Kako doći do IP adrese SAD-a u 2020. godini na jednostavan način

Vaša IP adresa je više od gomile brojeva. Web lokacijama i internetskim uslugama govori o vašoj lokaciji, što vas može dovesti do blokiranja sadržaja koji želite pogledati. Postoji nekoliko pogodnosti dobivanja IP adrese u SAD-u za stanovnike drugih zemalja i američke državljane u inozemstvu. U ovom ćemo vam članku pokazati kako.

Možda želite pogledati film, TV emisiju ili sportski događaj, ali ustanovite da je dostupan samo onima u Sjedinjenim Državama zbog zakona o ograničenju sadržaja i geoblokova. Neke su usluge ekskluzivne za SAD, kao što je američki Netflix, na koji se mnogi žele povezati jer je verzija njihove države ograničena. Naš dio o Netflix VPN zabrani ima više informacija.

Američki Netflix ima mnoštvo emisija i filmova koji nisu dostupni drugdje, a mnogi ljudi koji koriste uslugu osjećaju se kao da su zaprljani. Pogledajte naš najbolji VPN za Netflix komad za preporuke ako vam je to glavna briga.

Možda ćete možda imati drugi razlog za to da želite američku IP adresu. Neke igre koje možete preuzeti u SAD-u objavljuju se prije drugih regija, a neke od njih to nikad ne izdvajaju. Društveni mediji i druge internetske usluge zabranjene su u nekim zemljama. Uz to, ako ste na odmoru, neke američke banke dozvoljavaju mrežni pristup samo s IP adresa smještenih u Sjedinjenim Državama.

Kako dobiti američku IP adresu

Postoji nekoliko načina za dobivanje američke IP adrese. Jedan je način putem proxyja i, da budemo pošteni, vjerojatno je najlakši. To ne znači, da je to najbolji način. Puno puta ne rade i ostavljaju vašu vezu nesigurnom. Čak i naš najbolji besplatni proxy može se pratiti da saznamo vašu stvarnu IP adresu. Pročitajte članak o VPN vs. proxy vs. Tor za više.

Najpouzdanija i najsigurnija metoda je korištenje virtualne privatne mreže. To će osigurati da vaša veza bude sigurna i da ostanete anonimni. Mnogi od naših najboljih VPN-a dobit će vam američku IP adresu, ali neki vam možda neće pribaviti usluge koje želite.

Netflix vjerojatno ima najbolji sustav otkrivanja VPN-a na svijetu, a neki VPN-ovi jednostavno ga ne mogu zaobići (pročitajte naš dio o Netflix proxy pogreške). No ima ih nekoliko koji su dokazali da imaju ono što je potrebno.

ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od najboljih dostupnih usluga. Ne samo da pruža izvrsnu sigurnost i privatnost, već je i najbrži VPN. To, uz neograničenu propusnost, čini ga najboljim VPN-om za strujanje, ako je to ono što želite. Bez problema ćete ući u Netflix i ostale streaming usluge.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN ima više od 30 poslužitelja u Sjedinjenim Državama, tako da ne biste trebali imati problema sa lažiranjem svoje IP adrese. Radi sa svim operativnim sustavima i jednostavan je za upotrebu, čak i za one koji nemaju iskustva s VPN-ovima. Uz to, uz 30-dnevnu garanciju povrata novca, nemate šta izgubiti. Pročitajte više o usluzi u našoj ExpressVPN recenziji.

NordVPN

NordVPN je još jedan izvrstan pružatelj usluga koji se ponosi sigurnosti i privatnošću. ExpressVPN ga samo pobijeđuje jer može usporiti na dugim udaljenostima, ali obojica su najbolji kandidati, kao što možete pročitati u našem članku usporedbe.

prijašnji

Sljedeći

NordVPN ima više od 5.000 poslužitelja, od kojih je nešto više od 1.900 u Sjedinjenim Državama. Ne postoje ograničenja propusnosti i to će vam omogućiti gledanje omiljenog programa na Netflixu. Dostupan je i 30-dnevni povrat novca, tako da možete sami to provjeriti. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu još je jedna dobra opcija za dobivanje američke IP adrese. Prema zadanim postavkama ima čvrstu sigurnost koja se može ručno povećati na sigurniju AES 256-bitnu enkripciju. Ne vodi dnevnik aktivnosti i nema ograničenje propusnosti koju možete koristiti. Ukupno ima više od 3.000 poslužitelja od kojih je gotovo polovica u Sjedinjenim Državama.

prijašnji

Sljedeći

Treba napomenuti da se PIA nalazi u SAD-u, tako da oni koji traže potpunu privatnost možda žele otići drugdje. Pročitajte naš dio o nadzoru vlade da biste saznali zašto. PIA ima sedmodnevno jamstvo povrata novca, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa prije nego što počnete. Pročitajte naš pregled PIA za više informacija o usluzi.

Opasnosti korištenja američke IP adrese

Dobivanje američke IP adrese nije osobito opasno, pod uvjetom da je vaša veza zaštićena. U tom smislu dobra je ideja provjeriti gdje se nalazi pružatelj VPN-a. Naše dvije najbolje preporuke nalaze se u zemljama prilagođenim privatnosti, no, kao što smo spomenuli, PIA se nalazi u SAD-u.

Postoji puno nadzora u SAD-u, a vjerojatno niste ni shvatili da se to događa. Upotreba VPN-a koji se tamo nalazi znači da spada pod američku nadležnost, što nije dobro. Pogledajte naš članak o zakonima o privatnosti da biste saznali koje su zemlje najbolje i pročitajte naš najbolji VPN za SAD za više informacija o državi.

Nedostatak neutralnosti mreže također je problem u SAD-u. Bez njega, davatelji internetskih usluga mogu ubrzati željene web stranice i usporiti druge. Imamo i dio o neutralnosti mreže, tako da možete nadograditi na svojim znanjima.

Završne misli

Nadamo se da sada znate najbolji način da dobijete američku IP adresu i prikrijete svoju pravu lokaciju. Bez obzira želite li za streaming najnovijeg filma ili korištenje drugih internetskih usluga, korištenje VPN-a je najbolje rješenje.

Jednostavni su za upotrebu i možete biti sigurni u znanje da ste i vi zaštićeni. ExpressVPN je najbolji način za upotrebu u SAD-u, a uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, možete ga i pokušati..

Ako imate savjete za dobivanje američke IP adrese, javite nam se u komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map