Kako doći do španjolske IP adrese u 2020. godini: Pređite preko Madrida

Španjolska je poznata po mnogim stvarima, uključujući fantastično sunčanje, borbe s bikovima, glazbu Flamenca i još mnogo toga. To je ujedno i jedna od najvećih svjetskih zemalja koje se bavi nogometom, ili, kako ga zovu svojim pravim imenom, fútbol. Ako ste izvan Španjolske i želite se uključiti u akciju, trebat će vam španjolska IP adresa.


U ovom vodiču o tome kako dobiti španjolsku IP adresu, pokazat ćemo vam kako sigurno ući u tu zemlju. Iako je pristup fútbol protocima sjajan, također ćemo razgovarati o sigurnosnim i privatnim rizicima koji su povezani s virtualnim povezivanjem s drugom državom..

Kako doći do španjolske IP adrese

Prije nego vam kažemo kako doći do španjolske IP adrese, moramo razgovarati o tome što je IP adresa. Poput fizičke adrese, IP adrese prepoznaju računala u mreži. Kad se povežete s web stranicom, dijelite svoju IP adresu, koja također bilježi vaš zemljopisni položaj.

To može postati problem kada pokušavate pristupiti sadržaju ograničenom na određenu zemlju. Geoblokovi su stvoreni da ograničavaju sadržaj na određeno područje. Na primjer, Netflix ima različite biblioteke emisija i filmova za različite dijelove svijeta (pročitajte naš najbolji Netflix vodič za hake kako biste vidjeli kako pristupiti njima).

Zamjena vaše IP adrese je, srećom, jednostavna, ali mnogi to čine pogrešnim putem. Jedna od češćih ruta je korištenje proxyja koji vam omogućuje povezivanje s poslužiteljem u zemlji kojoj pristupate prije nego što se preselite na Internet (pročitajte naš najbolji vodič za proksi proxy). Kad to učinite, vaša IP adresa se zamjenjuje.

To je rečeno, kao što možete pročitati u našem vodiču za pobjedu putem Netflix VPN vodiča za zabranu, proxyji se lako otkrivaju. Osim toga, oni su opasni o čemu možete saznati u našem VPN vs proxy vs. Tor objašnjavaču.

To je zato što vaša veza s proxyjem nije šifrirana. Virtualne privatne mreže zaobilaze to. Korištenjem VPN protokola virtualno možete tuneli bilo gdje u svijetu. Međutim, za razliku od proxyja, vaša veza bit će šifrirana, što znači da će vaš identitet i zahtjevi koje pošaljete ostati privatni.

Dat ćemo nekoliko preporuka našeg najboljeg VPN vodiča koji imaju servere u Španjolskoj, ali ako želite kupovati, pročitajte naše VPN recenzije.

ExpressVPN

ExpressVPN je najsigurnija VPN koju smo testirali. Osim što nudi pojednostavljeno korisničko iskustvo i izvrsnu sigurnost, brzo je. ExpressVPN je najbrži VPN koji smo pregledali, ne samo zato što ostaje brz prilikom tuneliranja blizu kuće, već i zato što održava vašu brzinu na velikim udaljenostima.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ima dvije lokacije u Španjolskoj: jednu u Madridu i drugu u Barceloni. Iako ima samo dvije lokacije, ExpressVPN ima mrežu od preko 3.000 poslužitelja, što znači da biste se uvijek trebali moći povezati. Možete saznati više u našem ExpressVPN pregledu ili isprobati uslugu s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

NordVPN

NordVPN ima veliku mrežu poslužitelja, ali još uvijek nedostaje ExpressVPN. Nije pružatelj usluga, ali impresivan je. Kao prvak našeg najboljeg VPN-a za vodič za bujice, NordVPN se izdvaja iz gomile s velikim skupom funkcija i vrhunskom sigurnošću.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

U Španjolskoj ima 61 poslužitelj, a za razliku od ExpressVPN-a, možete odabrati onog s kojim se želite povezati. Iako Španija nema sve posebne servere NordVPN-a, P2P možete koristiti za bujicu. Možete saznati više o značajkama NordVPN-a u našoj NordVPN recenziji ili vidjeti kako vam se sviđa s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

CyberGhost

CyberGhost jedan je od naših omiljenih pružatelja usluga ovdje na Cloudwards.net. Zaradio je mjesto u našem najboljem VPN-u za vodič za streaming zahvaljujući izvrsnom rasponu namjenskih streaming servera i dolazi s niskom cijenom oznake za pokretanje. Iako nije brz kao ExpressVPN ili NordVPN, CyberGhost gotovo sve drugo radi kako treba.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima 64 poslužitelja u Španjolskoj raspoređenih u Barceloni i Madridu, a kao i kod NordVPN-a, možete odabrati poslužitelj s kojim se želite povezati. CyberGhost nudi više od velike poslužiteljske mreže, pa pročitajte naš CyberGhost pregled specifičnosti. Alternativno, možete se prijaviti za uslugu kako biste iskoristili njenu izdašnu 45-dnevnu garanciju povrata novca.

Opasnosti korištenja španjolske IP adrese

Španjolska ima općenito besplatan internet, unatoč problemima s fer korištenjem u prošlosti. Unatoč tome, ne treba se brinuti oko dobivanja španjolske IP adrese, osim ako ne radite nešto ilegalno, poput podržavanja terorizma, sudjelovanja u govoru mržnje ili distribucije dječije pornografije.

Iako tuneliziranje u Španjolsku možda ne predstavlja problem, tuneliziranje iz druge zemlje može biti problematično. Kao što možete pročitati u našem vodiču za cenzuru interneta, mnoge zemlje širom svijeta ograničavaju ili blokiraju internet. Korištenje proxy alata, kao što je VPN, može značiti novčane kazne ili vrijeme zatvora.

Zbog toga je važno da koristite pružatelja usluga koji se najbolje pridržavaju VPN sigurnosti. Kombinacijom snažne enkripcije i stroge politike zabrane zapisa, VPN vas može spriječiti u evidenciji. Tri gore navedene opcije zaradile su mjesto u našim najboljim VPN uslugama za Kine vodič zbog izvrsne sigurnosti.

Čak i ako ne živite pod ugnjetavajućom kineskom vladom, ipak biste trebali ulagati u VPN sigurnost. Na primjer, američka vlada prati korisničke podatke putem programa kao što je PRISM, a masovne tehnološke tvrtke poput Facebooka i Amazona hrane na zahtjeve koje pošaljete.

Iako se zaštita od očiglednih prijetnji na mreži, očito je, neki dio lukavije i zlobnije kolekcije može proći kroz pukotine. Siguran VPN to zaustavlja.

Završne misli

Mnogo je razloga zašto želite španjolsku IP adresu, s tim da se fútbol potoci nalaze na vrhu popisa. Iako se o sigurnosti ili privatnosti ne treba brinuti od španjolske vlade, zemlja u kojoj živite i usluge koje upotrebljavate mogu izazvati probleme.

VPN je ključan za internetsku sigurnost, ali to je samo jedan korak u osiguravanju sigurnosti tijekom pregledavanja weba. Ako želite saznati više načina kako se zaštititi, pogledajte našu internetsku sigurnosnu arhivu.

Koji VPN koristite za dobivanje španjolske IP adrese? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map