Kako dobiti čileansku IP adresu 2020. godine: ljuljačka Santiago

Ako putujete izvan Čilea na godišnji odmor ili poslovno, možda biste se htjeli povezati s internetom za pristup mrežnom bankarstvu i uslugama streaminga koje koristite kod kuće, kao što su kanal 13 ili Netflix. Zbog geoblokova, tim uslugama ne možete pristupiti bez čileanske IP adrese. Pokazat ćemo vam kako nabaviti.


IP adresa je skup nasumičnih brojeva i decimalnih brojeva koji dobivate kada se povežete s internetom. Sadrži podatke koji identificiraju vaš uređaj i lokaciju. Zbog IP adrese i ograničenja licence nećete moći pristupiti sadržaju koji je za Čile ograničen ako ga pokušavate gledati izvan zemlje..

Kanal 13, čileanski televizijski kanal koji se emitira besplatno, nudi puno opcija programiranja na svojoj internetskoj platformi, ali je ograničen geo. Netflix Chile ima slična ograničenja zbog teritorijalnog licenciranja, pa bez čileanske IP adrese ne možete gledati Cado con hijos ili svoje omiljene klikove. Pročitajte više u našem članku o tome kako pobijediti članak o zabrani Netflix VPN-a.

Možete prevariti svoju lokaciju tako što ćete dobiti čileansku IP adresu kako bi zavarali web stranice ili internetske usluge da vam poslužuju sadržaj kao da pregledavate ili strujete iz Čilea..

Kako dobiti čileansku IP adresu

Osim što može deblokirati usluge streaminga, pristupiti bankovnim računima ili ostvariti bolje ponude tijekom online kupovine, čileanska IP adresa pruža vam i anonimnost. Ako vas brine državna cenzura, možete se odmarati iza lažne IP adrese i zida šifriranja. 

Čileanci uživaju više internetskih sloboda od svojih kolega u susjednim zemljama, tako da upotreba čileanske IP adrese omogućuje vam isti nesmetani pristup koji dobiva čileanski državljanin, iako ste izvan zemlje.

IP adresa na Čileu postoji na dva načina: proxy ili virtualna privatna mreža. Put proxyja ne funkcionira uvijek jer su nepouzdani i ne nude sigurnosne značajke, a čine vas ranjivima na mrežnim opasnostima. Bit ćete praćeni i zbog toga što proxy poslužitelji ne blokiraju vašu istinsku IP adresu. Ako ga i dalje želite koristiti, pročitajte naš najbolji vodič za proxy provizije za naše preporuke.. 

Korištenje VPN-a bolja je opcija jer će vas zaštititi i još uvijek deblokirati streaming web stranica i mrežnih usluga koje možete anonimno koristiti jer će i taj skrivati ​​vašu istinsku IP adresu. Pročitajte članak o VPN vs. proxy vs. Tor da biste saznali više. 

Ako želite pristupiti Netflixu u Čileu, nekoliko VPN-ova koji mogu zaobići njegovu pametnu VPN detekciju. Pročitajte članak o pogrešci proxy usluge Netflix za više informacija.

U našim najboljim VPN recenzijama nalazimo izvrsne davatelje usluga, no postoji nekoliko onih koji će biti bolji za Čile. Pogledajmo najbolje tri.

CyberGhost

CyberGhost je dobar izbor za dobivanje čileanske IP adrese jer ima više od 3.700 servera, od kojih je 10 u Čileu. Poštuje vašu privatnost s pravilima nepisivanja i ima dobru sigurnost. Takođe ćete imati koristi od njegove pristojne brzine, neograničene propusnosti i mogućnosti deblokiranja i korištenja streaming usluga, uključujući Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Kompatibilan je s glavnim operativnim sustavima kao što su Windows, macOS, Android i iOS i možete istovremeno povezati do sedam uređaja. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više detalja.

Dostupno je sedmodnevno probno razdoblje ako želite testirati uslugu, ali ako vam treba više vremena, CyberGhost nudi izdašnu garanciju povrata novca od 45 dana.

ExpressVPN

Također preporučujemo ExpressVPN za dobivanje čileanske IP adrese. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja uključuje servere u Čileu. To je ujedno i najbrži VPN, nudi neograničenu propusnost i ulazi u većinu glavnih streaming usluga, uključujući Netflix, zbog čega je zauzeo prvo mjesto u našem najboljem VPN-u za usporedbu strujanja. Uz to ima izvrsnu sigurnost i odaje počast vašoj privatnosti. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Djeluje na Windows, macOS, Android i iOS. I njegove klijente je lako instalirati i koristiti pa je to odličan izbor ako nemate iskustva s VPN-ovima. Pročitajte naš ExpressVPN pregled kako biste detaljno pogledali uslugu.

Iako je to jedna od najskupljih VPN opcija, i dalje dobivate vrijednost za novac jer je njezina osnovna usluga izvrsna. Možete uštedjeti novac i ako se odlučite za neki duži plan. Povrh toga, dostupno je sedmodnevno probno razdoblje kako biste ga isprobali, a ako smatrate da ExpressVPN nije za vas, postoji 30-dnevna garancija povrata novca. 

NordVPN

Još jedan dobar izbor za dobivanje čileanske IP adrese je NordVPN. Pruža vrhunsku sigurnost s dvostrukim poslužiteljima koji dvaput kriptiraju vašu vezu i prekidačem. Uz to, ne vodi zapisnike, pa se poštuje vaša privatnost. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja uključuje i pet poslužitelja u Čileu. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Također ima dobru brzinu, brzo prebacivanje poslužitelja i ulazi u Netflix i ostale usluge streaminga. Osim toga, nema ograničenja propusnosti. Pogledajte našu NordVPN recenziju za više informacija.

Možete ga koristiti na najviše šest uređaja istovremeno, a radi s Windowsima, macOS-om, Androidom i iOS-om. Dostupno je 30-dnevno razdoblje povrata novca, tako da imate dovoljno vremena da ga isprobate prije pretplate.

Opasnosti korištenja čileanske IP adrese

Čile je zemlja prilagođena korisnicima, ali kao i druge države svijeta, sklon je prijetnjama poput kibernetičkog kriminala. Čak je i jedna od njenih najvećih banaka, Banco de Chile, u lipnju 2018. godine izgubila 10 milijuna dolara u nizu cybernapada usmjerenih na sustave za prijenos plaćanja.

U skladu s tim, Čileani uživaju internetske slobode za razliku od većine susjednih zemalja, a Čile je Freedom House nedavno unaprijeđen na “besplatno” zbog gotovo neograničenog pristupa internetu. To je zavidna pozicija, posebno ako živite u zemlji koju veže nadzor ili vladina cenzura.

Međutim postoje zabrinutosti zbog zakonskog okvira Čilea jer omogućuje nadzor komunikacija. Uz to, njeni su zakoni nejasni ili zastareli jer ne odgovaraju stvarnosti komunikacije ili tehnologiji koja se brzo mijenja. Davatelji internetskih usluga u Čileu moraju zabilježiti podatke korisnika, a postoje zabrinutosti zbog praćenja novinara i izražavanja političkih stavova. 

Odbor za zaštitu novinara izazvao je zabrinutost u ožujku 2018. nakon izvještaja da je čileanska policija špijunirala novinare u sklopu svojih obavještajnih operacija, presretajući telefonske pozive i poruke na WhatsApp-u i Telegramu.

Korištenjem VPN-a, i vi možete uživati ​​u razini internetske slobode u Čileu, jer ona nije ograničena na one koji žive unutar njenih granica. Možete proći kroz digitalne barijere i posjetiti iste web stranice, objavljivati ​​se na istim forumima kao i čileanski urođenici i gledati iste videozapise.

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič bio koristan i sada znate kako doći do čileanske IP adrese. VPN će vam pomoći zaobići geoblokove pružajući sigurnost i potrebne alate, tako da nema razloga da ne isprobate nijednog od tri VPN davatelja gore.

Rado bismo čuli vaše savjete i preporuke za dobivanje čileanske IP adrese. Recite nam o njima u odjeljku s komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map