ADT-henkilöllisyysvarkauksien suojauskatsaus – päivitetty 2020

ADT-henkilöllisyysvarkauksien suojauskatsaus

Vaikka tiedät ADT: n parhaiten kaikista ihmisten pihoilla olevista opasteista, tämä pitkäaikainen turvayhtiö tarjoaa myös digitaalisia palveluita. ADT Identity Theft Protection on markkinoiden halvin tarjous tällä hetkellä, mutta on silti kattava, kuten voit lukea tästä arvostelusta.


ADT-Slider1

ADT-slider2

ADT-slider3

ADT-slider4

ADT-slider5

Edellinen

Seuraava

ADT on toiminut jo pitkään, ja se perustettiin vuonna 1874 Edward A. Calahanin sähkönpohjaiseksi hälytysjärjestelmäksi. Hänellä oli ajatus sen jälkeen, kun murtovarkauden murtautui kulta- ja pörssiyrityksen johtajan Elisha Andrewsin kotiin.. 

Siitä lähtien ADT on jatkanut turvajärjestelmien tarjoamista kodeille ja yrityksille, mutta on äskettäin päässyt identiteettivarkauksien suojaamiseen. Tässä ADT-henkilöllisyysvarkauksien suojaus -katsauksessa tarkastellaan, onko sillä varusteluita päästäkseen parhaimpiin henkilöllisyysvarkauksien suojausluetteloomme. 

Vuonna 2018 julkaistu ADT Identity Theft Protection pyrkii tarjoamaan olennaisen kattavuuden kohtuulliseen hintaan. Identity Theft Protection on osa “Digital Security” -sarjaa, joka on tällä hetkellä ainoa sarjassa saatavana oleva tuote, vaikka ADT aikoo tulevaisuudessa julkaista kotiverkkosuojauksen ja virtuaalisen yksityisen verkon.. 

Aluksi tuotevalikoimaan, identiteettivarkaussuojaus on vaikuttava, vaikka siitä puuttuu joitain kriittisiä ominaisuuksia. Sosiaalisen median seurantaa ei ole mukana, ja joitain koulutusresursseista on vaikea löytää. Näitä asioita on kuitenkin helppo jättää huomioimatta, kun otetaan huomioon palvelun edullisuus.

ominaisuudet

Hintaan saakka ADT Identity Theft Protection on täynnä ominaisuuksia. Kuten käsittelemme seuraavassa osassa, ADT ei tarjoa useita suojaustasoja. Pikemminkin kaikki sisältyy perustasoon, ja siitä hyvään hintaan. Mikä muuten olisi osakeominaisuuksien luettelo, näyttää korosta huomattavasti vaikuttavampi. 

Ydinsuojaus koostuu luottokorttien, pankkitilien, sosiaaliturvatunnuksen, passin, ajokortin, sairausvakuutuksen, osoitteen ja muun seurannasta. Tietojesi käytön seurannan lisäksi ADT tarkkailee myös pimeää verkkoa mahdollisten petoksien varalta, mikä on verkkorikollisuuden kasvualusta.. 

Jos jotain ilmestyy, saat ilmoituksen verkkohallintapaneelin kautta, josta puhumme tarkemmin alla olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa. Hallintapaneelin hälytysten lisäksi voit myös asettaa sähköposti-ilmoituksia ja mobiili-ilmoituksia. Valitettavasti mobiilisovellusta ei ole, joten mobiilihälytykset ovat vain tekstin kautta. 

ADT: n tarkkailu tukee 1 000 000 dollaria henkilöstön varkauksiin liittyvien kulujen korvaamisessa, jos henkilöllisyytesi varastetaan. Riippumatta siitä, milloin uutisia ilmestyy, ADT: llä on erottelukykyyn erikoistuneita asiantuntijoita, jotka odottavat myös auttavan sinua. Voit soittaa ADT: lle ympäri vuorokauden saadaksesi apua henkilöllisyytesi hallinnan palauttamiseen. 

ADT: n hinta erottaa sen, että se sisältää Experianin vuotuisen luottotiedot. Voit myös seurata luottotulostasi kuukausittain hallintapaneelista. Vaikka nämä ovat hinnan suuria sulkemisia, ei ole mahdollista ostaa luottotietoa kaikilta kolmelta luottotoimistolta..  

Jotkut muut ominaisuudet puuttuvat, nimittäin sosiaalisen median seuranta ja oivallukset. Joihinkin identiteettivarkauksien suojaamispalveluihin, kuten Identity Guard, sisältyy sosiaalisen oivalluksen raportti, joka seuraa, kuinka käytät henkilökohtaisia ​​tietojasi sosiaalisessa mediassa ja jos tämä käyttö asettaa sinut vaaraan. 

ADT ei puhu paljoa sosiaalisesta mediasta, vaan seuraa valvonta-alueita, kuten tuomioistuintietueita ja USPS: n kansallista osoitteenmuutos-tietokantaa. Vaikka nämä ovat välttämättömiä kattamia alueita, sosiaalisen median seuranta on vain lisääntymässä. 

ADT-henkilöllisyysvarkauksien suojausominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

ADT: llä on halvin identiteettivarkauksien suojaamispalvelu. Vaikka voit säästää pari taalaa Identity Guardin “taloussuunnitelman” avulla – lue siitä Identity Guard -arvioinnistamme – se ei tarjoa ominaisuuksia, joita ADT tekee. ADT sisältää nimittäin vuotuisen luottotiedot ja pistemäärän Experianilta.

Se on valtava verrattuna palveluihin, kuten LifeLock, joka veloittaa lähes 25 dollaria enemmän kuukaudessa kuin ADT kolmen toimiston raportista (lue LifeLock-arvostelu). 

Vaikka et saa raportteja ja tuloksia Equifaxilta ja Transunionilta, säästät paljon rahaa ADT: llä. Jopa verrattuna kohtuuhintaisiin palveluihin, kuten IdentityForce, ADT loistaa (lue IdentityForce -katsaus).

Valittavana on vain yksi suunnitelma, mutta voit lisätä siihen viisi jäsentä. Hinta ei laske, kun käyttäjämäärä kasvaa, mutta ottaen huomioon, kuinka halpa ADT on, se ei ole liian suuri huolenaihe. ADT pitää myös laskutusjaksosi yksinkertaisena. Sinua veloitetaan kerran kuukaudessa, kunnes peruutat. 

Arvostamme suoraviivaista lähestymistapaa, vaikka se voi olla pettymys, kun on aika tarkistaa. ADT ei tarjoa alennuksia identiteettivarkauksien suojaamiseen, eli et voi ostaa vuotta etukäteen säästääksesi muutaman luun. Hinta on riittävän alhainen, ettei sillä ole merkitystä useimmissa tapauksissa, mutta vuosisuunnitelma olisi silti mukava nähdä.

Matala korko vaikuttaa kuitenkin joihinkin muihin hinnoittelun näkökohtiin. Esimerkiksi, ei ole olemassa konkreettista palautuskäytäntöä. Olimme yhteyttä tukiasiamiehen kanssa, joka sanoi, että meidän on soitettava asiakkuusosastolle saadaksesi lisätietoja. Pesemällä verkkosivustoa emme löytäneet mitään mainintaa palautuksista. 

On todennäköistä, että palautukset käsitellään tapauskohtaisesti, mikä tarkoittaa, että useimmille ihmisille ei ole palautuskäytäntöä. Suoraviivainen lähestymistapa kulkee sielläkin. Saat mitä maksat, niin kauan kuin päätät maksaa siitä. Saat kuitenkin myös täysin varustellun palvelun kohtuulliseen hintaan.

Helppokäyttöisyys

Vaikka ADT tarjoaa useita tietoturvapalveluita, se pitää verkkosivustonsa virtaviivaisena. Kotisivulta löydät identiteettivarkauksien suojauspalvelut Tuotteet ja ratkaisut -välilehdeltä. Sieltä suunnitelman valinnassa ei ole hätää. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on napsauttaa “osta nyt” aloittaaksesi.

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-kassalle

Kassalle on helppoa. Muutamalla näytöllä pyydetään sinua antamaan laskutustiedot ja vahvistamaan maksu. ADT ei pyydä sinua antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja ennen oston suorittamista. Itse asiassa, kun olet vahvistanut maksun, sinun on odotettava, kunnes ADT saa ilmoittautumisen valmiiksi, mikä, kuten näimme ID Watchdog -arvioinnissamme, on todennäköisesti hyvä asia. 

Kesti vain vähän tuntia, ennen kuin ilmoittautumissähköposti saapui, ja käski rekisteröidä tilin suojauksen saamiseksi. Rekisteröinti on helppoa, ja ADT vaatii nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja pari turvakysymystä. Tämä asennusprosessi on kuitenkin tarkoitettu vain ADT-tilin luomiseen. Sinun on tehtävä vähän enemmän työtä suojauksen aloittamiseksi. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-ilmoittautuminen

Rekisteröinnin jälkeen sinut käynnistetään kojelautaan, joka näyttää käytettävissä olevat palvelut. Identiteettivarkauksien suojaamiseen sisältyy neljä vaihtoehtoa: kustannusten kattaminen, henkilöllisyyden suojaaminen, tapahtumien ratkaiseminen ja tietokeskus. Suojautuaksesi sinun on napsautettava henkilöllisyyssuojauskentän alla olevaa Käytä nyt -painiketta, jota ei ole selvitetty. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-kojelauta

Sieltä sinut tuodaan toiselle ilmoittautumisruudulle, joka käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin tavallinen ADT-tili. Täällä voit määrittää henkilöllisyysvarkaussuojauksen, kuten kirjoittaa sosiaaliturvatunnuksesi ja syntymäpäiväsi sekä vastata joihinkin turvakysymyksiin.. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-setup

ADT: n ilmoittautumisprosessi ei ole vaikea, mutta se on turhauttavaa. Mihin sinun täytyy mennä ja mitä sinun täytyy tehdä, ei ole selvitetty, ja erillisillä kojetauluilla ADT-tiliäsi ja henkilöllisyysvarkauksia varten järjestelmä voi nopeasti saada hämmentäväksi. Jako kahden kojelaudan välillä aiheuttaa myös joitain ongelmia asennuksen jälkeen.

ADT-kirjautuminen

Pääongelma johtuu siitä, että joudut kirjautumaan jatkuvasti kahteen alueeseen. Sinun on ensin kirjauduttava sisään ADT-hallintapaneeliin, jossa voit tarkastella aktiivisia palveluitasi, sitten kirjautua sisään identiteettivarkauden hallintapaneeliin nähdäksesi hälytykset ja lisätä lisätietoja. 

Vaikka ymmärrämme, että meillä on yhtenäinen kojetaulu, ADT: n tarjoamien palvelujen määrän vuoksi se tarjoaa paljon vinkkejä palvelun käyttämiseen.. 

lisää identiteetti-varkaus-suoja-tarkista-identiteetti-hallintapaneeli

Jos esimerkiksi saat hälytyksen ja sinun on otettava yhteyttä ADT: hen mahdollisista identiteettivarkauksista, joudut palaamaan takaisin ADT-hallintapaneeliin, mutta sinun on kirjauduttava henkilöllisyysvarkauksien hallintapaneeliin nähdäksesi hälytyksen ensimmäisessä paikka. 

Olisi yksi asia, jos kaikki identiteettivarkauksiin liittyvät asiat olisivat yhdessä hallintapaneelissa, kun taas toisessa hallitset ADT-tilisi yleisiä tietojasi, mutta niin ei ole. 

Jotkut ominaisuudet, kuten kustannusten kattaminen ja tapahtumien ratkaiseminen, ovat päähallintapaneelissa, kun taas hälytykset ovat identiteettivarkaudessa. Edessä ja taaksepäin, sinulla on oltava kaksi välilehteä jatkuvasti auki saadaksesi kaiken aikaan, mikä tekee siitä vielä turhauttavampaa, kun otetaan huomioon, että sinut kirjataan ulos molemmista 15 minuutin toimettomuuden jälkeen. 

Identiteetin kojetaulussa on kuitenkin helppo kiertää. ADT näyttää luottopisteesi, mahdolliset uudet hälytykset, nykyiset raportit, jotkut UKK ja kuukausittaiset ilmoitukset. On helppo siirtyä ympäri ja löytää raportteja eri alueiden ADT-näytöistä sekä lisätä uutta tietoa “muokata profiilia” -osaan.. 

suojaus

ADT, kuten yllä olevassa “ominaisuudet” -osiossa mainittiin, näyttää hyvän identiteettivarkaudenestopalvelun ytimessä ja kohtuulliseen hintaan. Jotkin suojausominaisuudet puuttuvat, mikä selittää keskimääräistä alhaisemman nopeuden. ADT pitää sinut suojattuna pimeästä webistä ja julkisista rekistereistä, mutta sen ulkopuolella olet silti haavoittuvainen. 

Ilmeisin puute on sosiaalisen median suojaus, mutta enemmän kuin jonkinlainen riskinhallintajärjestelmä. Suojaudu identiteettivarkauksilta tarkoittaa riskien hallintaa riippumatta siitä, kuinka huolellinen epäilyttävän toiminnan seuranta on. ADT: llä ei ole mitään mittareita riskin mittaamiseksi kojetaulussa, mikä voi tarkoittaa, että asettat henkilöllisyytesi vahingossa vaaraan. 

Ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä on parhaimmillaan vaikea löytää. Henkilötietojesi suojaamisesta kojetaulussa ei ole tietoja. Pikemminkin ADT toimii taustalla, skannaa joitain merkityksellisiä alueita, mutta puuttuu prosessin muista kriittisistä alueista. 

Hinta on hyvä, ja vaikka voimme kiittää ADT: tä siitä, kuinka paljon se tarjoaa käypään hintaan, saat silti sen, mitä maksat. 

ADT on keskittynyt enemmän, jos jotain tapahtuu, estämättä sitä ensi sijassa, ja siinä edessä se onnistuu. Suunnitelmasi mukana on 1 000 000 dollaria varojen palautusta ja ympärivuorokautisia identiteettivarkausten palauttamispalveluita. Ainakin jos henkilöllisyytesi varastetaan ADT: n käytön aikana, sinulla on paljon apua sen palauttamiseen. 

Ennalta ehkäiseviä työkaluja on, tosin se ei ole ilmeistä. Tietokeskuksen kautta, josta puhumme tarkemmin seuraavassa osiossa, voit tarkastella artikkeleita identiteettivarkauksien estämisestä. Voit mitata riskiä myös RiskCompass-työkalulla, joka antaa riskipisteen vastausten perusteella joihinkin peruskysymyksiin. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-riski-kompassi

On mahdollista, ellei todennäköistä, ohittaa nämä työkalut kokonaan, mikä on yhtä hyvä kuin että niitä ei sisällytetä niihin. Esimerkiksi RiskCompassia tarjotaan yksinomaan tietokeskuksen kautta, huolimatta siitä, että se on työkalu, joka on suunniteltu erityisesti henkilöllisyysvarkauksien suojaamiseen. Tästä syystä olisi järkevää sisällyttää se identiteettivarkauksien kojelautaan, ei tukialueelle.

Tuki

Helpoin tapa löytää tuki on ADT-hallintapaneelin kautta. Henkilöllisyyden varastamisen kojetaulussa näkyy puhelinnumero, mutta siinä se on. Tavallisen kojetaulun kautta voit kuitenkin avata tietokeskuksen, joka, kuten edellä mainittiin, sisältää tukea ja työkaluja identiteettivarkauksien estämiseksi. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-tieto-keskus

Termit, kuten ”tietokanta” ja “tietokeskus”, ovat yleensä hyperbolisia, koska nämä alueet ovat vain tukiresursseja. ADT ansaitsee kuitenkin ohjaimen. Tietokeskus on paikka, jolla voit hyvin hankkia tietoa. ADT tarjoaa vinkkejä itsesi suojaamiseksi, resursseja yhteyttä finanssilaitoksiin ja muuta. 

Tietokeskus on kuitenkin juuri se. Siellä ei ole todellisia tukiresursseja. Esimerkiksi UKK sisältää kysymyksiä, kuten ”mikä on tietosuojarikkomus”, mutta siinä ei puhuta tilisi hallinnasta tai palvelun käyttöönotosta.

Perinteistä tietokantaa tarjotaan ohjekeskuksen kautta, eikä valitettavasti kojetaulussa ole linkkiä siihen. Sinun on siirryttävä takaisin pääsivustolle, joka käyttää erilaista URL-osoitetta kuin kojetaulussa, ja napsautettava sivuston yläpalkin tukipainiketta.. 

ADT-tunnistetietojen varastamiseen-suoja-review-help-keskus

Aiheet ovat hyödyllisiä, vaikkakin perustietoja, kuten kuinka tarkastella laskutushistoriaasi tai muuttaa palvelua. Vaikka arvostamme osaamiskeskuksen jakamista identiteettivarkauksien suojaamiseksi, on vaikeaa palautua kahden alueen välille tukea varten. Aivan kuten kaksi tiliäsi hallitsevaa kojetaulua, itseapuresurssien löytäminen voi tuntua vaivalloiselta. 

ADT: hen ottaminen on kuitenkin muuta. Riippumatta siitä, missä olet sivustolla, ADT muistuttaa jatkuvasti, että voit soittaa milloin tahansa. Sivustolla esitetty numero on yleinen tukilinja, joka on saatavana ympäri vuorokauden. Jos tarvitset apua identiteetin palauttamisessa, siellä on erillinen numero, jonka voit tarkastella kojelaudassa. 

Jos sinulla on yksinkertainen kysymys, voit tavoittaa aina myös live-chatin. ADT tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa livekeskustelua, jonka voit aloittaa pääverkkosivun oikeassa alakulmassa olevan kuplan kautta. Saavutimme muutamia kertoja tämän tarkastelun aikana, ja meille annettiin aina vastaus alle minuuttiin. 

Tuomio

ADT-henkilöllisyysvarkaussuojaus on edullinen ja tehokas henkilövarkauksien suojauspalvelu useimpiin tarkoituksiin. Jos haluat vakuutuksen, joka suojaa henkilöllisyytesi varastamista ja joka seuraa julkisia rekistereitä ja pimeää verkkoa kohtuulliseen hintaan, ADT toimittaa. Sosiaalisten piirteiden suhteen on kuitenkin parempi etsiä muualta. 

Nämä ominaisuudet tulevat kuitenkin kohtuulliseen hintaan, kuten voit nähdä henkilöllisyysvarkaussuojausarvioissamme. ADT pääsee sinne pääsemästä paljon vähemmän, joten jos se kuulostaa peliltäsi, se on todennäköisesti oikea palvelu sinulle. 

Mitä mieltä olet ADT: stä? Aiotko rekisteröidä tilin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

ADT-henkilöllisyysvarkauksien suojaus – UKK

 • Mitä ADT tarkoittaa?

  ADT on American District Telegraph. Yhtiö perustettiin vuonna 1874 yhtenä 57 piirin sähkönjakeluyrityksestä, joka käytti lopulta sähkönjakelujärjestelmää kodin turvallisuuden tarjoamiseen..

 • Mikä on ADT?

  ADT on turvayhtiö, joka tarjoaa sähköturvallisuutta, hälytysten valvontaa ja palontorjuntaa suurille ja pienille yrityksille sekä asuinosoitteita.

 • Kuinka paljon ADT maksaa?

  ADT: n turvallisuus, palontorjunta ja valvonta tapahtuvat vain tarjouspyynnöstä. Hinta vaihtelee suojan sijainnin, koon ja laajuuden mukaan. ADT tarjoaa myös identiteettivarkauksien suojauspalveluita 9,99 dollarilla kuukaudessa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map