Kako dobiti meksičku IP adresu 2020. godine

Ako ste izvan Meksika, možda imate poteškoće s pristupom web lokacijama i uslugama od tamo. To je zato što vaša IP adresa pokazuje da niste u Meksiku, a sadržaj je geografski ograničen. Pokazat ćemo vam kako dobiti meksičku IP adresu kako biste mogli zaobići ta ograničenja.


Možda ćete trebati provjeriti svoj meksički bankovni račun ili želite gledati lokalnu TV mrežu, poput Televisa. Možda vas pozivaju ekskluzivne ponude meksičkog Netflixa. U tom slučaju će možda biti vrijedno pročitati naš najbolji VPN za Netflix komad. U svakom slučaju, dok ne promijenite svoju IP adresu kako bi izgledao kao da ste u Meksiku, nećete moći pristupiti njima.

TV emisije i filmovi vezani su zakonima o ograničenju sadržaja i svaka se država razlikuje. Ugovori o licenciranju za njih su nužni i moraju ih biti sklopljeni u svakoj zemlji u kojoj usluga želi raditi. Neki se sadržaji ne mogu licencirati u nekim zemljama, dok u drugim nema smisla pružiti ih jer postoji mala potražnja.

Kako dobiti meksičku IP adresu

Vi ovisite o načinu na koji ćete dobiti meksičku IP adresu. Možete uzeti najlakši put i upotrijebiti proxy, ali to nije pouzdan način. Čak ni naš najbolji besplatni proxy ne djeluje uvijek i može vas učiniti ranjivim. Osim toga, vaša istinska IP adresa nije zaštićena i po vama je lako pratiti stvari. Pročitajte naš VPN vs. proxy vs. Tor dio za više.

Najbolji način za dobivanje meksičke IP adrese je putem virtualne privatne mreže. Na taj način zaštitit ćete se i ostati anonimni. U našim najboljim VPN recenzijama ima mnogo dobrih izbora, ali neki su bolji od Meksika. Najvažnije je da taj pružatelj ima servere i što ih više ima bolje, u suprotnom ćete biti zaglavljeni tamo gdje ste započeli.

Također, ako je to Netflix koji želite, potrebna vam je usluga koja može proći njegov VPN sustav za otkrivanje. Ako odaberete onaj koji ne obavi posao, ostat ćete gledati poruku o pogrešci. Pročitajte naš dio o Netflix proxy pogreške za više. Međutim, postoji nekoliko takvih mogućnosti.

CyberGhost

CyberGhost je dobar izbor za Meksiko. Od svojih više od 3.000 poslužitelja širom svijeta, 20 ih je u Meksiku, što vam daje obilje mogućnosti za promjenu vaše IP adrese. Ima dobru sigurnost i poštuje privatnost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Osim toga, njegove brzine su pristojne i nema ograničenja propusnosti, što znači da je to dobro za strujanje. Uključit će vas u Netflixove web stranice širom svijeta, kao i BBC iPlayer. Međutim, imali smo samo mješovite rezultate s Huluom, iako bi trebao ući u većinu meksičkih kablovskih mreža.

Možete ga koristiti na svim glavnim operativnim sustavima i istodobno povezati do sedam uređaja što je zaradilo drugo mjesto na našem najboljem VPN-u za više uređaja. Možete iskoristiti sedmodnevno suđenje kako biste utvrdili da li vam se sviđa, kao i garanciju povrata novca. Pročitajte našu CyberGhost recenziju za više informacija o usluzi.

ExpressVPN

ExpressVPN nudi izvrsnu uslugu uz vrhunsku sigurnost i privatnost. Ima preko 2000 servera u 94 zemlje, od kojih je jedna u Meksiku. Prije nego što se zabrinete, ExpressVPN koristi posebne poslužitelje velikog kapaciteta i rijetko smo imali preopterećenje dok ga upotrebljavamo.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN je bio najbrži VPN tijekom našeg testiranja i nudi neograničenu propusnost. Također nema problema s Netflixom, tako da nije teško razumjeti zašto je naš najbolji VPN za streaming.

Radi sa svim glavnim operativnim sustavima i odličan je izbor za one koji nemaju mnogo iskustva s VPN-ovima, jer je jednostavan za korištenje. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca, tako da nema rizika da je isprobate. Naš ExpressVPN pregled daje detaljniji pogled na davatelja usluga.

NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor za Meksiko. Ima tisuće poslužitelja širom svijeta, uključujući osam u Meksiku. Kao i ExpressVPN, on ima vrhunsku sigurnost i privatnost, kao što možete pročitati u našem članku.

prijašnji

Sljedeći

Ima neograničenu propusnost s pristojnim brzinama i može ući u Netflix. Povraćaj u roku od 30 dana, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa. Pogledajte našu NordVPN recenziju da biste vidjeli zašto to radimo.

Opasnosti korištenja meksičke IP adrese

Iako nije posebno opasno imati meksičku IP adresu, postoje razlozi zašto biste trebali biti sigurni da je vaša veza sigurna. Provjera gdje se nalazi dobavljač dobra je ideja ako će vaše aktivnosti biti osjetljivije prirode. Možete vidjeti zašto u našem djelu o zakonima o privatnosti.

U Meksiku se povećao vladin nadzor, koji omogućava zadržavanje podataka i prikupljanje podataka o zemljopisnoj lokaciji korisnika. Davatelji internetskih usluga i mobilne mreže vlastima moraju dati geolokaciju i metapodatke. Osim toga, ta se evidencija mora čuvati najmanje dvije godine, pa joj se može pristupiti kad god se zatraži.

Meksiko je također velika potrošnja kada je riječ o softveru za nadzor koji omogućava provedbi zakona i drugim subjektima špijuniranje građana. Više o zemlji možete pročitati u našem najboljem VPN-u za Meksiko.

Završne misli

Nadamo se da smo vam pomogli da shvatite kako dobiti meksičku IP adresu. Bez obzira na vaš razlog, VPN je najbolji način da se to riješi. Jednostavne su za upotrebu, a imaju izvrsne značajke, uključujući sigurnost.

Najbolji kandidat za Meksiko je CyberGhost. Zaštitit će vas, ubaciti u Netflix i pustiti vas da ostanete ispod radara. Sedmodnevno suđenje trebalo bi vam dati dovoljno vremena da ga provedete kroz korake, a garancija povrata novca samo je glazura na torti. U skladu s tim, svaka naša druga preporuka također bi bila dobar izbor za Meksiko.

Imate li prijedloge za dobivanje meksičke IP adrese? Ako je to slučaj, dodajte ih u komentarima ispod. Voljeli bismo ih čuti. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map