ID-vartiointikatsaus – Päivitetty huhtikuussa 2020

ID-vartijakatsaus

Vaikka ID Watchdog ei ole helpoin käyttää, se on tehokas ja edullinen vaihtoehto useille johtaville identiteettivarkauksien suojaamisen tarjoajille. Lue, miksi pidämme siitä tästä täydellisestä ID Watchdog -arvostelusta.


id-vahtikoira-Slider1

id-vahtikoira-slider2

id-vahtikoira-slider3

id-vahtikoira-slider4

id-vahtikoira-slider5

Edellinen

Seuraava

Equifaxin vuonna 2017 hankkima ID-vahtikoira on toiminut vuodesta 2005, ja se tarjoaa identiteettivarkauksien suojaus- ja palauttamispalveluja kohtuulliseen hintaan. Tarjous on edelleen vahingoittumaton. ID-tarkkailija istuu kilpailun alapuolella hinnan suhteen ja kilpailee titteistä ominaisuuksista. 

Palvelua ei ole päivitetty paljon, ja se on hyvä asia. Myös käytettävyys ei ole parantunut. Vaikka ID-vahtikoira ei ole rikki palvelu, se aiheuttaa useita ongelmia asennuksen aikana. Sitä vastoin suoja, etenkin hinnan suhteen, on parhaan henkilöllisyyssuojauksen oppaan arvoinen. 

Tässä ID Watchdog -arvostelussa aiomme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme sen jälkeen, kun olemme ottaneet sen testiajoon. Matkan varrella puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, suojauksesta ja tuesta – kaikki ennen tuomion antamista.

ominaisuudet

ID Watchdog -palvelussa on vakio luettelo ominaisuuksista, mukaan lukien 1 000 000 dollaria vakuutuksia, pimeän verkon seuranta ja muokattavat hälytykset. Suoraan sanottuna ominaisuudet eivät yksinään ole vaikuttavia. Kun otetaan huomioon alhainen hinta, luettelo loistaa. 

Kattavuus on varastossa, mutta ID Watchdog rakentaa sen tapauksenhallinnan avulla. Jos henkilöllisyytesi varastetaan, kun sinulla on ID Watchdog -tilauksesi, palauttamiseen määrätään tapauspäällikkö, joka käsittelee kaikki paperit, joten sinun ei tarvitse.

Puhelinkeskus, jossa nämä tapauspäälliköt työskentelevät, on avoinna myös ympäri vuorokauden ja pystyy tarjoamaan tukea yli 100 kielellä. 

Sinun ei pitäisi kuitenkaan törmätä ongelmiin. ID Watchdog tarjoaa “perus” ja “edistyksellinen” valvonta, jotka molemmat tarjotaan molemmille palvelutasoille. ”Basic” koostuu julkisten rekistereiden, lisenssien, sertifikaattien ja muun seurannasta nähdäksesi, käyttääkö joku henkilökohtaisia ​​tietojasi. 

”Advanced” -valvonta menee syvemmälle tarkastelemalla Yhdysvaltain postipalvelun kansallista osoitteenmuutosrekisteriä ja subprime-lainoja. Se kattaa myös pimeän verkon, skannaa verkkosivustojen, chat-keskustelujen ja foorumien kautta, jotka on sidottu varastettujen tietojen kauppaan. 

Vaikka henkilöstömarkkinat ovat kapeat markkinat, ID-vahtikoira on erityisen hyödyllinen lääketieteen ammattilaisille. Se seuraa kansallista palveluntarjoajan tunnistetietokantaa. Jos et tiedä, NPI-numero on kymmennumeroinen tunnus Yhdysvaltain terveydenhuollon tarjoajille. Jos joku varastaa lääkärin henkilöllisyyden, hän voi käyttää tätä numeroa tuhotakseen lääkärin käytännön..

Jos jotain esiintyy useilla alueilla, joita ID Watchdog valvoo, sinulle ilmoitetaan heti, ja näitä ilmoituksia voidaan mukauttaa. Vaikka ID-vahtikoira lähettää hälytyksen aina riippumatta siitä, mistä se tulee, voit valita vastaanottaa sen mobiilisovelluksen, tekstin, puhelun tai yhdistelmän kautta. Saat kuitenkin aina sähköposti-ilmoituksia.

ID-vartiointitoimintojen yleiskatsaus

hinnoittelu

ID Watchdogilla on yksinkertainen tuotelista. Palvelu on sama riippumatta siitä, kumman valitset kahdesta suunnitelmasta – “plus” tai “platina”; saat 1 000 000 dollaria kattavuutta, tumman verkkoseurannan, muokattavat hälytykset ja täysin hallitun palautuksen, jos henkilöllisyytesi varastetaan. 

Kalliimpaan ”platina” -suunnitelmaan sisältyy kuitenkin myös Equifaxin, Experianin ja TransUnionin luottotuloksia ja raportteja.

Näkemällä voit saada ajan tasalla olevia pisteitä ilmaiseksi verkossa, plus-plus on houkuttelevampi. Vain 15 dollarilla kuukaudessa, se on suuri arvo, etenkin verrattuna LifeLockiin, joka veloittaa noin 20 dollaria enemmän samanlaisesta suunnitelmasta (lue LifeLock-arvostelu).

Jopa kohtuuhintaiset palvelut ovat muutama dollari kalliimpia kuin ID-vahtikoira (lue esimerkki Identity Guard -katsauksesta). 

Se on, jos maksat myös kuukausittain. ID Watchdog antaa sinun valita vuosittaisen laskutusjakson kassalla, ja jos hyppäät siihen, saat kahden kuukauden suojauksen ilmaiseksi. Se nostaa plus-suunnitelman kuukausittaisen hinnan noin 12,50 dollariin.

ID-vartija Platinum

Kuten mainittiin, et kuitenkaan saa luotto-pisteitä ja raportteja, joissa on plus-merkki. Sinun on mentävä “platina” -suunnitelmaan, jos haluat sen, mikä ei ole sen arvoista, ottaen huomioon hinnankorotuksen.

Vaikka “platina” on silti halvempaa kuin kilpailu – samanlainen suunnitelma IdentityForcessa on noin 5 dollaria enemmän kuukaudessa, kuten voit nähdä IdentityForce -katsauksessamme -, se on ylihinnoiteltu verrattuna “plusiin”. 

On tärkeätä valita etukäteen suunnitelma, jonka haluat noudattaa, koska ID Watchdog ei tarjoa palautuksia kuukausittaisiin suunnitelmiin. 

Vuotuisiin suunnitelmiin liittyy kuitenkin jonkin verran sekaannusta. Palvelusehdoissa ID Watchdog sanoo, että “palauttaa sinulle kohtuullisen summan”, jos irtisanot ennen vuosikauden loppua. Siinä mainitaan kuitenkin myös kolmivuotinen suunnitelma, jota emme löytäneet. 

Väite on suorassa ristiriidassa sen tuotesivun kanssa, jonka mukaan “voit perua milloin tahansa; Emme kuitenkaan tarjoa osittaista kuukausittaista palautusta. ” Luultavasti, jos ostat vuotuisen suunnitelman, ID Watchdog palauttaa sinulle käyttämäsi kokonaiset kuukaudet, mutta se ei palauta maksuja siitä kuukaudesta, jonka aikana peruutat.

Helppokäyttöisyys

ID Watchdogilla ei ole erityisen houkuttelevaa verkkosivustoa, mutta työ saa sen aikaan. Se on enemmän kuin muutama vuosi vanhentunut, mutta ottaen huomioon kuinka vähän siellä on sivustoa, ei ole vaikea löytää tietäsi. Tämän seurauksena pienempi verkkosivusto johtaa myös rajallisiin tietoihin siitä, mitä olet ostanut, kun on aika kirjautua. 

Esimerkiksi kesti kaksi Google-hakua ja yli muutama minuutti verkkosivuston pesuun saadakseen selville, että ID Watchdog tarjoaa 1 000 000 dollaria vakuutusta. Tuotesivulla lueteltava sisältö piilotetaan sen sijaan sivuhierarkialla, joka luetellaan viimeisenä vaihtoehtona “Asiakaspalvelukeskus” -välilehdellä “ID-tarkkailukokemus” -sivulla.. 

id-vahtikoira-review-sivusto

Samoin edellä mainittua palautuskäytäntöä ei ole selkeytetty tuotesivulla. Sen sijaan se on kirjoitettu kaikissa korkeissa ehdoin, jotka löytyvät vain verkkosivun alatunnisteesta. 

Olisi yksi asia, jos pienet selvennykset piilotettaisiin syvälle verkkosivustoon, mutta tässä ei ole näin. Olennaisia ​​tietoja, kuten palautuskäytäntöä ja kattavuuden tasoa, ei ole selkeytetty tuotesivulla. Lisäksi näitä tietoja sekoitetaan muihin merkityksettömiin tietoihin. 

Esimerkiksi verkkosivuston päävalikossa on kohta, jonka otsikko on ”työntekijän etuudet”. Sinulle anteeksi ajatus siitä, että se on ID Watchdogin työntekijöille, kuten teimme ensin, mutta sivu on oikeastaan ​​yritystietojen varkauksien suojaamiseksi. Varmasti välilehti tällä nimellä olisi paljon vähemmän hämmentävää. 

Tuotesivu – joka mainitaan päävalikossa nimellä “ID Watchdog services” – on kuitenkin hieno. Se tarjoaa kahden kerroksen vertailun ja jopa lyhyt selitys jokaisesta ominaisuudesta. Kun olet valinnut suunnitelmasi, kassalla tapahtuu lyhyt prosessi. Valitset laskutusjakson, kirjoitat maksutietosi ja napsautat Lähetä. 

id-vahtikoira-review-tuote-sivulle

Sieltä aloitat tilin asennuksen. ID-vahtikoira kysyy vain perustietoja, mukaan lukien nimesi, puhelinnumerosi, sosiaaliturvatunnuksesi ja kotiosoitteesi. Tällä sivulla ID Watchdogilla on sinetti, joka sanoo: “30 päivän rahat takaisin -takuu: peruuta milloin tahansa.” Emme pidä hengitystä tästä väitteestä.

ID-vahtikoiran sisäänkirjautuminen

Kun olet pyöristänyt henkilökohtaiset tietosi, voit kirjautua sisään ID Watchdog-kojelautaan, ja ihminen, onko se pettymys nähdä. Yleiskatsaus-osa ei anna sinulle yleistä kaikesta. Se näyttää nimesi, ostamasi tuotteen ja tilin rekisteröinnin yhteydessä.

id-vahtikoira-review-kojelauta-katsaus

Muilla välilehdillä, ”tili” ja ”edistyneet työkalut”, ei ole samoin tietoja. ”Tili” antaa sinun muuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka eivät vaadi salasanaa. Koska ID Watchdog on identiteettivarkauksien suojauspalvelu, se on liian suuri valvonta huomioimatta. 

Siitä huolimatta ”edistyneiden työkalujen” sivu on pahin rikoksentekijä. Siinä sanotaan, että “suunnitelmasi sisältää lisätyökaluja, kuten mobiilisovelluksemme, kadonneen lompakon ja vakuutuksen, jotta voidaan varmistaa, että sinulla on pääsy tietoihisi tarvitessasi ja auttaa sinua palautumaan petoksissa tai henkilöllisyysvarkauksissa”, ja se on se. Ei linkkejä näiden ominaisuuksien lataamiseen tai muita ohjeita siitä, kuinka niitä käyttää. 

id-vahtikoira-review-edistyksellisiä-tools

Ainoa hyödyllinen välilehti on ”palveluopas”, joka lataa ja avaa PDF-tiedoston, joka sisältää tilisi ominaisuudet. Silti silti puuttuu selvennys. Esimerkiksi asiakirjassa puhutaan lasten luottosuojasta, väittämällä, että “ID Watchdog on ainoa etujen tarjoaja, jolla on lapsilukon online-ominaisuudet”, mikä ei ole totta. 

Sanotaan, että voit aktivoida lapsilukon ID Watchdog -tilisi kautta, mutta kun katselimme hedelmätöntä kojetaulua, emme keksineet mitään.

ID-vartijapäivitykset

Oltuaan niputtaneet noin 20 minuuttia, huomasimme, että kojelauta alkoi muuttua. Joka kerta kun siirrymme uuteen osioon, uusi välilehti ilmestyy yläpalkkiin tai kun palaamme takaisin sivulle, jossa olimme aiemmin käyneet, siinä olisi uusia osioita.

Kesti hetken, että kaikki tuli kokonaan sisään – noin tunti -, mutta kun se oli tehty, kojelauta oli paljon hyödyllisempi. ID-vahtikoira osoitti jokaisen skannaamansa alueen ja skannauksen tilan. Lisäksi hälytyksiä varten oli lisätty osio, jossa voit nähdä kaiken, joka liikkui nimesi läpi. 

Kojelaudan lopullinen muoto on paljon parempi kuin mitä ensin tapasimme, mutta ID-vahtikoira ei ole koukussa. Ei ole kohtuutonta olettaa, että joku laskeutuu kojelautaan – ID-vahtikoira saapuu sinut heti maksun jälkeen – katselee ympäri ja päättää, ettei siihen ole mitään muuta.

id-vahtikoira-review-updated-kojelauta

Ensivaikutelmat ovat kaikkea, eikä ID-vahtikoira ole kovin hyvä siinä. Ei ole tervetullutta sähköpostia tai viitteitä siitä, että kojetaulu on määritettävä. 

Itse asiassa, testauksen aikana emme koskaan saaneet sähköpostia ID-tarkkailijalta huolimatta lukuisista yrityksistä nollata salasanamme sen jälkeen, kun salasananhallintamme ei onnistunut kaappaamaan sisäänkirjautumista (lue Dashlane-arvostelu meidän salasananhallinnasta, joka aina kaappaa kirjautumistiedot). 

Odotimme tuntikausia, palasimme, odotimme vielä lisää ja sidottiin uudelleen, mutta mitään ei tullut. Lopulta jouduimme soittamaan ID Watchdogille salasanan palauttamiseksi (voit lukea lisää kokemuksesta alla olevasta ”support” -osiosta). 

ID-vahtikoira-mobiilisovellus

ID Watchdog tarjoaa myös mobiilisovelluksen, joka on paljon houkuttelevampi kuin työpöydän kojetaulu. Sen toiminnallisuus on kuitenkin rajoitetumpi. Aluksi asensimme sovelluksen toivoen löytävänsä joitain palveluoppaassa kuvattuja ominaisuuksia, kuten salasananhallintaa, mutta emme löytäneet niitä. 

Mobiilisovelluksen avulla voit lukita luotto, lisätä kohteita kadonneeseen lompakkovarastoon ja katsella hälytyksiä. Kadonnut lompakonholvi on mielenkiintoisin ominaisuus, koska sen avulla voit tarkastella kirjautumistietoja, jos kadotat lompakon. Toisin sanoen, emme tiedä kuinka monta ihmistä kävelee ympäriinsä luettelon tilitiedoista lompakossaan. 

Uusien tietojen lisäämisen lisäksi, mikä on helpompaa tehdä työpöydällä, mobiilisovellus on yksinkertaisesti ilmoituskeskus. Se tekee siitä hyvää työtä. Ilmoitusnäytössä on painike “soita ID-vahtikoiralle tutkimaan”, joka soittaa sinulle automaattisesti tukilinjan.

suojaus

ID-vahtikoira tekee kaiken, mitä henkilöllisyysvarkauksien suojaamispalvelun tulisi seurata jatkuvasti luotto-, taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se menee kuitenkin pidemmälle kuin sosiaalisten verkostojen seuranta, tarjouspyyntöjen vähentäminen ja seksuaalirikoksen tekijöiden ilmoitukset, ja ne toimivat all-in-one-keskuksena henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi. 

Kun kojetaulu on päivitetty kokonaan, näet ID ID -vartiopalvelut ja kunkin skannauksen tulokset. Esimerkiksi aloittaessaan ”pimeällä verkolla” pitäisi olla selvä tulos, kun se skannaa edelleen osoitetietokannan kansallista muutosta. On hyödyllistä nähdä vain näkyviin tulevia ilmoituksia, mutta myös skannaustuloksia niiden tapahtuessa. 

Ominaisuuksista pidämme eniten sosiaalisen verkoston seurannasta. Voit liittää Facebookin, Twitterin, Instagramin ja LinkedInisi ID-tarkkailuun, mutta enemmän kuin mitä, voit mukauttaa, kun ID Watchdog ilmoittaa sinulle muutoksista. Voit säätää hälytysten vakavuuden 14 luokkaan, joten esimerkiksi voit asettaa maantieteelliset tiedot tilaan “lievä” ja “isorasia-rasismi” vakavaksi.

id-vahtikoira-review-sosiaalisen median-asetukset

Kaikki tämä seuranta yhdistää altistumisraportin, joka osoittaa, mitkä sosiaalisen median tiedot saattavat altistaa sinut henkilöllisyysvarkauksille. Vaikka altistumisraportti ei ole niin kattava kuin Identity Guardin riskienhallintapiste, se on hieno lisä. 

Hallintapaneeli ei ole kuitenkaan vain sosiaalisen median tai hälytysten seuraaminen. Voit myös lukita luoton, jos siihen on luvatonta pääsyä. Edellä mainittujen päivitysten jälkeen ilmestyvällä “Luotto” -välilehdellä on mahdollisuus lukita luotto jokaiselle kolmelle johtavalle toimistolle. Jos käytät plus-suunnitelmaa, vain Equifax tulee näkyviin. 

id-vahtikoira-review-luotto-lukko

Tuki

ID Watchdogilla on vain yksi tapa saada asiakaspalvelu: puhelimitse. Tukikielen puuttuminen kojetaulussa ei ole suunnittelun ylenmäärä. Palveluoppaan ja yritysblogin ulkopuolella ei ole omatoimisia resursseja. Puhelintuki on ainoa reitti, mutta onneksi se on tehokasta. 

Saavutimme tiedon unohdetusta salasanastamme, ja olimme iloisia siitä, että meidän ei tarvinnut käsitellä automatisoitua puupuuta tai muuta sellaista. Sen sijaan robotti tervehtii sinua, pyytää sinua pysymään linjalla kyselyä varten ja yhdistää sinut suoraan asiakaspalvelun edustajaan.

Pyynnön ratkaiseminen oli helppoa. Edustaja pyysi joitain perustietoja puhelun vahvistamiseksi, mukaan lukien SSN: n neljä viimeistä numeroa, jonka kanssa me kirjaudumme, ja he saivat auttamaan. Jopa lyhyt kokemus antaa meille suuren luottamuksen ID-vahtimestarin kykyyn käsitellä vakavampia pyyntöjä. 

Sähköpostituen ja tietokannan puuttumista ei kuitenkaan voida sivuuttaa. Vaikka ID Watchdog tarjoaa puhelintukea ympäri vuorokauden – ja yli 100 kielellä – käynnistykseen, se ei korvaa sähköpostitukia ja omatoimisia resursseja. Et voi edes peruuttaa tiliäsi soittamatta ensin ID Watchdogille.

Tuomio

ID-vahtikoira esittelee enemmän kuin muutama hikka asennuksen aikana, mutta huonosti öljyisenä koneena se ansaitsee huomion. Se on halvempaa kuin kilpailu, kun taas pakkaa samat ominaisuudet. Toisin sanoen, sinulla on kaupankäynnin tukivaihtoehtoja ja käytettävyyttä pienelle hinnanlaskulle. 

Jos mukavuus ja tukivaihtoehdot ovat sinulle tärkeitä, muista lukea muut henkilöllisyysvarkaussuojamme. Jopa noilla haittapuolilla ID ID -vahti on kuitenkin syytä katsoa. 

Mitä mieltä olet palvelusta? Aiotko kokeilla sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

ID-vahtikoirien UKK

 • Mikä on ID-vartija?

  ID Watchdog on henkilöllisyysvarkauksien suojaamispalvelu, joka seuraa sosiaaliturvatunnustasi, pankkitilisi tietojasi, potilastietoja ja muuta mahdollisia petoksia. Jos henkilöllisyytesi varastetaan palvelun käytön aikana, saat enintään 1 000 000 dollarin kustannuskorvauksen ja omistautuneen henkilöllisyyden palauttamisen tapausjohtaja.

 • Kuinka paljon ID-vartija?

  ID Watchdog tarjoaa kaksi suunnitelmaa: plus ja premium. “Plus” on 14,99 dollaria kuukaudessa ja “palkkio” on 19,95 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan kuukausittain. Jos laskutetaan vuosittain, molemmat suunnitelmat tarjoavat kahden kuukauden palvelun ilmaiseksi, jolloin hinta laskee vastaavasti 149,99 dollariin ja 199,95 dollariin..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map