Kako dobiti IP adresu Južne Koreje 2020. godine: Sigurno u Seulu

Ako ste ljubitelj Hallyu-a ili ste zainteresirani za korejski film, htjet ćete ga gledati dok putujete ili radite izvan Južne Koreje. Nažalost, zbog geoblokova prilikom pregleda pristupa sadržaju možete doći do nekoliko poruka o pogrešci. S južnokorejskom IP adresom, međutim, možete pristupati uslugama streaminga i gledati željeni sadržaj. Pokazat ćemo vam kako nabaviti.


Promjenom IP adrese prevarit ćete svoju lokaciju i zaobići geoblokove kako biste pristupili željenom sadržaju. Na primjer, ako želite gledati svoje omiljene korejske serije na Netflixu, to možete učiniti samo s južnokorejskom IP adresom. 

Netflix pruža biblioteke različitih sadržaja na temelju zemlje u kojoj je dostupna. To je zbog jezičnih i kulturnih razlika, kao i teritorijalnog licenciranja. Pročitajte naš Netflix VPN zabrana za više detalja.

Kako doći do južnokorejske IP adrese. Isto tako, ako želite pristupiti svom južnokorejskom bankovnom računu ili internetskim uslugama koje koristite kod kuće, to nećete moći zbog ograničenja u regiji. S IP adresom u Južnoj Koreji, možete dobiti nesmetan pristup tim uslugama.

Kako dobiti južnokorejsku IP adresu

Dvije uobičajene rute pomoću kojih možete promijeniti svoju IP adresu koriste se putem proxyja ili virtualne privatne mreže. Proxy poslužitelji zamjenjuju vašu IP adresu tako što vam omogućavaju povezivanje na poslužitelj na drugom mjestu prije nego što se preselite na internet (pročitajte naš najbolji besplatni vodič za proxyje). 

Iako su proxy poslužitelji slobodni za upotrebu, također su nepouzdani i ne nude sigurnost za vašu vezu. Zbog toga je vaša IP adresa izložena, a vaša veza može se pratiti na vama.

Preporučujemo korištenje VPN-a za dobivanje IP adrese u Južnoj Koreji. VPN-ovi kriptiraju vašu vezu, omogućujući vam tunel gotovo bilo gdje u svijetu (pročitajte naš vodič za šifriranje za više informacija).

Oni također nemaju pravila o zapisivanju, što znači da ne vode evidenciju o vašim mrežnim aktivnostima i različitim sigurnosnim značajkama VPN-a koje skrivaju vašu istinsku IP adresu. Saznajte više u našem mrežnom vodiču o privatnosti ili VPN vs. Proxy vs. Tor komad.

Možete odabrati VPN iz naših VPN recenzija, ali on mora imati poslužitelje u Južnoj Koreji, u suprotnom nećete moći dobiti južnokorejsku IP adresu. Ako vam je prioritet streaming sadržaja s Netflixa, odaberite onaj koji može zaobići njegove pametne filtre i detektore, jer vrlo malo njih to može pouzdano. Naš članak o pogrešci proxy usluge Netflix sadrži više detalja.

ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN. Dobar je izbor za dobivanje IP adrese u Južnoj Koreji zbog njegove velike poslužiteljske mreže u 94 zemlje, uključujući Južnu Koreju. Ima dobro zarađenu reputaciju za velike brzine poslužitelja, jaku sigurnost i pouzdanost, zbog čega je na prvom mjestu u našim najbržim VPN uslugama i najsigurnijim VPN vodičima.. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Također može pouzdano zaobići Netflixove geoblokove, zbog čega je zauzeo prvo mjesto u našem najboljem VPN-u za Netflix vodič.  

ExpressVPN je jednostavan za upotrebu i instalirati na Windows, macOS, Linux, Android i iOS. Također možete preuzeti proširenja preglednika za Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari. 

Ako vam je potrebna pomoć oko instalacije ili drugih upita, korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno. Osoblje daje korisne i temeljite odgovore putem e-pošte i live chat. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više.

Iako je ExpressVPN skup, njegova izvrsna usluga osigurava postizanje vašeg novca. Također nudi sedmodnevnu besplatnu probnu i 30-dnevnu garanciju povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor za dobivanje IP adrese u Južnoj Koreji. Ima mrežu od više od 5000 poslužitelja koji pokrivaju 60 zemalja, a 10 ih je u Južnoj Koreji, tako da ne biste trebali imati problema s pristupom sadržaju od tamo. 

Sigurnost je vrhunska, s killswitch, poslužiteljima s dvostrukim skokovima koji kriptiraju vašu vezu dva puta i pravilima bez zapisivanja u čast vaše privatnosti. NordVPN također nudi neograničenu propusnost i dobre brzine. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Međutim, može usporiti kada se povezujete na velikim udaljenostima, ali to nadoknađuje svojim brzim vremenom za prebacivanje poslužitelja. Uključit će vas u Netflix South Korea i bujice, zbog čega je bio prvi u našem najboljem VPN-u za vodič za torrente. 

Možete ga jednostavno instalirati i brzo povezati na Windows, macOS, Android i iOS. Korisnička podrška dostupna je i putem live chat-a, e-pošte i korisne baze podataka. 

NordVPN nudi mjesečnu stopu po povoljnim cijenama, ali uštedjet ćete novac ako se pretplatite na dulji plan. Pruža povratni rok od 30 dana, pa ga možete prvo isprobati. Pročitajte našu NordVPN recenziju da biste saznali više.

VPNArea

VPNArea vam može dobiti i IP adresu za Južnu Koreju. Sigurnost je dobra, a za dodatnu sigurnost dobivate double-hop poslužitelje, baš kao i NordVPN. Njegovi poslužitelji pokrivaju 65 zemalja, tako da možete izabrati razne lokacije, uključujući Južnu Koreju. Za dodatnu privatnost postoje i pravila o nepotrebnom zapisu.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Brzina mu je prilično mala, ali možete uživati ​​u neograničenom propusnom opsegu i može doći u streaming servise poput Netflixa. Pročitajte našu recenziju VPNArea za više detalja.

Možete ga koristiti na Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u, s istodobno povezanim do šest uređaja. Korisnička podrška dostupna je putem e-pošte ili live chat 24/7 i baze znanja. Usluga je jeftina, ali ako je želite testirati prije pretplate, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca. 

Opasnosti korištenja IP adrese južne Koreje

Nema opasnosti od dobivanja ili čak upotrebe IP adrese Južne Koreje, kao što možete pročitati u našem najboljem VPN vodiču za Južnu Koreju. Međutim, trebate znati nekoliko posebnih pravila o korištenju interneta u zemlji.

Prema zagovaračkom tijelu Freedom House, sloboda interneta u Južnoj Koreji dijelom je besplatna. Južnokorejska vlada vrši intenzivne napore za cenzuru Interneta i medija kako bi regulirala što se može, a što ne može putem interneta. 

Blokira određene vrste sadržaja, poput pornografskih i igara na sreću, komentare i web stranice o Sjevernoj Koreji i svako različito političko mišljenje, posebno u vezi s predsjednikom.

Korisnici interneta također se moraju identificirati dodaju li javno vidljivi post ili komentar na web mjesta bez cenzure ili žele pristup stranicama koje se smatraju neprimjerenima za maloljetnike. Njihov se identitet zatim provjerava pomoću kopije putovnice korisnika ili, za državljane Južne Koreje, matičnog matičnog broja.

Ta ograničenja imaju prilično širok doseg, dijelom i zbog zakona o kibernetičkoj kleveti, koji čini zločin otkrivanjem bilo kakvih informacija s namjerom da nanese štetu nekom ugledu. Zakon se koristio za suzbijanje anti-establišmenta ili kritičnih rasprava o vladi.

Završne misli

Nadamo se da sada znate kako doći do južnokorejske IP adrese. VPN je najsigurniji i najučinkovitiji način da to učinite. Naša tri pružatelja VPN-a mogu vam dobiti IP adresu za Južnu Koreju, istovremeno čuvajući vašu vezu i zaštititi vaš identitet. 

Rado bismo čuli vaše iskustvo i preporuke za dobivanje IP adrese za Južnu Koreju. Podijelite ih u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map