Kako doći do češke IP adrese 2020. godine: Put do Praga

Ako pokušavate pristupiti web mjestu ili usluzi dok putujete, ali sve što dobivate je poruka o pogrešci ili drugačija verzija, dobro, dobrodošli ste u prekrasan svijet geoblokova. Nemajte straha, jer ih možete zaobići promjenom IP adrese. U ovom ćemo vam članku pokazati kako dobiti češku IP adresu.

Vaša IP adresa natrpana je podacima, uključujući vašu lokaciju. Kada posjetite web mjesto ili koristite uslugu, to im govori gdje ste. Ako su web lokacija ili usluga dostupni samo u određenoj zemlji, a vi niste tamo, nećete moći pristupiti njoj. Možete prevariti svoju lokaciju tako što ćete promijeniti svoju IP adresu.

Upotrijebimo Netflix kao primjer geoblokiranja. Njegova je knjižnica različita u svakoj zemlji. Neke su emisije dostupne svuda, a druge su dostupne samo u jednoj ili dvije države. Američka verzija ima najveću knjižnicu na svijetu. Zbog ograničenja autorskih prava i različitih jezika ili kultura nije praktično učiniti sve emisije dostupnima u svim zemljama.

Možda vam nedostaju omiljene emisije iz češke knjižnice. Pa, ako niste tamo, trebat će vam češka IP adresa kako biste im pristupili. Za više informacija pročitajte naš dio o zabrani Netflixa. Možete potražiti i naš najbolji VPN za Netflix vodič za posvećene preporuke.

Možda želite pristupiti i češkim uslugama streaminga poput Česká televize ili Prima televize. Što god želite, trebat će vam češka IP adresa da biste je vidjeli.

Postoje i drugi razlozi da će vam trebati češka IP adresa. Neke financijske usluge, poput internetskog bankarstva, korisnicima omogućavaju samo prijavu iz svoje matične zemlje. To je frustrirajuće, ali postoje ograničenja koja pomažu u borbi protiv prijevara i očuvanju vašeg identiteta. Samo promijenite svoju IP adresu i moći ćete se prijaviti kao i obično.

Kako dobiti češku IP adresu

Najlakši način da promijenite svoju IP adresu u češku pomoću najboljeg besplatnog proxyja. Mnogi ih koriste, ali mi ih ne preporučujemo. Oni mogu biti nepouzdani i nisu uključene sigurnosne značajke, što ostavlja vas i vašu IP adresu ranjivima. Naša usporedba VPN vs proxy u odnosu na Tor detaljnije je opisana.

Preporučujemo upotrebu virtualne privatne mreže. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu, a istovremeno će vas zaštititi i ugrađenom sigurnošću. Također će zaštititi vašu IP adresu tako da vam se ništa ne može pratiti. Većina naših najboljih VPN-ova lista uključuje i pravila o nepostojanju dnevnika, što znači da su vaše mrežne aktivnosti tajne.

Iako ste mogli samo odabrati opciju iz naših VPN recenzija, morate biti sigurni da je prikladna za Češku Republiku. Mreže poslužitelja razlikuju se od pružatelja VPN-a, pa morate provjeriti postoje li poslužitelji u Češkoj, jer u protivnom nema smisla koristiti ga.

Osim toga, Netflix ima jedan od najboljih VPN sustava za otkrivanje na svijetu, tako da će vam trebati jedan koji će to uspjeti. Pročitajte naš dio na Netflix proxy pogreške kako biste saznali više.

ExpressVPN

Preporučujemo ExpressVPN za dobivanje češke IP adrese. Ima češke poslužitelje u svojoj velikoj mreži i zaštitit će vas izvrsna sigurnost. Uz to, postoji čvrsta politika nepostojanja dnevnika, što znači da su vaše aktivnosti privatne. Također ima najveće brzine, neograničenu propusnost i lako ulazi u Netflix, zbog čega je naš najbolji VPN za strujanje.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Podržava glavne operativne sustave i ima jednog od najlakših klijenata za korištenje, tako da je sjajan za početnike. Uključena je garancija povrata novca od 30 dana i daje vam dovoljno vremena da se svidite. Pročitajte naš ExpressVPN pregled za detaljniji izgled.

NordVPN

NordVPN možete koristiti i za dobivanje češke IP adrese jer je 45 njegovih poslužitelja tamo. Zaštitit ćete se najboljom zaštitom na tržištu i ona poštuje vašu privatnost s pravilima o nepojavljivanju prijave. Ima dobru brzinu, ali može usporiti na dugim udaljenostima i nema ograničenja propusnosti. Može doći i do Netflixa i ostalih streaming usluga.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete jednostavno instalirati njegove klijente na Windows, macOS, Android i iOS. NordVPN dolazi s 30 dana povrata novca, tako da biste trebali isprobati dovoljno vremena. Pogledajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan dobar izbor za dobivanje češke IP adrese. Tamo ima 40 poslužitelja, što ima dosta. Njegova je sigurnost dobra i ne vodi dnevnik vaših mrežnih aktivnosti. Njegove brzine su pristojne i od vas će imati neograničena propusnost. Moći ćete se uključiti i u Netflix i ostale streaming usluge.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete ga koristiti u Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u. Pored toga, možete istovremeno povezati do sedam uređaja, zbog čega je jedan od naših najboljih VPN-a za više uređaja. Možete iskoristiti sedmodnevno suđenje kako biste se uvjerili da vam se sviđa. Ako još uvijek niste sigurni, također postoji garancija povrata novca. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste saznali više.

Opasnosti korištenja češke IP adrese

Nije osobito opasno mijenjati svoju IP adresu, ali mrežne radnje mogu vam stvarati probleme u nekim zemljama. Najbolje je biti svjestan svega što je na mreži ilegalno ili opasno, kao što pokazuju i mnogi naši VPN članci.

Mnoge vlade širom svijeta sudjeluju u širokom nadzoru i premda nema vjerodostojnih izvještaja koje češka vlada čini, ne znamo što bi mogla učiniti. Upotreba VPN-a osigurat će vam da ostanete anonimni.

Cyber ​​kriminala je u porastu u Češkoj, a više je rasprostranjeno s javnim WiFi. Budući da su žarišne točke sve popularnije, trebali biste biti sigurni da ste zaštićeni dobrim VPN-om i antivirusima kada ih upotrebljavate.

Završne misli

Nadamo se da ste sada razumjeli kako do najsigurnijeg načina dobiti češku IP adresu. Najbolji način za promjenu IP adrese je upotreba VPN-a jer ćete biti zaštićeni mnogim sigurnosnim značajkama.

Preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a za dobivanje češke IP adrese. Tamo ima poslužitelje i zaštitit će vas svojom velikom sigurnošću. Osim toga, brzo je i može vas dovesti u usluge strujanja. Nemate što izgubiti zbog 30-dnevne garancije povrata novca, pa pokušajte.

Ako imate iskustva s dobivanjem češke IP adrese, recite nam o tome u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me