Kako dobiti filipinsku IP adresu 2020. godine: poštu iz Manile

Filipini su poznati po mirnim i lijepim plažama i delicijama koje dižu usne. Ako ste Filipinac sa sjedištem izvan zemlje, bilo da ste zbog posla ili putovanja, ne samo da ćete biti u kući, nego ćete izgubiti i pristup web stranicama i uslugama za strujanje sadržaja koje su na Filipinima dostupne samo zbog geoblokova.


U skladu s tim, s filipinskom IP adresom, možete deblokirati bilo koju web stranicu ili internetsku uslugu samo za Filipine i pristupiti im s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovaj će vam vodič pokazati kako doći do filipinske IP adrese.

Putovanje često zahtijeva pristup određenim uslugama, poput internetskog bankarstva i posjećivanja vijesti i zabavnih web stranica. Nažalost, te su web stranice ponekad sigurnosno ograničene iz sigurnosnih razloga, što može biti nezgodno, posebno ako želite pristupiti svom bankovnom računu..

Ako želite dohvatiti vijesti o filipinskim vijestima ili lokalnom programu poput Maalaala mo kaya na ABS-CBN ili CCTN 47 ili binge gledati filmove na Netflixu Filipini, nećete dobiti pristup bez filipinske IP adrese.

Netflix ima različite biblioteke sadržaja ovisno o vašoj lokaciji, tako da ako pokušate pristupiti filipinskom Netflixu izvan Filipina, naići ćete na pogrešku proxyja. To je zbog problema teritorijalnog licenciranja koji ograničavaju sadržaj na Filipinima. Više o tome možete pročitati u našem članku o pobijanju Netflix VPN članka o zabrani.

Ovaj vodič će vam pokazati kako sakriti svoju IP adresu i dobiti je s Filipina.

Kako dobiti filipinsku IP adresu

IP adresa internetskim uslugama i web lokacijama govori o vašoj fizičkoj lokaciji, pa će je promjenom navesti računala da misle da ste negdje drugo. Imati filipinsku IP adresu omogućit će vam pristup sadržaju zaključanom u regiji ili lokaliziranim verzijama web stranica na Filipinima, a istovremeno ostati anonimni i sigurni na mreži.

Postoje dva načina za dobivanje proxyja ili virtualne privatne mreže. Proxyji su besplatni i rade u vašem pregledniku. Preusmjerit će web promet da sakriju vašu stvarnu lokaciju, ali oni su nepouzdani i ne pružaju sigurnost. Više o njihovim manama možete saznati u našem članku o VPN vs proxy vs Tor.

VPN će vam dobiti filipinsku IP adresu kao i deblokirati usluge strujanja medija, uključujući Netflix, spriječiti nadzorne agencije i mrežne snimke te osigurati vezu. Naše najbolje VPN recenzije imaju izvrsne davatelje usluga, ali odabrali smo tri koja će biti bolja za Filipine.

ExpressVPN

ExpressVPN ima dobro stečenu reputaciju zbog jake sigurnosti i brze brzine poslužitelja, zbog čega je prvi u našim najsigurnijim VPN i najbržim VPN vodičima..

Ima više od 3.000 poslužitelja na 160 lokacija u 94 zemlje, ali poslužuje svoj Filipinski poslužitelj iz Singapura, tako da možete uživati ​​u pouzdanosti i brzini servera Singapur zadržavajući IP adresu Filipina. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN također može pouzdano zaobići geoblokove, poput Netflixa, zbog čega je naš najbolji izbor za najbolji VPN za Netflix, a radi i na velikim platformama, poput Windows-a, macOS-a, Android-a, iOS-a i Linux-a. Njegove cross-platforme, nativne aplikacije lako se instaliraju i koriste. Možete ih isprobati sa njihovim sedam dana suđenja. Ako niste zadovoljni, postoji 30-dnevna garancija povrata novca.

HideMyAss

HideMyAss dobit će vam filipinsku IP adresu. Ima dobru sigurnost, uključujući AES-ovu 256-bitnu enkripciju i više od 900 poslužitelja u više od 190 zemalja, od kojih su dvije na Filipinima. To znači da možete gledati sadržaj ograničen na tu lokaciju, zbog čega je HideMyAss napravio ovaj popis.

Iako ima politiku privatnosti, on vodi evidencije o vezi i prekidu 30 dana, što je zabrinjavajuće. Više o tome možete pročitati u našem pregledu HideMyAss.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

prijašnji

Sljedeći

Također ima i prekidač kill, dobre brzine i neograničenu propusnost. Osim toga, može deblokirati većinu streaming usluga, uključujući Netflix.

HideMyAss surađuje sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS. Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti njezinoj priručnoj bazi znanja ili timu za korisničku podršku, koji je dostupan putem live chat ili e-pošte. Možete iskoristiti njegovu besplatnu probnu sedmodnevnu probu, ali otkazajte je prije nego što završi ili će vam se naplatiti pretplata za godinu dana. U tom slučaju, ako zaboravite, na raspolaganju vam je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ivacy

Ovo je još jedan dobar izbor za dobivanje filipinske IP adrese. To je relativno novi, ali pristupačni pružatelj usluga koji ima preko 1.000 poslužitelja na 100 lokacija širom svijeta, uključujući Filipine.

Koristi AES 256-bitnu sigurnost kao standard i jasno se posvećuje privatnosti korisnika. Međutim, brzine su nedosljedne ovisno o vašoj upotrebi, a sučelje je neobično. Također vam ne omogućuje jednostavno prebacivanje poslužitelja. Za promjenu poslužitelja morate se prekinuti s usluge. Pročitajte našu recenziju Ivacy za više informacija.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ivacy također ulazi u Netflix Filipine i nudi izvrsnu korisničku uslugu, s puno opcija za kontakt, brzo vrijeme odgovora i korisna sredstva u odjeljku s FAQ-om i bazi znanja.

Podržava Windows, macOS, Android i iOS. Uz to, ima posebnu aplikaciju za Kodi. Možete ga konfigurirati i za BlackBerry, Linux, pametne televizore, usmjerivače i igraće konzole.

Opasnosti korištenja filipinske IP adrese

Filipini su jedna od rijetkih zemalja u jugoistočnoj Aziji koja promiču slobodan i otvoren internet, ali vladina cenzura, nadzor i tačkasta infrastruktura predstavljaju izazove za pristup.

Vladina cenzura ili zabranjuje sadržaj za koji kaže da utječe na kulturne ili vjerske aspekte u zemlji, ali svaki se drugi sadržaj slobodno emitira. Prema izvještaju Freedom Housea iz 2018., filipinska vlada je također ugasila mreže mobilnih telefona tijekom velikih događaja koji se pozivaju na javnu sigurnost, ali to nije sve.

U siječnju 2018. naređeno je da se internetska informativna mreža Rappler zatvori zbog nepoštivanja pravila koje ograničava medijsko vlasništvo na Filipince. Nekoliko novinara i pojedinaca optuženo je za klevetu zbog kritika na mreži, a došlo je i do napada na nezavisne medijske skupine.

Bilo koji od najboljih VPN-a za Filipine pomoći će vam da šifrirate internetski promet, oslobodite se vladine prekomjerne cenzure i nadzora i uživajte u nesmetanom pristupu internetu dok putujete svijetom.

Završne misli

Korištenje VPN-a najjednostavniji je i najučinkovitiji način dobivanja filipinske IP adrese, ostajanja anonimne internetske mreže i deblokiranja usluga strujanja medija.

Preporučujemo ExpressVPN zbog izvanrednih performansi, velike brzine, jake sigurnosti. Također deblokira prigušivanje, tako da možete gledati sve vaše omiljene Netflix sadržaje u blistavoj brzoj razlučivosti. Oslobodit će vas i nametljivog nadzora i cenzure.

Nadamo se da vam je ovaj vodič bio koristan i sada znate kako doći filipinska IP adresa. I mi bismo voljeli čuti vaše preporuke. Podijelite ih u odjeljku s komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map