Kako doći do turske IP adrese 2020. godine: Infiltriram u Istanbul

Ako ste se preselili iz Turske ili putujete, otkrit ćete da ne možete pristupiti mrežnom sadržaju na koji ste navikli. Neke web stranice i mrežne usluge ograničene su na određene zemlje. Ako niste u toj zemlji, dočekat će vas poruka o pogrešci. Međutim, možete se lako pozabaviti dobivanjem turske IP adrese.


Vaša je IP adresa poput virtualne ID oznake koja govori web lokacijama i internetskim uslugama koje posjetite gdje se nalazite. U nekim se slučajevima sadržaj samo mijenja prema zemlji u kojoj se nalazite. Na primjer, jezik se može promijeniti. U drugim je slučajevima onemogućeno gledanje u bilo kojoj drugoj zemlji. To se zove geoblokiranje.

Na primjer, streaming div Netflix dostupan je u većini zemalja, ali knjižnica u svakoj ovisi. Neke emisije dostupne su samo u jednoj ili dvije države, tako da ih možete pogledati samo ako ste na tim mjestima, kao što možete pročitati u našem djelu o prepozi Netflix VPN.. 

U nekim su slučajevima kriva ograničenja licence. Ostali razlozi imaju veze sa jezikom i kulturom emisije. U svakom slučaju, ako želite pristupiti turskoj verziji Netflixa, trebat će vam turska IP adresa. Ako je Netflix ono što želite, potražite i naš najbolji VPN za Netflix vodič.

Možda vam nedostaju omiljene turske emisije, poput Cukura, ili želite pregledavati PuhuTV ili BluTV. Nakon što IP adresu promijenite u jednu u Turskoj, moći ćete ih gledati.

Drugi razlog koji će vam možda trebati turska IP adresa je prijava na vaš bankovni račun putem interneta. Mnogo banaka ili drugih financijskih usluga ne dopušta korisnicima da se prijave s bilo kojeg mjesta osim iz svoje matične zemlje. To je bol, ali to je sigurnosna značajka koja pomaže u borbi protiv prevare. Promijenite svoju IP adresu i dobit ćete pristup.

Kako dobiti tursku IP adresu

Promjena IP adrese je jednostavna. Postoji nekoliko načina na koje to možete učiniti. Jedan je način pomoću proxyja, ali ne preporučujemo to. Proxy agenti ne rade uvijek, pa čak i najbolji besplatni posrednici nude malo ili nikakvu sigurnost da biste bili sigurni od cyber kriminala. Osim toga, vaša IP adresa nije skrivena, pa može biti praćena s vama. Možete saznati više pročitajući naš VPN vs proxy u odnosu na Tor vodič.

Drugi način dobivanja turske IP adrese i način na koji to preporučamo jest korištenje virtualne privatne mreže. Oni su napunjeni značajkama, poput sigurnosti, i sakriti će vaš VPN od snajpersa. Kao bonus, većina VPN usluga ima politiku privatnosti u kojoj kažu da ne vode zapisnike. To znači da nema zapisa o vašim mrežnim aktivnostima.

Možete odabrati samo VPN iz naših VPN recenzija, ali morate biti sigurni da odaberete onaj koji je prikladan za Tursku. Ako u zemlji nemaju poslužitelje, nećete moći dobiti tursku IP adresu. 

Ako je Netflix koji slijedi, morat ćete provjeriti može li davatelj usluga zaobići pametni VPN sustav za otkrivanje. Samo nekoliko njih to može pouzdano učiniti. Naš dio o Netflix proxy pogreške ulaze u više detalja.

ExpressVPN

ExpressVPN je dobar izbor za dobivanje turske IP adrese. Ima veliku mrežu poslužitelja, a to uključuje prisutnost u Turskoj. Zaštitit će vas njena izvrsna sigurnost, a vaše mrežne aktivnosti ostat će u tajnosti zbog pravila o zapisivanju. Ako želite streaming, bit će vam zadovoljstvo čuti da njegova neograničena propusnost i brzina čine najbolji VPN za strujanje.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Klijente možete instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. To je prilagodljiv, ali je odličan izbor i za početnike, jer u osnovi djeluje “izvan okvira”. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca, što znači da možete prvo isprobati. Pročitajte naš ExpressVPN pregled za više informacija.

NordVPN

Još jedan dobar izbor za dobivanje IP adrese u Turskoj je NordVPN. Ima više od 5000 poslužitelja širom svijeta, a 18 je u Turskoj. Ima neke od najboljih sigurnosnih podataka na tržištu i politiku bez zapisivanja. Brzina mu je dobra, ali može usporiti i prilikom povezivanja s udaljenim poslužiteljima. Ne postoje ograničenja propusnosti, a sjajno je ući u usluge streaminga. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Korisnici za Windows, macOS, Android i iOS lako se koriste. Možete isprobati i prije kupnje s povratnim rokom od 30 dana. Pogledajte naš NordVPN pregled kako biste bolje pogledali uslugu.

TorGuard

TorGuard je još jedan pristojan izbor za obmanjivanje vaše lokacije kao Turska. Ima mrežu od više od 3.000 poslužitelja, uključujući neke u Turskoj. Ima dobru sigurnost koja se može prilagoditi i strogu politiku zapisivanja bez dnevnika. To je brzo, ali može usporiti na dugim udaljenostima ili ako je sigurnost postavljena veća.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima neograničenu propusnost, ali ne može ući u Netflix ukoliko ne kupite namjensku IP adresu. U osnovi se prodaju po državama i moći ćete s njima pristupiti uslugama koje želite. 

TorGuard možete koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS. Jednostavan je za upotrebu, ali postavljanje mobilnih uređaja može predstavljati bol. Ima sedmodnevnu garanciju povrata novca, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa. Pogledajte naš TorGuard pregled kako biste saznali više o davatelju usluga.

Opasnosti korištenja turske IP adrese

Ne postoji opasnost od promjene IP adrese, ali postoje neke stvari koje biste trebali znati prije povezivanja s turskim poslužiteljem. Zakoni svake zemlje su različiti, a ono što bi moglo biti u redu u vašoj sadašnjoj zemlji moglo bi vam donijeti dosta problema u drugoj. 

Mnogo se vlada bavi mrežnim nadzorom i Turska nije iznimka. Od pokušaja državnog udara 2016. godine, prate se tisuće računa na društvenim medijima. Propuštene e-poruke otkrile su da je Glavna uprava za sigurnost platila 600.000 dolara kompaniji za nadzor softvera Hacking Team. 

Vlasti mogu pristupiti i komunikacijskim podacima bez sudskog naloga, što možete pročitati u našem najboljem VPN-u za Tursku. Web lokacije torrenta možda su blokirane, ali zakon o autorskim pravima namijenjen je više onima koji dijele sadržaj zaštićen autorskim pravima. Osim toga, vlada je zabranila neke VPN-ove i mnoge su web stranice blokirane.

Određene kategorije govora, poput klevete, mogu se kazniti novčanom kaznom, zatvorom ili oboje, tako da treba biti oprezan s onim što objavljujete na mreži. 

Cyber ​​kriminala je još jedan rizik koji biste trebali uzeti u obzir. Bez obzira gdje se nalazili, nikad ne znate koje opasnosti vrebaju na javnom WiFi-u. Hakeri, ransomware i druge opasnosti mogli bi čekati na sljedeće nezaštićene korisnike. Izvješća pokazuju da se kibernetske prijetnje i dalje događaju. Vaš je najbolji kladiti da biste bili sigurni sa VPN i antivirusom.

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da shvatite kako sigurno dobiti tursku IP adresu. Najsigurniji način da to učinite je s VPN-om, jer ćete to zaštititi i sakriti svoj pravi identitet. 

Sve naše preporuke dobit će vam ono što vam treba, ali ExpressVPN je najbolja opcija zbog svoje velike sigurnosti, privatnosti i značajki strujanja. Uz to, uz 30-dnevnu garanciju povrata novca, nemate šta izgubiti. 

Ako imate iskustva s dobivanjem turske IP adrese, recite nam o tome u odjeljku s komentarima. Voljeli bismo čuti o tome. Pogledajte našu biblioteku VPN i ostale članke koji bi vas mogli zanimati. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map