Kako dobiti rusku IP adresu 2020. godine, Bistro

S obzirom na količinu ograničenja sadržaja u zemlji, s pravom se pitate zašto bi itko želio dobiti IP adresu u Rusiji, ali postoje valjani razlozi. Na primjer, mogli biste biti ruski državljanin koji putuje u inozemstvo i želite pristupiti sadržaju od kuće. Bez obzira na razlog, ovaj članak će vam pokazati kako to učiniti sigurno.


Vaša IP adresa sadrži mnogo više podataka koje biste pomislili gledajući je, uključujući i vašu lokaciju. Kada pokušate pristupiti sadržaju ograničenom na drugu zemlju, možete vas blokirati te web stranice i mrežne usluge.

Mreže društvenih medija, financijske usluge, pa čak i tražilice, prate lokacije korisnika i koriste te informacije kako bi odlučile što će vam pokazati i na kojem jeziku ih trebate prikazati. Ako se želite prijaviti na svoj ruski bankovni račun i provjeriti sredstva, možda će vam trebati ruska IP adresa.

Ako želite strujati lokalne programe s usluga kao što su Rusija-1 i ivi.tv ili želite gledati sportski događaj uživo, možda ćete pronaći jedino što vas zabavlja je poruka o pogrešci. To je zbog geoblokova. Međunarodni zakoni o autorskim pravima prisiljavaju web stranice i internetske usluge na ograničavanje onih koji mogu pregledavati njihov sadržaj, što boli.

Čak se i Netflix razlikuje za svaku zemlju, tako da verzija u zemlji u kojoj živite možda nema najnoviju epizodu ruske drame o kojoj ste postali ovisni. Mnogi ljudi pokušavaju pristupiti američkoj verziji Netflixa jer ona ima najveću knjižnicu. Pogledajte naše najbolje VPN za Netflix za preporuke.

Bez obzira na što pokušavate pristupiti, jedini način da se zaobiđete geoblock je promjena vaše IP adrese.

Kako dobiti rusku IP adresu

Kako ćete dobiti rusku IP adresu, ovisi o vama. Možete krenuti jednostavnim putem i upotrijebiti proxy – zapravo ono što predlažemo u našem najboljem vodiču za proxy proxy, ali oni ne rade uvijek. Čak i ako to urade, nisu pouzdani i nemaju sigurnost, pa ste ugroženi internetskim opasnostima, poput cyber kriminala. Također vam neće biti teško pratiti stvari jer vaša istinska IP adresa nije zaštićena.

Naš VPN vs. proxy vs. Tor dio ima više informacija.

Druga je opcija, a još bolja, korištenje virtualne privatne mreže. Korištenjem jednog zaštitit će vas i omogućiti vam anonimni pristup web stranicama i uslugama.

Dobru možete pronaći u našim najboljim VPN recenzijama, ali morate biti sigurni da će vam ona dobiti sadržaj koji vam treba prvo. Ako u Rusiji nema poslužitelja, nema smisla.

Ako želite ući u Netflix, morat ćete odabrati onu koja će uspjeti preći njene svemoćne VPN detektore. Postoji samo nekoliko koji to mogu učiniti. Pročitajte naš članak o Netflix proxy pogreške kako biste saznali više.

NordVPN

Toplo preporučujemo NordVPN za dobivanje ruske IP adrese. Ima tisuće poslužitelja diljem svijeta, uključujući 24 u Rusiji, što vam daje dovoljno izbora. Ima najbolju sigurnost oko sebe, s mogućnošću korištenja dvostrukog skoka enkripcije za dodatnu zaštitu VPN tunelu. Osim toga, ne drži zapisnike.

prijašnji

Sljedeći

Također ima pristojnu brzinu i neograničenu propusnost, što je izvrsno za strujanje. Ne biste trebali imati problema s pristupom Netflixu i drugim uslugama streaminga.

NordVPN se može instalirati na većinu glavnih operativnih sustava i jednostavan je za korištenje. Postoji period od 30 dana za povrat novca kako biste vidjeli i da li vam se sviđa Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja.

TorGuard

TorGuard koji ima veliku poslužiteljsku mrežu koja uključuje servere u Moskvi i Sankt Peterburgu je još jedan dobar izbor. Ima visokokvalitetnu, prilagodljivu sigurnost i solidnu politiku nepisivanja.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzine mu se razlikuju i ovisit će o razini sigurnosti koju odaberete, ali nema ograničenja koliko širine pojasa možete koristiti.

Nije sjajno ulaziti u usluge streaminga, ali možete platiti posebnu IP adresu za koju zajamčeno funkcionira. Podržava najpopularnije operativne sustave i programe za jednostavno korištenje. Postoji sedam dana garancije povrata novca, tako da možete iskoristiti to vrijeme i proraditi ako vam se sviđa. Možete saznati više o TorGuardu u našem TorGuard pregledu.

Astrill

Astrill je još jedan kandidat za dobivanje ruske IP adrese. Nema mnogo poslužitelja širom svijeta, ali dva su u Moskvi. Njegova je sigurnost također dobra s mogućnošću odabira više protokola, uključujući dva koja su ekskluzivna za VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

prijašnji

Sljedeći

To je brzo i može vas dovesti u usluge streaminga, poput Netflixa. Možete ga koristiti u Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u. Postoji sedmodnevno probno razdoblje, tako da možete to iskoristiti kako biste vidjeli je li točno za vas. Pogledajte našu Astrill recenziju za više informacija o usluzi.

Opasnosti korištenja ruske IP adrese

Nema stvarne opasnosti od promjene IP adrese na rusku, ali postoje razlozi da se povežete na sigurnu vezu. Na primjer, mjesto na kojem se nalazi davatelj usluga moglo bi vas zanimati, posebno ako su vaše aktivnosti rizične. Ako je to slučaj, trebali biste pročitati naš dio o zakonima o privatnosti.

Internetski govor u Rusiji može imati posljedice. Kleveta je namrštena i postojalo je više od 1000 krivičnih slučajeva za internetske aktivnosti, poput postova na društvenim medijima. Neki su završili zatvorskom kaznom.

Yarovaya zakon omogućuje vlastima pristup korisničkim podacima. ako je web-lokacija ili usluga dodana u registar organizatora za širenje informacija, ona mora prikupljati i pohranjivati ​​metapodatke korisnika i dostavljati ih ruskim vlastima.

Podaci o komunikaciji, uključujući tekst, video i audio, moraju se čuvati šest mjeseci, a metapodaci moraju biti čuvani godinu dana, a vlasti mogu pristupiti tim zapisima bez sudskog naloga. Otkriveno je i da ruska vlada koristi SORM, što je vrsta nadzora koja nadzire internetski promet.

Pročitajte naš najbolji VPN za Rusiju za više informacija o državi.

Završne misli

Nadamo se da sada znate kako sigurno dobiti rusku IP adresu. Bez obzira na razlog koji vam je potreban, VPN-ovi su najbolji način da ga nabavite. Imaju sigurnosne i druge značajke.

NordVPN je dobar izbor za Rusiju. Ima vrhunsku sigurnost i zaštitit će vas od internetskih opasnosti. Uz to, razdoblje povrata od 30 dana dat će vam dovoljno vremena da utvrdite da li vam se sviđa.

Ako imate preporuke za dobivanje ruske IP adrese, javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map