Dashlane VS 1Password: Tko će pobijediti u ovoj bitki 2020. godine?

Kada je riječ o upravljanju vašim lozinkama, ne postaje puno bolje od Dashlanea i 1Password-a. Oba upravitelja lozinki svrstavaju se među najveće opcije vani, uklapaju se u sinkronizaciju s više uređaja, izvrsnu sigurnost i podršku za lozinke, kreditne kartice i još mnogo toga. Ako tražite upravitelja zaporki, bilo koji od njih dobro će vam poslužiti. 


Ipak smo ovdje da svaki upravitelj lozinki bacimo pod mikroskop. U ovoj usporedbi Dashlane vs 1Password istražit ćemo detalje koji razdvajaju ove izvrsne usluge. Od značajki do sigurnosti do određenih cijena, upadat ćemo u nitritantno, tako da znate koji je bolji upravitelj lozinki za vas. 

Iskreno, možete ići s bilo Dashlane vs 1Password i biti ćete u redu, premda postoje razlike između njih, koje ćemo istražiti u ovom članku. Također preporučujemo čitanje našeg pregleda Dashlane i 1Password kako biste dobili bolju predstavu o izvedbi u odnosu na ostatak tržišta za upravljanje lozinkama..

Postavljanje borbe: Dashlane vs 1Password

1Password i Dashlane su prva dva upravitelja lozinki koje smo koristili. Iskreno, mogli biste slijepo odabrati bilo koji i imat ćete veliko iskustvo. Svrha ove usporedbe Dashlane vs 1Password nije proglasiti je kao definitivno bolju opciju, već ući u detalje da biste vidjeli koji alat dolazi na vrhu. 

Naša dva natjecatelja izmijenit će ga u nizu rundi, a svaka od njih vrijedi bod. Tijekom ovog vodiča Dashlane vs 1Password izbacit ćemo ih u ring, uspoređujući njihovu sigurnost, cijene, jednostavnost upotrebe, značajke i još mnogo toga. Koji god servis izađe s više bodova, na kraju će biti naš pobjednik. 

Kao što je već spomenuto, ovdje ćemo se uvući u korov, pogotovo što se tiče sigurnosti. Iako su Dashlane i 1Password na vrhu igre upravljanja lozinkom, postoje neke ključne razlike između dvije usluge. Pomoću ovog vodiča Dashlane vs 1Password trebali biste biti u mogućnosti donijeti informiranu odluku o najboljoj opciji za vas.

1

sigurnosti

Puno je seciranja s Dashlaneom i 1Passwordom kada je riječ o sigurnosti. Za kratak odgovor, oba nude izvrsnu sigurnost, uklapaju se u model bez znanja i vrhunsku enkripciju AES-256. Ako želite preskočiti tehničke detalje, znajte da ćete biti zaštićeni bez obzira s kime idete. 

Šifriranje i provjera autentičnosti

Mi smo ipak ovdje da podijelimo dlake, pa započnimo s vrhom. Oba načina za šifriranje zvuče u obje usluge. 

Dashlane koristi AES-256 za osiguranje sadržaja svog trezora. Ključ ove šifre generira se pomoću vaše glavne lozinke, koju Dashlane nikada ne vidi. Umjesto toga, Dashlane koristi hash Argon2d, plus 32-bajtnu sol, za autentifikaciju vašeg računa prilikom prijave (pročitajte naš opis šifriranja za više o tom procesu).

Postoji još malo toga za prijavu s Dashlaneom, o čemu ćemo doći za minutu. 1Password ima sličan postupak, koristeći AES-256 za šifriranje i hash vaše glavne lozinke za autentifikaciju. Koristi malo više datirani algoritam raspršivanja i ključnu funkciju izvlačenja – PBKDF2-HMAC-SHA256 – ali u 100.000 krugova još je uvijek sigurno. 

Većina upravitelja lozinki se ovdje zaustavlja, ali Dashlane i 1Password idu korak dalje. Dashlane koristi ključ uređaja za provjeru autentičnosti novih uređaja koji je potreban za pristup vašem trezoru. Ovaj se ključ temelji na hardverskim i softverskim karakteristikama vašeg uređaja i 38 slučajnih znakova, generiranih funkcijom OpenSSL RAND_byte.

1Password koristi i dvo-tajnu izvedbu ključeva. Kad god preuzmete aplikaciju, 1Password generira 128-bitni tajni ključ, koji se, opet, temelji na karakteristikama hardvera i softvera. Tipka uređaja, glavna lozinka i slučajna sol zajedno se koriste za autentifikaciju vašeg računa.

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Obojica naših konkurenata imaju više opcija za 2FA, uključujući podršku za naše najbolje 2FA aplikacije. Počevši od Dashlanea, vaš drugi faktor može biti ili QR kod ili šestoznamenkasti ključ. QR kodovi podržani su putem aplikacija poput LastPass Authenticator i Google Authenticator. Kôd se temelji na vremenu i mijenja se svakih 30 sekundi. 

U slučaju da ne možete pristupiti svom drugom faktoru, Dashlane ima nekoliko mogućnosti oporavka. Prvi je rezervni telefonski broj koji će vam omogućiti autentifikaciju s novim uređajem i onemogućiti 2FA. Uz to možete odrediti statičke kodove koji će zaobići 2FA u slučaju da trebate pristupiti svom računu. Kao i vaša glavna lozinka, Dashlane ne pohranjuje ove kodove. 

1Password ima sličnu podršku putem aplikacija poput Authy i Microsoft Authenticator, ali kada je riječ o poslu, ide dalje. Poduzetnici pretplatnici imaju pristup integraciji Duo, koja omogućuje provjeru autentičnosti u cijelom poslu. Nažalost, 1Password nema toliko sigurnosnih sefova ako izgubite svoj drugi faktor. 

Njih dvije se ujednačavaju, a 1Password ima više mogućnosti za poslovanje, a Dashlane nudi više za pojedince. Osim softvera 2FA, Dashlane i 1Password podržavaju U2F hardverske tipke poput YubiKey-a.

Alati s otvorenim kodom

Vrijedi naglasiti da je 1Password u potpunosti izgrađen na softveru otvorenog koda. Iako je komercijalni upravitelj lozinki, 1Password nema problema prepustiti svoj izvorni kod masama. Iako Dashlane koristi neki softver otvorenog koda, format datoteke nije dostupan svima. 

Softver s otvorenim kodom jednostavno sadrži više očnih jabučica, što obično vodi boljem izvornom kodu i korisno je za reviziju sigurnosti. Izvan sigurnosti, otvoren pristup 1Password znači da vaš šifrirani trezor nikada neće zastarjeti. Svatko može koristiti izvorni kôd za čitanje datoteke datoteke 1Password. 

Spajanje

Biranje pobjednika u ovom krugu je teško. Dashlane nudi moderniju funkciju izvoda ključeva, ali oba alata rade na principu autentičnosti uređaja i korisnika. S druge strane, 1Password je izgrađen po standardima otvorenog koda, dok Dashlane drži sve blizu prsa. 

S obzirom na moderniju Dashlaneovu funkciju izvlačenja ključa i zaštitu od krađe identiteta, mi ćemo joj pružiti pobjedu u ovom krugu. Uprkos tome, oba alata nude izuzetnu sigurnost, tako da ćete biti sigurni bez obzira koji upravitelj lozinki odaberete. 

Runda: Sigurnosna točka za Dashlane

2

cijena

Dashlane je jedan od najskupljih upravitelja lozinki vani, a Premium plan donosi oko 5 USD mjesečno. Dodijeljeno, Premium plan nudi vam značajke poput praćenja tamnog weba, sigurne pohrane datoteka i virtualne privatne mreže. Međutim, ovo je manje osobina i više neugodnosti u usporedbi s našim najboljim VPN odabirom.

1Password je razumniji od 3 USD mjesečno, ali nedostaju mu dodatne značajke Dashlane-a. Ipak, osnovni plan nudi 1 GB kriptirane pohrane dokumenata i neograničeno spremanje zaporki. Prisutne su i značajke poput načina putovanja i oporavka predmeta o kojima ćemo doći u krugu “mogućnosti” u nastavku. 

Ne možete poreći da je 1Password jeftiniji i nudi većinu onoga što Dashlane radi za 2 dolara manje mjesečno. Ipak, oboje su na skupim stvarima. I Keeper i RoboForm nude jeftinije mjesečne cijene uz dodavanje vlastitih jedinstvenih značajki (pročitajte našu recenziju Keeper i RoboForm pregled, kao i našu usporedbu Dashlane vs Keeper). 

Dashlane, međutim, ima više premijski plan od svog premium plana, međutim, u obliku Premium Plus-a. (Što će dalje misliti?) Budući da ima manje upravitelja lozinki i više usluga zaštite krađe identiteta, Premium Plus dodaje nadzor nad kreditom i 1.000.000 USD osiguranja krađe identiteta za oko 10 USD mjesečno. 

Bez obzira na to, možete isprobati Dashlane ili 1Password prije nego što kupite, iako je postupak kod njih različit. Dashlane nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca uz besplatni plan (o ovome više u minuti). 1Password, s druge strane, ne nudi povrat sredstava, ali ima 30-dnevno besplatno probno razdoblje za nove korisnike. 

Obiteljski planovi

Mnogi upravitelji lozinki nude obiteljske planove koji mogu primiti pet ili više korisnika (pročitajte primjer naše LastPass recenzije). Za istu cijenu kao Premium pretplata kod Dashlane-a, 1Password nudi obiteljski plan koji podržava pet korisnika. Svaki korisnik dobiva značajke osobne pretplate, uključujući 1 GB prostora za pohranu dokumenata. Pročitajte naš dio 1Password vs LastPass.

Zbog toga je 1Password na prvom mjestu u našem najboljem vodiču za lozinku za obitelji. Iako plan započinje kod pet korisnika, možete dodati više za 1 USD po korisniku plus podijeliti pet ograničenih propusnica za goste. 

Zbog pristupa s višestrukim trezorima 1Password – do kojeg ćemo doći za minutu – vaša obitelj može segmentirati svoje račune uz zadržavanje svega na jednom području. Središnje središte svih vaših trezora omogućuje vam i vraćanje računa drugih članova obitelji. 

Dashlane, s druge strane, nema obiteljski plan. Sigurno, postoji poslovni plan koji možete koristiti s pregrštom korisnika, ali ništa posebno nije usmjereno na obitelji. To, u kombinaciji s visokom cijenom Dashlane-a, gura 1Password u vodstvo ovog kruga.

Runda: Točka cijene za 1 riječ

3

Besplatni plan

Iako su 1Password i Dashlane propustili marku za naš najbolji vodič za upravljanje besplatnim zaporkama – budući da su nas pobijedili opcije poput LastPass i Bitwarden (pročitajte naš Bitwarden pregled) – u ovom je odjeljku jasan pobjednik. Da pojednostavimo, 1Password nema slobodan plan, a Dashlane to čini. 

U tom smislu, Dashlane nema sjajan slobodni plan. Ograničeni ste na 50 unosa i nemate mogućnost sinkronizacije s više uređaja. Iako nije ograničen kao Kaspersky Password Manager ili McAfee True Key, koji unosi ograničenje unosa u 15, Dashlane ne nudi puno za besplatne korisnike (pročitajte naš pregled Kaspersky Password Manager i McAfee True Key pregled). 

Ipak je to nešto. Ostale opcije, poput KeePass-a, nude više prostora za besplatno, ali Dashlane ipak ima prednost kada je u pitanju upotrebljivost i mogućnosti. Pročitajte naš KeePass vs LastPass komad.

Čak i uz besplatni plan, Dashlane vam i dalje daje dojam o svom Premium članstvu. Možete započeti s besplatnim i nadograditi kasnije ili isprobati Premium ili Premium Plus. Sve dok 30 dana prebacite na Besplatno, vratit ćete svoj novac. 

Runda: Besplatno planiranje za Dashlane

4

Jednostavnost korištenja

1Password i Dashlane imaju solidno korisničko iskustvo, iako je 1Password fleksibilniji. Pored mobilnih aplikacija, 1Password ima i proširenje za preglednik, desktop aplikaciju i sučelje preglednika. Imate mogućnost izbora kako pristupiti svojim zaporkama, bez obzira na uređaju na kojem se nalazite. 

Međutim, djeluje drugačije od ostalih upravitelja lozinki. Umjesto da vam da jedan trezor za pohranu svih vaših lozinki, 1Password vam omogućuje da imate onoliko trezora koliko želite. Unutar svakog trezora možete dalje organizirati unose pomoću oznaka. Ako uvozite lozinke iz druge aplikacije, 1Password će se potruditi dodijeliti oznake svojim unosima.

1Password recenzija-svodovi

Iako je 1Password tehnički upravitelj zaporki, dostupan je puno više od pohrane vaših prijava. Ima širok spektar podrške za druge vrste unosa, uključujući putovnice, programe nagrađivanja, podatke o poslužitelju i još mnogo toga. Nadalje, unosi su prilagodljivi, omogućujući vam da dodate ili uklonite onoliko polja koliko želite.

1Password-pregled-add-entry

Dashlane nije tako fleksibilan, što rezultira pojednostavljenijim iskustvom. Vaše različite vrste unosa prikazane su u lijevom izborniku, bez podrške za prilagođene vrste unosa. Možete organizirati svoje lozinke u kategorije koje pruža Dashlane, ali ne mnogo izvan toga.

dashlane-pregled-aplikacija

Iskreno, oba su alata vrlo jednostavna za korištenje. Rečeno, u tom novcu postoje dvije strane. Dashlane nema toliko mogućnosti. Međutim, ono što joj nedostaje u funkcionalnosti, nadoknađuje dostupnost. Ima tradicionalniji izgled koji nudi sve informacije koje su potrebne većini korisnika. 

dashlane-pregled-uredi-ulaz

Međutim, 1Password je snažniji, a podvig je još impresivniji s obzirom na to koliko je aplikacija dostupna. Ovaj krug Dashlanea protiv 1Password mogao bi ići u bilo kojem smjeru. Ipak, Dashlane ima pojednostavljeniji pristup, tako da ćemo joj u ovom krugu dodijeliti pobjedu.

Runda: Točka jednostavnosti uporabe za Dashlane

5

Proširenje preglednika

Dashlane i 1Password nude i proširenje za preglednik, koje služi svrsi za automatsko popunjavanje i brz pristup vašim lozinkama. U skladu s tim, 1Password nudi proširenje koje djeluje neovisno o bilo kojoj drugoj aplikaciji. Proširenje 1Password X omogućuje pristup vašim prijavama s bilo kojeg preglednika Chrome, Firefox i drugih. 

1Password već podržava iOS, Android, macOS i Windows. No, s 1Password X također podržava Linux i ChromeOS. Odobreno, Dashlane ima sučelje preglednika koje možete koristiti s proširenjem. S 1Passwordom vam je proširenje potrebno samo za pregled, uređivanje i brisanje unosa. 

Oba alata imaju solidna proširenja preglednika, ali fleksibilnost 1Password-a sa samostalnom verzijom gura ga ispred ovog kruga.

Okrugla: Točka proširenja preglednika za 1 riječ

6

Značajke

Dio razloga što su Dashlane i 1Password tako visoki njihov značaj. Počevši od Dashlane-a, ono je nadišlo jednostavno upravljanje lozinkom sa verzijom šest, dodavši VPN, zaštitu od krađe identiteta i praćenje tamnog weba. Osnova su također računi, uključujući neograničeno spremanje i dijeljenje, kao i sinkronizaciju s više uređaja. 

Iako su značajke zaštite krađe identiteta iskreno, u redu, Dashlane ima puno alata za upravljanje vašim lozinkama. Kao i mnogi drugi upravitelji zaporki, ona uključuje i nadzornu ploču identiteta. Tamo ćete moći vidjeti slabe, kompromitirane i ponovo korištene lozinke. Pored toga, Dashlane također koristi prostor da vas obavijesti o nedavnim kršenjima podataka. 

dashlane-pregled-lozinkom zdravlje

Međutim, Dashlaneova najznačajnija značajka je automatska izmjena zaporki. Zajedno s izvrsnim generatorom lozinki tvrtke Dashlane možete koristiti alat za automatsko ažuriranje zaporki na svojim računima. Dashlane podržava širok raspon web lokacija, uključujući Reddit i Citrix. 

Iako je to odlična značajka, automatska izmjena zaporki nije čarobni alat. Za web lokacije koje podržava Dashlane odlično je, premda nedostaje puno web lokacija.

dashlane-pregled-password-izmjenjivač

1Password ima više usredotočeno iskustvo. Nedostaje mu zaštita od krađe identiteta i nadzor na tamnom webu, iako i dalje dolazi s neograničenim pohranom i sinkroniziranjem s više uređaja. 

Kao i Dashlane, nudi sigurnosnu nadzornu ploču u obliku 1Password Stražarnice. Stražarska kula nadilazi ostale usluge sigurnosne analize, uspoređujući vaše unose s haveibeenpwned.com da biste vidjeli je li bilo koji od vaših računa ugrožen.. 

1Password-pregled-kula

Iako mu nedostaje mjenjač lozinke, 1Password nudi jedinstvenu rotaciju na modelu upravitelja lozinki. Vaša pretplata uključuje način putovanja koji štiti vaše osobne podatke u pokretu. Kad je omogućen, način putovanja pohranit će u vaš trezor sve osobne podatke na mobilnom uređaju, brišući sve što je pohranjeno lokalno. 

Naravno, pohranjuju se u oblaku i trenutkom isključivanja načina putovanja vaši će se podaci sinkronizirati s bazom podataka u oblaku. Međutim, ako vam se konfiskuje ili izgubi telefon tokom putovanja, osoba koja ga pronađe neće moći iskopati nikakve podatke na vašem uređaju. Čak i uz potrebne ključeve, vaših osobnih podataka jednostavno nema. 

Iako Dashlane ima više značajki, 1Password ima usmjereniji popis. VPN i zaštita od krađe identiteta s Dashlaneom su dobrodošli dodaci, mada su i lošije verzije ostalih dijelova softvera. Budući da 1Password fokusira svoju platformu, značajke se smatraju prikladnijima za upravitelja lozinki. 

Runda: Karakteristike Točka za 1Password

7

Mobilne aplikacije

Dashlane i 1Password nadjačali su naš popis za najboljeg upravitelja lozinki za iOS, zauzevši prvo i drugo mjesto. Iako je 1Password izašao na vrh, bilo je tolikšno da je bilo koji prostor mogao zauzeti prostor. Oboje pružaju odličan doživljaj za mobilne uređaje, bez obzira jeste li na Androidu ili iOS-u.

Počevši s 1Passwordom možete vidjeti sve podatke koje možete dobiti s verzijom za radnu površinu, samo na svom mobilnom uređaju. Značajke poput Stražarske kule su prisutne, kao i podrška za više trezora, automatsko popunjavanje i preglednik 1Password. Čak podržava i obavijesti i provjeru autentičnosti putem Apple Watch-a ako ga želite koristiti za 2FA. 

IOS-1Password

Dashlane je slično robusna mobilna aplikacija, s podrškom za biometrijsku prijavu i 2FA. Uključuje nadzornu ploču identiteta na kojoj se možete prijaviti na zaštitne značajke zaštite od krađe identiteta. Tamo ćete pronaći obavijesti o svojim podacima na dark webu, vašem ukupnom zdravlju zaporke i svim nedavnim relevantnim kršenjima podataka. 

Dashlane IOS

Uz to, Dashlane dolazi s mobilnim značajkama kao što su pohrana kontakata, iako kontakte uvijek možete pohraniti u 1Password koristeći prilagođene vrste unosa. Međutim, 1Password ima jednu jedinstvenu prednost: način putovanja. 

Iako je sam po sebi sjajna značajka, način putovanja posebno je relevantan za mobilne uređaje jer nudi zaštitu kakvu nemaju upravitelji lozinki. Možete brzo ukloniti sve svoje osobne podatke s mobilnog uređaja, pohranjujući ih unutar svog trezora 1Password. Nakon što je obala bistra, sve možete obnoviti slavinom. 

Za osjetljive podatke u pokretu ta je značajka ogromna. Način putovanja je, naravno, odličan za putovanja, ali ima i drugih aplikacija. Recimo, na primjer, da idete na koncert ili idete na kampiranje, oboje dolaze s rizikom da izgubite telefon. Možete ukloniti sve osobne podatke i pohraniti ih u trezor u slučaju da nestane vaš mobilni uređaj, tako da vaši podaci neće biti ugroženi.. 

Kolo: Mobile Apps bod za 1Password

8

Poslovni planovi

Iako će velika poduzeća imati bolju ponudu s upraviteljem poslovnih lozinki kao što su Zoho Vault ili OneLogin (pročitajte našu recenziju OneLogin i Zoho Vault pregled), Dashlane i 1Password imaju na raspolaganju male poslovne planove. Zapravo su oboje zaradili mjesto u našem vrhunskom upravitelju lozinki za vodič za mala poduzeća. 

Dashlane ima jednostavan pristup poslovnim cijenama. Postoji jedan plan koji mjesečno košta 4 USD po korisniku. To, međutim, nadilazi razinu od devet do pet. Dashlane uključuje nešto što se naziva Smart Spaces za svakog korisnika. To im omogućuje da imaju poslovni prostor i osobni prostor umjesto da sve drže u jednom zajedničkom trezoru.

Nema minimalnog broja korisnika, iako Dashlane nudi namjenskog upravitelja računa za više od 50. Uz sve značajke Premium plana, poslovni korisnici imaju pristup administracijskoj konzoli za upravljanje korisničkim i sigurnosnim politikama, kao i alatima za osiguravanje korisnika i dijeljenje grupa. 

1Password malo više komplicira stvari. Umjesto da se usredotoči samo na manja poduzeća, nudi više slojeva poduzeća. Plan Timova je najdirektnija usporedba s Dashlaneovim poslovnim planom. Uz 4 USD po korisniku mjesečno, svaki korisnik dobiva 1 GB prostora za pohranu dokumenata, Duo integraciju za MFA-e za cijelu tvrtku i neograničene zajedničke trezore.

Posao je dvostruko veći, po 8 USD po korisniku mjesečno, mada dolazi s dovoljno mogućnosti za opravdavanje dodatnih troškova. 

Uz podršku za Active Directory opskrbu, prilagođene grupe, izvješća o korištenju i prilagođene uloge, 1Password Business mogao bi biti najfleksibilniji upravitelj poslovnih lozinki. Svaki korisnik vašeg računa također dobiva besplatni obiteljski plan, kao i 5 GB prostora za pohranu dokumenata. 

Iako je skupo, 1Password Business je prepun značajki. U skladu s tim, cijena lako postaje previsoka kada broj korisnika postane visok, što plan čini pogodnim za manje tvrtke koje trebaju mnogo mogućnosti. Oni koji traže stotine računa bolje odgovaraju Enterprise planu. 

Ova prilagođena rješenja su skupa, uključujući sve značajke 1Password Business, kao i namjenski voditelj računa, obuku inženjera i obuku prilagođenog postavljanja. No za velike tvrtke značajke su bez premca. 

Za mala poduzeća 1Password i Dashlane idu korak do ruke, a oba nude kompetentne planove za timove s manje od 100 korisnika. U skladu s tim, 1Password ima više značajki za istinske poslovne aplikacije, uključujući integraciju direktorija i detaljnu kontrolu nad korisnicima i trezorima. Te dodatne značajke dovoljne su da se ovo vode u ovom kolu.

Kolo: Poslovni planovi ukazuju na 1 riječ

9

podrška

Dashlane i 1Password se poprilično ravnomjerno podudaraju, to jest, da su oba izvrsna. 1Password nudi rute podrške putem svog Twittera, kontaktne e-pošte i foruma zajednice. Ako vas više zanima kako sami rješavati probleme, na raspolaganju vam je i baza znanja.

1Password-pregled-kontakt-stranica

Za Dashlane su mogućnosti slične. Postoji baza znanja i adresa e-pošte, iako nema foruma zajednice. Umjesto toga nudi live chat tijekom radnog tjedna od 9:00 do 18:00. EST na engleskom, kao i francuska i njemačka podrška putem e-maila. Nažalost, nijedna od opcija kontakta ne radi non-stop.

dashlane-pregled-baze znanja

Dashlaneove mogućnosti kontakta su solidne, ali najviše se ističe njegova baza znanja. Članci idu vrlo duboko, pokrivajući različite platforme sa snimkama zaslona i više odjeljaka. Ako imate pitanje, Dashlane vjerojatno ima odgovor u svojoj bazi znanja. 

Forumi 1Password-a su impresivniji. Iako je zajednica aktivna tamo, zastupnici podrške za 1Password su također. Tijekom testiranja usluge, stalno smo vidjeli nove teme s odgovorima nakon samo nekoliko minuta, bez obzira na doba dana. Baza znanja je također sjajna, s puno tema i video tutorijala, ali forumi se najviše ističu. 

1Password recenzija na forumu

Dashlane ima više mogućnosti kontakta, iako je chat uživo ograničen na radno vrijeme. S druge strane, 1Password ima izuzetno aktivan forum i istu količinu detalja u svojoj bazi podataka. Nažalost, ovo kolo je preblizu za poziv, pa ćemo obojici dodijeliti bod. 

Kolo: Podrška Nema jasnog pobjednika, bodovi za sve

10

Završne misli

Od naših devet rundi u ovoj usporedbi Dashlane-a-1Password, 1Password je ispao sa šest bodova, a Dashlane s četiri, s tim da je posljednji krug, naravno, završio neodlučeno. Iako je konačan zaključak na skali bodova, o ovoj priči ima više od tablice.

Pobjednik: 1Password

Važno je zapamtiti da smo u više točaka tijekom ove usporedbe Dashlane-a-1Password napravili pozive na temelju sklonosti (krugovi “jednostavna upotreba” i “mogućnosti” su savršeni primjeri). Višestruki krugovi mogli su u bilo kojem smjeru, pa vas molimo da pročitate naše cjelovite recenzije ako želite detaljniji pregled svakog od ovih alata.. 

S time je 1Password naš pobjednik. Slažete li se da bi to trebalo biti? Zašto ili zašto ne? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map