Kako dobiti brazilsku IP adresu 2020. godine: preusmjeravanje na Rio

Ako pokušavate strujati svoje omiljene brazilske programe izvan zemlje, možda ste primijetili da mu ne možete pristupiti. To je zato što to možete učiniti samo ako imate brazilsku IP adresu, a mi ćemo vam pokazati kako da je dobijete.


Brazilci koji žive ili putuju u inozemstvo znaju koliko ograničavaju zabava, sport i vijesti na portugalskom jeziku mogu biti. Nekim brazilskim web stranicama može se pristupiti samo putem adresa lokalne mreže, dok streaming web stranica, poput Netflixa Brazil, ograničavaju pristup sadržaju pomoću geoblocka.

Zbog licenciranja Netflix ima različite biblioteke sadržaja u svakoj od 190 zemalja u kojima je dostupna, ali s brazilskom IP adresom možete tjedno popraviti Netflix Brazil i koristiti portugalske titlove. No, streaming div ima sustav koji će otkriti većinu proxyja ili virtualnih privatnih mreža. Pročitajte više u našem članku o zabrani Netflix VPN-a. 

IP adresa iz drugog dijela svijeta ometaće vaš pristup brazilskim web stranicama, internetskim uslugama, poput bankarstva, pa čak i vašem omiljenom programiranju na Globou.

Kako dobiti brazilsku IP adresu

Kako ste dobili brazilsku IP adresu, vaš je izbor. Možete krenuti putem proxyja – naše preporuke možete pronaći u našem najboljem vodiču za proxy proxy – ali oni ne rade uvijek. Proxy agenti nisu ni pouzdani ni sigurni, tako da ste ostali podložni mrežnim opasnostima. Osim toga, bit će vam lako pratiti vašu aktivnost jer proxy neće zaštititi vašu istinsku IP adresu.

Bolja opcija je korištenje VPN-a koji će vas zaštititi i omogućiti vam anonimni pristup internetskim uslugama i web lokacijama dok skrivate svoju istinsku IP adresu. Ako želite pristupiti Netflixu u Brazilu, potreban vam je VPN koji može zaobići njegove VPN detektore i filtre, ali malo ih je u mogućnosti to učiniti. O tome možete saznati u našem članku o pogrešci proxy usluge Netflix.

Ukratko, korištenje proxyja ne garantira vašu sigurnost na mreži i ostavlja vas ranjivim na internetskim prijetnjama, ali VPN će zaštititi vaš identitet, osigurati vašu WiFi vezu i omogućiti vam pristup blokiranom sadržaju. Pročitajte članak o VPN vs. proxy vs. Tor da biste saznali više.

Većina naših najboljih VPN pružatelja je zadaća, ali neki su bolji za Brazil.

NordVPN

NordVPN je dobar izbor za Brazil. Njegova ogromna poslužiteljska mreža uključuje više od 5500 poslužitelja i pokriva veći dio svijeta. Brazil ih ima 26, što bi trebalo biti dovoljno za pristup željenom sadržaju. Ne održava zapisnike, tako da znate da privatnost shvata ozbiljno i da ima na raspolaganju najbolju sigurnost, s dvostrukim poslužiteljima koji dvaput kriptiraju vašu vezu.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Neke od značajki NordVPN uključuju neograničenu propusnost, dobre brzine i brzu promjenu poslužitelja. To će vas dovesti i u Netflix Brazil i bujice. Zapravo, dodijelili smo mu prvo mjesto u našem najboljem VPN vodiču za bujice.

Možete ga instalirati na glavne operativne sustave, uključujući Windows, macOS, Android i iOS, a njegovi klijenti su jednostavni za korištenje. Dostupno je 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da ga možete isprobati prije pretplate. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više informacija.

ExpressVPN

ExpressVPN je izvrstan pružatelj usluga i jedan od najboljih VPN-ova. To je najbrži VPN i zauzima prvo mjesto u našem najsigurnijem VPN-u i najboljem VPN-u za Netflix vodiče. Ima više od 3.000 poslužitelja koji su raspoređeni u 94 zemlje na 160 lokacija, uključujući Brazil. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Pored izvrsne privatnosti i sigurnosti, ExpressVPN nema problema s ulaskom u Netflix i pobijedio je u našem najboljem VPN-u za vodič za streaming. Također je uporedivo sa NordVPN-om, kao što možete pročitati u našem članku ExpressVPN u odnosu na NordVPN.

Možete ga koristiti u glavnim operativnim sustavima, s klijentima koji su jednostavni za upotrebu čak i ako nemate puno iskustva s VPN-ovima. Možete ga testirati sa sedmodnevnim suđenjem, a ako vam se to ne sviđa, garancija za povrat novca u roku od 30 dana neće biti postavljena. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan VPN koji je prikladan za Brazil. Ima strogu politiku privatnosti i dobru sigurnost, kao i veliku mrežu poslužitelja koja pokriva 60 zemalja, uključujući Brazil. Pročitajte naš CyberGhost pregled kako biste detaljno pogledali uslugu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima pristojnu brzinu i neograničenu propusnost te može pristupiti Netflixu. Možete ga instalirati na većinu glavnih operativnih sustava i istovremeno povezati do sedam uređaja, što ga čini jednim od najboljih VPN-a za više uređaja. 

Dostupno je sedmodnevno probno razdoblje pa ga možete sami testirati, a postoji i 45-dnevno jamstvo povrata novca za povratak ako niste uvjereni.

Opasnosti korištenja brazilske IP adrese

Osobni podaci Brazila nisu zaštićeni zakonom pa ne uživaju u potpunoj privatnosti. Tekući spor oko WhatsAppa izaziva zabrinutost zbog privatnosti i cenzure. U 2015. i 2016. godini na uslugu je stavljena privremena zabrana, ali je brzo ukinuta. Od tada je postojalo više blokova za ne predavanje traženih informacija traženih u kaznenim istragama. 

Drugi pokušaji vlade cenzure i upada u privatnost uključuju prijedloge koji zahtijevaju da pružatelji internetskih usluga i određene web stranice primjenjuju političku cenzuru. Također želi da se sudovima dozvoli da izvršavaju blokove na uslugama i web stranicama, a tijela za provođenje zakona da identificiraju IP adrese korisnika bez sudskih naloga. 

VPN bi omogućio korisnicima da zaobiđu cenzuru, istovremeno čuvajući njihovu privatnost ako se provode takvi prijedlozi.

Završne misli

Nadamo se da sada znate kako dobiti brazilsku IP adresu. Bez obzira želite li biti u toku s lokalnom televizijom ili pristupiti svom bankovnom računu, VPN je najbolje i najsigurnije rješenje. Ne samo da ćete moći pristupati brazilskim uslugama i sadržajima, već ćete biti sigurni i u zaštitu. 

Bilo koja od tri VPN-a na našem popisu dobit će vam brazilsku IP adresu i prikriti vašu pravu lokaciju. Oni vas uvode i u Netflix. Nude besplatna ispitivanja, tako da ih možete sami testirati, te garancije povrata novca, tako da ništa ne izgubite ako ih pokušate. 

Ako imate savjete za dobivanje brazilske IP adrese, podijelite ih u odjeljku s komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map