Kako dobiti jordansku IP adresu 2020. godine: uključite se u Petru

Pristup određenom sadržaju na mreži može biti frustrirajuće ako putujete. Neke su internetske usluge i web lokacije ograničene na regiju, tako da ako niste fizički prisutni, dobit ćete drugu verziju ili poruku o pogrešci. Dobra vijest je da možete zaobići takva ograničenja promjenom svoje IP adrese. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako dobiti jordansku IP adresu.


IP adresa sadrži podatke o vašoj lokaciji i uređaju koji koristite. Ako želite pristupiti geografski ograničenom sadržaju, to možete učiniti samo s IP adresom koja pokazuje da se nalazite u području u kojem je dostupan. Promjenom IP adrese, lažno otkrivate svoju lokaciju kako biste prošli geobloke koji vas ometaju u pristupu željenom sadržaju.

Na primjer, ako nedostajete jordanska verzija Netflixa, možete je gledati samo nakon što dobijete jordansku IP adresu. Netflix ima različitu biblioteku sadržaja u svakoj zemlji zbog licenciranja i jezičnih i kulturnih razlika. Pročitajte naše kako pobijediti dio zabrane Netflix VPN-a da biste saznali više.

Bez obzira želite li deblokirati streaming web stranice ili ostati anonimni putem interneta, ovaj vodič će vam pokazati kako dobiti jordansku IP adresu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako dobiti jordansku IP adresu

Postoji nekoliko metoda pomoću kojih možete promijeniti svoju IP adresu. Dvije uobičajene rute koriste proxy ili virtualnu privatnu mrežu.

Proxy zamjenjuje vašu IP adresu omogućavajući vam povezivanje s poslužiteljem na drugom mjestu prije nego što se preselite na Internet. Glavna prednost proxy poslužitelja je što su obično besplatni (pročitajte naš najbolji vodič za proxy proxyje). U skladu s tim, ne preporučujemo upotrebu istih jer nisu sigurne i vaša veza može se povezati s vama. Saznajte više u našem VPN vs proxy vs Tor komadu.

Preporučujemo korištenje VPN-a za dobivanje jordanske IP adrese. VPNS vam omogućuje tuneliranje gotovo bilo gdje u svijetu, a istovremeno vašu vezu čuvajte šifriranom. To znači da će zadržati zahtjeve koje šaljete privatno. Napunjene su sigurnosnim značajkama koje će sakriti vašu stvarnu IP adresu. Osim toga, oni ne vode evidenciju vaših mrežnih aktivnosti zahvaljujući svojim pravilima o privatnosti.

VPN možete odabrati iz naših VPN recenzija, ali morate biti sigurni da je prikladan za Jordan. Ako u zemlji nema poslužitelja, nećete moći dobiti jordansku IP adresu. Ako je Netflix prioritet, potražite dobavljača koji može zaobići njegove pametne VPN detektore jer ih malo tko to može pouzdano. Pročitajte naš dio Netflix proxy pogreške za više detalja.

Evo naših preporuka za dobivanje jordanske IP adrese, a sve dolaze iz našeg najboljeg VPN vodiča.

HideMyAss

HideMyAss vam može dobiti jordansku IP adresu. Ima preko 960 servera u više od 280 lokacija u 190 država, uključujući dva u Jordanu. Sigurnost mu je dobra, uz AES 256-bitnu enkripciju, i daje vam neograničenu propusnost.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Međutim, njezini učinci nadmašuju osrednju brzinu i upitnu politiku privatnosti. Dnevnici veze i prekida čuvaju 30 dana. To znači da to nije baš tako dobar posao skrivanja dupeta.

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS i istovremeno koristiti do pet veza. Njegova korisnička podrška izvrsna je jer dobivate pomoć u chatu i pomoć e-pošte, kao i bazu znanja i forum zajednice.

Dostupno je i sedmodnevno probno razdoblje ako želite isprobati HideMyAss, a postoji 30-dnevna garancija povrata novca. Pročitajte naš pregled HideMyAss za dubinski pogled na uslugu.

PureVPN

Teško je preporučiti PureVPN bilo kome. Zapravo, jedini razlog što ovaj popis čini je taj što ima šest poslužitelja u Jordanu. Ima više od 2000 poslužitelja u preko 140 zemalja, što je više od onoga što nude ExpressVPN ili NordVPN. Većina njegovih neobičnih lokacija pruža se putem virtualnog poslužitelja, što PureVPN čini jasnim.

Međutim, u nekoliko ključnih područja to nedostaje. Naši testovi pokazali su lošu enkripciju, DNS propuštanja, užasne brzine, žele privatnost i pravila povrata novca te užasnu korisničku uslugu.

PureVPN-stranica-2018

Sigurnost mu je uzdrmana, ali daje vam izbor između 128-bitne i 256-bitne enkripcije. Usred svih žargona, puno se toga događa pod haubom. Na Cloudwards.net-u preporučujemo da PureVPN ne preuzimate riječ o pitanjima sigurnosti i privatnosti. Možda postoji više rizika nego što vrijedi. 

Možete ga instalirati na Windows, Mac, Android i iOS. Uz to, nudi proširenja preglednika Google Chrome i Mozilla Firefox, a možete ih instalirati i na usmjerivač. Možete ga koristiti na najviše pet uređaja istovremeno, iako nije jedan od naših najboljih VPN-a za više tipova odabira.

Na raspolaganju je 31-dnevno jamstvo povrata novca pa ga možete testirati. Pročitajte našu PureVPN recenziju za više informacija o usluzi.

Opasnosti korištenja jordanske IP adrese

Jordan je uočljiv model slobode, unatoč tome što se nalazio u regiji koja ima dugu povijest internetske cenzure. Ne postoji opasnost da promijenite svoju IP adresu, osim ako radite nešto ilegalno, poput sudjelovanja u govoru mržnje ili podržavanju terorizma..

U skladu s tim, prije promjene IP adrese morate se uskladiti s pravilima za pojedinu zemlju. Mnoge zemlje ograničavaju ili blokiraju internet dok nameću stroga pravila koja kažnjavaju korisnike i poznate disidente za određene mrežne aktivnosti.

Izvještaj Freedom Housea iz 2018. pokazuje da se sloboda interneta u Jordanu poboljšala zbog boljeg pristupa, učinkovitog digitalnog aktivizma i pada u blokadi web stranica s vijestima u usporedbi s 2017. godinom. 

Vlasti i dalje blokiraju aplikacije na društvenim mrežama, uključujući WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter i Instagram, za vrijeme školskih ispita. Nekoliko aktivista uhićeno je zbog poziva na reforme ili optuživanja javnih službenika za korupciju. 

Postoji i opasnost od cyber kriminala, a javni WiFi predstavlja ozbiljnu prijetnju vašoj privatnosti i sigurnosti. Jordanska vlada može nadzirati i pristup internetu, što je nekoliko puta ograničeno posljednjih godina, navode Reporteri bez granica..

Čak i ako ne živite u Jordanu, sigurnost VPN-a trebala bi vam biti prioritet. Na primjer, američka vlada koristi programe poput PRISM-a za praćenje korisničkih podataka. Facebook i Amazon, između ostalih tehnoloških divova, također se hrane zahtjevima koje šaljete. Sigurnim VPN-om možete se zaštititi od nesnosnih mrežnih prijetnji koje mogu proći kroz pukotine.

Završne misli

Nadamo se da sada znate najbolji način za dobivanje jordanske IP adrese. VPN je najbolji način korištenja jer će vas zaštititi od internetskih prijetnji i sakriti pravu IP adresu. Pogledajte našu mrežnu arhivu sigurnosti da biste saznali više načina zaštite.

HideMyAss je dobra usluga s pristojnom zaštitom i poslužiteljima u Jordanu, pa vam preporučujemo da je koristite za dobivanje IP adrese u Jordanu. Uz to, možete iskoristiti besplatno sedmodnevno probno i 30-dnevno razdoblje povrata da biste vidjeli želite li vam se.

Imate li iskustva s dobivanjem jordanske IP adrese? Recite nam o tome u odjeljku s komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map