Kako doći do grčke IP adrese 2020. godine: od Atene do Soluna

Regionalna ograničenja mogu biti bol u vratu. Ako nemate Grčku, vjerovatno je da ste blokirani od sadržaja kojem obično imate pristup. Jedini način da se preteknu geoblokovi je da promijenite svoju IP adresu u onu iz zemlje u kojoj se domaćin nalazi sadržaj, u stvari lažno govoreći da ste tamo. U ovom ćemo članku pokazati kako dobiti grčku IP adresu.


IP adrese su poput internetskih ID oznaka. Sadrže podatke o vašoj vezi, kao što je vaša lokacija. Kada pokušate pristupiti nečemu što je ograničeno na određenu zemlju, nećete je moći vidjeti ako niste tamo. Tamo dolazi promjena vaše IP adrese.

Ako se morate prijaviti na svoje financijske ili poslovne račune, možda će vam biti onemogućen pristup. To nije idealno, ali razlog za to je sigurnost. Umanjuje rizik od prevare i druge opasnosti. Ako se nađete u toj situaciji, moći ćete se prijaviti kao i obično kad promijenite svoju IP adresu.

Možda samo želite gledati lokalnu TV, poput Cosmote TV-a ili vijesti. Možda vam nedostaje omiljena emisija na grčkoj verziji Netflixa. Bez obzira na to, trebat će vam grčka IP adresa za pristup njima.

Iako su geoblokovi dosadni, postoji razlog za njih. Programi moraju biti licencirani u svakoj zemlji u kojoj se trebaju prikazati. Tamo gdje je emisija dostupna ovisi o aspektima kao što su njezin jezik i potražnja za njim. Netflixova knjižnica različita je u svakoj zemlji, a američka ima najveću. Više o tome pročitajte u našem djelu o zabrani Netflixa.

Naš najbolji članak o VPN-u za Netflix posvetio je preporuke za platformu.

Kako dobiti grčku IP adresu

Postoji nekoliko načina za dobivanje željene IP adrese. Prvo je korištenje proxyja (za preporuke pročitajte naš najbolji besplatni vodič za proxyje). To je vjerojatno najlakši način, ali to nije najbolji način. Ako ga upotrebljavate, ostat ćete nezaštićen jer ne nudi sigurnost. Izložit će se i vaša IP adresa pa se može pratiti po vama. To je ako proxy čak i radi. Pročitajte naš VPN vs. proxy vs. Tor dio za više.

Virtualna privatna mreža najpouzdaniji je način promjene vaše IP adrese. Uključuju dobru sigurnost, budite skriveni od snoopa i čuvajte svoje aktivnosti u tajnosti. U našim najboljim VPN recenzijama ima mnogo izbora, ali neke su za Grčku bolje od drugih.

Važno je osigurati da davatelj ima poslužitelje u Grčkoj. Bez njih ostat ćete u istom položaju. Ako se strujanje nalazi na vašem popisu obaveza, potreban vam je onaj koji može ući u usluge koje želite. Netflix ima lukav VPN detektor koji se može riješiti samo nekoliko VPN-a. Pogledajte naš članak o Netflix proxy pogreške za više informacija.

CyberGhost

CyberGhost je dobar izbor za dobivanje grčke IP adrese. Ima mnogo poslužitelja širom svijeta, od kojih je 12 u Grčkoj. Sigurnost mu je dobra i ima čvrstu politiku nejavljivanja. Ima velike brzine s neograničenom propusnošću. Ako želite strujati, ne biste trebali imati problema s uslugama koje želite, uključujući Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Može se koristiti na Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u, a možete istovremeno povezati i do sedam uređaja. Zapravo je došao na drugo mjesto u našem najboljem VPN vodiču za više uređaja. Postoji sedmodnevno suđenje koje možete iskoristiti kao i garancija povrata novca. Pogledajte naš cjelokupni pregled CyberGhost za više detalja.

NordVPN

Također preporučujemo NordVPN za dobivanje grčke IP adrese jer tamo ima šest poslužitelja. Sigurnost je među najboljima i bit će pokriveni strogom politikom zapisivanja. Ima pristojnu brzinu s neograničenom propusnošću, a može se upustiti u većinu usluga strujanja, uključujući Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Klijenti su jednostavni za upotrebu i dostupni su za većinu popularnih operativnih sustava. To će vam omogućiti da istovremeno povežete i do šest uređaja. Ima 30 dana povrata novca, tako da biste trebali moći raditi ako je to za vas. Naš NordVPN pregled detaljnije je opisan o usluzi.

ExpressVPN

ExpressVPN je još jedan dobar izbor. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja uključuje servere u Grčkoj. Njegova je sigurnost izvrsna, a vaša privatnost počašćena. Osim toga, jer je najbrži VPN, ima neograničenu propusnost i ulazi u usluge streaminga, zaradio je prvo mjesto u našem najboljem VPN-u za usporedbu strujanja..

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Radi na svim glavnim operativnim sustavima i klijenti su vrlo jednostavni za upotrebu, što je odličan izbor ako nemate puno iskustva s upotrebom VPN-a. Sa 30-dnevnom garancijom povrata novca, nemate što izgubiti. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za bolji izgled.

Opasnosti korištenja grčke IP adrese

Mnoge zemlje vrše nadzor i imaju invazivne zakone o privatnosti. Iako nema puno rizika u korištenju grčke IP adrese, dobro je proučiti informacije o zemlji prije nego što to učinite.

Grčki ustav predviđa slobodu govora, ali drugi zakoni dopuštaju kazneni progon zbog diskriminacije, mržnje i nasilja prema ljudima određene rase ili etničkog podrijetla.

Sve što se smatra uvredljivim za predsjednika ili religiju može dovesti i do kaznene kazne. Kleveta se može kazniti zatvorskom kaznom i novčanom kaznom prema kaznenom zakonu, zato budite oprezni što objavite na mreži. Naš najbolji VPN za Grčku ima više informacija o toj zemlji.

Internetske komunikacije u Grčkoj nisu zaštićene, što znači da ih vlasti mogu zakonski staviti pod nadzor. Vjerojatno ne biste shvatili da se događa, ali od vas će biti skriveni ako koristite VPN. Osim toga, javne WiFi veze nisu sigurne, pa biste mogli postati žrtva cyber kriminala bez dobre sigurnosti i jednog od naših najboljih antivirusa..

Završne misli

Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim i sada znate kako doći do grčke IP adrese. VPN je najsigurniji način da to učinite jer će pružiti dobru sigurnost i privatnost.

Svi naši izbori dobit će vam ono što vam treba, ali CyberGhost ima prednost s 12 poslužitelja u Grčkoj. Možete ga isprobati sa dostupnim sedmodnevnim probama, a ako vam treba više vremena, postoji 45-dnevna garancija povrata novca.

Ako želite saznati kako doći do grčke IP adrese, javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Otvoreni smo za prijedloge. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map