Kako dobiti irsku IP adresu 2020. godine tako da možete gledati Hurlin ‘

Možda mislite da povezanost s internetom znači da imate pristup svemu, ali to nije tako. Ako ste pokušavali doći do irskog sadržaja izvan zemlje, vjerojatno ste naišli na poruku pogreške. U ovom ćemo vam članku pokazati kako dobiti IP adresu u Irskoj tako da možete pregledati željeni sadržaj.

Mnoge web stranice i mrežne usluge ograničene su na zemlju podrijetla, tako da ih bilo tko izvan te zemlje blokira od pokušaja pregledavanja. Vaša IP adresa sadrži mnogo informacija, uključujući vašu lokaciju. To znači da je jedini način da se pristup geoblokiranom sadržaju promijeni vaša IP adresa u neku u određenoj zemlji.

Ako ste irski emigrant ili putujete, možda vam nedostaju emisije iz kuće. Možda biste htjeli gledati RTE Player ili TV3, ali otkrijte da ne možete. Možda se osjećate beskućnički i želite čuti poznati irski zvuk na TG4 ili se uputiti u žuri ili galski nogomet.

Zahvaljujući ograničenjima licence, tim kanalima moći ćete pristupiti samo ako to učinite s irskom IP adresom. Na primjer, Netflix je dostupan u mnogim dijelovima svijeta, ali svaka je knjižnica različita. Puno ljudi želi ući u američku verziju jer ima najveću knjižnicu. Pročitajte naš dio na Netflixovoj zabrani za više informacija.

Ako je ulazak u Netflix jedan od osnovnih razloga za dobivanje irske IP adrese, za dodatne preporuke potražite naš najbolji VPN za Netflix..

Drugi razlog zbog kojeg će vam trebati irska IP adresa je pristup internetu putem vašeg bankovnog računa. Neke banke samo dopuštaju korisnicima da se prijave na svoje internetske račune iz svoje zemlje.

Kako dobiti irsku IP adresu

Postoji nekoliko ruta koje možete krenuti da biste dobili irsku IP adresu. Upotreba proxyja najjednostavnija je – najbolje popise možete pronaći u našem najboljem vodiču za proksi proxyje – ali oni mogu biti nepouzdani i ne rade uvijek. Osim toga, ostavit će vas ranjivim jer s njima nije uključena sigurnost. I vaša stvarna IP adresa ostat će nezaštićena, tako da će vam biti vrlo lako ući u nju. Pročitajte članak o VPN vs. proxy vs. Tor za više.

Najbolja opcija je korištenje virtualne privatne mreže. Ako ga upotrebite, zaštitit ćete se od internetskih opasnosti i anonimnosti. Naše najbolje VPN recenzije imaju dobre mogućnosti, ali morate biti sigurni da ste odabrali onu koja je pogodna za Irsku. Tamo treba imati poslužitelje i što ih je više, to je bolje. Bez njih i dalje ćete ostati zaglavljeni.

Ako želite pristupiti Netflixu, trebat će vam VPN koji može prijeći stanje najnovijeg sustava otkrivanja VPN-a. Postoji samo nekoliko koji to mogu učiniti, zato birajte mudro. Pročitajte naš članak o Netflix proxy pogreške za više.

NordVPN

Dobar izbor za dobivanje IP adrese u Irskoj je NordVPN. Ima veliku poslužiteljsku mrežu, uključujući 35 u Irskoj. Ima najbolju sigurnost na tržištu i poštuje vašu privatnost strogim režimom zabrane zapisa. Nećete imati problema s pristupom Netflixu ili drugim uslugama streaminga, brzine su mu pristojne i nema ograničenja propusnosti..

prijašnji

Sljedeći

Možete jednostavno instalirati njegove klijente na Windows, macOS, Android i iOS. Možete ga istovremeno koristiti na najviše šest uređaja. Povraćaj u roku od 30 dana, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa. Sigurni smo da hoćete, ali pročitajte našu NordVPN recenziju da biste vidjeli zašto.

CyberGhost

CyberGhost je još jedna dobra opcija. Ima više od 3000 poslužitelja širom svijeta, a 20 ih je u Irskoj. Sigurnost mu je dobra i tu je i čvrsta politika nepostojanja dnevnika. Ima dobru brzinu i neograničenu propusnost pa će vas uvesti u Netflix, kao i druge servise za strujanje.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Kompatibilan je s većinom glavnih operativnih sustava i možete istovremeno povezati do sedam uređaja, zbog čega je jedan od naših najboljih VPN-a za više uređaja. Postoji sedmodnevno suđenje koje možete iskoristiti kao i garancija povrata novca. Pogledajte našu CyberGhost recenziju za više informacija o usluzi.

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu također je dobar izbor za dobivanje irske IP adrese. Ima dobru sigurnost, ali morat ćete ručno promijeniti postavku šifriranja na 256-bitnu jer je zadana na 128-bitnu. Ne bilježe vaše mrežne aktivnosti. Osim toga, on ima neograničenu propusnost i pristojnu brzinu, ali usporit će kad povećate sigurnost.

prijašnji

Sljedeći

Na raspolaganju je mnogo poslužitelja, s 10 u Irskoj. Može se koristiti na većini popularnih operativnih sustava, kao i Linuxu. Zapravo je stigao na prvom mjestu u našem najboljem VPN-u za Linux. Postoji sedam dana garancije povrata novca, tako da možete biti sigurni da vam se sviđa.

PIA je sa sjedištem u SAD-u, što nije ogroman problem, ali ako ste uključeni u neko rizično poslovanje, možda biste željeli odabrati drugog davatelja usluga. Možete pročitati naš članak o državnom nadzoru da biste saznali zašto i PIA pregled radi detaljnijeg pregleda tvrtke.

Opasnosti korištenja irske IP adrese

Nema problema s irskom IP adresom, ali trebate znati nekoliko stvari koje će vam pružiti više razloga za sigurnost. Neke zemlje cijene privatnost, što možete pročitati u našem vodiču sa zakonima o privatnosti. To je reklo i da drugi imaju invazivni nadzor i zakonodavstvo.

Irska ima zakone koji omogućuju vlastima da presreću vašu e-poštu i druga sredstva komunikacije, za koja piše da su u borbi protiv kriminala i da štite državu. Osim toga, sudac je potreban samo za autorizaciju kada se koriste nadzorni uređaji, poput kamera. To znači da vlasti mogu nadzirati gotovo sve bez posljedica.

Postoje i dokazi da su irske odbrambene snage razgovarale s tvrtkom pod nazivom Hacking Team koja prodaje špijunski softver vlastima širom svijeta. Vojska je negirala kupovinu njihovih proizvoda, ali to možda nije istina. Više o državi možete pročitati u našem najboljem vodiču za VPN za Irsku.

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da dobijete irsku IP adresu. Bez obzira za što vam treba, VPN je najbolji način da ga nabavite. Oni su jednostavni, ali bit ćete zaštićeni i moći ćete odabrati i mnoge druge opcije.

Sve naše preporuke dobit će vam irsku IP adresu, ali NordVPN je najbolji izbor jer ima veliku sigurnost i dobit će vas u mnogim streaming servisima, uključujući Netflix. Povraćaj od 30 dana dat će vam i dovoljno vremena da ga isprobate.

Ako imate prijedloge za dobivanje irske IP adrese, javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me