Kako dobiti IP adresu Bangladeša 2020. godine

Ako bangladeški živite ili putujete izvan zemlje, možda nećete moći strujati sadržaj sa web lokacija poput Bangladeške televizije ili ATN Bangla. Također možete izgubiti pristup vladinim web stranicama ili svojim internetskim bankarskim računima od banke Alfalah, HSBC i drugih. 


To se događa zbog geoblokova. S bangladeškom IP adresom, međutim, možete otključati streaming web stranice i mrežne usluge kako biste dobili pristup željenom sadržaju. Pokazat ćemo vam kako nabaviti.

IP adresa je skup cifara koji sadrže podatke o vašoj lokaciji i uređaju koji koristite za pristup internetu. Promjena IP adrese u bangladeški jedan lažno predstavlja vašu lokaciju i ukazuje na web stranice i internetske usluge da misle da ste fizički tamo.

Bez obzira želite li deblokirati web stranice za streaming ili internetske usluge, ovaj vodič će vam pokazati kako doći do IP adrese Bangladeša od bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako dobiti IP adresu Bangladeša

Postoje dvije uobičajene rute pomoću kojih možete promijeniti svoju IP adresu: pomoću proxyja ili pomoću virtualne privatne mreže (VPN). Glavna prednost korištenja proxyja za dobivanje bangladeške IP adrese je ta što je obično besplatna (pročitajte naš najbolji besplatni vodič za proxy).

Međutim, ova metoda ima nekoliko nedostataka, poput nedostatka sigurnosti, što znači da se vaša veza može pratiti prema vama i nepouzdanost. Upotreba VPN-a je bolja opcija. 

Ne samo da će vam pružiti IP adresu za Bangladeš, već će i šifrirati vašu vezu da vas zaštiti od neovlaštenog kriminala i kibernetičkih kriminala, plus sakriti vašu stvarnu IP adresu. 

VPN-ovi se učitavaju i sigurnosnim značajkama i ne vode evidencije vaših mrežnih aktivnosti. To ih čini korisnom investicijom ako želite svoje podatke omatati dodatnim slojem sigurnosti i privatnosti. Saznajte više u našem VPN vs proxy vs Tor komadu.

Odabrali smo tri preporuke VPN-a iz našeg vodiča za VPN preglede koji imaju poslužitelje u Bangladešu i mogu vam dobiti bangladešku IP adresu.

ExpressVPN

ExpressVPN je izvrstan izbor za dobivanje bangladeške IP adrese. Ne samo najbolji VPN, već je i najbrži VPN s izvrsnom sigurnošću za pokretanje. Također otključava Netflix i ostale streaming usluge, zbog čega je na vrhu naše liste najboljih VPN-a za streaming.

Njegov snažni set značajki uključuje prekidač za isključivanje, 256-bitnu AES enkripciju, ugrađene testove brzine, DNS provjere curenja i dijagnostički alat. Također ne vodi zapise vaših mrežnih aktivnosti, poštujući vašu privatnost.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Možete instalirati ExpressVPN na Windows, macOS, Linux, Android i iOS. Pored toga, možete preuzeti proširenja za preglednike Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari.

Ako imate problema s instalacijom ili rješavanjem problema, možete kontaktirati njihov prijateljski tim za korisničku podršku putem e-pošte ili live chat. Na raspolaganju je i korisna baza znanja za više savjeta.

Glavni nedostatak ExpressVPN-a je njegova cijena koja košta 99 dolara godišnje. Iako ga ovo čini jednim od najskupljih VPN-a, njegova izvrsna usluga osigurava postizanje vašeg novca. 30-dnevna garancija povrata novca dostupna je ako je želite isprobati prije pretplate. Pogledajte detaljniju analizu usluge ExpressVPN za dublju analizu usluge.

HideMyAss

HideMyAss je još jedan dobar izbor za dobivanje IP adrese Bangladeša. Ima više od 900 poslužitelja koji pokrivaju 190 zemalja, uključujući Bangladeš. Također ima dobru sigurnost, kill sklopku, pristojnu brzinu i neograničenu propusnost. No, ima problem s privatnošću jer čuva zapise vaših mrežnih aktivnosti do 30 dana. Pročitajte naš pregled HideMyAss za više detalja.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Možete ga instalirati na Windows, macOS, Android i iOS, a njegovi klijenti su jednostavni za upotrebu. Njegovo ljubazno i ​​korisno osoblje za korisničku podršku dostupno je putem e-pošte ili razgovora uživo, kao i zgodna baza znanja za manje probleme u rješavanju problema koje možete riješiti sami..

Također ima sedmodnevno probno i 30-dnevno razdoblje povrata novca, pa ga možete prvo isprobati. No ne zaboravite otkazati u tom roku ili će vam se naplaćivati ​​godišnja pretplata.

PureVPN

Kao i naše druge dvije preporuke, PureVPN vam može ponuditi bangladešku IP adresu. To je, zajedno s činjenicom da ima šest poslužitelja u Bangladešu, jedini razlog zašto se nalazi na ovom popisu. 

Iako je do posljednjeg pregleda donio određena poboljšanja, u nekoliko kritičnih područja još uvijek nedostaje, pa ga ne bismo preporučili koristiti za osjetljive aktivnosti. Pročitajte našu PureVPN recenziju da biste saznali zašto.

PureVPN-stranica-2018

Ima dobru mrežu poslužitelja s više od 2.000 poslužitelja u 140 zemalja, pristojnu brzinu i neograničenu propusnost. Sigurnost je u redu s 256-bitnom enkripcijom, plus postoji prekidač za zaustavljanje, u slučaju da veza padne. Na snazi ​​je politika privatnosti, ali je nedosljedan i daje oprečne informacije o čuvanju dnevnika.

Možete ga koristiti u Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u. Podrška je dostupna i putem chata uživo, koji je brz, ali možete im stići i putem e-pošte. 

Usluga je možda jeftinija od druga dva pružatelja usluga, ali vjerojatno svoju odluku ne biste trebali temeljiti samo na cijeni. Dostupna je i 31-dnevna garancija povrata novca, tako da je možete isprobati prije nego što se pridružite mjesečnom ili godišnjem planu.

Opasnosti korištenja bangladeške IP adrese

Ne postoji opasnost od korištenja bangladeške IP adrese, ali morate se malo osvrnuti na pozadinu i povijest upotrebe interneta u zemlji..

Sloboda interneta u Bangladešu dijelom je besplatna, stoji u izvještaju zagovaračkog tijela Freedom House za 2019. godinu. Znano je da vlada maltretira bilo koga iz opozicije ili njegovih saveznika, uključujući kritičke glasove u medijima i civilnom društvu. Detaljnije ćemo istražiti naš najbolji VPN za komad iz Bangladeša.

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da shvatite kako dobiti IP adresu Bangladeša. Upotreba VPN-a najbolja je i najučinkovitija metoda za dobivanje i zaštitu anonimnosti na mreži. Također će vam pomoći zaobići geoblokove kako biste mogli gledati sadržaj s streaming servisa poput Netflixa, Hulua, Amazon Prime Video i drugih.

Preporučujemo ExpressVPN zbog njegove ravnoteže sigurnosti, performansi, upotrebljivosti i privatnosti. Također deblokira usluge strujanja medija i prigušivanje tako da možete gledati sadržaj u blistavoj brzoj razlučivosti. Uz to, oslobođeni ste nametljivog vladinog nadzora, mrežnih snajpera i cenzure.

Ako imate preporuke za dobivanje IP adrese Bangladeša, podijelite ih u odjeljku s komentarima. Voljeli bismo ih čuti. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map