo pasti. Možete dobiti 14 dana s mjesečnim planom, ali dulji planovi 45 dana.

VyprVPN

Naša sljedeća preporuka je VyprVPN. Ima izvrsnu sigurnost, a tinkerers će voljeti njegovu prilagodljivost. To ipak nije loš izbor ni za novorođenčad. Kupci VyprVPN-a također koriste korištenje vlastitog protokola Chameleon, koji povezivanju dodaje još više zaštite.. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Pruža prekidač za uklanjanje koji se može postaviti samo na određenim aplikacijama i za privatnost postoji pravilo o nepojavljivanju.

Nedostaje broj njegovih poslužitelja s manje od 1.000 koji pokriva 64 zemlje. To bi vam ipak trebalo biti dovoljno da zaobiđete bilo koje blokove, a ima ih i u Buenos Airesu za argentinski sadržaj. 

Iako bi trebali biti u redu za većinu aktivnosti, brzine VyprVPN-a nisu velike. Međutim, dobili ste neograničenu propusnost i može se upustiti u većinu strujnih platformi. Pogledajte naš VyprVPN pregled kako biste bolje pogledali uslugu.

Ostali razlozi koji volimo VyprVPN

VyprVPN možete koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS. Ne postoje proširenja preglednika, ali njegove su mobilne aplikacije neke od najboljih tamo, što ga čini jednim od naših najboljih VPN-a za Android motike. Možete imati do tri ili pet veza istovremeno, ovisno o odabranom planu.

Na raspolaganju je baza znanja za najčešće probleme. Chat je dostupan 24/7, ali u početku ćete se povezati s botom. Možete se povezati s čovjekom jednim klikom gumba, ali morat ćete čekati u redu. Podrška putem e-pošte dostupna je i 24/7. Naše iskustvo s korisničkom podrškom za VyprVPN bilo je raznoliko, ali o tome možete pročitati u našem cjelovitom pregledu.

VyprVPN ima dva paketa za biranje: standardni i premium. “Standard” vam omogućava tri istovremenog povezivanja, dok “premium” dobiva pet, plus upotrebu protokola Chameleon. Cijene su dostupne za mjesečni ili godišnji plan, a godišnji plan dugoročno djeluje jeftinije. Postoji i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

VPNArea

I na kraju smo odabrali VPNArea. Ima dobru sigurnost i, poput NordVPN-a, nudi upotrebu poslužitelja s dvostrukim skokovima. Dostupan je prekidač za zaustavljanje i predviđen je pravilnik o zapisi.

Ima poslužitelje u 65 zemalja koji bi vam trebali dati puno izbora za obilaženje bilo kojeg bloka. Osim toga, ima ih i u Argentini. 


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzine VPNArea nisu velike, ali ipak bi trebale biti u redu za većinu aktivnosti. Također je neograničena propusnost i ima posebne poslužitelje za strujanje, iako ih mala brzina obmanjuje. Može se upustiti u neke streaming servise, poput Netflixa i BBC iPlayera. Više o usluzi pročitajte u našem pregledu VPNArea.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju VPNArea

Kompatibilno je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS, ali ne postoje proširenja preglednika. Postaviti je brzo i lako, a sučelje nije loše koristiti, iako se može poboljšati. Možete istovremeno povezati i do šest uređaja.

Na raspolaganju je baza znanja za pomoć u rješavanju bilo kakvih problema. Na raspolaganju je i live chat 24/7 i brza podrška putem e-pošte.

VPNArea je jeftina usluga, iako se na kraju dulji planovi ostvaruju bolje. Postoji jamstvo povrata novca od 30 dana, u slučaju da nije za vas.

Online cenzura u Argentini

Online cenzura rasprostranjena je u nekim zemljama (pogledajte našu internetsku kartu cenzure). Kina je jedan od najgorih krivaca, što blokira većinu sadržaja svojim građanima svojim Velikim vatrozidom i zamjenjuje popularne aplikacije za društvene medije vlastitim onima koje vlada može pratiti. 

U Argentini, međutim, korisnici mogu pristupiti širokom rasponu sadržaja, a društveni su mediji besplatno dostupni. Ne postoje automatski filtri, ali ISP-ovi su po zakonu obavezni osigurati softver koji omogućava korisnicima da blokiraju određene web lokacije, ako žele. 

Nema ograničenja na softver za anonimnost i šifriranje, tako da možete bezbrižno koristiti VPN.

U kolovozu 2019. sudac u Buenos Airesu naredio je obustavu aplikacija za dostavu nakon što je kurir naletio na isporuku pizze. Kad je kurir javio o nesreći, kompaniju Glovo više je zabrinulo u kakvom je stanju pica. Novinar je tvitovao razgovor s telefona kurira, koji je postao viralan.

Sudac je suspendirao aplikacije nakon što je utvrdio da se mnogi nisu pridržavali zakona o prometu i radu. Zabrana se odnosi na sve kurirske usluge koje nisu u skladu sa zakonima i uključuju glavne aplikacije za dostavu Glovo, Rappi i PedidosYa. Ne možete reći koji su od njih dostupni ili ne, ali imajte na umu ako poslije kasne noćne užine.

Torrenting u Argentini

Torrent stranice, kao što je The Pirate Bay, naređene su da se blokiraju 2014. godine, tako da ćete možda naći neke nedostupne. U skladu s tim, objavljeno je da mnogi korisnici i dalje mogu pristupiti bujicama putem zrcaljenih web stranica. 

Sama bujica nije ilegalna u Argentini, ali mnoge bujice sadrže sadržaj zaštićen autorskim pravima. Argentinski zakon o autorskim pravima kažnjava one koji objavljuju, prodaju ili reproduciraju sadržaj bez autorizacije. Kazna uključuje zatvorsku kaznu od jedne do šest godina. Nema izvještaja da su ljudi osuđeni zbog kršenja autorskih prava, ali trebali biste biti oprezni.

Internetski nadzor u Argentini

Ustav Republike Argentine uključuje snažne standarde privatnosti, plus što je predsjednik podnio nacrt prijedloga zakona za izmjenu Zakona o zaštiti podataka u rujnu 2018. Nakon što ga donese, pružit će pravo na prikrivanje osobnih podataka koji nemaju javnu svrhu ili više nisu potrebni.. 

Vladine agencije mogu zatražiti metapodatke internetskih korisnika s nalogom, a za presretanje komunikacija potreban je sudski nalog. U skladu s tim, postoje dokazi da vlasti mogu provoditi ilegalni nadzor.

Propuštene e-poruke pokazuju da su tvrtke povezane s argentinskim vlastima komunicirale sa špijunskom firmom Hacking Team u 2015. Nema dokaza da je bilo šta kupljeno, ali još uvijek pokazuje da je postojalo interesovanje za sposobnosti ove kompanije. 

Nacrti izmjena i dopuna Zakonika o kaznenom postupku u 2016. mogu također proširiti vladine ovlasti za nadzor. Uvela je ideju istražnih metoda, kao što su daljinski nadzor računalne opreme i nadzor snimanjem slika, lokalizacijom i nadzorom. Međutim, oni se smiju koristiti samo kad se događaju transnacionalni zločini.

Povrh toga, korisnici se moraju registrirati s osobnom iskaznicom prilikom kupovine mobilnog telefona ili unaprijed plaćene SIM kartice. Informacije o korisnicima mobilne komunikacije moraju se pohranjivati ​​putem mobilnih usluga i biti lako dostupne članovima pravosuđa ili javnim tužiteljima. 

U srpnju 2016. vlada je odobrila prijenos osobnih podataka argentinskih građana – sadržanih u bazama podataka o socijalnom osiguranju – tajniku javne komunikacije. To je uključivalo informacije poput imena, matičnog broja i podataka za kontakt. Postavljala su se pitanja kako će se podaci koristiti.

Sloboda govora u Argentini

Argentinski ustav jamči slobodu govora i građani općenito mogu razgovarati o osjetljivim temama. Uvrede i klevete dekriminalizirani su 2009. godine, ali zakoni koji bi mogli kazniti određene internetske govore čekaju odobrenje. 

Nacrt protiv diskriminatornih djela odobren je 2016. godine, a iako se ne odnosi na internet, još uvijek se može upotrijebiti protiv internetskih djela. Ostali zakoni bi kriminalizirali elektroničko zlostavljanje i krađu digitalnog identiteta. Bilo je i slučajeva da se ljudi procesuiraju zbog prijetnji javnim dužnosnicima na društvenim medijima.

Novinari se povremeno suočavaju sa maltretiranjem i nasiljem, pogotovo ako njihov rad pokriva diskriminaciju LGBT osoba. 

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da odaberete odgovarajući VPN za Argentinu. Iako zemlja ne trpi cenzuru kao druge zemlje, imajte na umu brige o privatnosti i sigurnosti. 

Trebate odabrati VPN koji ima veliku sigurnost kako bi vas zaštitio od državnog nadzora i cyber kriminala (što je i dobar razlog za instaliranje pristojnog antivirusa). Trebat će vam i poslužitelji u zemljama u kojima želite pristupiti sadržaju. Velike brzine i neograničena propusnost također su također potrebna, osim ako imate neugodno iskustvo.

Imajući to u vidu, ExpressVPN jasan je pobjednik za Argentinu. Štitit će vas od bilo kakvih online opasnosti i učiniti vas anonimnima. Uz to, ima velike brzine, neograničenu propusnost i može ući u bilo koju platformu za strujanje na koju bacate. Uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, možete ga i pokrenuti jer nema što izgubiti.

Imate li iskustva s korištenjem VPN-a u Argentini? Voljeli bismo čuti o tome u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše VPN članke dok ste i vi ovdje. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map