Kako dobiti talijansku IP adresu 2020. godine, Rapidamente

Ako nikad niste iskusili geoblokove, vjerojatno ćete tijekom putovanja iz zemlje u zemlju. Neke su web stranice ograničene na zemlju, što znači da dobivate poruku o pogrešci kada im pokušate pristupiti izvan njihovih granica. To možete zaobići mijenjanjem IP adrese. U ovom ćemo vam članku pokazati kako dobiti talijansku IP adresu.


Kada posjetite web mjesto, može otkriti vašu lokaciju putem vaše IP adrese. Ako niste u zemlji u kojoj je dostupna, ponekad ćete vidjeti poruku o pogrešci. U drugim ćete slučajevima moći pristupiti njemu, ali to će biti drugačija verzija nego što ste navikli. Nakon što promijenite svoju IP adresu, moći ćete surfati kao i obično.

Netflix je dobar primjer geoblokiranja. Iako je dostupna u mnogim zemljama, svaka je knjižnica različita. Neke emisije ograničene su na jednu ili dvije zemlje, što znači da ih možete pogledati samo na tim lokacijama. Razlozi su ograničenja licenci i jezične ili kulturne razlike. Veliki broj korisnika želi pristup američkoj verziji jer ima jednu od najvećih knjižnica.

Ako želite gledati emisiju na Netflixu koja je dostupna samo u Italiji i fizički niste tamo, morat ćete od nje dobiti talijansku IP adresu. Naš vodič za zabranu na Netflixu educirat će vas o toj temi. Ako vam je Netflix vaš prioritet, pogledajte i naš najbolji VPN za Netflix komad.

Možda vam nedostaju određeni kanali iz Italije, kao što je Rai News 24, ili želite pregledavati streaming servise, poput Rai Play i Sling Italian, promijeniti svoju IP adresu u talijansku i vi ste u.

Također možete otkriti da se ne možete prijaviti u svoju internetsku aplikaciju za bankarstvo ili drugu financijsku uslugu. Za borbu protiv prijevara mnoge banke samo dopuštaju svojim klijentima da se prijave iz svoje matične zemlje. To je frustrirajuće, ali kad promijenite IP adresu, moći ćete pristupiti svom računu kao i obično.

Kako doći do talijanske IP adrese

Popularni način za promjenu IP adrese je proxy, ali to ne znači da je to najbolji način. Iako će proxy poslužitelji promijeniti vašu IP adresu, nisu pouzdani i imaju sigurnosna pitanja. Bit ćete ranjivi na cyber kriminal, zbog čega će vaša IP adresa biti izložena. Ako želite saznati više, pročitajte usporedbu VPN-a protiv proxy-a i Tor-a.

Najbolji način za dobivanje talijanske IP adrese je putem virtualne privatne mreže. Naši najbolji VPN-ovi posao obavljaju bolje od proxyja, s vrhunskim sigurnosnim i nepropusnim pravilima o privatnosti. Time ćete zaštititi vas i vašu IP adresu, a bez pravila o zapisivanju jamčite tajnost vaših mrežnih aktivnosti.

Mogli biste samo odabrati slučajnog davatelja iz naših VPN recenzija, ali želimo biti sigurni da ćete odabrati onog koji je pogodan za Italiju. Trebate biti sigurni da ima poslužitelje u zemlji. Inače ćete biti u istom položaju.

Osim toga, ako želite pristupiti Netflixu, trebat će vam jedan koji može proći njegove pametne VPN detektore, a samo je nekoliko onih koji su pouzdani u tom području. Pročitajte naš dio na Netflix proxy pogreške kako biste saznali više o njemu.

CyberGhost

CyberGhost je dobar izbor za dobivanje talijanske IP adrese. Ima veliku mrežu poslužitelja, od kojih je 70 u Italiji. Njegova je sigurnost dobra i poštuje vašu privatnost uz politiku zapisivanja bez dnevnika. I njegove su brzine pristojne. Uz to, može se uključiti u Netflix i ostale streaming usluge.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. To je i jedan od naših najboljih VPN-a za više uređaja jer omogućuje istovremeno povezivanje do sedam uređaja. Postoji sedmodnevno suđenje koje možete iskoristiti, a ako nema dovoljno vremena za testiranje, postoji i garancija povrata novca. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste bolje pogledali uslugu.

ExpressVPN

ExpressVPN je još jedan dobar pružatelj usluga koji će vam dobiti IP adresu u Italiji. Ima mnogo poslužitelja diljem svijeta, uključujući i neke u Italiji. Sigurnost mu je izvrsna i ne vodi evidenciju vaših aktivnosti. Plus, to je najbrži VPN koji smo testirali. Ta neograničena propusnost čine ga najboljim VPN-om za streaming.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Podržani su svi glavni operativni sustavi i svaki je klijent jednostavan za korištenje, što je odličan izbor ako nemate prethodno iskustvo u upotrebi VPN-a. 30-dnevna garancija povrata novca također daje dovoljno vremena za isprobavanje. Naš ExpressVPN pregled sadrži više informacija.

 

NordVPN

Također preporučujemo NordVPN za dobivanje talijanske IP adrese. Ima preko 5000 servera, a 56 ih je u Italiji. Sigurnost je među najboljima i ima čvrstu politiku zapisivanja. Njegove brzine nisu tako dobre kao ExpressVPN, ali malo kopanje ide dugim putem. Tu grešku sačinjavaju NordVPN-ovi specijalni poslužitelji, koji su je zaradili kao prvo mjesto u našem najboljem VPN-u za vodič torrentinga.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Klijenti su dostupni za Windows, macOS, Android i iOS, a svaka se inačica jednostavno koristi. Vrijeme je za povrat od 30 dana, što vam daje dovoljno vremena da odlučite želite li vam se Pročitajte našu NordVPN recenziju za dublji pogled na uslugu.

Opasnosti korištenja talijanske IP adrese

Promjena IP adrese sama po sebi nije opasna, ali različite zemlje imaju različite propise za internet (pročitajte naš vodič za rusku zabranu VPN-a da biste to vidjeli u praksi), tako da biste trebali biti sigurni da znate što može dovesti do problema.

Kleveta je u Italiji kazneno djelo i prema krivičnom zakonu, otežana kleveta može se kazniti zatvorom do tri godine i novčanom kaznom od najmanje 516 eura (580 dolara). Pazite što objavite na mreži.

Vlade širom svijeta bave se mrežnim nadzorom, a ni Italija nije iznimka. Slijedeći zakon usvojen 2017. godine, vlada je u mogućnosti regulirati zlonamjerni softver u svrhu hakiranja i postoje zabrinutosti da se s njim presreću osobne komunikacije. Osim toga, telekomunikacijski operatori dužni su pohranjivati ​​internetske podatke do šest mjeseci.

Također biste trebali imati na umu rizik od cyber kriminala, ma gdje se nalazili, posebno ako planirate koristiti javni WiFi. Hakeri i druge opasnosti na mreži mogu biti skrivene i nema načina da utvrdimo koliko je sigurna veza. Provjerite jeste li zaštićeni dobrim VPN-om i antivirusom. Pročitajte naš najbolji antivirusni softverski vodič za preporuke.

Završne misli

Sada znate kako sigurno dobiti talijansku IP adresu. Korištenje VPN-a najbolji je izbor jer ćete biti zaštićeni njegovom sigurnošću, a prava IP adresa bit će skrivena.

CyberGhost je najbolja opcija za Italiju jer tamo ima najviše poslužitelja. Bit ćete zaštićeni i njegovom sigurnosnom i bez sigurnosnom politikom. Osim toga, može doći u usluge streaminga. Uzmite je za testnu vožnju sa njenim sedmodnevnim probama i iskoristite jamstvo povrata novca ako vam treba više vremena za odluku.

Ako želite pročitati više članaka poput ovog, pogledajte našu internetsku sigurnosnu arhivu. Pronaći ćete sve načine da se zaštitite putem interneta, uključujući naš najsigurniji antivirusni softver i naše najbolje vodiče za upravljanje lozinkama.

Javite nam u odjeljku s komentarima ako imate iskustva s dobivanjem talijanske IP adrese. Pozdravljamo sve savjete koje imate. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map