Kako doći do belgijske IP adrese u 2020. godini: Bruxelles rute

Belgijanci u inozemstvu propuštaju poznatu belgijsku čokoladu i pivo, kao i njegov pristupačni, brzi internet. Što je još gore, to što ne mogu gledati lokalne emisije i pristupati belgijskim web lokacijama zbog geoblokova. Srećom, svoju IP adresu možete promijeniti u belgijsku i pristupiti svom željenom sadržaju. Pokazat ćemo vam kako nabaviti.


IP adresa je jedinstveni skup cifara dodijeljen vašem uređaju kada se povežete s internetom koji govori web lokacijama u kojoj se zemlji nalazite. Promjena IP adrese u belgijsku također će vam pomoći da se zaobiđete blokovi web stranica koji vam uskraćuju pristup. vaš mrežni račun na mreži ili državne usluge.

Kako dobiti belgijsku IP adresu

Postoje dva glavna načina dobivanja belgijske IP adrese: pomoću proxyja ili korištenja virtualne privatne mreže. Kada koristite proxy uslugu, možete promijeniti svoju IP adresu kako biste mogli pristupiti svom omiljenom sadržaju ili mrežnim uslugama. Međutim, kao što možete pročitati u vodiču za VPN vs. Proxy vs. Tor, proxyji nemaju kritične sigurnosne značajke, poput šifriranja, i otkrivaju vašu stvarnu IP adresu.

Preporučujemo korištenje VPN-a, jer dodaje dodatni sloj sigurnosti šifriranjem vaše veze i može sakriti vašu IP adresu i lokaciju tako da možete pristupiti svim kanalima koji emitiraju u Belgiji. 

Također će šifrirati vaše podatke kako bi spriječili da ih internetski snooperi ne kradu, posebno kada koristite javni WiFi. Većina pružatelja usluga niti ne vodi zapisnike, što znači da se vaše mrežne aktivnosti čuvaju kao privatne.

Bilo koji od naših najboljih VPN prijedloga može vam pomoći u promjeni IP adrese, ali treba vam je sa poslužiteljima u Belgiji. Odabrali smo tri preporuke koje će vam pomoći u tome, a koji će vam također pružiti pristup belgijskom sadržaju i mrežnim uslugama.

ExpressVPN

Odabrali smo ExpressVPN jer je najbolji VPN okolo i postiže sve prave ocjene. To je naša lista za najbrži VPN na tržištu, jednostavan je za korištenje i ima izvrsnu sigurnost za podizanje. 

Također ima pravila nulte zapise i najviše ocjene protokola šifriranja, koja osiguravaju zaštitu vaše privatnosti. Pogledajte detaljniju analizu usluge ExpressVPN za dublju analizu usluge.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Ako je vaš prioritet streaming sadržaja na Netflixu ili drugim platformama, ExpressVPN je također najbolji VPN za streaming jer zaobilazi geoblokove i nema ograničenja propusnosti. Djeluje na Windows, macOS, Linux, Android i iOS, a osim toga možete preuzeti proširenja za glavne preglednike, poput Google Chrome-a, Mozilla Firefox i Safari. 

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata i e-pošte uživo. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa prije nego što počnete.

NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor koji vam može donijeti belgijsku IP adresu zahvaljujući masovnoj poslužiteljskoj mreži koja se širi u 60 zemalja. Sigurnost je vrhunska s prekidačem kill i dvostrukim hop serverima koji dvaput kriptiraju vašu vezu. 

Osim toga, ne bilježi vašu aktivnost. Također ima dobru brzinu, neograničenu propusnost i može otključati streaming servise, zbog čega je jedan od najboljih VPN-a za Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Loša strana je što njegove brzine mogu biti nedosljedne pri povezivanju na velike udaljenosti, ali nudi brza vremena prelaska na poslužitelj. 

Na njega se brzo možete povezati na glavnim operativnim sustavima, poput Windows-a, macOS-a, Android-a i iOS-a. Možete ga isprobati i prije nego što ga kupite, s rokom povrata od 30 dana. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

CyberGhost

Posljednje, ali ne najmanje bitno je CyberGhost. Kao i naše druge preporuke, nudi i belgijske poslužitelje – njih 76 u Bruxellesu – tako da imate puno toga za izabrati. Pruža veliku sigurnost i prekidač za uklanjanje, tako da možete pregledavati znajući da ste sigurni. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste saznali više o usluzi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

CyberGhost ima dobru brzinu i neograničenu propusnost, tako da nećete brinuti o ograničenjima upotrebe podataka i možete istovremeno povezati do sedam uređaja. Ovo je razlog zašto je jedan od naših najboljih VPN za više uređaja.

Možete ga koristiti u Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u. Korisnička podrška dostupna je putem chata uživo ili e-pošte, a posjeduje opsežnu bazu znanja za savjete za rješavanje problema. Uz to, dolazi s 45-dnevnom garancijom povrata novca, pa prvo možete isprobati.

Opasnosti korištenja belgijske IP adrese

Belgija je jedna od vodećih zemalja na svijetu kada je u pitanju penetracija interneta i opća povezanost. Unatoč tome, još uvijek postoje neke opasnosti na koje treba paziti u zemlji, posebno s nedavnim terorističkim napadima u Europi. To je navelo belgijsku vladu da izradi novo zakonodavstvo koje će mu omogućiti nadzor mrežnih aktivnosti svojih građana, uključujući nadzor nad aplikacijama za razmjenu poruka, poput WhatsApp-a i Vibera. 

Zbog toga će belgijski davatelji internetskih usluga biti obvezni predati korisničke podatke nadležnim tijelima kad provode istrage. Korištenje VPN-a je jedini način da se to ne dogodi.

Belgijski zakonik o kaznenom postupku također postavlja blokade na ilegalni sadržaj, poput materijala zaštićenog autorskim pravima na mjestima za kockanje ili igrama bez zvaničnog licenciranja Odbora za igre. Ako se odlučite zaobići ta pravila putem P2P dijeljenja datoteka, obavezno upotrijebite jedan od naših najboljih VPN-a za torrenting tipove ili riskirajte između autorskih prava..

Belgijska federacija protiv piraterije može naložiti davateljima internetskih usluga da blokiraju web mjesta bez sudskog naloga. Što je još gore, oni često dobivaju zahtjeve za filtriranje određenih web mjesta, što belgijskim korisnicima otežava pregledavanje weba u zakonite svrhe..

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da znate kako doći do belgijske IP adrese. Puno je lakše s VPN-om jer je sigurniji i čuva vašu internetsku slobodu od vladinog nadzora ili cyber napada. 

Bilo koja od naša tri VPN odabira može vam pomoći da promijenite svoju IP adresu u belgijsku, istovremeno štiteći vašu privatnost i osiguravajući vezu. Također deblokiraju Netflix i ostale streaming usluge. 

Imate li prijedloge kako dobiti belgijsku IP adresu? Javite nam u komentarima u nastavku. Voljeli bismo čuti o tome. Pogledajte našu VPN biblioteku za više članaka koji bi vas mogli zanimati. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map