Kako doći do australijske IP adrese u 2020. godini: Naprijed prema dolje

Aussies u inozemstvu vjerojatno propuštaju gledati njihove lokalne televizijske emisije i mogućnost pristupa njihovim internetskim bankovnim računima. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako dobiti australijsku IP adresu kako bi zaobišao geoblokove i koristio internet kao da se vraćate kući.


Ako želite gledati australijsku televiziju u inozemstvu, ustanovit ćete da vaši uobičajeni kanali – poput Foxtel, 10Play ili Nine’s Wide World of Sports – nisu dostupni. No blokirane nisu samo web lokacije za zabavu. Web stranice banaka i vlade ograničavaju pristup njihovim uslugama ako ste izvan zemlje kao način borbe protiv prijevara.

Vaša IP adresa sadrži podatke o vašoj lokaciji i uređaju koji koristite. Promjenom svoje IP adrese u australsku, možete namamiti web stranice da misle da ste tamo. Ovo otvara mogućnost pristupa mrežnim uslugama, Netflixu i još mnogo toga.

Kako dobiti australijsku IP adresu

Najlakši način za dobivanje australske IP adrese je putem proxyja. Proxy poslužitelji često djeluju u vašem pregledniku i lažiraju vašu lokaciju preusmjeravanjem internetskog prometa putem druge izlazne točke na Internetu. Za preporuke pročitajte naš najbolji besplatni članak proxyja.

To kaže, proxy-i nisu sigurni ili pouzdani. Veza nije šifrirana, što znači da još uvijek otkriva vašu stvarnu IP adresu, što olakšava web lokacijama i internetskim snopersima da znaju vašu lokaciju. 

Preporučujemo korištenje virtualne privatne mreže kako biste ne samo osigurali svoju vezu i izbjegli znatiželjne oči tajnih agenata i trgovaca, ali i zaobišli geoblokove. Naš VPN vs proxy. vs. Torov članak objašnjava više o razlikama, ali srž je sigurnost.

Nisu svi VPN-ovi stvoreni jednakim, pa smo odabrali tri od naših najboljih VPN pružatelja koji će vam pomoći da dobijete IP adresu za Australiju bez ikakvih problema.. 

ExpressVPN

ExpressVPN je na vrhu naše liste najboljih VPN usluga. Sigurnost mu je izvrsna, sa značajkama kao što su 256-bitna enkripcija, ubojica i pravilo zapisivanja bez dnevnika kako bi povijest pregledavanja i bujice ostala privatna.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Korisnici u Australiji cijenit će izvanredne performanse koje ExpressVPN pruža zbog njegovih brzih brzina koje pomažu kod strujanja. Također ima više od 3000 poslužitelja širom svijeta i nudi četiri lokacije u Australiji – Melbourne, Sydney, Brisbane i Perth – tako da ćete uvijek dobiti australijsku IP adresu, čak i ako se jedan podatkovni centar spusti.

ExpressVPN pouzdano zaobilazi geoblokove, uključujući Netflixove, koji su je zaradili na prvom mjestu na našem najboljem popisu VPN-a za Netflix. Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android, iOS i Linux platformi. Pročitajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali više, i isprobajte ga sa sedmodnevnim probnim i 30-dnevnim jamstvom povrata novca. 

NordVPN

NordVPN može dobiti i australijsku IP adresu. Ima velik izbor poslužitelja i povezuje se s većinom streaming servisa velikom brzinom i pouzdanošću. Nije čudo što je visoko pozicioniran u našem najboljem VPN-u za streaming komad. Osim pokrivenosti mrežom, štiti vašu privatnost i sigurnost koristeći 256-bitnu AES enkripciju u kombinaciji s OpenVPN protokolom kako bi hakeri i snooperi bili u blizini. Osim toga, ne drži zapisnike.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Podrška korisnicima NordVPN-a brza je i pouzdana uz brzu uslugu uživo i sveobuhvatnu bazu znanja. Dostupan je za Windows, macOS, Android i iOS, a možete ga isprobati uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. Pogledajte našu NordVPN recenziju za više.

CyberGhost

CyberGhost je snažan, sveobuhvatan VPN s čitavim nizom korisnih značajki. U Australiji se nalazi 76 poslužitelja, kao i više od 4500 poslužitelja raspoređenih u 60 zemalja, koji bi vam trebali dobro poslužiti kod streaminga sadržaja. 

Kada je riječ o privatnosti i sigurnosti, CyberGhost vas je poklonio. Osim što ne vodi dnevnike, pruža prekidač kill i specijalizirane sigurne poslužitelje ako vam treba izuzetno jaka enkripcija. Brzina mu je dobra, a nema ograničenja propusnosti.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

CyberGhost možete instalirati na Windows, macOS, Android i iOS te istovremeno povezati do sedam uređaja. Korisničko sučelje je također jednostavno za upotrebu, iako je njegov dizajn pločica pomalo neobičan, pa vam možda neće biti privlačan. Za tehnička pitanja možete kontaktirati tim za korisničku podršku putem chata uživo ili e-pošte ili upotrijebiti opsežnu bazu znanja za više savjeta za rješavanje problema..

Ima sedmodnevno probno i velikodušno 45-dnevno jamstvo povrata novca, ako ga samo želite isprobati. Pročitajte naš CyberGhost pregled kako biste detaljno pogledali uslugu.

Opasnosti korištenja australske IP adrese

Aussies uglavnom uživaju u visokokvalitetnom i pristupačnom pristupu internetu. Tijelo zagovaranja Freedom House kategorizira internetski krajolik u Australiji kao “besplatan”, iako agencije za provođenje zakona imaju nesmetan pristup metapodacima korisnika.

Prema Zakonu o izmjenama i dopunama telekomunikacija iz 2015. godine, tvrtke su dužne pohranjivati ​​te podatke dvije godine kako bi vlada mogla preslušavati svoje građane (pročitajte više u našem članku o PRISM-u, Snowdenu i vladinom nadzoru), a obavještajne agencije mogu pregledati podatke bez podataka o nalog. 

Australijska savezna policija koristila je ove informacije kako bi ciljala novinare koji rade sa azilantima i pronašla njihove izvore pomoću interneta ili telefona.

Sadržaj je, međutim, slobodno dostupan na mreži i nema izvještaja o filtriranju ili blokiranju političkih i društvenih informacija, za razliku od Kine i drugih zemalja koje diktiraju sadržaj kojem građani mogu pristupiti. Međutim, pretjerane su kazne za klevetu putem interneta.

Australci su podijelili svoje brige u vezi s njihovom internetskom privatnošću, ali stvari nisu tako tmurne koliko se čine jer su vam VPN-ovi dobili leđa. Pomoću VPN-a možete pristupati sadržajima iz Australije i drugih dijelova svijeta, uključujući Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga. Također prikriva vašu stvarnu IP adresu i osigurava vašu vezu, tako da nemate cyber kriminala, vašeg internetskog pružatelja usluga i državnog nadzora, bez obzira gdje se nalazite.

Završne misli

Dobivanje australijske IP adrese nije previše teško, i nadamo se da će ovaj vodič olakšati postupak za vas. Pomoću pravog VPN-a možete strujati sadržaje i gledati sportove uživo, lokalne kanale i Netflix da biste vidjeli što se događa u zemlji dolje.

Bilo koji od ovih VPN-ova obavlja sjajan posao osiguravanja veze, zaštite vaše privatnosti i deblokiranja streaming web stranica i mrežnih usluga. Također pružaju besplatna suđenja i garancije povrata novca tako da ih možete isprobati i pronaći pravi za vas.

ExpressVPN nam je najdraži zbog svojih brzih brzina, jake mreže, pouzdanosti i mogućnosti deblokiranja web stranica za streaming, poput Netflix Australia i drugih. Ako i dalje trebate obilaziti, potražite naš najbolji VPN vodič za Australiju.

Ako ste pokušali dobiti IP adresu iz Australije, javite nam kako ste to učinili u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map