Yksinkertainen algoritmi varmuuskopiointiasemaan

Jos työskentelet tietotekniikan alalla, ymmärrät tarvetta varmuuskopioida asemat säännöllisesti offline-tilassa (paikallisilla työasemilla tai palvelimilla) sekä verkossa. Paremman hallinnan, turvallisuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi on parempi, että sinulla on sisäinen tiedostojen varmuuskopiointiohjelma. Tässä artikkelissa esitetään algoritmi, jonka avulla voit aloittaa sisäisen tiedostovarmuuskopiointisovelluksesi kanssa.


Online-varmuuskopiointipalvelut ovat väistämättä vankempia, skaalautuvia ja jakelukelpoisia, mutta erityisesti yksityisyyteen, turvallisuuteen ja saatavuuteen liittyy tunnettuja ongelmia, joiden vuoksi yrityksille on tärkeää ylläpitää offline-tiedostovarmuusjärjestelmiä ylimääräisen tietojen redundanssin varalta..

Saatavuus

Internet-pohjaiset palvelut eivät ole aina saatavissa. Vaikka itse palvelu voi aina olla saatavana verkossa, palvelua ei aina ole mahdollista käyttää tarvittaessa.

Tyypillisiä syitä siihen, miksi pääsy ei aina ole mahdollista, ovat sähkökatkokset (usein joissain maissa), laitekatkokset, rutiinihuolto tai päivitykset, verkon katkot (usein myös joissakin maissa, etenkin kehitysmaissa) tai jopa erittäin huono sää, joka saattaa johtaa häiritä verkkolaitteiden normaalia toimintaa.

seisokkeja
© Cloudwards.net 

Aikoina, jolloin Internetiä tai verkkopalveluita ei ole saatavana tai käytettävissään, on parasta olla paikallinen (offline) tiedostovarmuusohjelma, joka ylläpitää irtisanomisia odotettaessa, kun verkkopalvelua voidaan käyttää uudelleen.

Oikeastaan ​​on parasta ylläpitää paikallisia ja online-irtisanomisia samanaikaisesti, jotta jopa silloin, kun Internet-pohjaista palvelua ei voida käyttää, tarkkoja tiedostoja tai tietoja voidaan käyttää paikallisesti..

yksityisyys

Online-tietojen tallennukseen liittyy tunnettuja tietosuojaongelmia. Yksi peloista, joita yrityksillä on pilvien varmuuskopiointijärjestelmien suhteen, on rajoitettu määrä tietoja. Monien online-varmuuskopiojärjestelmien avulla yritystiedostot ja tiedot tallennetaan ulkoisille (julkisille) palvelimille, joihin ne voivat muodostaa kolmannen osapuolen pääsyn tavalla tai toisella..

yksityisyys

Vaikka tietojen turvallisuus ei ole välitön uhka, se, että palveluntarjoaja voi käsitellä tai jopa muuttaa tietoja tallennusta varten, on monille yrityksille erittäin huolestuttava. Paikallisen tai offline-varmuuskopiointijärjestelmän avulla yritysten ei tarvitse koskaan huolehtia yksityisyydestä.

turvallisuus

Verkkopalveluihin kohdistuu aina tietoturvauhkia. Riippumatta siitä, puhutaanko DDoS-hyökkäyksistä (hajautettu palvelunestohyökkäys) tai tietovarkauksista, riskit ovat yrityksille todelliset.

Viimeaikaisessa muistissa Sony-tietokannat joutuivat hyökkäyksen kohteeksi huhtikuussa 2011, joten hakkereiden käsissä elintärkeät asiakastiedot olivat noin 77 miljoonaa..

pilvisuojaus
Pilvisuojaus

Viime aikoina miehen Skype-tiliä hakkeroitiin kuusi kertaa yhdessä päivässä. Tämänkaltaiset tapahtumat aiheuttavat yleensä pelkoja verkkopalvelujen turvallisuudesta yleensä, vaikka onnistuneet hyökkäykset eivät olekaan yleisiä. Tämän tyyppisiä tietoturvauhkia ei voida soveltaa paikallisiin tallennuslaitteisiin, varsinkin kun isäntätietokonetta tai verkkoa ei ole kytketty Internetiin.

5 syytä käyttää yrityksen sisäistä tiedostovarmuusapuohjelmaa

Suurempi hallinta: sinulla on täysi hallinta tietosi, kun käytät talon sisäistä tiedostovarmuuskopiota. Tässä ei ole myöskään huolestuttavia yksityisyyskysymyksiä.

Kustannussäästö: se, että se on oma, tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa senttiä siitä – se on kehitetty, ylläpidetty ja päivitetty sisäisen IT-henkilöstön vaatimusten mukaisesti.

Enemmän turvallisuutta: tietosi ovat paljon turvallisempia paikallisissa kiintolevyissä tai yksityisissä verkoissa kuin julkisissa verkoissa, kunhan noudatat myös asianmukaisia ​​turvavarotoimia.

Suurempi käytettävyys: Toinen tärkeä omien tiedostojen varmuuskopiointityökalujen hankkiminen on, että voit mukauttaa sen käsittelemään varmuuskopiointitehtäviä juuri sellaisena kuin tarvitset niitä – joten puhumme luonnostaan ​​tehokkaammasta ratkaisusta.

Useita käyttöönottoja: koska se on oma ratkaisusi, voit ottaa sen käyttöön missä tahansa ja haluamallasi tavalla ilman rajoituksia, toisin kuin kolmannen osapuolen ratkaisut.

Yksinkertainen algoritmi oman tiedostovarmuusapuohjelman suunnitteluun

Nyt kun ymmärrät omien tiedostojen varmuuskopiointiohjelman edut, tarkastelemme yksinkertaista algoritmia, jonka avulla voit suunnitella oman sovelluksesi.

tiedoston varmuuskopio
© Cloudwards.net

Yllä oleva vuokaavio on algoritmi yksinkertaiselle tiedoston varmuuskopiointisovellukselle. Kuten kuvassa näkyy, perustiedoston varmuuskopiointisovellus koostuu: varmuuskopiorekisteristä, varmuuskopioinnin lähettäjästä (ohjaimesta), käyttäjän syöttöstä, kopiointiagentista ja raportinhallinnasta.

Kuinka se toimii

Kuten aikaisemmin mainittiin, yksinkertainen järjestelmä koostuu vain viidestä komponentista: rekisteristä, lähettämisestä, syöttöstä, kopiointiagentista ja raportinhallinnasta.

Se on niin yksinkertaista! Itse asiassa tämän algoritmin avulla sinun pitäisi olla hyvä matkalla suunnitellasi talon sisäistä varmuuskopiointisovellusta. Jos taitoja ei ole saatavana, älä epätoivo. Tulevassa artikkelissa tarjoamme tosiasiallisen ohjeen oman tiedostovarmuuskopiointiohjelman kehittämisestä täysin koodatuilla esimerkeillä, joten varo.

johtopäätös

Toivottavasti se on ollut mielenkiintoinen luku, ja olemme varmasti tutustuneet joihinkin perusteisiin: olemme tarkastelleet miksi paikallinen (offline) tietojen varmuuskopiointi on tärkeää, ja mainitsimme syyt, kuten saatavuus, yksityisyys ja turvallisuus. Olemme myös antaneet viisi suurta syytä, miksi sinun pitäisi investoida sisäiseen varmuuskopiointiohjelmaan, mukaan lukien parempi hallinta, kustannussäästöt, parempi käytettävyys, lisää turvallisuutta ja useita käyttöönottoja.

Viimeinkin, olemme juuri nähneet algoritmin oman talon sisäisen tietojen varmuuskopiointiohjelman kehittämiseen. Se ei ole mitään hienoa, mutta saa työnsä päätökseen. Ja lupasimme tuoda sinulle artikkelin, jossa on täysin koodattu kuvaus siitä, kuinka tehdä oma varmuuskopiohakemuksesi, joten ehdottomasti varoa sitä. Pidä kommentit tulevana ja puhutaan! Kysy artikkelisi kysymyksistä ja saat välitöntä palautetta tiimiltä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map