Kako dobiti pakistansku IP adresu 2020. godine: mjesto na Lahoreu

Ako ste pokušavali pristupiti pakistanskom sadržaju dok ste izvan Pakistana, vjerovatno je da ste upoznati sa geoblokovima. Zajedničke su, ali mogu biti neugodne. Jedini način da ih se zaobiđete je da promijenite svoj IP. U ovom ćemo vam članku reći kako dobiti pakistansku IP adresu.


Vaša IP adresa je jedinstveni identifikacijski broj koji uključuje vaš zemljopisni položaj. Kada pokušate pristupiti nečemu što je ograničeno na određenu zemlju, bit ćete blokirani ako nemate pravi IP. Promjena IP adrese u osnovi zavarava web mjesto ili internetsku uslugu u pomisli da ste u toj zemlji.

Može biti da želite gledati neku lokalnu televiziju, poput Dunya News ili Samaa TV. Možda vam nedostaje gledanje vijesti ili drugih programa na vašem lokalnom jeziku, kao što su urdu, pendžabi ili Sindhi. Bez obzira na to, najvjerovatnije će vam trebati pakistanska IP adresa.

Netflix je dostupan i u Pakistanu, a neki tamo dostupni programi možda neće biti drugdje drugdje. To je zbog ograničenja licence. Dozvola je potrebna za svaku zemlju u kojoj služba želi voditi šou. Mnogi korisnici žele pristup američkoj verziji Netflixa jer ima najviše izbora. Detaljnije ćemo ući u ovu temu o zabrani Netflix VPN-a.

Ako vam je glavni cilj Netflix, pogledajte naše preporuke u našem najboljem VPN vodiču za Netflix.

Drugi razlog zbog kojeg možda želite pakistansku IP adresu je prijava na vaš bankovni račun. Mnoge banke ne dopuštaju pristup izvan zemlje. To je neugodno, ali dodatna sigurnost je tu da zaustavi prevaru.

Kako dobiti pakistansku IP adresu

Nekoliko metoda može se koristiti za dobivanje pakistanske IP adrese. Možete upotrijebiti proxy – pročitajte naš najbolji vodič za proxy proxy – to je jednostavan put, ali oni ne rade uvijek. Čak i ako proxy funkcionira, IP adresa vam ostavlja izloženim, pa ga možete pratiti natrag. Uz to, nema sigurnosti, tako da možete postati žrtva cyber kriminala. Naš članak o VPN vs. proxy vs. Tor ima više o ovoj temi.

Bolje je koristiti virtualnu privatnu mrežu. Na taj ćete način biti zaštićeni njegovom sigurnošću i to će vam omogućiti anonimno pregledavanje.

Nekoliko je čimbenika zbog kojih će neki od naših najboljih VPN-a biti dobar izbor za Pakistan. Ono što je najvažnije, pružatelj usluga mora tamo imati poslužitelje. Inače i dalje nećete moći pristupiti ograničenom sadržaju.

Ako želite koristiti usluge streaminga, trebat će vam VPN s dobrim brzinama i neograničenom propusnošću. Za pristup Netflixu trebat će ga moći prepoznati napredni sustav otkrivanja VPN usluge. Neki VPN-i jednostavno nemaju ono što je potrebno za to. Pročitajte naš dio o Netflix proxy pogreške za više.

CyberGhost

Možete koristiti CyberGhost da biste dobili pakistansku IP adresu. Od tisuće poslužitelja, 10 ih je u Pakistanu. Ima dobru sigurnost i poštuje vašu privatnost čvrstim pravilom o nepostojanju dnevnika. Brzina je pristojna i ima neograničenu propusnost. Osim toga, može vas dovesti u usluge streaminga, uključujući Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS i istovremeno povezati do sedam uređaja. Iz tog razloga, bio je jedan od naših najboljih VPN-a za više uređaja. Pogledajte naš CyberGhost pregled da biste saznali više o usluzi ili koristite sedmodnevno probno razdoblje kako biste se uvjerili. Postoji i garancija povrata novca, tako da nemate šta izgubiti.

ExpressVPN

ExpressVPN je još jedan dobar izbor jer ima dobru mrežu poslužitelja koja uključuje neke servere u Pakistanu. Sigurnost mu je izvrsna i ne vodi evidenciju vaših aktivnosti. Bez problema ćete ući u usluge streaminga, uključujući Netflix. Zapravo je naš najbolji VPN za strujanje. Uz to, on ima neograničenu propusnost i najbrži je VPN.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Kompatibilan je s većinom operativnih sustava i omogućuje povezivanje tri uređaja odjednom. Klijenti su jednostavan za korištenje i odličan je izbor ako nemate iskustva s VPN-om. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca, koja vam pruža dovoljno vremena da se svidite. Pročitajte naš ExpressVPN pregled kako biste detaljnije pogledali uslugu.

Astrill

Astrill se također može koristiti za dobivanje pakistanske IP adrese. Njegova poslužiteljska mreža nije velika kao konkurencija, ali ima poslužitelje u Bahawalpuru. Ima pristojnu sigurnost koja vas štiti i možete birati između mnogih VPN protokola, uključujući dva koja su jedinstvena za njega. Astrill će vas uvesti u usluge streaminga, poput Netflixa, a ima velike brzine s neograničenom propusnošću..

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Može se koristiti na većini desktop i mobilnih operativnih sustava. Osim toga, možete istovremeno povezati do pet uređaja. Postoji sedmodnevno suđenje koje možete iskoristiti i vi. Pogledajte našu Astrill recenziju za više.

Opasnosti korištenja pakistanske IP adrese

Tehnički niste u opasnosti kad koristite pakistansku IP adresu. Ipak, postoje stvari koje treba imati na umu kada to radite. Nadzor je glavno pitanje u mnogim dijelovima svijeta, a samo nekoliko zemalja cijeni privatnost.

Vlada ne podnosi kritike vojnih ili militantnih vjerskih grupa. Pet kritičara prijavljeno je nestalo nakon što su ga kritizirali, a jedan je tvrdio da ga je mučila vladina institucija.

Osim toga, bogohuljenje je kazneno djelo i izvodi strogu kaznu. Mnogi novinari pokazuju samocenzuru pišući o osjetljivim temama, poput religije, prosvjeda i LGBT pitanja. Pročitajte naš najbolji VPN za Pakistan dio za više o zemlji.

Postoji i opasnost od korištenja javnog WiFi. Kada se povežete s pristupnom točkom, ne možete znati koliko je ona sigurna. Korištenjem VPN-a držite se zaštićeni od cyber kriminala. Ni dobar antivirus ne bi propao.

Završne misli

Nadamo se da vam je naš vodič pomogao da shvatite kako svoju IP adresu promijeniti u pakistansku. Da biste se zaštitili, najbolje je krenuti putem VPN-a jer će to osigurati zaštitu i poštivanje privatnosti.

Sve su naše preporuke ispunjene, ali CyberGhost ima prednost s 10 poslužitelja u Pakistanu. Uz sedam dana suđenja i garanciju povrata novca, imate puno vremena da odlučite odgovara li vama.

Ako imate preporuke za dobivanje pakistanske IP adrese, ostavite nam komentar u nastavku. Voljeli bismo čuti od vas. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map