Kako doći do vijetnamske IP adrese u 2020. Pho Entertainment’s Sake

Ako ste iz Vijetnama, ali živite u inozemstvu, možda biste željeli gledati određenu internetsku zabavu ili pristupiti svojoj matičnoj banci putem interneta. Bez vijetnamske IP adrese, to bi se moglo pokazati problematičnim jer geobloke ograničavaju ono što možete gledati ili pristup izvan Vijetnama (pročitajte naš vodič za geoblokiranje za više informacija). 


Ako promijenite svoju IP adresu, to može izgledati kao da ste u zemlji, što vam omogućuje gledanje emisija VTV3 ili Vijetnama na Netflixu. Sastavili smo ovaj vodič kako bismo vam pokazali kako doći do vijetnamske IP adrese.

Kako dobiti vijetnamsku IP adresu

Najlakši način za dobivanje vijetnamske IP adrese je putem proxyja, ali to ne znači da je to najbolji način. Kao što možete pročitati u našem najboljem vodiču za proxy proxyje, proxyji ne rade uvijek. Također ne pružaju nikakvu sigurnost, što vas ostavlja bespomoćnima od cyber napada. Osim toga, proxy poslužitelji otkrivaju vašu stvarnu IP adresu, što znači da se ona može pratiti do vas. Saznajte više iz naše usporedbe VPN vs proxy i Tor.

Mnogo je bolje rješenje korištenje virtualne privatne mreže. Pomoću VPN-a možete promijeniti svoju IP adresu i aktivnosti će ostati privatne sve dok VPN ima pravila o nepojavljivanju. Uz to, njegova sigurnost zaštitit će vas od cyber napada, hakera i nametljivog nadzora.

Ako želite vijetnamsku IP adresu, trebate VPN koji ima poslužitelj u zemlji. Preporučit ćemo tri koja vam mogu pomoći da promijenite svoju IP adresu u vijetnamsku.

ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od najboljih VPN usluga s vrhunskim poslužiteljima u različitim zemljama svijeta, uključujući Vijetnam. To je ujedno i najbrži VPN na tržištu i najbolji VPN za streaming, tako da možete gledati Netflix bez brige o Netflix proxy pogreške.

Ima jak skup značajki, uključujući IP adresu i DNS provjere curenja, ugrađene testove brzine i dijagnostički alat. Sigurnost ExpressVPN-a vrhunska je s 256-bitnom AES enkripcijom i prekidačem kill i ne drži zapisnike, poštujući vašu privatnost.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Možete instalirati ExpressVPN na Windows, macOS, Linux, Android, iOS i BlackBerry. Ako vam je potrebna pomoć oko instaliranja ili rješavanja problema, služba za korisnike dostupna je putem chata uživo, e-pošte i baze znanja.

Preostala je njegova cijena, koja košta 99 dolara godišnje, što ga čini jednom od najskupljih VPN usluga na tržištu. Međutim, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca ako želite isprobati. Pročitajte naš ExpressVPN pregled za detaljniji izgled.

NordVPN

NordVPN može dobiti IP adresu za Vijetnam. Radi sa više od 5.000 poslužitelja u 60 zemalja, od kojih su dvije u Vijetnamu. NordVPN kombinira nekoliko snažnih značajki, uključujući impresivne brzine i specijalne poslužitelje prilagođene posebno za zadatke poput igranja, privatnosti ili bujica (pročitajte naš najbolji VPN za vodič za bujice).

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Pruža veliku sigurnost korištenjem AES-256 enkripcije s OpenVPN protokolom i ne čuva zapise vaše mrežne aktivnosti, štiteći vas od proklizavanja stanja. NordVPN također posjeduje prekidač za isključivanje i poslužitelje s dvostrukim skokovima, a besplatni softver za uklanjanje zlonamjernog softvera CyberSec ima dodatni sloj zaštite od cyber kriminala..

Usluga je jednostavna za korištenje i ima klijente za Windows, macOS, Android i iOS. Sučelje je intuitivno i jasno, tako da je odabir poslužitelja za Vijetnam jednostavan. Uz to, dobivate 30 dana povrata novca, tako da imate dovoljno vremena da ga isprobate. Pogledajte našu NordVPN recenziju za više detalja o usluzi.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan dobar izbor za dobivanje vijetnamske IP adrese. Nudi pristojan paket od više od 4600 poslužitelja koji pokrivaju 60 zemalja, a 10 je u Vijetnamu. Njegova je sigurnost dobra, a brzine pristojne. Uz to, ne postoji ograničenje propusnosti, a možete ući i u Netflix i ostale streaming usluge. CyberGhost također ne vodi zapise o vašim mrežnim aktivnostima.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Instalacija i upotreba na Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u lako su na jednom računu istovremeno povezani do sedam uređaja. Zbog toga je rangiran na našem najboljem popisu VPN-a za više uređaja. Možete upotrijebiti sedmodnevno probno razdoblje CyberGhosta da biste mu se svidjeli, a ako još uvijek niste sigurni, postoji 45-dnevno jamstvo povrata novca za povrat. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više detalja.

Opasnosti korištenja vijetnamske IP adrese

Ako želite koristiti vijetnamsku IP adresu, morate znati nekoliko pravila specifičnih za Vijetnam. 

Izvještaj Freedom Housea, tijela zagovaranja, kaže kako je internet u Vijetnamu vrlo ograničen i cenzuriran. U stvari, ona je dala čvrstu “besplatnu” ocjenu zbog drakonskog sprečavanja mrežne izraze i aktivista u zemlji.

Kroz takozvani Bambusov vatrozid, vijetnamski komunistički režim zabranjuje bilo koji protuvladin ili antikomunistički sadržaj kako bi osigurali da ga stanovnici nikada ne pročitaju ili ne pogledaju. Država kontrolira većinu medija i vijesti te nadzire što kažu građanima. Također blokira WordPress, Blogger, Twitter i povremeno Facebook. Nije ni čudo što se Vijetnam svrstava među prvih pet zemalja koje blokiraju mrežu.

Uz to, zabrane ograničavaju korisnike i blogere na društvenim mrežama u dobivanju bilo kakvih informacija o državnim vlastima ili web mjestima. Vijetnam ima povijest zatvorenika zagovornika slobodnog govora i kritičara, koji drže jednog od najvećeg broja blogera i disidenata na svijetu. 

Isti tretman ne može se primjenjivati ​​na strane novinare, ali riskiraju da im se odbije produženje vize ako se ne pridržavaju. Novinari bez granica Vijetnam smatraju “neprijateljem interneta”, što znači da novinarima nije sigurno mjesto za rad. Više o tome potražite u našem članku o najboljem VPN-u za Vijetnam.

Završne misli

Lakše dobivanje vijetnamske IP adrese jednostavnije je s VPN-om. Jednostavno se prijavite za jedan i odaberite poslužitelj u Vijetnamu kako biste obavljali internetsko bankarstvo ili gledali TV emisije kao da ste kod kuće. Sigurniji je od ostalih metoda i nećete morati brinuti o državnom nadzoru ili cyber napadima.

Preporučujemo ExpressVPN, jer on dobro štiti vašu privatnost i sigurnost u Vijetnamu – i pomaže vam da izbjegnete bambusni vatrozid. Također ima jaku poslužiteljsku mrežu i velike brzine za strujanje i preuzimanje. Druga dva izbora – NordVPN i CyberGhost – također su solidni davatelji dobre brzine i sigurnosti, te mogu deblokirati streaming usluge. 

Imate li prijedloge za dobre vijetnamske VPN usluge? Javite nam u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map