Kako doći do IP adrese UAE 2020. godine: Dubai DNS

Kada nemate Dubai ili Abu Dabi i želite pristupiti sadržaju koji inače radite, mogli biste dobiti poruku o pogrešci. To je zato što ste naišli na geobloka. Oni su neugodni, a jedini način da ih se zaobiđe je promjena vaše IP adrese u danoj zemlji. U ovom ćemo vam članku pokazati kako doći do IP adrese u UAE.


Vaša IP adresa može vam izgledati kao čudan telefonski broj, ali na web lokacijama koje posjetite i mrežnim uslugama koje koristite to je u osnovi vaš ID lokacije. Ako pokušate pristupiti sadržaju koji je ograničen na zemlju u kojoj niste, blokirat ćete se. Zbog toga, promjenom IP adrese možete učiniti da ona izgleda kao da se nalazite u toj zemlji.

Možda pokušavate gledati lokalnu arapsku televiziju ili fantastično prenosite svoje omiljene serije na Icflixu. Ako je ograničena na UAE, a niste tamo, bit ćete blokirani. Isto vrijedi i za Netflix. Iako je dostupan u drugim zemljama, u Dubaiju možda postoje programi ili filmovi koji se ne prikazuju. Pročitajte naš dio na Netflix VPN zabrani da biste saznali više o tome.

Razlog tih blokova su ograničenja licence. Za emitiranje emisije, tvrtka mora dobiti licencu za svaku zemlju u kojoj želi emitirati emisiju. Neki programi možda nisu prikladni za određene zemlje. Na primjer, mogu biti na određenom jeziku ili možda nema dovoljno potražnje za njima.

Ako je stvar koju tražite Netflix, možete zaroniti izravno u naš najbolji članak o VPN-u za Netflix.

Postoji i mogućnost da želite pristupiti financijskoj usluzi. Možda se želite prijaviti na svoj bankovni račun putem mreže. Vjerojatno nećete moći to učiniti. Mnoge banke i druge tvrtke zabranjuju prijave iz drugih zemalja kao mjera opreza protiv prijevara, tako da ćete možda trebati promijeniti svoju IP adresu da biste pristupili.

Kako dobiti UAE IP adresu

Ako želite krenuti jednostavnim putem, možete koristiti proxy da biste dobili UAE IP adresu – pročitajte naš najbolji besplatni vodič za proxy za prijedloge – ali ne preporučujemo ga. Proxy agenti su nepouzdani, ponekad ne funkcioniraju i ne uključuju sigurnost, što znači da ste ranjivi na cyber napade. Osim toga, vaša je IP adresa nezaštićena, pa aktivnosti možete pratiti prema vama. Naš VPN vs. proxy vs. Tor ima više o ovoj temi.

Korištenje virtualne privatne mreže najbolji je način promjene IP adrese. Imaju vlastitu sigurnost i većina ih ne vodi vaše mrežne aktivnosti. Osim toga, vaš je IP zaštićen i omogućava vam anonimno pregledavanje.

Iako će većina pružatelja usluga među našim najboljim VPN recenzijama obaviti posao, morate odabrati onog koji je prikladan za UAE. Tamo će morati imati poslužitelje, u protivnom ćete i dalje biti zaglavljeni. Ako je vaša briga Netflix, morat ćete se pobrinuti da i on prijeđe Netflixov VPN sustav za otkrivanje. Pročitajte naš dio o Netflix proxy pogreške za više.

NordVPN

NordVPN je dobar izbor za dobivanje IP adrese UAE. Ima ogromnu mrežu poslužitelja i tamo se nalaze četiri. Zaštitit će vas vrhunska sigurnost, uključujući dvostruko šifriranje, i budite sigurni da to ne vodi evidenciju vaše aktivnosti.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzina mu je pristojna i nema ograničenja propusnosti. Uz to, nema problema s ulaženjem u streaming servise, poput Netflixa.

Možete ga koristiti na većini glavnih operativnih sustava i istovremeno povezati do šest uređaja. Postoji i 30-dnevno razdoblje povrata, što vam daje dovoljno vremena da odlučite želite li vam se. Možete pročitati našu NordVPN recenziju za više detalja.

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu ima veliku poslužiteljsku mrežu s 10 poslužitelja u UAE. To je rečeno da ima problema s umetanjem usluga struje, pa ako vam je to glavni cilj, bit ćete bolji sa našim prvim izborom.

prijašnji

Sljedeći

Sigurnost mu je dobra, ali postavljena je na 128-bitnom enkripciji prema zadanim postavkama. No to možete promijeniti na sigurniji 256-bitni. Postoje i pravila o zapisivanju. Brzina je dobra i neograničena je propusnost.

Možete ga koristiti u većim operativnim sustavima, uključujući Linux, zbog čega je naš najbolji VPN za Linux. Pet uređaja također se može istovremeno povezati. PIA ima sedmodnevno jamstvo povrata novca, što vam omogućuje isprobavanje prije nego što počnete. Pročitajte našu recenziju PIA za više informacija o usluzi.

VyprVPN

VyprVPN je još jedan pristojan izbor jer ima poslužitelje u 60 zemalja, uključujući Dubai. Ima dobru sigurnost, a vlastiti Chameleon protokol dodaje dodatnu zaštitu. Tvrtka ne vodi evidencije, tako da nema potrebe brinuti se o vašoj privatnosti. Brzine su mu dobre, ali ponekad može usporiti i nema ograničenja u širini pojasa koji možete koristiti.

VyprVPN-Server-Izbor

Možete ga koristiti na većini glavnih operativnih sustava, iako radna verzija nema najbolji izgled, a istovremeno možete povezati do pet uređaja. U tom smislu, VyprVPN nema politiku povrata novca. Umjesto toga, postoji trodnevno suđenje, što bi ipak trebalo biti dovoljno vremena da se to promeni. Za bolji pogled pročitajte našu recenziju VyprVPN.

Opasnosti korištenja UAE IP adrese

U redu je koristiti Dubai IP adresu, ali trebali biste biti svjesni nekih stvari. Internetske rasprave koje mogu izgledati nevine mogu se kazniti ako se smatra da vrijeđaju religiju ili vrijeđaju državu. Prema različitim zakonima, kazne se kreću od 10 godina zatvora do novčane kazne do 2 milijuna dirhama (540 000 USD).

Vladin je nadzor također moguć i pod nadzorom društvenih medija. Osim toga, Abu Dhabi je pokrenuo Falcon Eye 2016., što je nadzorni sustav koji omogućava praćenje ljudi.

Također biste trebali imati na umu rizik od cyber kriminala. Godine 2016., Symantec je izvijestio da je UAE žrtva drugog najvećeg broja cyber napada na Bliskom Istoku. Drugo izvješće Norton Securitya pokazalo je da je žrtvama ukradeno gotovo 4 milijarde dirhama (milijardu dolara) u 2017. Pogledajte naš najbolji VPN iz UAE za više informacija o državi.

Završne misli

Sada biste trebali znati kako sigurno dobiti IP adresu u UAE. Za najbolju zaštitu koristite VPN jer oni imaju veliku sigurnost i vaše će se aktivnosti zadržati privatne.

Bilo koja od naših preporuka gore učinit će trik, ali NordVPN je najbolji izbor. U UAE ima četiri poslužitelja koji će vas dovesti u streaming usluge. Povrat od 30 dana trebao bi vam dati dovoljno vremena da ga isprobate.

Ako imate druge ideje za dobivanje IP adrese u UAE, pošaljite ih u odjeljku za komentare u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map