Laatikkomuistioiden katsaus – Päivitetty 2020

Laatikkomuistioiden arvostelu

Kunnollinen muistiinpanosovellus, joka sisältää useita keikkoja ilmaista tallennustilaa, on pilvivaraston ison veljen suosio, Box Notesilla ei ole aivan tärkeimpien kilpailijoidensa reikää ja tavaraa. Lue koko Box Notes -katsaus nähdäksesi, mitä tarkoitamme sillä.


Digitaalisten muistikirjojen markkinat kukoistavat, ja monet parhaista pilvitallennuspalveluista tarjoavat nyt omia muistiinpanosovelluksiaan. Merkittäviä esimerkkejä ovat Google Keep, OneNote, Dropbox Paper ja Box Notes, jotka ovat tämän artikkelin aiheita.

Box.com: n kehittämä, pilvekehittäjä, joka palvelee enemmän yrityksiä, Box Notes on enemmän työpaikkateknologia kuin muistiinpanosovellus, joka vetoaa opiskelijoihin, kirjailijoihin ja pakkomielteisiin kääntäjiin. Itse asiassa, kuten keskustelemme tarkemmin tulevassa Box Notes -katsauksessa, se tuntuu kaiken kaikkiaan melko paljaalta luultavalta.

Esimerkiksi, ei ole vaihtoehtoa järjestää muistiinpanoja muistikirjoihin tai merkitä muistiinpanoja lajittelua varten. Box Notes ei myöskään tarjoa web-leikkuria tai anna sinun tehdä äänimuistiinpanoja. Toisin kuin Evernote, joka on edelleen paras muistiinpanosovellus, Box Notes ei vain sovellu yksityiskohtaisten tutkimusten tekemiseen.

Jos haluat kokeilla sitä oman mielipiteesi muodostamiseksi, voit kirjautua 10 Gt ilmaiseen henkilökohtaiseen pilvitallennustiliin Boxissä ja ladata työpöytäohjelman tai mobiilisovelluksia. Niille, jotka katsovat Boxia työpaikan pilvitallennusratkaisuna, meillä on myös Box Business -arvio.

Vaihtoehtoja laatikoille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Box Notes on pilvi-muistiinpanosovellus, joka on vähän kuin Microsoft OneNote. Suurimpana samankaltaisuutena on se, että se on integroitu Box-pilveen, samoin kuin OneNote on integroitu OneDriveen.

Kuten OneDrive, myös Box Notesissa on työpöytäsovellus muistiinpanojen luomiseen, joita on saatavana sekä Windowsille että MacOSille. Sinun ei tarvitse työskennellä verkon asiakasohjelman kautta kuten Zoho Notebook. (Lue Zoho Notebook -arvostelu).

Selaimen käyttöoikeus on kuitenkin olemassa, jos haluat sen Boxin pilvitallennusliittymän kautta. Box Notes -verkkoversio näyttää ja käyttäytyy samalla tavalla kuin työpöytäohjelma, ja se on hyödyllinen muistiinpanojen käyttämiseen ja muokkaamiseen, jos olet tietokoneella, joka ei kuulu sinulle. Lisäksi on myös Box Androidille ja Box iOS-sovelluksille, joiden avulla voit käyttää ja tehdä muistiinpanoja.

Jakaminen Box-muistiinpanojen kanssa

Yrityksenä, jolla on liikekäyttäjiä, Box Notesillä on myös hienoja ominaisuuksia työyhteistyön edistämiseen. Enintään 20 ihmistä voi muokata samaa muistiinpanoa samanaikaisesti. Voit jakaa käyttöoikeuden muistiinpanoihin sähköpostitse tai luomalla linkin, joka osoittaa kyseiseen muistiinpanoon.

Jos olet tilin omistaja tai nimetty järjestelmänvalvoja, voit myös valvoa Box Notes -käyttöä Box.com-hallintakonsolissa, joka tallentaa vasta luotujen, katsottujen, muokattujen ja poistettujen huomautusten esiintymät.

Box Notes luo myös uusia versioita muistiinpanoista 30 sekunnin välein. Versioinnin avulla voit seurata muistiinpanomuutoksia ja palauttaa epätoivotut.

Laatikkomuistiinpanot puuttuvat ominaisuudet

Vaikka jotkut sen ominaisuuksista ovat hyödyllisiä ja pidämme siitä, että Box on kehittänyt työpöytäsovelluksen, työkalu itsessään on kaukana jäljessä olevista suosituimmista muistiinpanosovelluksista, kun kyse on ominaisuuksien kokonaisuudesta. Suurin ikävyys on muistikirjojen puuttuminen, jotta voit järjestää muistiinpanojasi Evernoten ja OneNoten tapaan kuin voit (lue Onenote-arvostelu).

Lisäksi puuttuu kyky merkitä muistiinpanoja mukautetuilla tunnisteilla (esim. “Kirjaideat”, “reseptit”, “tappajan kuolemansäde”). Tämän vuoksi on vaikeaa lajitella aiheeseen liittyviä muistiinpanoja myöhemmin; Eniten mitä Box-muistiinpanoilla voi tehdä, on ”suosikki” nuotti, joka on aika hyödytön, kun muistiinpanosi alkavat kasaantua, käytännössä puhuen.

Toinen ongelma, joka meillä on työkalulla, on, että Box Notes on erittäin staattinen lähestymistapa muistiinpanoihin. Et voi järjestää tekstiä mihin tahansa haluamallasi tavalla kuin voit OneNote-palvelun avulla, siinä ei ole monia vaihtoehtoja monitekstitekstin muotoilulle, eikä siinä ole piirtotyökaluja. Voit ainakin lisätä muistiinpanoihisi luetteloita (myös tarkistuslistoja), kuvia ja taulukoita, mutta kaikki, mikä tuntuu kauniilta 2015.

Vaikuttaa siltä, ​​että kasaamme sitä hiukan, mutta toivomme myös, että Box Notesillä olisi verkkokirppuri, kuten parhaimmissa digitaalisissa muistikirjoissa, antaen sinun luoda automaattisesti muistiinpanoja verkkosivuilta selaimen laajennuksen avulla.

Evernote, kuten voit lukea Evernote Review -sivustoltamme, antaa sinulle myös mahdollisuuden lähettää sähköpostit automaattisesti kannettavaan tietokoneeseen säilyttämistä varten, ja sillä on useita erinomaisia ​​IFTTT- ja Zapier-reseptejä automatisoidaksesi esimerkiksi sosiaalisen median viesteihin perustuvien muistiinpanojen luominen. Box Notes ei tee mitään näistä asioista.

Box antaa joitain suosituksia muistiinpanojen luomisen rajoituksista, vaikka kiinteitä ylärajoja ei ole määritelty ja suositukset ovat enemmän suorituskyvyn syistä. Suositeltujen rajojen ylittäminen voi olettaa aiheuttaa vakavan viiveen, vaikka emme testanneet sitä (koska joillakin meistä oli todella sosiaalinen elämä tällä viikolla, kiitos paljon).

Jotkut näistä suositelluista rajoituksista ovat melko yleviä, kuten 200 sivua tekstiä tai 500 000 merkkiä yksittäisille muistiinpanoille. Jotkut toisaalta ovat rajoittavampia, kuten luetteloiden pitäminen alle 100 rivikohdassa ja kuvat alle 20 Mt.

Tietenkin todennäköisimmin vaikuttavin Box Notes -rajoitus on se, kuinka paljon pilvitallennusta sinulla on. Seuraavaksi tarkastelemme hinnoittelua antaaksemme sinulle paremman kuvan siitä, mitkä nämä rajat ovat.

hinnoittelu

Box Notes ei maksa mitään itse, mutta edellyttää, että kirjaudut Box Box -tallennustiliin. Laatikko antaa sinulle 10 Gt ilmaista tallennustilaa, jos olet kotikäyttäjä, mikä riittää pitämään melko vähän muistiinpanoja. Tämä tila on kuitenkin jaettu, joten se voi kadota nopeasti, jos käytät Box-pilvitallennustilaa myös asiakirjojen, videoiden, valokuvien ja muiden tiedostojen varastamiseen..

Jos näin on, sinun on päivitettävä Box Personal Pron. 11,50 dollarilla kuukaudessa vain 100 Gt tallennustilaa, mikä on yksi pilvitallennuksen huonoimmista tarjouksista (esimerkiksi pCloud antaa sinulle 2 kt tallennustilaa 8 dollaria kuukaudessa; lue lisää pCloud-arvosteluistamme tästä). Syynä tähän on todennäköisesti se, että Box ei todellakaan välitä kotimarkkinoista, koska se on ensin yritysratkaisu.

Tässä huomautuksessa yrityksellä on joitain houkuttelevia liiketoimintasuunnitelmavaihtoehtoja, mukaan lukien rajoittamaton tallennustila 17,30 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (vähintään kolme käyttäjää). Yhdistettynä Box-huomautuksiin nämä suunnitelmat voivat auttaa virtaviivaistamaan yhteistyöprojekteja yrityksellesi.

Jos etsit kuitenkin vain muistiinpanosovellusta itsellesi, se ei todennäköisesti vedota paljon, kun siellä on parempia tarjouksia, mukaan lukien rajattomat muistiinpanot Zoho-muistikirjan kanssa ilmaiseksi (lue Zoho-muistikirjan arvostelu).

Käyttäjäkokemus

Box Notes -sovelluksen käyttö edellyttää ensin Box-tilin luomista. Kirjautumistiedot ovat samat sekä muistiinpanosovellukselle että pilvien tallennuspalvelulle. Kun se on valmis, voit asentaa ja kirjautua sisään Box Notes -työpöytäohjelmaan.

Asiakas on lomautettu melko yksinkertaisesti, joten sinun ei pitäisi kestää kauan oppiaksesi ympäri. Vasemmassa reunassa ovat navigointivaihtoehdot, joilla voit vaihtaa postilaatikon (jossa kaikki muistiinpanot säilytetään), uusimpien muistiinpanojen ja suosikkihuomautusten välillä.

Alempana on navigointipainikkeet, joilla voit avata asetuksia ja tarkastella myös pikanäppäimiä.

Asiakkaan ensimmäisessä sarakkeessa luetellaan muistiinpanosi, kun taas oikealla oleva ikkuna on tekstiikkuna, joka näyttää valitsemasi muistiinpanon sisällön ja antaa sinun muokata sitä.

Tekstikehyksen yläpuolella on pääsy tekstin muotoiluvaihtoehtoihin. Nämä vaihtoehdot rajoittuvat kuitenkin seuraaviin:

 • Fontin värin ja koon muuttaminen
 • Tekstin lihavointi, alleviivaus tai kursivointi
 • Lisäämällä tarkistuslistoja, numeroituja luetteloita ja luettelomerkkejä

Fonttityyppiäsi ei voi muuttaa, joten sarjakuvanäyttelijöiden on etsittävä muualta.

Box Box -merkinnät eivät myöskään salli sinun luoda vapaaehtoisia piirroksia tai tehdä käsin kirjoitettuja muistiinpanoja edes älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Se on valtava haitta, jos yrität kaavioida muistiinpanoissasi olevia prosesseja (tai doodoida pomosi karkeita piirroksia projektin tilannetapaamisten aikana).

Laatikkomuistiot eivät myöskään anna sinulle paljon organisointiominaisuuksia, kuten aiemmin keskustelimme. Voit merkitä muistiinpanoja ja siellä on hakuominaisuus, mutta ilman tapaa merkitä muistiinpanoja tai järjestää ne muistiinpanoihin, on liian helppoa kadottaa asioita.

Kun luot uuden huomautuksen, voit valita malliluettelosta virtaviivaistaaksesi joitain prosesseja. Mallivaihtoehtoihin sisältyy ”kokousohjelma”, “kalenteri” ja “projektin tila”.

Todennäköisesti suosikkiasiamme Box Notes -tapahtumassa on, että voit jakaa muistiinpanoja muiden kanssa sähköpostiosoitteella tai luomalla linkkejä, joita kuka tahansa voi käyttää.

Tämän avulla on helppo jakaa kokousmuistiinpanoja muiden kanssa ja tehdä yhteistyötä projektisuunnitelmien laatimiseksi. Kuten mainittiin, Box Notes voi helpottaa jopa 20 toimittajaa kerralla. Vaikka piirakin neljäkymmentä sormea ​​on muutama liikaa, virheiden tekemisessä voit palata muistiinpanoja Box Note -sovelluksen versioominaisuuden avulla.

On myös mahdollisuus jättää kommentteja muistiinpanoihin ja merkitä muille kommentteihin.

Yhteistyöominaisuudet tuovat lisäarvoa käyttökokemukseen, mutta kaiken kaikkiaan Box Notes ei vain tarjoa riittävästi joustavuutta muiden muistiinpanosovellusten parhaan mahdollisen hyödyntämisen kannalta. Se on hyödyllistä kokouksissa, jos olet varma, mutta turhauttaa todennäköisesti vain ne, jotka tarvitsevat enemmän luovaa vapautta.

turvallisuus & yksityisyys

Palveluna, joka palvelee enemmän yrityksiä kuin kodinkuluttajia, Boxin avulla saat yleensä luotettavamman tietoturvan ja yksityisyyden kuin Google Driven kaltaisella palvelulla (lue Google Drive -katsaus selvittääksesi miksi).

Vaikka Box tallentaa tiedostojen salaamiseen käytetyt salausavaimet sisäisiin palvelimiin, yritys ei ansaitse rahaa mainostuloista kuten Google. Tämä tarkoittaa, että muistiinpanojasi ei todennäköisesti skannata avainsanojen suhteen ja niistä tulee kohdennettuja markkinointikampanjoita, mikä on vähemmän takuu Google Keepin kanssa (lue Google Keep -arvostelu).

Toisaalta, koska Box hallitsee salausavaimia, yritys voidaan ajatella kykenevän pakottamaan noudattamaan valtion valvontaohjelmia ja lainvalvontapyyntöjä. Box integroituu Boxcryptorin kanssa, jos haluat lukita tiedostot yksityisellä salauksella, Boxcryptor ei kuitenkaan toimi Box Notes -sovelluksen kanssa (lue Boxcryptor-arvostelu).

Markkinoilla, joista tiedämme, ei ole paljon kykyä tehdä nolla tietämystä tekeviä muistiinpanosovelluksia. SpiderOak on kuitenkin aiemmin ilmoittanut julkaisevansa yhden vuonna 2018 (lue SpiderOak-arvostelu) ja SafeRoom an -sovellusta käytetään sekä Evernote- että OneNote-sovellusten salaamiseen tarjoamalla parempaa tietoturvaa kuin saat Box-huomautukset..

Laatikko suojaa laitteiden ja pilven välillä kulkevia muistiinpanoja kuljetuskerrosten suojauksella (TLS), jonka pitäisi auttaa torjumaan kaikki Internetin salakuunteluyritykset. Palvelinpuolelta yksityiset ajatuksesi salataan käyttämällä 256-bittistä AES: ää, joka on suositeltava ja yleisimmin käytetty salausprotokolla pilvipalveluihin..

Laatikossa voit myös ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen (2FA). Tämä ominaisuus edellyttää, että syötät lisätiedot, kun kirjaudut sisään tuntemattomasta koneesta. Ajatuksena on, että se suojaa sinua rikkomuksilta, jos Box-salasanasi varastetaan. Lisätodistus on älypuhelimellesi lähetetty suojakoodi.

Lopullinen tuomio

Box Notes ei ole kauhea muistiinpanosovellus, mutta ellei sinua myydä Box Business -yrityksessä yrityksen synkronointi- ja jakeluratkaisuna, siellä on monia parempia vaihtoehtoja. Sanomme, että jopa ilmaisella 10 Gt: n Box-pilvitallennusohjelmalla, joka on käytettävissä henkilökohtaiseen käyttöön.

Box Muistiinpanojen ongelmana on, että jos olet runsaasti muistiinpanoja, on aivan liian helppoa kadottaa ajatuksesi digitaalisessa sekoituksessa ilman kannettavia tietokoneita ja tunnisteita pitämään asiat suorana. Huomaamme myös, että Box-muistiinpanot eivät vain ole hienoja dynaamisten muistiinpanojen luomiseen ilman piirtotyökaluja ja muita tekstin muotoiluvaihtoehtoja.

Jos pidät ajatuksesta pilvitallennustilaan integroidusta muistiinpanosovelluksesta, OneNote- ja OneDrive-yhdistelmä on yleisesti ottaen parempi vaihtoehto, joka tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia ja joustavuutta SafeRoom-integraation lisäksi, jotta muistiinpanot salataan yksityisesti..

Se on joka tapauksessa meidän tehtävämme. Otamme mielellämme vastaan ​​omat ajatuksesi Box-huomautuksista alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map