Identity Guard -katsaus – päivitetty 2020

Identity Guard -katsaus

Äskettäisestä haltuunotosta huolimatta Identity Guard näyttää ripustuneen entiseen identiteettiin ja tarjoaa tehokkaan identiteettivarkauksien suojaamispalvelun. Tutustu kaikkiin Identity Guard -katsaukseemme kaikkiin yksityiskohtiin.


identiteetti-vartija Slider1

identiteetti-vartija slider2

identiteetti-vartija slider3

identiteetti-vartija slider4

identiteetti-vartija slider5

Edellinen

Seuraava

Identity Guard on ollut korttelin ympärillä, jonka Intersections Inc. perusti vuonna 2001. Äskettäin kuitenkin Intersections Inc. osti iSubscriptin, ja molemmat sulautuivat yhdistettyyn liiketoimintayksikköön Auraan. iSubscribe oli Hari Ravichandranin aivoriihe, joka, kuten näimme Endurance International Group -työryhmässämme, on huono uutinen. 

Ravichandranin ollessa Auran ohjauksessa – hän siirtyi toimitusjohtajaksi yhteisyrityksen jälkeen – Identity Guard -palvelun tulevaisuus on epäselvä. Identity Guard -tarkistuksen yhteydessä kokemuksen perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että peruspalvelu on edelleen vahingoittumaton. Vielä tärkeämpää on kuitenkin, että tämä peruspalvelu on ansaitseva paikka parhaaseen henkilöllisyysvarkauksien suojausluetteloomme. 

Se naulaa hyvän identiteettivarkaudenestopaketin periaatteita, mukaan lukien 1 000 000 dollaria vakuutuksia, pimeän verkonvalvontaa ja luotonmuutosilmoituksia. Lisäksi Identity Guard tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.

ominaisuudet

Kun käsittelemme seuraavassa osassa, Identity Guardilla on käytettävissä kolme suunnitelmaa. Huolimatta piirteiden eroista, suunnitelmien välinen ydinsuoja on sama. Maksat riippumatta siitä, että sinulla on omistettu yhdysvaltalainen tapauspäällikkö, 1 000 000 dollaria henkilövahinkovakuutus ja henkilöllisyyden online-kojetaulu.

Suunnitelmat rakennetaan IBM: n ”Watson” -tekniikan ympärille. Jos et tiedä, Watson on avoin, monipilvinen AI-alusta, jonka avulla yritykset voivat rakentaa AI-malleja tyhjästä. Se on toiminut kaupallisesti vuodesta 2013 ja sitä on käytetty monissa sovelluksissa. Erityisesti sitä käytettiin syövän hoitoreittien määrittämiseen. 

Identity Guard käyttää koneoppimista henkilöllisyysvarkauksien mahdollisten pisteiden tunnistamiseen. Vaikka AI ei ole tässä vaiheessa täydellinen, olemme iloisia nähdessämme, että Identity Guard käyttää Watsonin kaltaista kiitosta järjestelmää talossa kehitetyn robotin yli. 

Watson on ydin, ja sen taustalla on muun muassa tapauspäällikkö ja henkilöllisyysvakuutus. Sen lisäksi, että Watson seuraa sosiaaliturvatunnustasi, nimeäsi ja muuta, se seuraa myös tummaa verkkoa. Tumma verkko on suurimmaksi osaksi varastettujen tietojen kauppapaikka, vaikka sitä käytetään muihin tarkoituksiin, kuten tietoverkkorikollisuudesta näkee.

Aina kun tietoja varastetaan, niihin ei yleensä kohdisteta, ellei kohde ole tehokas henkilö, joka on kiinni esimerkiksi tietojenkalastelujärjestelmästä. Sen sijaan hyökkääjät varastavat tietokantoja, jotka ovat täynnä salasanoja, sosiaaliturvatunnuksia ja muuta. Kun näin tapahtuu, tietokannat myydään pimeässä verkossa. Identity Guard -sovelluksen avulla, jos tietosi näkyvät, sinulle ilmoitetaan. 

Sinun pitäisi kuitenkin tietää ennen kuin se tapahtuu. Tämä johtuu siitä, että tietojesi käyttövaroitusten lisäksi Identity Guard ilmoittaa sinulle myös, jos asiaankuuluvia tietorikkomuksia on tapahtunut. Tällä tavoin voit seurata tapahtuvaa tilannetta ennen kuin jotain on tapahtunut sinun nimessäsi.

Monikerroksisesta lähestymistavasta huolimatta identiteettivarkauksia tapahtuu edelleen. Vaikka Identity Guard onkin, se on sinut suojattu. Korvauksena jopa 1 000 000 dollaria, omistautunut tapauksesi johtaja käsittelee kaikki raskaat nostot ja neuvoo mitä tehdä ja milloin tehdä..

Identity Guard -tietosuojaominaisuudet

Identity Guard sisältää muutamia ominaisuuksia, jotka pitävät sinut suojattuna verkossa. Chrome, Firefox ja Safari tukevat sosiaalisen median tiliesi tietosuoja-asetuksia ja turvallista selauslaajennusta, mutta omituisesti Operaa ei tueta huolimatta siitä, että se on Chromium-pohjainen selain, kuten Google Chrome (lue Chromium-arvostelu). 

Kaikki suojaus tulee Turvallinen selaus -laajennuksen kautta. Se estää mainoksia ja flash-pyyntöjä, pakottaa HTTPS: n verkkosivustoille ja estää sinua kalastamasta URL-osoitteita. 

Suojatun selauksen hallintapaneelin kautta – johon pääsee laajennuksen kautta – voit myös hallita Facebookin, LinkedInin, Twitterin ja Google+: n yksityisyysasetuksia (vaikka kuten Facebookin tietosuojaoppaastamme näet, sitä ei ole vaikea tehdä omin päin).. 

identiteetti-vartija-review-safe-selailu

Vaikka voit saada tämän suojauksen ilmaisilla Chrome-laajennuksilla, on mukavaa pitää kaikki yhdessä paikassa. Mahdollisuutta muuttaa nopeasti sosiaalisen median tietosuoja-asetuksia samalla kun se on suojattu resurssien louhinnalta, tietojen kalastelulta ja mainoksilta, ei pitäisi alentaa. Lisäksi näet perustiedot laajennuksesta suoraan Identity Guard -hallintapaneelissa.

Identity Guard -ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

Identity Guard kuuluu useimpien henkilöllisyysvaroitusten suojaamispalveluihin. Identity Guard -sarjan kaksi “pää” suunnitelmaa ovat sama hinta kuin IdentityForce. Kuten voit lukea IdentityForce -katsauksestasi, voit kuitenkin säästää siellä enemmän rahaa valitsemalla heidän vuosisuunnitelman kuin voit Identity Guardilla. 

Silti hinta ei ole huono, varsinkin kun Identity Guard tarjoaa kolmitoimistojen luotonvalvontaa noin 15 dollarilla kuukaudessa vähemmän kuin LifeLock (lue LifeLock-arvostelu). Osakehinnoittelu on parhaimmillaan vain okei, mutta Identity Guard asettaa itsensä budjettisuunnitelmaan, johon harvat kilpailijat voivat selviytyä.. 

Arvon tason kello on kohtuullinen 7,50 dollaria kuukaudessa, jos ostat vuodessa, tai 8,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat kuukausittain. Huolimatta siitä, että budjettitaso on alle puoli niin paljon kuin ”yhteensä”, budjettitaso tarjoaa samanlaisen suojan. Saat silti 1 000 000 dollaria henkilöllisyysvakuutuksia, omistettu Yhdysvaltoihin perustuva tapauspäällikkö ja AI: n havaitsemat uhat. 

Itse asiassa ainoat puuttuvat ominaisuudet liittyvät luottoihin. Myönnetyt, pankkitilin seuranta ja luotto-pisteet-muutoshälytykset ovat tärkeitä, mutta ottaen huomioon kuinka halpa ”arvo” on, on helppo katsoa näiden ominaisuuksien ohi. 

”Yhteensä” lisää nämä ominaisuudet ilmoittamalla sinulle luottomuutoksista kolmella toimistolla ja antamalla kuukausittaisen luottotuloksen. Lisäksi se antaa ilmoituksia, jos joku nimesi avataan sekkejä tai säästötilejä. 

Hyppy välillä “yhteensä” ja “premier” ei ole yhtä suuri kuin “arvo” ja “yhteensä” välillä. Identity Guard -sarjan ylimmän tason tarjoukset lisäävät kaksi ominaisuutta: kolmen toimiston luottoraportti ja sosiaalisen oivalluksen raportti. Näistä kahdesta jälkimmäinen on mielenkiintoisempi; Se seuraa nimesi sosiaalisen median tilejä nähdäksesi, tapahtuuko jotain vilpillistä.

Meillä on yllä luetellut yksilölliset suunnitelmat, mutta jokaisesta tasosta on myös perheversioita. Hinta nousee odotetusti, mutta ei paljon. Esimerkiksi ”kokonaismäärä” hyppää 19,99 dollarista kuukaudessa – jos laskutetaan kuukausittain – 29,99 dollariin. Hintahyppy ei todellakaan ole paljon, varsinkin kun perhesuunnitelmat kattavat kaikki aikuiset ja lapset yhdessä taloudessa. 

Jos kokeilet palvelua ja päätät, että se ei ole sinulle, Identity Guard -palvelussa on käytössä palautuskäytäntö, vaikka se onkin hieman tarkka. Vuotuinen maksaminen myöntää täyden hyvityksen, jos sitä pyydetään 30 päivän kuluessa, kun taas kuukausittainen suunnitelma ei ole oikeutettu hyvitykseen. 

Palautuskäytännössä todetaan, että joillakin suunnitelmilla voi olla rahojen palautustakuu, vaikka emme löytäneet näitä suunnitelmia. Paras arvauksemme on, että tietyissä olosuhteissa Identity Guard tarjoaa palautuskäytäntöä eri tarjousten kautta, ja tällöin sinulla on 30 päivää aikaa peruuttaa.

Helppokäyttöisyys

Identity Guard -sivustolla on yksinkertainen sivusto, melkein virhe. Se tarjoaa joitain perustietoja ominaisuusluettelosta, mutta Identity Guard ei mene perusteellisesti. Pikemminkin jokaisella käännöksellä, sinut ohjataan tuotesivulle, jossa näkyy Identity Guard -sarjan tarjoamat kolme tasoa. Voit napsauttaa lisätietoja kunkin tason alapuolella.

Helppokäyttöisyyden kannalta tämä on hienoa, vaikka jotkut ylimääräiset tiedot – mahdollisesti tuotesivun alle piilotetut – eivät vahingoittaisi. Kun laskeudut tuotesivulle, voit verrata ominaisuuksien suunnitelmia ja nähdä hintaeron laskutusjaksosi perusteella. Lisäksi voit siirtyä yksilöllisen ja perhesuunnitelman välillä. 

identiteetti-vartija-review-tuote-sivulle

Seuraavaksi sinun on luotava tili – se vaatii vain sähköpostin ja salasanan – ja kirjoitettava joitain alustavia tietoja, kuten nimesi ja osoitteesi. Identity Guard jakaa prosessin vaiheiksi, mikä helpottaa sulattamista. Jos kaikki tapahtuu ennen maksua, on myös hyödyllistä, koska kattavuutta ei valvota, kun olet asettunut.

identiteetti-vartija-review-setup

Kun maksu on vahvistettu, Identity Guard suorittaa lyhyen prosessin, jossa skannataan Internetistä antamasi tiedot, jotka näytetään näytöllä olevan animaation kautta. Sitten voit kirjautua hallintapaneeliin. Tarkastelun yhteydessä meitä havaittiin ilmoituksella, että kojelauta on uusi ja että se saa päivityksiä tulevaisuudessa. 

Identity Guard -hallintapaneeli

Kojelauta on puhdas, ja siinä näkyy hälytyksiä nimesi toiminnasta, uhkista ja pimeässä Webissä olevista tiedoista. Olemme kuitenkin kirjautuneet sisään Opera-toiminnolla (lue Opera-arvostelu), jota Identity Guard ei tue virallisesti. 

Ellet käytä Chromea, Microsoft Edgeä, Firefoxia tai Safaria, et voi määrittää yksityisyysasetuksia tai ottaa käyttöön turvallista selaamista (lisätietoja seuraavassa osiossa). Vaihdoimme Chromen testata näitä ominaisuuksia.

identiteetti-vartija-review-kojelauta

Ennen kuin pääset kojelaudan muille alueille, on joitain ”uhkakysymyksiä”, joihin on vastattava. Identity Guard kysyi meiltä 32 tuloja, pankkiyhdistyksiä ja muuta koskevaa kysymystä. Oletettavasti näiden tietojen tarkoituksena on suojata sinua paremmin identiteettivarkauksilta, vaikka online-yksityisyyden vainoharhaisuus leimahti. 

Jopa niin, on hyvä idea vastata näihin kysymyksiin. Jos käytät esimerkiksi macOS: ta ja ostat pääasiassa Macy’sta vaatteita, Identity Guard ilmoittaa sinulle, jos Windows-tietokone yrittää tehdä ostoksia Neiman Marcusissa. 

identiteetti-vartija-arvio-uhka-kysymykset

Uhkakysymykset ovat osa tarkkailulistasi, joka on kaikki tieto, jota Identity Guard suojaa. Näiden kysymysten lisäksi voit myös vahvistaa henkilöllisyytesi vastaamalla lyhyisiin monivalintakysymyksiin, jotka koskevat mahdollisesti nostamiasi lainoja. Meidän tapauksessamme kaikki kysymykset olivat vääriä. 

Lisäksi tarkkailuluettelossa on tumma web-osa. Siellä voit lisätä tietoja profiiliisi (SSN, puhelinnumerosi, nimesi, syntymäpäiväsi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi kaappaavat kirjautumisen yhteydessä). 

Voit myös lisätä luottokortteja, passinumeroita, muita osoitteita ja paljon muuta. Huomaa kuitenkin, että et välttämättä saa hälytyksiä kaikista antamistasi tiedoista valitsemasi suunnitelman perusteella. 

identiteetti-vartija-review-add-erä

Kaikki nämä tiedot yhdistyvät, jotta luodaan riskienhallintapiste (RMS), joka on oletuksena asetettu 99: ksi sadasta. RMS-arvo on yhdistelmä siitä, kuinka reagoit hälytyksiin, miten käsittelet luottoa ja elämäntyyliisi. Vastaukset uhkakysymyksiisi, joista monet kysyvät kulutustottumuksista, vaikuttavat tulokseesi. 

identiteetti-vartija-review-riskien hallinta-pisteet

suojaus

Watsonin ollessa ruorissa Identity Guard tarjoaa markkinoiden parhaan suojauksen tai ainakin kaikkein kattavimman skannauksen. 

Kuten minkä tahansa identiteettivarkauksien suojaamispalvelun kohdalla, ei paljon voida tehdä välttääksesi tietojen varastamista, varsinkin jos olet huolimaton sen suhteen. Kuitenkin Watsonin edistyneisyydestä tiedät heti, yrittääkö joku käyttää sinunasi. 

Lisäksi Identity Guard antaa sinulle työkalut ymmärtää, mitä riskejä otat verkossa. Se alkaa riskienhallintapisteelläsi, joka, kuten edellä mainittiin, seuraa, kuinka todennäköisesti henkilökohtaiset tietosi varastetaan tai käytetään. Vaikka RMS-raportti ei kata online-riskiä, ​​se tarjoaa nopean tavan ymmärtää, mitkä tiedot saattavat olla vaakalaudalla. 

Kun otetaan huomioon kulutustottumuksesi, toimintasi ja kuinka nopeasti reagoit hälytyksiin, RMS-tiedostostasi tulee ainoa mittari, johon sinun on kiinnitettävä huomiota. Sitä päivitetään päivittäin, ja voit tarkastella pisteet päivä, viikko tai kuukausi.

Ennakoiva lisäsuoja tulee Turvallinen selaus -laajennuksen muodossa. Vaikka sosiaalisen median tilien tietosuoja-asetusten mukauttaminen voi olla vain yksityisyyden suojaa, joskus se estää tietoverkkorikollisuutta. 

Sosiaalisen median tilien asettaminen yksityiseksi varmistaa, että hyökkääjät eivät pysty hankkimaan tiliäsi lisätietoja varten. Se on yksi vaiheista, joita suosittelemme vinkkissämme identiteettivarkauksien estämiseksi. 

Ennakoiva suoja on vakaa, mutta Identity Guard varmuuskopioi suunnitelmasi yhdellä miljoonalla dollarilla ja omalla tapausjohtajalla. Jos jokin menee pieleen – mikä on epätodennäköistä, kun otetaan huomioon useita suojaustasoja, tapauspäällikkö auttaa sinua palauttamaan henkilöllisyytesi. Kun vakuutus on valmis tulipaloon, et menetä rahaa prosessissa.

Tuki

Identity Guard tekee tuesta helpon löytää kojelaudasta. Oikeassa yläkulmassa on tukinumero ja ohjepainike, joka osoittaa sinua kohti muita tukiresursseja. Sen sijaan, että johtaisit erilliselle sivulle, Identity Guard pitää kojelaudan valikon ehjänä, joten on helppo siirtyä ohjesivulle menemättä sivuston toiselle alueelle. 

Ohjekuva on yksinkertainen, ja kuten verkkosivustokin, se on yksinkertainen vikaan asti. Siinä on neljä valintaruutua, joissa eritellään tuen eri osa-alueet, sekä usein kysytyt kysymykset (vaikka se on vain kolme kysymystä pitkä, se ei ole kovin hyödyllinen). Laatikot voivat osoittaa sinulle puhelin- ja sähköpostituki sekä tarjota kiertueen kojelaudan ympäri. 

identiteetti-vartija-review-help-sivulle

Vaikka ohjesivulle on helppo päästä käsiksi, se ei tarjoa paljon tietoa. Siellä on sähköpostiosoite ja puhelinnumero, mutta tuotematka on lyhyt ja itsestään selvä. Usein kysytyt kysymykset selventävät vain palvelua koskevia pieniä kysymyksiä, kuten tilauksen peruuttaminen ja sähköpostien tilaamisen lopettaminen.. 

Turhauttavaa on, että Identity Guard -sivustolla on pidempi usein kysytyt kysymykset, mutta se on piilotettu alatunnisteeseen ja pääsee tilin hallintapaneeliin. Lisäksi se on täynnä vain alustavia tietoja, kuten kattavuuden alkaessa ja palautuskäytännön yksityiskohdat.

Henkilöllisyysvahti on yksi parhaimmista identiteettivarkauksien suojaamispalveluista melkein kaikissa suhteissa, mutta tuen yhteydessä se hajoaa. Puhelintukea ei ole saatavana ympäri vuorokauden, ja itseapuresursseja on vähän. Sinulle ei myöskään ole ilmoitettu kirjautumisen yhteydessä tietoja tapauspäälliköstäsi, joten et ehkä edes puhu heidän kanssaan, ellei ole ongelmaa.

Tuomio

Identity Guard tekee suojan suhteen kaiken oikein. Watson on vaikuttava älykkyysosat, jotka voivat olla ruorissa, etenkin Identity Guardin pyytämällä hinnalla. Mitä tahansa maksat, Identity Guard tarjoaa suojauksen ja vakuutuksen kautta, mikä on vaikeata saada aikaan identiteettivarkauksien suojauspalvelut. 

Tuki on kuitenkin heikko. Vaikka vaihtoehtoja on olemassa ja edustajat itse tekevät tempun, vaihtoehdot tarvitsevat jonkin verran työtä. Laajennettu tietokanta ja lisää yhteysvaihtoehtoja auttaisivat Identity Guardia identiteettivarkauksien suojaamiseen liittyvien arvostelujen kärkeen. 

Aiotko ilmoittautua Identity Guardiin? Mitä pidät siitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map