Kako doći do Omanove IP adrese u 2020. godini: Pokreti muskata

Ako napuštate Oman zbog posla ili odmora, možda ćete se trebati pripremiti ako želite emitirati najnoviju epizodu emisije koju pratite kod kuće. Slično tome, ako želite pristupiti svom bankovnom računu izvan Omana, vjerojatno ćete naići na geoblock. Za pristup morate promijeniti svoju IP adresu, pa ćemo vam pokazati kako dobiti Omani IP adresu.


Ako želite strujati Omani Netflix izvan Omana, vjerojatno će vas blokirati zbog teritorijalnih zakona o licenciranju i autorskim pravima. Netflix ima različite knjižnice u svakoj od 190 zemalja u kojima posluje. Neki su programi ekskluzivni za jednu zemlju zbog kulturnih i jezičnih razlika, dok su drugi svugdje. Saznajte više u našem Netflix VPN vodiču za zabranu.

IP adresa Omani pomoći će vam da zaobiđete ograničenja struje i vladinu cenzuru na internetu kako biste mogli pristupiti svojim omiljenim TV emisijama i internetskim uslugama. Osim toga, moći ćete se prijaviti u internetske bankarske usluge, koje su često ograničene na regiju kao način borbe protiv prijevara u financijskom sektoru..

Kako dobiti Omani IP adresu

Postoji nekoliko načina za dobivanje IP adrese za Oman, ali dva najpopularnija su proxyji i virtualne privatne mreže. Proxy poslužitelji mogu se koristiti i mogu vam dobiti Omani IP adresu, ali kao što možete pročitati u našoj usporedbi VPN vs proxy vs Tor, oni su nepouzdani, nemaju sigurnost, lako ih se otkriva i blokiraju i mogu ih pratiti natrag.

Najbolja metoda za korištenje je VPN. Iako VPN-ovi djeluju poput proxyja tako što vas povezuju s udaljenim poslužiteljem koji zamjenjuje vašu stvarnu IP adresu, oni također nude sigurnosne značajke, kao što je enkripcija, kako bi sakrili izvor svoje veze. Osiguravaju da vaš identitet ostane anoniman na mreži i da vas nisu blokirali ni sustavi za otkrivanje.

Izradit ćemo dvije preporuke koje imaju lokacije poslužitelja u Omanu, možemo vam nabaviti Omani IP adresu, pružiti sigurnost i omogućiti vam pristup željenom sadržaju.

HideMyAss

HideMyAss vam može dati Omani IP adresu. Ima dobru sigurnost, prekidač kill i preko 900 poslužitelja u 190 zemalja, uključujući Oman. U skladu s tim, postoji problem s privatnošću jer čuva zapise veza i prekida do 30 dana. Brzina mu je u redu i nema ograničenja propusnosti.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

HideMyAss možete instalirati na Windows, macOS, Android i iOS, a klijenti su jednostavni za upotrebu. Prijateljsko i korisno osoblje za korisničku podršku možete pronaći putem chat-a ili e-pošte uživo. Dostupna je zgodna baza znanja za ispravljanje najčešćih problema.

Ako želite isprobati uslugu prije pretplate, možete koristiti sedmodnevno probno razdoblje da biste vidjeli da li vam se sviđa, ali imajte na umu da odustanete u tom roku ili će vam se naplaćivati ​​jednogodišnja pretplata. Pročitajte naš pregled HideMyAss za više detalja.

PureVPN

Jedini razlog koji spominjemo PureVPN je taj što ima poslužitelje u Omanu. Ako su vaše mrežne aktivnosti osjetljive prirode, ne preporučujemo njihovo korištenje. Ipak, ima dobru mrežu poslužitelja i sigurnost je u redu, ali morate je postaviti na 256-bitnu enkripciju. Također nudi prekidač kill, ali njegova je politika privatnosti prilično nedosljedna, što možete pročitati u našoj recenziji PureVPN.

PureVPN-stranica-2018

Brzina mu je dobra i nema kape na propusnosti. Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS, iako njegovo popločano sučelje izgleda neobično. U odnosu na HideMyAss, PureVPN je puno jeftinija opcija, a ima 31-dnevno jamstvo povrata novca i podršku 24 sata dnevno.

Opasnosti korištenja Omanove IP adrese

Nema opasnosti od korištenja Omani IP adrese, ali imajte na umu.

Internet u Omanu je strogo kontroliran kao u mnogim zemljama, ali ne toliko kao u Kini. Blokirane su web stranice koje sadrže gay i lezbijski materijal, pornografiju, neke web stranice za pronalaženje koje imaju seksualno eksplicitne slike i sadržaje koji se odnose na ilegalne droge. To može biti pretjerano iseljenicima, turistima ili bilo kome tko putuje u Oman i nada se korištenju interneta.

Davatelji internetskih usluga u Omanu također imaju stroge uvjete u svojim ugovorima o vrsti aktivnosti koje su dopuštene. Aktivnosti koje su u suprotnosti s političkim, društvenim, vjerskim, ekonomskim ili kulturnim vrijednostima monarhije ili mogu naštetiti trećoj strani nezakonite su. Nepoštivanje tih propisa može dovesti do prekida usluge i kaznene ili građanske parnice.

Takođe je nezakonito korištenje Skypea, WhatsAppa i FaceTimea. To se odnosi na internetske kafiće, od kojih je većina izvršena pretresom, što je rezultiralo uhićenjem, zatvaranjem ili naplaćivanjem ogromnih kazni zbog pružanja VoIP usluga.

Iako omanov ustav jamči slobodu mišljenja i izražavanja u granicama zakona, govor koji kritizira monarhiju ili vladu ili odstupa od islama nije dozvoljen. Mnogi novinari, blogeri i drugi građani sami sebe cenzuriraju kako bi izbjegli ispitivanja, uhićenja ili zatvorske kazne zbog društvenih medija protiv vladajuće obitelji.. 

Primjerice, 2016. poznati pisac i aktivist Abdullah Habib osuđen je na tri godine zatvora i novčano kažnjen s 2.000 omanskih rijalitija (5200 dolara) zbog objavljivanja postova na Facebooku o političkim i ljudskim pravima.

Vlada također nadzire privatnu komunikaciju svojih građana, uključujući e-poštu, mobilni telefon i chat sobe. To, u kombinaciji s opasnostima korištenja javnih WiFi i cyberatnih napada, predstavlja veliki rizik za sve koji koriste IP adresu iz Omana.

Srećom, možete upotrijebiti jedan od VPN-a koje smo preporučili da biste dobili Omani IP adresu i pristup onome što ste koristili za povratak kući.

Završne misli

Nadamo se da će vam ovo pomoći da dobijete Omani IP adresu. VPN je najbolja metoda za korištenje jer nudi dobru sigurnost, oslobađa vas od nametljivog nadzora i cenzure, čuva vaš stvarni identitet i deblokira usluge strujanja medija. 

Bilo koja opcija koju preporučamo više je nego dovoljno za početak, ali HideMyAss je naš izbor zbog dobre sigurnosti i izvrsne korisničke podrške. Osim toga, možete iskoristiti njegovo sedmodnevno besplatno probno i 30-dnevno razdoblje povrata da biste vidjeli da li vam se sviđa. Ako želite više opcija, pogledajte naš najbolji VPN za komad iz Omana.

Ako imate iskustva s dobivanjem Omani IP adrese, voljeli bismo čuti vaše preporuke. Recite nam o njima u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map