Kako doći do izraelske IP adrese 2020. godine: Poklapanje domovinom

Ako živite ili radite u inozemstvu i želite pristupiti samo izraelskom sadržaju na Keshetu ili BeTipulu, dobit ćete poruke o pogrešci. To se događa zato što mnogi internetski streamovi postavljaju geoblokove koji gledateljima u Izraelu ograničavaju gledanje njegovog sadržaja. Srećom, ipak, možete dobiti izraelsku IP adresu i otključati web mjesta za streaming za gledanje željenog sadržaja. Pokazat ćemo vam kako nabaviti.


Vaša IP adresa sadrži podatke o vašoj lokaciji i uređaju koji koristite. Ako ga promijenite u jedan izraelski, prevara vašu lokaciju, vara web stranice da pretpostavljaju da ste fizički tamo kada niste.

Bez obzira želite li deblokirati web mjesta za streaming ili pristupiti svom bankovnom računu na mreži i drugim uslugama, ovaj vodič će vam pokazati kako dobiti izraelsku IP adresu iz bilo kojeg dijela svijeta..

Kako dobiti izraelsku IP adresu

Postoje dvije uobičajene rute pomoću kojih možete promijeniti svoju IP adresu: pomoću proxyja ili pomoću virtualne privatne mreže.

Proxyji se mogu koristiti (pročitajte naš najbolji vodič za proksi proxyje) i često rade u vašem pregledniku. Također vam mogu pomoći da dobijete izraelsku IP adresu, ali one nisu pouzdane, nemaju sigurnosne značajke i ne skrivaju vašu stvarnu IP adresu, što znači da može biti praćen vama. Saznajte više u našem VPN vs proxy vs Tor komadu.

Najbolja metoda je korištenje VPN-a. Osim što vam pomaže da promijenite svoju IP adresu u izraelsku, ona također nudi dobru sigurnost i većina njih pruža politiku zabrane prijave kako bi se osigurala vaša privatnost na mreži.  

Neki od naših najboljih pružatelja VPN-a mogu vam nabaviti IP adresu za Izrael, tako da možete pristupiti željenom sadržaju, ali morate odabrati jedan s dobrim raspoređivanjem poslužitelja. To vam osigurava veće šanse zaobići blokove i pristupiti sadržaju koji je ograničen na Izrael.

ExpressVPN

ExpressVPN izvrsna je sveobuhvatna usluga s velikom mrežom poslužitelja koja obuhvaća 94 zemlje, uključujući Izrael. Nudi veliku sigurnost, ubijanje i strogu politiku zabrane zapisa. Omogućuje i neograničenu propusnost i izvanredne brzine, zbog čega je naš najbolji izbor za najbrži VPN.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

To, plus činjenica da može deblokirati glavne streaming platforme, uključujući Netflix, čini nas najboljim VPN-om za streaming i najboljim VPN-om za Netflix. Naš pregledni članak ExpressVPN objašnjava zašto je tako dobro.

Možete instalirati klijente jednostavne za korištenje na Windows, macOS, Linux, Android i iOS ili preuzeti proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Safari. Osim toga, istovremeno možete spojiti do pet uređaja.

NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor za dobivanje izraelske IP adrese. Izvrstan je dobavljač s više od 5000 servera u 60 zemalja, od kojih 17 u Izraelu. Također ima dobru sigurnost zahvaljujući dvostrukim hop serverima, besplatnom CyberSec anti-malware softveru, prekidaču kill i 256-bitnom AES enkripciji. Više o tome pročitajte u našoj NordVPN recenziji.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzina mu je također dobra, osim na dugim udaljenostima, kada se može usporiti. Osim toga, nema puno razlike od našeg prvog izbora, kao što možete pročitati u našoj ExpressVPN usporedbi sa NordVPN usporedbom. Također nudi neograničenu propusnost, otključava streaming platforme i štiti vas dok bujite, zato je i jedan od najboljih VPN-a za bujicu.

CyberGhost

Naš treći izbor je CyberGhost. Ima više od 4.700 poslužitelja u 61 zemlji, uključujući 10 u Izraelu, tako da možete pristupiti izraelskom sadržaju. Također nudi dobru sigurnost s trajno omogućenim prekidačem kill za zaštitu i bez pravila za zabranu kako bi se osigurala vaša privatnost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Kao i NordVPN, CyberGhostove brzine su velike, iako može usporiti na velikim udaljenostima. Omogućuje vam i neograničenu propusnost, može vas uvući u platforme za strujanje i pokriva vas tijekom bujice. Pročitajte više u našoj recenziji CyberGhost.

Može se instalirati na Windows, macOS, Android i iOS te istodobno povezati do sedam uređaja, što je više nego što naša dva najbolja dopuštaju. Zbog toga je zaradio mjesto na našem najboljem VPN-u na popisu više uređaja.

Opasnosti korištenja izraelske IP adrese

U usporedbi s drugim zemljama Bliskog Istoka, Izrael ima liberalne zakone koji se tiču ​​pristupa i upotrebe Interneta. Međutim, vlada je u prošlosti razmatrala zakonsko uređivanje internetske cenzure. Nije prošlo, ali to bi se ipak moglo dogoditi u budućnosti, a nitko ne zna koliko bi mogao otići.

U 2017. godini, međutim, donesen je zakon koji će blokirati sadržaj koji se odnosi na internetske ilegalne igre na sreću, terorizam, usluge prostitucije i prodaju tvrdih droga. Pornografija je također blokirana, ali prema posebnom zakonu. 

ISP-ovi su se ranije koristili i za blokiranje bujoričnih web stranica, ali ta je zabrana od danas ukinuta. U skladu s tim, izmjena izraelskog zakona o autorskim pravima omogućuje sudovima da izraelskim davateljima internetskih usluga blokiraju pristup web lokacijama koje krše autorska prava.

Tu je i izraelski cenzur za obrambene snage, za koji OpenNet inicijativa kaže da je “ovlašten zabraniti … bilo koji materijal koji će ili bi mogao štetiti” izraelskoj sigurnosti. 

To znači da bi neke web stranice i blogovi s vijestima mogli biti blokirani. Slijedom toga, novinari koji rade za izraelske medije dužni su prije objavljivanja dostaviti sve izraelske podatke vezane uz sigurnost, uključujući i postove na društvenim medijima.

U skladu s tim, ograničenja mogu varirati ovisno o lokaciji, iako se provodi cenzura u cijeloj zemlji, jer Hamasova vlada u Gazi i Palestinska nacionalna uprava na Zapadnoj obali mogu provesti svoje.

Povezanost Izraela s američkom Agencijom za nacionalnu sigurnost putem izraelskih obavještajnih tvrtki izazvala je zabrinutost zbog nadzora nad njegovim građanima, mada o tome ima malo informacija. Slično tome, zemlja je optužena da je prodala Pegasus, špijunski program, nekoliko zemalja, omogućavajući im praćenje poziva, poruka i više ciljeva..

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da znate kako doći do izraelske IP adrese. Pomoću VPN-a možete promijeniti IP adresu, zaobići cenzuru i zaštititi se od znatiželjnih očiju.

Preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a zahvaljujući velikoj mreži poslužitelja – uključujući i neke u Izraelu – velikoj sigurnosti, privatnosti, brzini i mogućnosti ulaska u usluge streaminga. Ako želite vidjeti druge izbore, posjetite naš najbolji vodič za VPN za Izrael i našu VPN arhivu za više zanimljivih članaka.

Rado bismo čuli vaše iskustvo dobivanja IP adrese za Izrael. Recite nam o tome u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map