Parhaat muistiinpanosovellukset

Niille, joilla on pakollinen tarve kirjoittaa kaikki muistiin, seinien rappaamisen jälkeiset päivät ja autotallissa pakatut pahvilaatikot, joissa on kierre muistikirjat, ovat vähentymässä. Digitaalisen muistikirjan nousu on tuonut uuden aikakauden jokaisen ajatuksesi nauhoittamiseen, ja varsinkin se on loistava.


Kuitenkin, vaikka siellä on monia muistiinpanosovelluksia, etenkin älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin, todella hienoja sovelluksia on edelleen hyvin vähän. Lisäksi parhaiden muistiinpanosovellusten ja niiden sovellusten välillä on yllättävän paljon eroja.

Esimerkiksi Google Keep johtaa paketin tallentamaan nopeita ajatuksia ja luetteloita myöhempää muistutusta varten, kun taas Evernote on paras syvälliseen tutkimukseen. Jos etsit vain digitaalista päiväkirjaa, Zoho Notebook on paras valinta tähän tarkoitukseen. Lopuksi, siellä on OneNote, jonka luotamme varmasti olevan paras muistikirja opiskelijoille, kuten selitämme myöhemmin.

Tämän artikkelin tavoitteena on auttaa sinua löytämään oikea työkalu aivojen keräämiseen, johon pilvi sopii erityisen hyvin. Jos etsit paikkaa myös asiakirjojen, valokuvien ja videoiden pistämiseen, meillä on myös arvostelu parhaista käytettävissä olevista pilvitallennusratkaisuista.

Pilvien muistiinpano-sovellusten perusteet

Yksi nykyisten digitaalisten kannettavien markkinoiden suuntauksista (tai muista) on, että ei näytä olevan selvää yksimielisyyttä siitä, millaisen tällaisen työkalun pitäisi näyttää. Vaikka Google Keep ja Evernote ovat kaksi suosituinta nimeä, niiden välillä on vain vähän yhtäläisyyksiä. Se ei kuitenkaan oikeastaan ​​ole huono asia: joskus tarvitset herkkusieniä ja joskus tykkiä.

Ainoa todellinen vakio on, että parhaat nykyään saatavilla olevat muistiinpanosovellukset ovat kaikki yhteydessä pilveen. Sen sijaan, että muistiinpanoja tallennetaan omalle kiintolevylle, nämä työkalut kopioivat ne palvelimille. Etuna ei ole, että et menetä inspiroituneita sormuksiasi, jos tietokoneesi kaatuu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pyörittää noppaa tietojen palauttamisohjelmalla yrittääksesi saada kaiken takaisin..

Muistiinpanojen tallentaminen pilveen tarkoittaa myös, että voit käyttää niitä mistä tahansa tietokoneesta tai älypuhelimesta tarvitsematta siirtää tiedostoja itse. Tätä kutsutaan laitteen synkronointiin, joka on pilvivaraston yleinen piirre (lue parhaasta synkronoidusta pilvisäilöstä).

Muut muistiinpanosovellusten suositut ominaisuudet ovat vähemmän yleisiä. Joitakin perustiedot sisältävät muistikirjat muistiinpanojen järjestämistä varten, tekstin muotoilu, piirtotyökalut ja kyky lisätä kuvia ja liitteitä. Edistyneemmät ominaisuudet vaihtelevat ääni- ja videonauhureista optiseen merkkitunnistukseen (OCR) ja musteesta tekstiin muuntamiseen.

Jokaisessa kirjoittamassamme muistiinpanotarkastelussa on täysi ominaisuus mukana toimitetuista ominaisuuksista, vaikka alla olevien parhaiden suositusten läpi esitetäänkin huomionarvoisimmat. Puhumme myös siitä, mihin kukin työkalu on hyvä, onko kyseessä aivoriihi, päiväkirjaaminen, muistiinpanojen tekeminen luokalle tai kokoukselle, luetteloiden ja muistutusten luominen tai tyhjentävän tutkimuksen kokoaminen.

Paras muistiinpanosovellus: Evernote

 • Paras muistiinpanosovellus yleisesti
 • Paras muistiinpanosovellus tutkimukselle
 • Paras muistiinpanosovellus kirjoittajille
 • Paras muistiinpanosovellus turvallisuuteen

Evernote on toiminut jo yli kymmenen vuotta, ja se on perustettu vuonna 2007, ja siitä lähtien se on ansainnut itselleen paljon positiivista suusanallista taitoa teknisten taitavien kirjoittajien keskuudessa. Itse asiassa palvelu palloiltiin yli 220 miljoonalle käyttäjälle viime raportissa huolimatta hintojen huomattavasta korotuksesta vuonna 2016.

Se tietysti johtuu osittain siitä tosiasiasta, että useimmat ihmiset valitsevat Evernoten ilmaisen version. Siellä on kuitenkin paljon ilmaisia ​​digitaalisia muistikirjoja: mikä tekee Evernotesta erityisen nousevan alalinjan yläpuolelle.

Kaikki alkaa mahtavasta työpöytäsovelluksesta. Evernote on helppo luoda muistiinpanoja ja järjestää ne muistikirjoiksi. Voit myös merkitä muistiinpanoja myöhempää lajittelua varten mukautetuilla tunnisteilla, mikä on hieno tapa kerätä kaikki blogiideat tai reseptit parilla hiiren napsautuksella. Pidämme myös todella siitä, että voit sitoa muistiinpanoja ristisillojen kanssa, kuten henkilökohtainen verkkosivustosi koukullesi.

Evernote sisältää suurimman osan tekstinkäsittelyohjelmistosta löytämistäsi tekstin muotoilutoiminnoista, mukaan lukien kaikki yleiset fontit. Voit myös lisätä kuvia, liittää tiedostoja muistiinpanoihin sekä nauhoittaa ääni- (mutta ei video) muistiinpanoja. Evernotella, joka on hyödyllisempi tabletti- ja phablet-käyttäjille, on piirtotyökaluilla käytettävä ”ink note” -vaihtoehto ja se on yhteensopiva myös joidenkin smartpen-laitteiden kanssa, kuten Livescribe.

Rakastamme myös Evernoten automaatiotoimintoja. Niihin kuuluu web-leikkuri, jonka avulla voit lähettää URL-osoitteita tai valittua tekstiä ja kuvia suoraan määritettyyn muistikirjaan. Voit myös lähettää jopa 200 sähköpostia päivässä muistikirjaan käyttämällä erityistä sähköpostiosoitetta, jos olet maksullinen tilaaja, ja useita valmiita IFTTT- ja Zapier-reseptejä on saatavana.

Suurimmaksi osaksi myös Evernote on melko turvallinen, mitä haluat tietenkin mistä tahansa pilvipalvelusta, etenkin sellaisesta, joka saattaa sisältää parhaat ideasi. Tiedostot salataan levossa ja kuljetuksen aikana, ja voit kytkeä kaksikerroisen todennuksen päälle suojaamaan varastettuja salasanoja..

Vaikka yritys hallinnoi salausprosessia ja voi siten teoriassa purkaa muistiinpanosi mihin tahansa tarkoitukseen, Evernote on yksi kahdesta digitaalisesta muistikirjasta, jota tällä hetkellä tukee ulkopuolinen SafeRoom-niminen lisäosa, joka korjaa kaiken tämän. SafeRoom-sovelluksella voit salata kannettavat yksityisesti salasanalla, jonka vain sinä tunnet. Lisätietoja Evernote-arvosteluista.

Evernote-suunnitelmavaihtoehdot

Ilmeisesti Evernoten ilmainen paketti tarjoaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan, kuten sen kaksi maksettua suunnitelmaa tekevät. Se ei kuitenkaan ole totta, koska kuukausittainen kaistanleveys on 60 Mt. Muistiinpanot eivät myöskään voi olla suurempia kuin 25 Mt, ja vain kaksi laitetta voidaan synkronoida kerralla.

Jos tarvitset enemmän joustavuutta, Evernote Plus asettaa sinut takaisin vain noin 4 dollaria kuukaudessa tai 35 dollaria vuodessa. Plus hämärtää kaistanleveyttä jopa 1 Gt kuukaudessa, nootin enimmäiskoko 200 Mt ja antaa sinun synkronoida rajoittamaton laite. Mukana on myös kalliimpi Evernote Premium, jonka kaistanleveys on 10 Gt kuukaudessa.

Kumpikaan tilaus ei kestä “rajatonta” laskutusta, mutta kaistanleveysvarojen tulisi olla riittäviä pitämään kirjoittamisen.

Numero kaksi: OneNote

 • Paras muistiinpanosovellus opiskelijoille
 • Paras muistiinpanosovellus suunnittelijoille
 • Paras muistiinpanosovellus pilvien tallennukseen
 • Paras muistiinpanosovellus tableteille

OneNote olisi voinut helposti sijoittua ensimmäisenä sijoituksissamme, aivan yhtä helposti kuin se olisi voinut sijoittua kolmanneksi. Vakuuttavin syy valita OneNote Evernotelta on se, että se mahdollistaa joustavamman muistiinpanon luomisen ja jäljittelee tarkemmin todellista paperiarkkia muistikirjassa.

Teksti voidaan sijoittaa haluamaasi kohtaan muistiinpanoon ja OneNote tekee paljon paremman työn tukemalla mustemuistiinpanoja suurilla piirtotyökaluilla ja musteesta tekstiin -muunnosalgoritmeilla. Jos etsit muistiinpanosovellusta tablet-laitteellesi ja smartpen-yhdistelmällesi, ei ole epäilystäkään siitä, että OneNote on fiksu valinta, kuten keskustelemme täydellisessä OneNote-arvosteluissa.

Tästä syystä pidämme OneNotesta oppilaiden muistiinpanosovelluksena, koska sen avulla voit luoda uudelleen tarkalleen sekä taulun yli halatut sanat että kaaviot. Toisin kuin Evernote, OneNote antaa sinun myös tallentaa videomerkkejä. Se tulee äänihuomautustuen lisäksi, jonka molemmat ominaisuudet ovat hienoja luokkahuoneluentojen sieppaamiseen niille, jotka mieluummin imevät ja osallistuvat kuin kirjoittavat raivoisasti pois näppäimistöltä.

Tämän lisäksi opiskelijat (ja opettajat) saavat ilmaiseksi Microsoftin Office 365: n kelvollisella koulu-sähköpostiosoitteella, johon sisältyy 1 kt pilvitallennustila OneNoteen Wordin, Excelin ja PowerPointin lisäksi..

Muita muistiinpanoja parantavia ominaisuuksia ovat sulautetut linkit ja liitetiedostot sekä selaimen laajennuksena saatavana oleva web-leikkauslaite. Leikkurin avulla voit tallentaa sivut suoraan OneNoteen tutkimuksen säilyttämiseksi, lisätä huomautuksia ja soittoääniä muistuttaaksesi myöhemmin itsellesi, miksi leikitit sivun ensin.

Kaikesta selvästä syystä, miksi emme sijoittaneet Evernotea toiseksi ja OneNote ensin, on enimmäkseen asia suunnitteluasetus. Ainakin tämän kirjoittajan, joka on tosin pitkäaikainen Evernote-käyttäjä, mielestä Evernote on parempi työkalu keskittymisen järjestämiseen ja ylläpitämiseen, ja se on tärkeä sekä yksityiskohtaisen tutkimuksen kokoamisessa että ideoiden laatimisessa.

Microsoft One Store -sovellus, joka on saatavana Microsoft Store -sovellukselle Windows 10, ei tue mukautettuja tunnisteita, mikä tekee liittyvien muistiinpanojen lajittelusta paljon vaikeampaa. OneNote 2016 tekee, mutta versiosta luovutaan.

OneNote-suunnitelmavaihtoehdot

Toinen mahdollinen haitta OneNote-valinnassa Evernoten kanssa on se, että ilmaisessa versiossa on vain 5 Gt: n tallennustila OneDriven kautta, joka tila jaetaan kaikkiin tallentamiesi valokuvien, videoiden ja asiakirjojen kanssa. Voit kuitenkin kerätä jopa 1 kt tallennustilaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa ja hankkia myös Office 365, joka kuuluu pilvitallennuksen parhaiden tarjousten joukkoon.

OneDrivellä on myös 50 Gt: n suunnitelma 2 dollaria kuukaudessa. Ole varma ja lue OneDrive-arvostelu, niin näet kattava pilvitallennuspalvelun parhaat ominaisuudet ja puutteet.

Numero 3: Google Keep

 • Paras muistiinpanosovellus mobiililaitteille
 • Paras muistiinpanosovellus äänimuistioihin
 • Paras muistiinpanosovellus muistutuksiin

Google Keep ei ole läheskään yhtä tehokas tutkimustyökalu kuin Evernote tai OneNote: ajatuksia järjestämiseen ei ole muistikirjoja, muistiinpanoissa on 20 000 merkkirajoitusta, et voi lisätä tiedostoliitteitä, ei ole tekstimuotoilutoimintoja eikä työpöytäohjelma. Huolimatta kaikista näistä puutteista, se on silti kätevä muistiinpanosovellus, jos käytät sitä hyvin.

Google Keepin arvo tulee siitä, että tiedostamme, että muistiinpanomaisetuksessa se hallitsee omaa tilaa, jota me kutsumme ”anna minun kirjoittaa, että alaspäin” -rakoon. Erityisesti Google Keep for Android on erinomainen tapa tallentaa odottamattomia inspiraatiovälyksiä, jotka tulevat ajaessasi metroa, kävelemällä puiston läpi ja pontifioimalla wc: ssä..

Olemme erityisen lyötyjä Google Keepin kanssa äänimuistioiden tallentimena (tai kapteenin lokit, jos olet Starfleetin kanssa). Puhepuheiden nauhoittaminen puhelimeen ei ole uusi ominaisuus muistiinpanosovelluksissa, mutta se on yhdistetty Googlen yleisesti tarkkoihin puheentunnistusominaisuuksiin. Se on paras työkalu, jonka kanssa olemme soittaneet muuntamaan ääni muistiinpanoiksi..

Google Keep tukee myös merkitsemistä satunnaisten ajatusten lajittelemiseksi myöhemmin. Siellä on myös kätevä muistutusominaisuus, jota käytetään Keepin luetteloominaisuuksien yhteydessä ja joka toimii hyvin projekti-, päivittäistavara-, kosto- ja muiden tehtävien luetteloiden laatimisessa..

Ei yllättävää haun kuninkaalle, Google Keepissä on Chrome-web-leikkuri sisällön säilyttämiseksi Internetin selaamisen aikana. Pidämme kuitenkin parempana Evernoten kanssa saatavaa, joka on joustavampi ja jonka avulla voit koota leikkeet kannettaviin tietokoneisiin.

Joidenkin mainittujen puuttuvien ominaisuuksien lisäksi paras syy välttää Google Keepiä on epävarmuus siitä, kuinka yksityinen se on. Google ansaitsee mainoksista rahaa ja pidättää oikeuden skannata palvelimilleen tallennettuja käyttäjätietoja käytettäväksi kohdennetuissa markkinointikampanjoissa (lue lisää Google Keepin täydellisestä arvostelusta, jos haluat lisätietoja siitä).

Vaikka Google Drive voidaan turvata Boxcryptorilla ja Evernote ja OneDrive SafeRoomilla, ei ole samanlaista vaihtoehtoa salata Google Keep -muistiinpanoja yksityisesti. Ota huomioon tämä, ole varovainen, mitä sanot Google Keepille, koska siellä on suuri mahdollisuus, että markkinoija kuuntelee sinua.

Google Keep Plan Options

Google Keep on 100-prosenttisesti ilmainen ja antaa sinun tehdä rajoittamattomia muistiinpanoja, mikä ei tee mitään yksityisyyden huolestumisen lieventämiseksi, kun otetaan huomioon, että Google on nykyään enemmän ansainnut rahaa kuin “tee mitään pahaa”. Sovellus ei vie Google Drive -tallennustilaa, joten voit pitää sen tyhjänä valokuvasi suhteen (selvittää missä Google Drive sijoittuu parhaimpaan pilvitallennustilaan valokuvien roundup-tilassa).

Numero 4: Zoho-muistikirja

 • Paras muistiinpanosovellus päiväkirjaan

Zoho-kannettava tietokone on viimeisimpänä muistiinpanosovelluksen suosituksemme. Kuten muutkin tämän luettelon merkinnät, on tiettyjä asioita, jotka se toimii paremmin kuin muu kenttä, vaikka nämä asiat olisivatkin vähän rajoitetumpia.

Erityisesti mielestämme Zoho Notebook on ihanteellinen päiväkirjatyökaluna. Vaikka työpöytäohjelmaa ei ole saatavana, selaimen käyttöliittymä on suunniteltu riittävän hyvin, että et todennäköisesti huomaa sitä. Yksityiskohtaisempi kokemus tarkemmin Zoho Notebook -katsauksessa.

Se tarkoittaa tietysti, että kannettavat tietokoneet eivät ole käytettävissä offline-tilassa työpöydälläsi, etenkin ongelmallisia, jos huomaat dokumentoivan apokalyptisen skenaarion, jossa ei ole verkkoyhteyttä.

Verkkorajapinnan suunnittelu on korttiperustainen, jolla jokaisella muistikirjalla on oma kortti ja erillinen kansi. Itse kannettavien kannet ovat käsin piirrettyjä eikä yksivärisiä, mikä tekee niistä helpon löytää.

Muistikirjoissa voi olla rajoittamaton määrä muistiinpanoja, vaikka itse muistiinpanot ovat vain 10 000 merkkiä, mikä on noin 2 000–3 000 sanaa. Henkilökohtaisen päiväkirjan osalta sen pitäisi kuitenkin olla riittävä päivän muistamiseen.

Saatavana on myös erilaisia ​​erityyppisiä muistiinpanotyyppejä, mukaan lukien valokuva-, ääni- ja luonnokset. Nämä auttavat parantamaan päiväkirjavaihtoehtojasi, ja niiden tulisi erityisesti vedota mainostyyppeihin.

Se, mitä Zoho Notebook ei ole hyvä, on yrityskäyttö, mikä on yllättävää, kun otetaan huomioon, että Zoho kehittää ensisijaisesti liiketoiminnan työkaluja, kuten CRM-ohjelmistoja. Et voi tehdä yhteistyötä muistiinpanojen kanssa muiden kanssa, muotoilulle on rajoitetusti vaihtoehtoja, skannattujen kuvien tekstin vetämiseen ei ole optista merkkitunnistusta, eikä IFTTT- tai Zapier-reseptejä voida tehdä esimerkiksi siirtämään sosiaalisen median viestejä muistikirjaan..

Zoho-kannettavan suunnitelmat

Kuten Google Keep, Zoho Notebook on täysin ilmainen. Voit luoda rajoittamattomia muistikirjoja ja rajoittamattomia muistiinpanoja ilman, että sinun on koskaan huolehdittava siitä, että ostaa lisää gigatavuja pilvessä tai jopa joutua kuukausittaisiin kaistanleveysrajoihin kuten Evernoten kanssa..

Ainoat rajoitukset, joista sinun on huolehdittava, ovat 10 000 merkin korkki muistiinpanoille ja enintään 5 Gt: n tiedostokoko liitteille. Rajojen ja kustannusten puuttuminen tekee Zoho-muistikirjasta ihanteellisen niille, jotka etsivät muistiinpanosovellusta kannettavan tuella ja rajoitetulla rahoilla.

Numero 5: Laatikkomuistiot

 • Paras EFSS-työkalu Notes-sovelluksella

Liiketoiminnan käyttäjille, joilla on tarve ottaa ja levittää kokousmuistiinpanoja, projektimuistiinpanoja ja muita muistioita, yksinkertainen muistiinpanosovellus on järkevä. Helpoin tapa tehdä tämä olisi integroituminen pilvitallennusratkaisuun. Valitettavasti monet parhaimmista EFSS (yrityssynkronointi ja jako) -valikoimistamme eivät sisällä sisäänrakennettua työkalua.

OneDrivessä on OneNote, mutta se on liikaa yksinkertaisiin muistioihin. Dropbox ja Box ovat kaksi palvelua, jotka todennäköisesti toimivat parhaiten tähän tarpeeseen: Dropboxilla on Dropbox Paper -työkalu ja Boxilla on Box Notes. Näistä kahdesta päätimme, että Box Notes on hiukan parempi sovellus, minkä vuoksi teemme siitä viidennen ja viimeisen muistiinpanosovellussuosituksen.

Laatikkomuistiinpanoilla luodut yksittäiset muistiinpanot voivat olla suuria, ja suositeltujen (mutta ei todellisten) rajoitusten ollessa 200 sivua tekstiä ja 500 000 merkkiä. Kuten keskustelemme Box Notes -arvioinnissamme, organisaatioominaisuuksien, kuten muistikirjojen ja muistilappujen, puuttuminen sekä tekstimuotoiluvaihtoehtojen puute tekevät siitä huonon valinnan suurten tutkimusmäärien kokoamiseksi..

Samalla muistiinpanosovelluksella on yksinkertainen muotoilu ja jako-ominaisuudet, jotka tekevät siitä hyvää päivittäisessä toimistotyössä. Työtovereille voidaan antaa pääsy muistiinpanoihin heidän sähköpostiosoitteidensa kautta tai voit luoda jaettavan linkin, joka osoittaa muistiinpanoon, ja jopa 20 ihmistä voi muokata samaa muistiinpanoa samanaikaisesti.

Hallitsemaan tätä määrää yhteistyötä Box Notes luo uuden muistiinpanoversion 30 sekunnin välein, jotta voit peruuttaa ei-toivotut muutokset. Järjestelmänvalvojan konsolin avulla voit myös seurata katsottuja, muokattuja ja poistettuja muistiinpanoja.

Laatikkomuistiinpanosuunnitelmat

Box Notes tulee ilmaiseksi Box pilvitallennuksen kanssa. Jos etsit henkilökohtaista pilvitallennusvaihtoehtoa, käytettävissä on 10 Gt ilmainen suunnitelma. Sen jälkeen kustannus-varastointisuhteella ei kuitenkaan ole paljon merkitystä kotikäyttöön: 11 dollaria kuukaudessa vain 100 Gt tallennustilaa.

Liikekäyttäjille hintamerkki on miellyttävämpi. Jokainen suunnitelma vaatii vähintään kolme käyttäjää, mutta rajoittamaton pilvitallennus 15 dollaria kuukaudessa ei aivastaudu.

Itse asiassa me luokitamme Boxin parhaimpiin rajoittamattomiin pilvitallennusratkaisuihin. Eli, jos muistiinpanotyökalu ei tarkoita sinulle paljon, uskomme Egnyte Connectin olevan kaiken kaikkiaan edullisempi ja kykenevämpi EFSS-työkalu. Lue Egnyte Connect -katsaus selvittääksesi miksi.

Lopulliset ajatukset

Saatavana on kourallinen muita muistiinpanosovelluksia. Mikään muu palvelumme, jota olemme tarkistaneet, ei kuitenkaan oikeuta mainitsevan olevan parempi kuin Evernote, OneDrive, Google Keep, Zoho Notebook tai Box Notes missään erityisessä käyttötapauksessa..

Vaikka Evernote-nimitys parhaaksi käytettävissä olevaksi muistiinpanosovellukseksi ei ole aivan alkuperäinen, kun kyse on tyhjistä digitaalisista muistikirjoista, vain OneNote on todella noussut haastajaksi, joka arvostaa usein Evernote Killer -tilaa. Zoho Notebookilla ei ole melkein tarpeeksi ominaisuuksia markkinointiosastolleen vakuuttavasti esittämään väite (vaikka he tekivätkin), kun taas Google Keepillä on oma asia.

Viimeisenä huomautuksena riippumatta siitä, minkä kannettavan kanssa käytät, jos kirjoitat pois julkisella WiFi-verkolla, ole varma ja pysy turvassa VPN: n kanssa, varsinkin jos käytät jotakin näistä palveluista henkilökohtaisten tietojen säilyttämiseen. Meillä on paras VPN-opas, jossa on paljon hyviä vaihtoehtoja, sekä toimittajien tietosuojaohjeet.

Voit vapaasti pudottaa meille oman huomautuksesi alla oleviin kommentteihin ja kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map