Kako dobiti marokansku IP adresu 2020. godine

Ako pokušate pratiti svoje omiljene TV emisije na Al Aouli ili pokušate pristupiti svom marokanskom bankovnom računu izvan Maroka, vjerojatno ćete se suočiti s ograničenjima pristupa ili naletite na geoblokove. U ovom ćemo vam članku reći kako dobiti marokansku IP adresu kako biste dobili pristup.


Bilo da putujete izvan Maroka na posao ili na odmor, možda ćete naći da su neke od internetskih usluga koje koristite nedostupne jer su ograničene na tu zemlju.

Vaša IP adresa prikazuje vašu lokaciju i uređaj koji koristite kada ste na mreži. Web stranice vlade i financija, platforme za strujanje i ostale internetske usluge koriste se za određivanje sadržaja kojem možete i ne možete pristupiti na temelju vašeg mjesta. Bez marokanske IP adrese, dobit ćete poruku o pogrešci ako pokušate pristupiti geografski ograničenom sadržaju.

Na primjer, ako želite pristupiti svom bankovnom računu putem Interneta i ako se nalazite izvan Maroka, vjerojatno ćete se zatvoriti kako biste spriječili obavljanje bilo koje transakcije. Banke to rade u borbi protiv prijevara, ali ako promijenite IP adresu, moći ćete se prijaviti i pristupiti svom računu.

Drugi primjer mrežne usluge s geoblockingom je Netflix. Jugnaut za tok medija dostupan je u više od 190 zemalja, a svaka ima svoju biblioteku sadržaja. Neki su programi dostupni svuda, ali drugi nisu prikladni za svjetsku publiku zbog jezičnih ili kulturnih razlika i mogu biti ekskluzivni za jednu zemlju.

Netflix to čini u skladu s teritorijalnim ograničenjima licenciranja i uvjetima zakona o autorskim pravima. Više o tome možete pročitati u našem vodiču kako pobijediti Netflix VPN vodič za zabranu. Ako želite gledati filmove ili TV emisije na Netflixu u Maroku, trebat će vam marokanska IP adresa da biste zaobišli ta ograničenja.

Trebat će vam i IP adresa iz Maroka ako želite zaobići vladinu cenzuru na internetu ili pristupiti vladinim uslugama putem interneta.

Kako dobiti marokansku IP adresu

Postoji nekoliko jednostavnih načina da se dobije marokanska IP adresa. Najlakše je koristiti proxy, ali to je loša ideja. Čak i najbolji besplatni proxy službenici neće vas zaštititi jer nemaju sigurnost, a vaša IP adresa ostaje izložena, što znači da može biti praćen do vas. Pročitajte našu usporedbu VPN vs proxy vs Tor kako biste saznali više.

Preporučujemo dobivanje marokanske IP adrese korištenjem virtualne privatne mreže. Jednostavne su za upotrebu i učitavaju se značajke, poput dobre sigurnosti koja čuva vaše internetske aktivnosti privatnom i skriva vašu istinsku IP adresu. 

Možete dobiti VPN iz našeg najboljeg VPN vodiča, ali morate biti sigurni da će vam dobiti marokansku IP adresu. Pružatelj usluga mora imati poslužitelje u Maroku ili tamo nećete moći dobiti IP adresu.

Ako je Netflix ono što tražite, potražite dobavljača koji može zaobići pametne VPN filtre usluge. Malo ih to može pouzdano (za više detalja pročitajte naš Netflix proxy error error). Naš najbolji VPN za Netflix vodič navodi pet naših omiljenih opcija, ali dat ćemo vam tri koje imaju pristup Maroku i nude sigurnost i brzinu.

HideMyAss

HideMyAss omogućit će vam da dobijete marokansku IP adresu. Njegova masovna poslužiteljska mreža obuhvaća 190 zemalja i uključuje dva poslužitelja u Maroku. Ima dobru sigurnost, s AES-ovom 256-bitnom enkripcijom, ugrađenim prekidačem za uklanjanje i čvrstim pravilima o privatnosti. U skladu s tim, trupce veza i prekida čuvaju do 30 dana, što nije dobro, posebno ako to zahtijevaju vlasti.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Njegove brzine su u redu za većinu aktivnosti. Ne postoje ograničenja propusne širine i može pristupiti većini streaming usluga. 

Možete ga koristiti na Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u, a istovremeno omogućuje do pet povezanih uređaja. Dostupno je sedmodnevno probno testiranje, kao i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Naš pregled HideMyAss sadrži više detalja o usluzi.

Sakrij me

Još jedan dobar izbor za dobivanje marokanske IP adrese je Hide.me. Rasprostranjena je na lokacijama poslužitelja, ali na sreću uključuje Maroko. VPN bogat značajkama ima pristojnu brzinu i nudi prekidač za isključivanje, podijeljeno tuneliranje i izvrsnu sigurnost. 

hideme-pregled-sučelje

hideme-pregled-server-lista

hideme-pregled-rezervna

hideme-pregled-custom-skripta

hideme-pregled-setup-vodiči

prijašnji

Sljedeći

Hide.me ima klijente za svaki glavni operativni sustav, uključujući Windows, macOS, Android i iOS, kao i proširenja preglednika za Mozilla Firefox i Google Chrome. Možete je i ručno instalirati na Windows Phone, BlackBerry i više verzija Linuxa, uključujući Ubuntu i Fedora. Pogledajte uslugu u našem pregledu Hide.me.

PureVPN

Da nije bilo tri njegova poslužitelja u Maroku, PureVPN ovdje ne bi spomenuo. Ako vaše mrežne aktivnosti nisu osjetljive i trebaju vam poslužitelji, to je dobar izbor za podmetanje lokacije. Sigurnost mu je u redu, sve dok vi postavite šifriranje na AES 256-bitni i ima prekidač za uklanjanje. 

PureVPN-stranica-2018

Postoji politika privatnosti, ali je prilično nedosljedna i u suprotnosti je sa sobom kada kaže da ne vodi zapisnike.. 

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. Također nudi proširenja preglednika Chrome i Firefox te ih možete istovremeno koristiti na pet uređaja. Za razliku od većine VPN usluga, PureVPN ne zapostavlja Afriku. Više o tome možete pročitati u našoj recenziji PureVPN.

Opasnosti korištenja marokanske IP adrese

Maroko je dom više od 33 milijuna ljudi i zemlja koja se brzo razvija s puno sunca i lijepih turističkih mjesta koja treba posjetiti. Nažalost, isto se ne može reći za stanje interneta u zemlji.

Ne postoji opasnost u promjeni vaše IP adrese, ali dobro je poznavati zakone u svakoj zemlji u kojoj koristite poslužitelj, jer ono što bi moglo biti prihvatljivo u jednoj može vam stvoriti probleme u drugoj.

Nakon arapskog proljeća u veljači 2011., marokanska vlada donijela je stroge internetske zakone, što je dovelo do zastoja i blokiranja sadržaja. Internetske usluge poput Googlea, YouTubea i Skypea također su blokirane. Država također blokira, cenzurira ili uhićuje sve koji krše te zakone.

Ako ste živjeli u Maroku ili proveli značajno vrijeme tamo, vjerojatno ste primijetili da pristup internetu može biti lukav i neugodan. Čini se da popularne web stranice i mreže društvenih medija redovito odjavljuju izvan mreže, što glavni marokanski pružatelj internetskih usluga krivi za tehničke propuste.

Mnogo se vlada bavi mrežnim nadzorom i Maroko nije iznimka. Bilo je mnogo slučajeva da su civili i izvjestitelji kažnjeni za trivijalna djela, poput predstavljanja kralja ili njegove obitelji na način koji smatraju “neprimjerenim”.

Marokanci se također moraju brinuti o kibernetičkom kriminalu, zajedno s podacima pohranjenim na svojim uređajima ili dijeljenim s obitelji i prijateljima. Javni WiFi otvoren je i za eksploatacije i ranjivosti koje mogu naštetiti privatnosti ili podacima korisnika.

Uz tako oštru internetsku cenzuru, nadzor države i prigušivanje brzine, vaš je najbolji kladiti se s VPN-om..

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič bio koristan i sada znate kako dobiti marokansku IP adresu. VPN je najsigurniji i najučinkovitiji način da to učinite. Zaštitit će vašu privatnost i podatke, osloboditi vas od nametljivog nadzora i cenzure i deblokirati usluge strujanja medija.

Rado bismo čuli vaše iskustvo i preporuke za dobivanje marokanske IP adrese. Podijelite ih u odjeljku s komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map