Kako dobiti južnoafričku IP adresu 2020. godine

To može biti neugodno kada zbog geoblokova ne možete pristupiti željenom sadržaju ili mrežnoj usluzi. Ako ste Južnoafričanin u inozemstvu i pokušavate pogledati sadržaj ograničen na svoju zemlju, ostat ćete gledati poruku o pogrešci. Da biste je vidjeli, morate dobiti južnoafričku IP adresu, pa ćemo vam pokazati kako je dobiti.


Možda izgleda poput gomile nasumičnih brojeva, ali vaša IP adresa u sebi sadrži puno skrivenih podataka. Kad idete na mrežu, to govori web mjestu ili usluzi gdje se nalazite. Da biste pogledali sadržaj koji je ograničen na određenu zemlju, morate imati IP adresu koja pokazuje da ste tamo.

Možda ste pokušali provjeriti sredstva na mreži nakon noćnog izlaska, ali niste se mogli prijaviti. Neke banke vam dozvoljavaju da se prijavite samo ako ste u zemlji, pa će vam bez južnoafričke IP adrese biti onemogućen pristup.

Možda želite gledati svoje omiljene emisije iz Južnoafričke radiodifuzne organizacije ili pristupiti uslugama poput e.tv, Soweto TV, DSTV i Showmax. Što god želite, nijedna nije dostupna izvan Južne Afrike.

Razlog su ograničenja licence. Mreže moraju dobiti licencu u svakoj zemlji u kojoj žele emitirati emisiju. Netflix je dobar primjer. Iako je dostupna u mnogim zemljama, svaka knjižnica je različita zbog licenciranja.

Više o tome možete pročitati u našem djelu na Netflix VPN zabrani. Ako već znate za to i želite se samo prijaviti, pogledajte naše najbolje VPN za Netflix za preporuke.

Kako dobiti južnoafričku IP adresu

Na vama je samo koju ćete metodu koristiti za dobivanje južnoafričke IP adrese. Možete upotrijebiti proxy koji je najlakši put koji možete uzeti, ali oni mogu biti nepouzdani (čak i naš najbolji besplatni proxy). Također ne uključuju sigurnost, ostavljajući vas ranjivim na cyber-kriminal, a možete pratiti jer vaša IP adresa nije zaštićena. Naše objašnjenje VPN vs proxy u odnosu na Tor ima više informacija.

Vaša je najbolja opklada upotreba virtualne privatne mreže jer će vas ona ostati anonimna i sigurna od opasnosti na mreži. Možete pogledati davatelje usluga u našim najboljim VPN recenzijama za neke dobre opcije, ali morate biti sigurni da je onaj koji odaberete dobar za Južnu Afriku.

Trebat će vam onaj koji ima poslužitelje tamo jer ćete biti u istom položaju u kojem ste i sada bez njih. Što više pružatelja usluga ima, to bolje.

Za pristup Netflixu, morat ćete odabrati davatelja koji je u mogućnosti ući u njega. Netflix ima kompliciran VPN sustav za otkrivanje, a postoji samo nekoliko VPN-ova koji ga mogu zaobići. Pročitajte naš dio o Netflix proxy pogreške za više.

NordVPN

NordVPN je dobra opcija za dobivanje južnoafričke IP adrese. Ima mrežu s tisućama poslužitelja, uključujući 19 u Južnoj Africi. Izvrsna je sigurnost s dvostrukim šifriranjem, a tu je i stroga politika nepostojanja dnevnika. Ima dobru brzinu s neograničenom propusnošću i lako vas može uvesti u usluge streaminga.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

NordVPN se može instalirati na Windows, macOS, Android i iOS. Klijenti su jednostavni za uporabu i možete imati najviše šest uređaja istovremeno. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više detalja o usluzi. Možete ga isprobati kako biste i vi voljeli, jer ima povrat 30 dana.

CyberGhost

Još jedan pristojni pružatelj usluga je CyberGhost koji ima veliku mrežu poslužitelja i ima 10 poslužitelja u Južnoj Africi. Sigurnost mu je uska i ne vodi dnevnik aktivnosti. Brzina je dobra i nema ograničenja propusnosti. Moći ćete se uključiti i u Netflix i ostale streaming usluge.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

CyberGhost kompatibilan je s većinom glavnih operativnih sustava i jedan je od naših najboljih VPN-a za više uređaja jer će vam omogućiti povezivanje do sedam uređaja u jednom potezu. Možete iskoristiti sedmodnevno suđenje kako biste bili sigurni da vam se sviđa. Osim toga, postoji jamstvo povrata novca. Pogledajte naš CyberGhost pregled kako biste bolje pogledali uslugu.

Astrill

Također preporučujemo Astrillu da dobijete južnoafričku IP adresu. Ima malu mrežu poslužitelja u usporedbi s druga dva pružatelja usluga, ali postoje poslužitelji u Johannesburgu. Bit ćete sigurni jer ima pristojnu sigurnost s više protokola za odabir, uključujući dva koja su ekskluzivna za VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Moguće vam je uvesti u streaming usluge i ima velike brzine s neograničenom propusnošću. Možete ga koristiti na Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u, a to će vam omogućiti da istovremeno povežete čak pet uređaja. Dostupno je sedmodnevno probno razdoblje pa možete vidjeti da li vam se sviđa prije prijave. Pročitajte našu recenziju Astrill da biste saznali više.

Opasnost korištenja južnoafričke IP adrese

Nije opasno koristiti IP adresu Južne Afrike, ali trebate imati na umu rizike. Iako postoje države koje cijene privatnost, kao što možete pročitati u članku o našim zakonima o privatnosti, druge ne postoje i može biti invazivnog nadzora i zakona.

U 2017. su objavljena otkrića da južnoafrička vlada prati tisuće mobilnih telefona. Propust u zakonima o nadzoru zemlje dopustio je da se to dogodi.

Osim toga, besplatne pristupne točke za WiFi dostupne su u cijeloj zemlji, ali nemoguće je znati koliko su sigurne. Bez odgovarajuće zaštite možete biti podložni hakiranju i virusima. Dvanaestomjesečna studija pokazala je da je gotovo 9 milijuna Južnoafrikanci bilo žrtva kibernetičkog kriminala, što je dobar razlog za dobivanje antivirusa..

Pročitajte naš najbolji članak o VPN-u za Južnu Afriku za više informacija o državi.

Završne misli

Nadamo se da sada znate kako doći do južnoafričke IP adrese i zašto vam je potrebna zaštita, bez obzira gdje se nalazite. VPN je najbolja opcija kako dobiti obje, tako i mnoge druge značajke.

Bilo koji od gore navedenih pružatelja usluga dobit će vam ono što vam treba, ali NordVPN je najbolji izbor. Zbog svoje vrhunske sigurnosti i mogućnosti ulaska u usluge streaminga trebao bi imati sve potrebne funkcije za sigurno dobivanje željenog sadržaja. Uz to, s vremenom povrata od 30 dana, nema razloga da ga ne isprobate.

Ako imate preporuke za dobivanje južnoafričke IP adrese, javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Voljeli bismo ih čuti. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map