Kako dobiti tajvansku IP adresu 2020. godine: preusmjeravanje na ROC

Ako pokušavate pristupiti najnovijim vijestima na TTV-u ili se prijavite na svoj bankarski portal izvan Tajvana, a stiže vam poruka o pogrešci, vjerojatno ćete pogoditi geoblock. Jedini način da se to zaobiđe je promjena IP adrese. Pokazat ćemo vam kako dobiti tajvansku IP adresu.


IP adresa je skup brojeva koji web lokacijama i mrežnim uslugama govore o vašoj lokaciji. Ako pokušavate pristupiti sadržaju ograničenom na Tajvan, a vaša se IP adresa ne podudara, nećete ući. 

Tajvanska IP adresa deblokirat će ta ograničenja, omogućujući vam gledanje tajvanskih streaming usluga, kao što je TTV, pristup vašem bankovnom računu s bilo kojeg mjesta na svijetu i pregledavanje interneta kao da ste na Tajvanu.

Isto vrijedi i za Netflix. Ako ste ljubitelj svijeta borilačkih vještina i želite gledati Pili Fantasy: Rat zmajeva ili gradovi posljednjih stvari, nećete moći pristupiti sadržaju bez tajvanske IP adrese. Netflix nameće ograničenja sadržaja kako bi ispunio uvjete zakona o autorskim pravima i teritorijalno licenciranje. Naš Netflix VPN članak zabrane pokriva to detaljno.

Netflixov sofisticirani sustav otkrivanja prikuplja proxyje i virtualne privatne mreže koje ne mogu zaobići njegove filtre i geoblokove. Pomoću IP adrese s Tajvana možete prevariti svoju lokaciju i prevariti web stranice i ostale internetske usluge, uključujući Netflix, misleći da pregledavate ili strujate od tamo. Najsigurniji način da ga dobijete je pomoću VPN-a.

Ovaj brzi vodič o tome kako dobiti tajvansku IP adresu objasniće vam kako VPN može sakriti vašu IP adresu i preporučiti nekoliko naših najdražih tipova iz naših najboljih VPN recenzija.

Kako dobiti tajvansku IP adresu

Postoje dva načina za dobivanje tajvanske IP adrese: proxy ili VPN. Možete promijeniti svoju IP adresu putem proxyja, ali ne preporučujemo to jer proxyjima nedostaje šifriranje i osnovne sigurnosne značajke. Oni su također nepouzdani, ne nude internetsku privatnost i većina imaju ograničenu širinu propusnosti i brzine.

VPN je najbolja i najsigurnija ruta jer će osigurati vašu vezu i sakriti vašu stvarnu IP adresu kako biste zaštitili svoju privatnost od znatiželjnih očiju nadzornih agencija i snajpersa. VPN-ovi također obilaze geoblokove i deblokiraju streaming web stranice (pogledajte članak Netflix proxy o pogrešci za više informacija o tome) tako da možete pristupiti željenom sadržaju. 

Naš članak o VPN vs proxy u odnosu na Tor objašnjava temeljne razlike između proxyja i VPN-a.

Nisu, međutim, sve VPN usluge jednake, zbog čega smo odabrali tri najbolja VPN pružatelja usluga koji će vam pomoći da dobijete IP adresu s Tajvana.

ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN zbog ravnoteže sigurnosti, upotrebljivosti, performansi i privatnosti. To je najbrži VPN na našim testovima i rangiran na prvom mjestu u najboljem VPN-u za Netflix i najsigurnijim VPN vodičima. Njegova dosljednost ga razdvaja, što znači da ćete imati sjajno iskustvo, bez obzira koji poslužitelj odabrali ili kako ste postavili vezu.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Njegova velika poslužiteljska mreža obuhvaća 94 zemlje, uključujući Tajvan, što ga čini odličnim izborom za dobivanje tajvanske IP adrese. Možete ga instalirati na glavne operativne sustave, uključujući Windows, macOS, Android i iOS. Također nudi proširenja preglednika za Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari.

Korisnička podrška ExpressVPN-a dostupna je 24 sata dnevno, a njeno korisno osoblje pruža temeljite i brze odgovore putem live chat i e-pošte.

Možete saznati više o usluzi u našem ExpressVPN pregledu ili ga isprobati s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

NordVPN

NordVPN ima veliku mrežu, što ga čini odličnim izborom za dobivanje tajvanske IP adrese. Nije toliko dosljedan ExpressVPN-u, ali je puno bolji za određene aktivnosti, poput bujica. Pročitajte našu usporedbu ExpressVPN u odnosu na NordVPN da biste saznali više. 

Značajke NordVPN-a uključuju ugrađeni alat za blokiranje zlonamjernog softvera, specijalne poslužitelje, dvostruki VPN i atraktivno sučelje. Potpuni popis značajki možete pronaći u našoj NordVPN recenziji.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzina mu je dobra, a širina pojasa je neograničena, ali može biti usporena pri povezivanju na velike udaljenosti. Možete ga instalirati na Windows, Mac, Android i iOS. Korisnička podrška dostupna je putem e-pošte ili razgovora uživo, ali možete koristiti bazu znanja da sami popravite manje probleme.

NordVPN nudi pristupačnu mjesečnu cijenu, ali pretplata na dulji plan uštedjet će vam novac. Možete ga iskoristiti za trčanje s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan dobar VPN za dobivanje tajvanske IP adrese jer ima preko 3.700 poslužitelja, od kojih je 10 na Tajvanu. Ima specijalne servere za strujanje i bujicu, dobru sigurnost, čvrsto sučelje i nisku cijenu. Osim toga, njegova politika ne-bilježenja znači da se poštuje vaša privatnost jer ne vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete povezati do sedam uređaja istovremeno na svim glavnim operativnim sustavima, uključujući Windows, macOS, Android i iOS. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste saznali više ili je isprobajte s 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Opasnosti korištenja tajvanske IP adrese

Internetske usluge Tajvana nisu ograničene. Prema izvještaju Freedom Housea iz 2019. godine, njegovo medijsko okruženje jedno je od najbržih u Aziji, s ocjenom 93 od 100, tako da nema opasnosti od upotrebe tajvanske IP adrese.

Njegova vlada pruža snažnu zaštitu građanskih sloboda i ne postoje strogi cenzurski blokovi. To ne znači da ne biste trebali brinuti o internetskoj privatnosti i anonimnosti, pogotovo s porastom javnih WiFi žarišta i opasnosti od cyber kriminala..

Pomoću VPN-a možete strujati sadržaj na Netflixu, pristupiti svom bankovnom računu i drugim internetskim uslugama, zaštititi privatnost i osigurati WiFi vezu.

Završne misli

Nadamo se da je ovaj vodič olakšao postupak dobivanja tajvanske IP adrese. Proxy vam može pribaviti jedan proxy, ali on neće zaštititi vaš identitet na mreži. Pomoću VPN-a pojavit će se kao da ste na Tajvanu, vaš identitet i stvarna IP adresa bit će zaštićeni i moći ćete zaobići geoblokove.

Ako je vaš glavni razlog za dobivanje IP adrese za Tajvan tok sadržaja, sva tri VPN-a koja smo preporučili dobit će vam ono što vam treba, ali ExpressVPN je najbolji zbog svojih izvanrednih performansi, snažne sigurnosti, privatnosti i velikih brzina..  

Sada kada znate kako dobiti tajvansku IP adresu, potražite više naših VPN biblioteka i mrežne sigurnosne arhive za više preporuka o sigurnosti na mreži. 

Ako imate iskustva s dobivanjem tajvanske IP adrese, voljeli bismo čuti vaše preporuke. Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map