Kako doći do japanske IP adrese 2020. godine

Iako je internet sjajan za povezivanje s ljudima širom svijeta ili pronalaženje sadržaja kojem inače ne biste mogli pristupiti, u vašoj normalnoj vezi ne možete pronaći sve. Kad se povežete s internetom, dodijelite vam IP adresu koja bilježi vašu relativnu lokaciju u svijetu.


Na temelju te IP adrese, neke web stranice mogu biti blokirane postupkom poznatim kao geoblokiranje. Uz banke i vladine web stranice, mnoge usluge za strujanje, poput Netflixa, segmentiraju određene knjižnice u određene regije, o čemu možete pročitati u našem vodiču o tome kako pobijediti Netflix zabranu..

U skladu s tim, možete promijeniti svoju IP adresu tako da se prikazuje kao da se nalazite na nekoj drugoj lokaciji. U ovom vodiču o tome kako doći do japanske IP adrese prikazat ćemo vam kako izgledati kao da ste zapravo u Japanu, bez obzira na fizički spajanje. Mnogo je načina za dobivanje nove IP adrese, ali usredotočit ćemo se na načine kako to sigurno učiniti.

Bez obzira na to kakvom japanskom sadržaju pokušavate pristupiti, bilo da se radi o streaming platformama, bankama ili alternativnim oblicima zabave, možemo vam pomoći. Osim što ćemo vam pokazati kako dobiti japansku IP adresu, također ćemo se dotaknuti potencijalne opasnosti njezine upotrebe.

Kako doći do japanske IP adrese

Dobijanje nove IP adrese u određenoj regiji nije teško. Za početnike kibernetičke sigurnosti to se postiže pronalaženjem besplatnog proxyja u regiji i povezivanjem s njim. Možete ih pronaći u našem najboljem vodiču za besplatni proxy. Proxy poslužitelj stoji između vašeg računala i gdje god se povezujete, zamjenjujući vašu IP adresu s onom na toj lokaciji.

Umjesto da se čini kao da dolazite s računala, veza će se činiti kao da dolazi s proxy poslužitelja. To, međutim, nije idealno postavljanje. Kao što možete vidjeti u vodiču VPN vs proxy vs Tor, proxy poslužitelji dolaze sa svim vrstama neprijatnosti, uključujući male brzine, malware i ponekad cyber kriminal.

To je ignoriranje činjenice da je pomoćnike lako otkriti i blokirati. Kao što je prikazano u našem vodiču za Netflix proxy grešku, većina web stranica ima sustave za otkrivanje koji mogu prepoznati proxy kada se koristi. Jednostavno praćenje rute također će pokazati odakle potiče veza.

To je zato što proxy poslužitelji ne dodaju šifriranje vašoj vezi. Ono što donesete je ono što imate. Tu se pojavljuje virtualna privatna mreža. VPN-ovi funkcionišu slično kao proxy. Spajate se na udaljeni poslužitelj koji zamjenjuje vašu IP adresu. Međutim, za razliku od proxyja, vaša je početna veza šifrirana VPN protokolom, skrivajući izvor veze.

Naš sigurnosni vodič za VPN i opis šifriranja objašnjavaju kako se proces istječe na tehničkoj razini, ali sve što trebate znati za dobivanje japanske IP adrese je da je VPN neophodan. Praćenje rute onemogućuje i sve dok se držite naših najboljih VPN davatelja neće vas blokirati sustavi otkrivanja.

Dat ćemo tri preporuke koje imaju lokacije u Japanu, ali, na sreću, lokacije u Japanu su česte među VPN-ima, za razliku od naših najboljih VPN usluga za Kinu. Ako želite više opcija, pročitajte naše VPN recenzije.

ExpressVPN

expressvpn recenzija brzine test

ExpressVPN je najbolji VPN. To je najbrži VPN koji smo testirali i rangiran na prvom mjestu u našem najsigurnijem VPN-u i najboljem VPN-u za Netflix vodiče. Iako izvrsna u svakoj kategoriji, od brzine do privatnosti, prava stvar koja je izdvaja je dosljednost. Bez obzira na to kako ste postavili vezu ili poslužitelj koji ste odabrali, pruža izvrsno iskustvo.

I mrtva je upotreba. Iako podesivost, recimo, TorGuarda (pročitajte našu recenziju TorGuarda) ima svoje mjesto, pojednostavljeni pristup ExpressVPN-a može se svidjeti svakome. Možete saznati više u našem ExpressVPN pregledu ili ga isprobati s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

NordVPN

nordvpn-pregled-marker-izbor

NordVPN nije tako dosljedan kao ExpressVPN, što ga čini samo pribadačem ispod našeg vrhunskog psa. To je rečeno, mnogo je bolje za određene aplikacije. Na primjer, pobijedio je ExpressVPN u našem najboljem VPN vodiču za bujice. Sa oko 100 poslužitelja u Japanu, odličan je izbor i za dobijanje japanske IP adrese.

Mreža je masovna, što objašnjava visoki broj poslužitelja u Japanu. U skladu s tim, NordVPN se izdvaja s sjajnim popisom značajki, uključujući specijalne poslužitelje, ugrađeni alat za blokiranje zlonamjernog softvera i još mnogo toga. Potpuni popis značajki možete pronaći u našoj NordVPN recenziji ili isprobati uslugu s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

CyberGhost

cyberghost-pregled-proširila-ui

CyberGhost se bori kad je u pitanju brzina. Unatoč tome, zaradio je mjesto u našem najboljem VPN-u za Japan i najboljem VPN-u za strujne vodiče. Mreža nije velika kao NordVPN, ali malo je mreža. Unatoč tome, CyberGhost nudi 31 poslužitelja u Japanu.

Kao i NordVPN, on ima posebne poslužitelje za strujanje i bujicu, kao i redizajnirano sučelje koje olakšava pronalaženje tamo gdje trebate ići. Također je jeftino, kao što možete vidjeti u našoj recenziji CyberGhost. Ako vam se to čini zanimljivo, pokušajte s izdašnom 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Opasnosti korištenja japanske IP adrese

Za razliku od našeg vodiča o tome kako dobiti kinesku IP adresu, Japan nema stroge zakone o cenzuri. Poput američkih država (pročitajte naš najbolji VPN za američki vodič), japanski zakoni o cenzuri usredotočeni su na distribuciju materijala zaštićenih autorskim pravima i opscenog sadržaja, poput zlostavljanja ili dječje pornografije.

Međutim, Japan je i američki sličan u tome što može špijunirati svoje građane. Japan je 2000. godine donio zakon o prisluškivanju koji omogućuje provedbi zakona nadzor nad telefonskim pozivima prema sudskom nalogu. Iako je u početku omogućavao nadzor samo u slučajevima koji uključuju drogu, trgovinu ljudima, ubojstva i distribuciju oružja, zakon je 2016. godine proširen na krađu i prijevaru..

Što je rezultiralo u 2017. godini, zabilježeno je gotovo 11.000 telefonskih poziva i 61 uhićenje. Iako je sjajno za zaustavljanje kriminala, japansko praćenje ne pogađa iznad pojasa. Vojska je u prošlosti ilegalno nadgledala građane, a dokument koji je procurio iz 2013. pokazuje da je SAD isporučio Japanu XKEYSCORE, koji može pratiti gotovo sve što netko radi na mreži.

Ako u Japanu koristite IP adresu, nadzirat ćete se istim potencijalom. To kaže, ako koristite siguran VPN, kao što je ExpressVPN, to ne znači ništa. Pravi problem dolazi ako npr. Koristite opciju iz našeg najgoreg besplatnog VPN vodiča.

Sve dok koristite nekog od naših najbolje ocijenjenih pružatelja usluga ili opciju iz ove recenzije, trebali biste biti u redu. Važno je koristiti samo VPN koji nema pravila o zapisivanju jer bi japanska vlada – ili bilo tko drugi – mogao zatražiti podatke o korištenju koji otkrivaju tko ste (pročitajte naš HideMyAss pregled da biste vidjeli davatelja usluge koji vodi evidenciju)..

Završne misli

Ne postoji velika opasnost povezana s dobivanjem japanske IP adrese, sve dok koristite uslugu koja štiti vašu vezu. ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost i TorGuard sve su dobre opcije, ali ni Windscribe nije loše (pročitajte našu recenziju Windscribe).

Za sve, od postavljanja VPN-a do osiguranja da ste zaštićeni dok ga koristite, pogledajte našu VPN arhivu. Uz recenzije i vodiče naći ćete i članke o postavljanju VPN-a i osigurati da je ispravno konfigurirana.

Koji VPN koristite za japansku IP adresu? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map