Kako dobiti poljsku IP adresu 2020. godine: Lutanje Varšave

Pokušaj pristupa određenom sadržaju putem interneta može predstavljati bol ako putujete. Neke web stranice i usluge ograničene su na određenu zemlju i ako niste tamo, dobit ćete poruku o pogrešci ili neku drugu verziju. Srećom, to možete zaobići mijenjanjem IP adrese i lažnim otkrivanjem lokacije. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako dobiti poljsku IP adresu.


IP adrese sadrže, među ostalim, informacije o vašoj lokaciji. Ako želite pristupiti nečemu što je ograničeno na određenu zemlju, to ćete moći učiniti samo ako vaša IP adresa pokaže da ste tamo. To je zahvaljujući geoblokovima. Promjenom svoje IP adrese u suštini lažno otkrivate svoju lokaciju.

Netflix je dobar primjer geoblokiranja. Svaka zemlja u kojoj je dostupan ima različitu biblioteku. Za emitiranje emisije potrebna joj je licenca za svaku zemlju u kojoj je namjerava prikazati. Zbog jezičnih i kulturnih razlika, nije praktično emitirati sve emisije svugdje. Naš dio o prepovedi na Netflixu detaljnije se opisuje.

Ako vam nedostaje poljska verzija Netflix-a, bit ćete ponovno upoznati kada dobijete poljsku IP adresu. Možete upasti i u američku verziju koja ima najveću knjižnicu. Provjerite naš najbolji VPN za Netflix za namjenske preporuke.

Usluga internetske televizije u Poljskoj IPLA nije dostupna izvan Poljske. Kao i kod poljskog Netflixa, njemu možete pristupiti tako što ćete svoju IP adresu promijeniti u poljsku.

Drugi razlog koji će vam možda trebati poljska IP adresa je taj što neke banke i druge financijske kompanije ne dopuštaju ljudima da se prijavljuju iz drugih zemalja. Njihovo obrazloženje je borba protiv prijevara.

Što god želite, trebat ćete promijeniti svoju IP adresu u poljsku da biste dobili pristup.

Kako dobiti poljsku IP adresu

Jedan od najjednostavnijih načina za promjenu IP adrese je korištenje proxyja (kao što je, primjerice, naš najbolji besplatni proxy). To je reklo, to nije najbolji način da se to učini. Ne rade uvijek i nisu uključene sigurnosne značajke koje bi zaštitile vas i vašu IP adresu. Pročitajte naš VPN vs. proxy vs. Tor dio da biste se bolje educirali.

Virtualna privatna mreža najbolja je opcija. VPN ne samo da će promijeniti vašu IP adresu, već ćete je zaštititi njegova sigurnost i vaša će IP adresa biti zaštićena od znatiželjnih očiju. Osim toga, mnogi od naših najboljih VPN-a nemaju pravila o zapisivanju, što znači da se vaše mrežne aktivnosti neće bilježiti.

Možete odabrati samo jedan od naših VPN recenzija, ali prvo morate biti sigurni da je pogodan za Poljsku. Tamo se moraju nalaziti poslužitelji, u protivnom ćete i dalje biti zaglavljeni. Ako vam je Netflix potreban, trebat će vam onaj koji može zaobići njegov sustav otkrivanja VPN-a, a samo ih je nekoliko. U našem dijelu možete saznati više o pogrešci proxy usluge Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN je dobar izbor za dobivanje poljske IP adrese. Nudi izvrsnu sigurnost i strogu politiku zapisivanja bez dnevnika. Ima veliku mrežu poslužitelja, uključujući neke u Poljskoj. To je najbrži VPN oko sebe i ne ograničava količinu propusne širine koju možete koristiti. Nećete imati problema s pristupom Netflixu jer je to naš najbolji VPN za strujanje.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Možete ga koristiti na svim operativnim sustavima, a odličan je izbor ako nemate puno iskustva s VPN-ovima, jer je tako jednostavan za upotrebu. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati prije nego što počnete. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za bolji pregled usluge.

CyberGhost

Možete koristiti i CyberGhost da promijenite svoju IP adresu. Njegova je sigurnost dobra i poštuje vašu privatnost s čvrstom politikom zapisivanja bez dnevnika. Na raspolaganju su tisuće poslužitelja, a 60 njih je u Poljskoj. Brzina mu je pristojna i nudi neograničenu propusnost. CyberGhost nema problema s umetanjem u streaming servise, poput Netflixa.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Kompatibilno je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Uz to, jedan je od naših najboljih VPN-a za više uređaja jer možete istovremeno povezati do sedam. Postoji sedmodnevno probno razdoblje, tako da možete testirati prije kupnje. Ako još uvijek niste sigurni, postoji garancija povrata novca. Za više pojedinosti pogledajte naš CyberGhost pregled.

NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor. Njegova je sigurnost vrhunska i vaša privatnost nije u pitanju jer ne vodi evidenciju o vašoj aktivnosti. Ima 47 servera u Poljskoj, što vam daje mnogo izbora. Iako može biti spor na velikim udaljenostima, njegove brzine su dobre i nema ograničenja propusnosti. Odličan je izbor i za pristupanje Netflixu i drugim uslugama streaminga.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Klijenti koji se lako koriste u NordVPN-u dostupni su na Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u. Postoji 30-dnevni prozor povrata novca u slučaju da vam se ne sviđa. Naš NordVPN pregled detaljnije je opisan.

Opasnosti korištenja poljske IP adrese

Iako ne postoji opasnost od promjene IP adrese na poljsku, ipak morate znati nekoliko stvari prije nego što to učinite. Neke mrežne aktivnosti mogu vam stvoriti puno problema u određenim zemljama, tako da je najbolje da se edukujete.

Online govor može rezultirati kaznom u Poljskoj. Kleveta je kazneno djelo i postoje zakoni protiv uvrede. Na primjer, bogohuljenje je kažnjivo na dvije godine zatvora, a vrijeđanje predsjednika to primjenjuje na najviše tri godine. Treba biti oprezan s onim što objavljujete na mreži.

Mnoge vlade sudjeluju u nadzoru i Poljska je jedna od njih. Njegovi zakoni o protuterorizmu i nadzoru imaju široke definicije koje omogućuju vladi da potajno nadzire bilo koga koga voli.

Postoji i rizik od cyber kriminala. Možete biti ranjivi u bilo kojem trenutku, ali korištenje javnog WiFi-a predstavlja veći rizik. VPN će vam pomoći da ostanete sigurni, ali dobro je instalirati i pristojni antivirus.

Završne misli

Nadamo se da sada znate kako jednostavno i sigurno dobiti poljsku IP adresu. Baš kao u ostalim našim VPN člancima, mi vam preporučujemo da koristite VPN da biste se zaštitili od mrežnih opasnosti.

ExpressVPN je najbolji izbor za dobivanje poljske IP adrese. Tamo ima poslužitelje, brz je, siguran je i uputit će vas u usluge strujanja. Uz to, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, nema što izgubiti.

Ako imate savjete za dobivanje poljske IP adrese, javite nam se u odjeljku za komentare. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map