Kako doći do indijske IP adrese 2020. godine: Opuštanje kroz Rajkot

Ako putujete ili ste se preselili iz Indije, možda će vam nedostajati sadržaj pomoću kojeg se vraćate kući. Kada ga pokušate pogledati, sve što vidite je poruka o pogrešci. Dobrodošli u svijet geoblokova. U ovom ćemo vam članku pokazati kako da ih riješite dobivanjem indijske IP adrese.


Svatko ima IP adresu, koja je poprilično geografska adresa. Web stranice i mrežne usluge koje posjetite mogu vidjeti gdje se nalazite zbog toga. Ako pokušate pristupiti sadržaju koji je ograničen na određenu zemlju, nećete ga moći pogledati ako niste tamo. Ako promijenite IP adresu, ona će izgledati kao da ste.

Možda želite doći do svojih omiljenih emisija na India TV ili Hotstar (pročitajte naš posvećeni dio o tome kako gledati Hotstar). Možda čak želite upasti u indijsku verziju Netflixa. Iako je Netflix dostupan u mnogim zemljama, njegova se knjižnica razlikuje u svakoj.

Ograničenja licence sprječavaju usluge poput Netflixa da emitiraju emisije širom svijeta. Da bi to učinili, morali bi dobiti licencu za svaki nastup u svakoj zemlji. Neke emisije ciljaju na određene kulture ili jezike, tako da nema smisla svugdje emitirati emisiju. Naš vodič za zabranu na Netflixu detaljnije je opisan.

Američka verzija do sada ima najveću knjižnicu, a puno ljudi mijenja svoju IP adresu kako bi joj pristupilo. Možete pogledati naš najbolji VPN za Netflix vodič za prijedloge.

Možda vaš razlog za dobivanje indijske IP adrese nema nikakve veze s TV emisijama. Na primjer, možda ćete se morati prijaviti na svoju banku ili druge financijske račune, ali otkrijte da ne možete. To je zato što mnoge financijske kompanije ne dozvoljavaju da se prijavite izvan zemlje iz sigurnosnih razloga. Nakon što promijenite svoju IP adresu, moći ćete se normalno prijaviti.

Kako dobiti indijsku IP adresu

Upotreba proxyja najjednostavniji je način promjene vaše IP adrese, ali kao što možete pročitati u našem najboljem vodiču za proxy proxy, oni ne rade uvijek. Uz to, oni ne uključuju sigurnost i vaša će IP adresa ostati izložena, što znači da bi vaše aktivnosti mogle pratiti do vas. Pročitajte našu usporedbu VPN vs proxy vs Tor za bolji pregled.

Vaša je najbolja opklada virtualna privatna mreža. Moći ćete promijeniti svoju IP adresu u indijsku i imati koristi od mnogih drugih značajki. Opterećeni su sigurnošću, tako da ćete biti sigurni od hakiranja i drugih opasnosti na mreži. Osim toga, mnogi nude pravilo bez zapisnika, što znači da se neće bilježiti vaše aktivnosti. Vaša IP adresa također će biti zaštićena.

Mnogi od pružatelja usluga u našim najboljim VPN recenzijama dobit će vam ono što vam treba, ali neki će za Indiju biti prikladniji od drugih. Dobavljač kojeg odaberete mora imati poslužitelje u Indiji, jer bez njih nećete moći dobiti IP adresu.

Ako želite strujati svoje omiljene emisije i filmove, morat ćete odabrati onu koja će moći pristupiti uslugama koje želite. Netflix ima pametni VPN sustav za otkrivanje, a neki VPN-ovi jednostavno nemaju ono što je potrebno da biste ga prošli. Pogledajte naš dio o Netflix proxy pogreške za više detalja.

CyberGhost

Možete koristiti CyberGhost da biste dobili indijsku IP adresu. Njegova poslužiteljska mreža je velika i uključuje 20 poslužitelja u Indiji. Zaštitit će vas dobra sigurnost, a ona neće voditi evidenciju vaših aktivnosti. Može ući u Netflix i ostale streaming usluge. Uz to, ima pristojnu brzinu i neograničenu propusnost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

CyberGhost kompatibilan je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Možete u jednom potezu spojiti do sedam uređaja, zbog čega je jedan od naših najboljih VPN-a za više uređaja. Ako želite isprobati, stoji sedmodnevno suđenje i garancija povrata novca. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste bolje pogledali uslugu.

NordVPN

NordVPN će vam dobiti i indijsku IP adresu jer je tamo 15 njegovih poslužitelja. Ima vrhunsku sigurnost, zajedno s čvrstom politikom zapisivanja bez dnevnika. Ne postoje ograničenja propusnosti i njegove brzine su dobre. Uz to, bez problema može ući u Netflix i ostale streaming usluge.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Postoje klijenti za radne površine za Windows i macOS te mobilne aplikacije za Android i iOS, a sve ih je jednostavno koristiti. NordVPN omogućuje istovremeno povezivanje šest uređaja. Postoji 30-dnevno razdoblje povrata za koji se može vidjeti da li vam se sviđa. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

Astrill

Također preporučujemo Astrillu da promijeni vašu IP adresu u indijsku. Njegova poslužiteljska mreža prilično je mala u usporedbi s konkurentima, ali postoje četiri poslužitelja, uključujući lokacije u Bangaloreu, Mumbaiju, Indoreu i Hyderabadu. Ima dobru sigurnost, između ostalog i različite protokole, od kojih su dva ekskluzivna.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Ima velike brzine i nema ograničenja u količini propusne širine koji koristite. Može doći i do Netflixa i ostalih usluga. Možete ga koristiti na većini operativnih sustava, s najviše pet uređaja istovremeno. Ako želite isprobati, dostupno je sedmodnevno probno razdoblje. Također možete pročitati našu Astrill recenziju za bolji izgled.

Opasnosti korištenja indijske IP adrese

U redu je koristiti indijsku IP adresu jer nećete biti u opasnosti, ali imajte na umu stvari prije nego što uskočite. Neke zemlje imaju velike nadzorne programe i nemaju najbolje zakone o privatnosti.

U Indiji postoji domaći alat za nadzor nazvan NETRA, koji prikuplja podatke iz internetskog prometa i analizira ih. Ako se otkrije potencijalna sigurnosna prijetnja, upozorit će nadležna tijela.

Preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima je nezakonito, kao što je slučaj u mnogim zemljama, i moglo bi vas zatvoriti u zatvor. Kleveta se kažnjava s do dvije godine zatvora, novčanom kaznom ili oboje. Samo pazi što radiš. Da biste pogledali zemlju, pročitajte naš najbolji VPN za Indiju vodič.

Kamo god otišli, nećete se moći pobjeći od prijetnji hakera i drugih opasnosti na mreži. Budući da je javni WiFi u porastu, također je rizik od cyber kriminala. Naoružajte se dobrim VPN-om i jednim od naših najboljih antivirusa i bit će vam dobro.

Završne misli

Nadamo se da je ovaj vodič bio koristan i sada znate kako sigurno dobiti indijsku IP adresu. Trebate koristiti VPN da biste bili sigurni da ste zaštićeni sigurnosti i možete li ostati ispod radara.

Možete odabrati bilo koju od naših preporuka, ali CyberGhost ima prednost s 20 poslužitelja u Indiji. Koristite sedmodnevno probno razdoblje da biste vidjeli je li to ispravno za vas. Ako vam treba dulje od toga, imajte na umu da ima 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Rado bismo čuli vaše prijedloge za dobivanje indijske IP adrese, pa ako ih imate, dodajte ih u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map