Vuoden 2020 turvallisin pilvitallennus: Pidä se salassa, pidä se turvassa

Laajamittaiset tietorikkomukset ovat yleistymässä, kun yritykset joutuvat häiriöllisesti menettämään arkaluonteisia kaupallisia tietoja. Emme myöskään ole kotona immuuneja. Ransomware- ja phishing-hyökkäykset vaarantavat tietomme. Tallentaessamme tietoja pilveen, haluamme olla varmoja, ettei kukaan pääse tietoihin ilman lupaamme.


Siksi on tärkeää löytää tietosi turvallisin pilvitallennus. Onneksi siellä on useita pilvitallennuspalveluita, jotka ovat tehneet tehtäväkseen tarjota vahvan tietoturvan tarjoavia pilvitallenteita kohtuuhintaan. Olemme luoneet luettelon kuudesta parhaasta ja turvallisimmasta pilvitallennusyrityksestä henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön.

Mikä on turvallisin pilvitallennus?

 1. Sync.com
 2. pCloud
 3. Tresorit
 4. Egnyte
 5. MEGA
 6. SpiderOak

Jännitystä ei tarvita – luettelomme turvallisin pilvivaraston tarjoaja on Sync.com. Se tarjoaa vakiona tietämättömän salauksen, myös vaihtoehtona jaetuille tiedostoille. Tutustu muihin suosituimpiin pilvitallennuspalvelujen tarjoajiin turvallisuuden vuoksi alla olevasta luettelosta.

pCloud tekee lähellä sekunnin huolimatta siitä, että lisäosa vaaditaan tietoturvan nollaksi. Olemme sekä Sync.com- että pCloud-ohjelmien faneja turvalliselle pilvitallennukselle, mutta jokainen palveluntarjoajamme tarjoaa jotain erilaista tarpeistasi riippuen. Katsotaanpa tarkemmin kutakin tarjoajaa.

1. Sync.com

Sync.com on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluistamme, ja sen tarjoamalla tietoturvatasolla on suuri merkitys miksi. Voit oppia lisää sen muista ominaisuuksista Sync.com-katsauksessa, mutta keskitymme tässä tietoturvaan.

sync.com-sync-web-sovellus

Tiedostojesi parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi tarvitset pilvitallennuspalvelun, joka tarjoaa nolla tietämyksen salaus. Tämä tarkoittaa, että palveluntarjoajasi ei tallenna kopioita salausavaimesta. Ilman avainta yritys ei voi käyttää tiedostojasi. Jos palvelimiin pääsee laittomasti tai hallitus antaa määräyksen, tietoihisi ei edelleenkään pääse ketään muuta kuin sinä.

Sync.com tarjoaa tietämättömyyden kaikille suunnitelmilleen, alkaen ilmaisesta tilistä, joka sisältää 5 Gt pilvitallennusta, jota pidämme yhtenä turvallisimmista ilmaisista pilvitallennusvaihtoehdoista.. 

Jos haluat tallentaa vain muutamia tiedostoja, mutta haluat niiden olevan mahdollisimman turvallisia, tämä ilmainen tallennusohjelma sopii täydellisesti. Se on yksi syy siihen, että Sync.com ylitti parhaiden nolla tietämättömien pilvipalveluiden luettelomme.

Sync.com tarjoaa tietoturvaominaisuudet, jotka eivät rajoitu nollaan tuntemiseen. TLS-protokollaa käytetään suojaamaan tietoja siirron aikana, kun taas levossa olevat tiedot suojataan teollisuusstandardin mukaisella AES 256-bittisellä salauksella. Itse salausavaimet on suojattu RSA 2048-bittisellä salaus.

Sync.com tarjoaa myös kaksifaktorisen todennuksen, vaikka sitä ei ole oletuksena käytössä, joten suosittelemme, että otat sen heti käyttöön.

Henkilökohtaiset tilit alkavat niin vähän kuin 5 dollaria kuukaudessa 200 Gt tallennustilaa tai vain 8 dollaria kuukaudessa 2 TB. Yritystilin hinnat alkavat 5 dollarista kuukaudessa kutakin käyttäjää kohti, ja niissä kullakin on 1 kt tallennustilaa. Kaikista näistä suunnitelmista laskutetaan vuosittain – kuukausimaksua ei ole mahdollista.

Sync.com-tietosuoja

Kun keskitytään niin voimakkaasti turvallisuuteen, voitot koskevat myös yksityisyyttä. Kaikella Sync.com -sivustolle tallentamasi tietokannan kotipaikka on Kanada, yksi parhaimmista tietosuojavaltioista.

Tämä tarkoittaa, että tietosi ovat turvassa kaikilta yrityksiltä päästä niihin USA: n patriot-lain kautta. Se kuuluu sen sijaan Kanadan henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevan lain (PIPEDA) piiriin, joka velvoittaa yrityksiä hakemaan yksilön suostumusta luovuttaessaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Itse asiassa Sync.comin yksityisyys ja tietoturva ovat niin hyviä, että se on HIPAA-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että yritykset, joiden on tallennettava arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​terveystietoja, voivat käyttää Sync.com: n pilvitallennuspalveluita ja edelleen noudattaa säännöksiä. Vain palveluntarjoajat, joilla on todistettu vahvan tietoturvan ja yksityisyyden suoja, täyttävät nämä standardit.

Jos olet huolissasi jakaa yksityisiä tietoja muiden ihmisten kanssa, niin Sync.com on peittänyt sinut myös siellä. Voit lähettää linkkisi SSL-salauksella siirron aikana, mutta jos otat käyttöön parannetun yksityisyyden, linkkisi salaa myös päästä päähän -suojauksen. 

Yksi ongelma tämän linkkien tietosuojatason kannalta on, että se ei ole täysin yhteensopiva joidenkin selainten kanssa, kuten Safari, joka on useimpien iPhone-käyttäjien oletusselain.

2. pCloud

Jos olet lukenut joitain muita oppaitamme, tiedät, että pCloud on säännöllisesti lähellä monia luetteloitamme tai niiden yläosassa. Se on erittäin hyvä monipuolinen, ja emme epäröi suositella sitä monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Voit lukea laajemman tutkimuksen sen ansioista pCloud-katsauksessa.

pcloud-desktop-sovellus

Olemme keskustelleet Sync.com: n nolla tietoturvasta, mutta saatat yllättyä siitä, että pCloud ei oikeastaan ​​tarjoa nollatietoa vakiona. Jos haluat tiedostojen ja kansioiden tietämättömyyden, joudut maksamaan lisäosasta nimeltä pCloud Crypto, joka maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa vuodessa. 

Koska 2 kt tallennustilaa maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa, pCloud Crypto voi olla merkittävä lisäkustannus kuluttajille, mikä on huomioitava, jos budjetti on.

pCloud Crypto

Emme ole faneja maksamaan ylimääräistä turvallisuudesta, mutta pCloudilla on etuja, joita ei pidä sivuuttaa. Sen avulla voit tallentaa salattuja ja salaamattomia tiedostoja samaan tiliin. Jos olet huolissasi vain joidenkin herkempien tiedostojesi suojaamisesta, voit eristää ne paljon turvallisemmalla tasolla kuin ei-arkaluontoiset tiedostot, jolloin muut tiedostosi ovat helpommin saatavissa.

Tämän tarkoituksena on poistaa yksi tietoturvan käytön suurimmista haitoista – palvelimella itsellään ei ole aavistustakaan siitä, minkä tyyppisiä tiedostoja se käsittelee. Tämä rajoittaa sitä, kuinka paljon se voi auttaa sinua tiedostoissasi. Esimerkiksi palvelin ei voi koodata mediatiedostoja, mikä estää sinua toistamasta niitä pilvessä useimmissa tapauksissa.

Yksi yleisimmistä ongelmista on, että et voi esikatsella salattujen pilvitallennusvalokuvien pikkukuvia, mikä voi olla todellinen ongelma, kun yrität käsitellä valokuvakokoelmasi. PCloud Crypto -sovelluksella voit poistaa käytöstä nolla tietämyksen salauksen kaikille valokuvillesi tai kytkeä sen päälle vain sellaisille, joita et halua, että kenenkään utelias silmä näkee.. 

Valokuvien tallentamiseen pilvessä pCloud on vahva valinta; se sijoittui erittäin hyvin valokuvien parhaan online-tallennusluettelomme joukkoon. 

Toinen erittäin hyödyllinen pCloud Crypto -ominaisuus on, että voit lukita paikalliset tiedostot niin, että niiden avaamiseen tarvitaan salasana. Jos jollain muilla palveluntarjoajilla on pääsy työpöydällesi tai kannettavaan tietokoneeseen, he voivat siirtyä synkronointikansioon ja nähdä kaikki salatut tiedostosi. 

Tämä ominaisuus tarjoaa paremman suojauksen, jos käytät jaettua tietokonetta tai jos olet tarpeeksi epäonninen kannettavan tietokoneesi varastamisesta.

LisäpCloud-ominaisuudet

pCloud on palveluntarjoaja, joka sijoittaa rahansa mihin suunsa on turvallisuuden suhteen. PCloud Crypto Hacking Challenge -kilpailussa – kuuden kuukauden kilpailussa, jossa pCloud tarjosi 100 000 dollarin palkinnon kaikille, jotka pystyivät hakkeroimaan sen asiakaspuolen salauksen avulla – oli lähes 3000 osallistujaa. Yksikään osallistuja ei onnistunut rikkomaan pCloudin turvatoimenpiteitä.

Toisin kuin eräät muut luettelon tarjoajat, pCloud tarjoaa myös Linux-asiakasohjelman sekä Windows- ja MacOS-asiakasohjelmat. Jos olet Linux-käyttäjä, olet kiinnostunut oppimaan, että pCloud on Linuxin parhaiden pilvitallennuslistojen listan kärjessä. Siellä on jopa Adobe Lightroom -lisäosa, jonka avulla voit tallentaa suoraan kuvankäsittelyohjelmasta pCloud-tiliisi..

Sveitsiläisenä yrityksenä pCloud noudattaa EU: n GDPR-määräyksiä. Tiedostosi on kuitenkin tallennettu Yhdysvaltain palvelimille, joten saatat löytää, että lainvalvontaviranomaiset voivat käyttää salaamattomia tiedostojasi, jos he tartuttavat niitä hallitseviin palvelimiin.

3. Tresorit

Koska nimi perustuu saksalaiseen sanaan “turvallinen” tai “holvi” (tresor), odotat, että Tresorit on melko korkealla tasolla kaikissa turvallisimpien pilvitallennusten luetteloissa. Tresorit elää ehdottomasti nimensä varassa, ja turvallisuus on sen suurin myyntikohta, vaikka sillä on myös paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia, joista voit lukea lisää Tresorit-arvostelut.

tresorit-drive

Kuten Sync.com, Tresorit tarjoaa nolla tietämyksen salauksen kaikissa suunnitelmissaan, mukaan lukien ilmainen tili, joka sisältää 3 Gt tallennustilaa. Se käyttää TLS-protokollaa siirrettävissä olevissa tiedoissa suojaamiseksi keskeisiltä ihmisiltä-hyökkäyksiltä. Tiedot lepotilassa suojataan 256-bittisellä AES-salauksella. 

Tresoritin toimintatapa on hiukan erilainen kuin suurin osa kilpailusta, koska se auttaa pitämään tietosi turvassa jakamalla ne. Sen sijaan, että sinulla olisi yksi virtuaalinen kansio tietojen tallentamiseksi, voit luoda yksittäisiä vanhempia kansioita, nimeltään “tresors”, jotka voit salata. Minkä tahansa tietokoneesi paikallisen kansion voi muuttaa tresoriksi.

Jos luot uuden treisorin, kaikki siihen ladatut tiedostot tai kansiot tallennetaan vain pilveen, mikä vapauttaa tilaa kiintolevylläsi. Jos haluat, että paikallisiin tiedostoihin tekemäsi muutokset synkronoidaan automaattisesti, voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön Tresoritin asetuksissa. Vaihtoehtoisesti voit vetää ja pudottaa paikallisen kansion Tresorit-tiedostoon, ja se synkronoituu yli.

Yksi bonus treesorien käytöstä on, että niiden avulla voit hallita sitä, mitä jaetaan muiden ihmisten kanssa. Voit jakaa linkin mistä tahansa tresorista – tai mihin tahansa sen sisällä olevaan kansioon tai tiedostoon – ja vastaanottajat voivat käyttää näitä tiedostoja, mutta eivät voi muokata niitä, ellet anna lupaa.

Toinen vaihtoehto on kutsua yhteistyökumppanit tiettyyn treressiin. He voivat sitten käyttää täsmälleen samoja tiedostoja ja kansioita, jolloin he voivat lisätä, muokata tai poistaa niitä. Tämä on ihanteellinen ryhmälle ihmisiä, jotka haluavat tehdä yhteistyötä samojen tiedostojen kanssa, samalla kun pidät muita treoreja yksityisinä. 

Yhteistyökumppanisi tarvitsevat Tresorit-tilit tätä varten, mutta voit jakaa käyttäjien kanssa, joilla on ilmainen Tresorit-tili, joten hinta on minimaalinen.

Muut Tresorit-suojausominaisuudet

Yksi nolla tietämyksen haittapuoli on myös sen suurin hyöty. Jos kadotat salasanasi ja sinulla ei ole salausavainta, et voi käyttää tiliäsi ja tiedostosi menetetään ikuisesti. 

Tresorit ei voi palauttaa salasanaasi eikä voi ohittaa salausta. Tämän vuoksi harkitse hyvän salasananhallinnan, kuten LastPass tai Dashlane, käyttöä salasanan tai avaimen tallentamiseen.

Toinen valinnainen ominaisuus, joka sinun tulisi harkita ottamista käyttöön, on kaksikerroinen todennus. Tämä tapahtuu yleensä koodina, joka luodaan tietylle laitteelle, kuten puhelimellesi. Ellei hakkereilla ole sekä salasanaa että puhelintasi, he eivät pääse tiliisi, tarjoamalla uuden suojaustason.

Tresoritin suurin ongelma verrattuna kahteen parhaaseen tarjoajaan on kustannukset. Sinun on maksettava 12,50 dollaria kuukaudessa vain 200 Gt pilvivarastosta ja valtava 30 dollaria kuukaudessa 2TB. Se on yli kolme kertaa Sync.com-palvelun hinta samasta tallennustilasta. 

Jos olet liiketoimintasuunnitelman jälkeen, yrityksille, jotka vaativat vähintään 10 käyttäjää, on tällä hetkellä saatavana 50 prosentin alennus, mikä tekee siitä 15 dollaria yhdestä TB: n tallennustilasta käyttäjää kohti kuukaudessa.

4. Egnyte Connect

Egnyte on yksi turvallisimmista pilvitallennustilaisuuksista liiketoimintavaihtoehdoille, ja se on ehdottomasti katsomisen arvoinen, jos joudut tallentamaan kaupallisia tiedostoja, varsinkin kun se tuli parhaiten yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen parhaiden tarjoajien luetteloon. Jos olet pienyrityksen omistaja, suosittelemme ehdottomasti katsomaan Egnyte-arvosteluamme. 

egnyte-Connect-verkko-drive

Egnyte ei tarjoa nolla tietosuojaa tyhjästä, mutta jos haluat hallita salausavaimesi tallentamista, sinun on käytettävä Egnyten avaintenhallintaa. Tämän avulla voit hallita omia salausavaimia joko itse tai kolmannen osapuolen ratkaisun, kuten Microsoft Azure Key Vault, kautta.. 

On huomattava, että Egnyte Key Management on saatavana vain Egnyten yrityssuunnitelmassa, joten se ei ole halpaa.

Hyvä uutinen on, että jos yrityssuunnitelma on liikaa, on toinen tapa saada nolla tietoturva, vaikka palveluntarjoajasi ei tarjoa sitä. Salausohjelmiston avulla voit salata tiedostosi ennen niiden lataamista pilveen. 

Muiden valmistajien palveluiden, kuten Boxcryptor, avulla voit salata tiedostojasi riippumatta siitä, mitä palveluntarjoajaa käytät. Jos haluat lisätietoja, tutustu Boxcryptor-arvosteluun.

Koska Egnyte on suunnattu yritysmarkkinoille, henkilökohtaisia ​​suunnitelmia ei ole. Jos haluat käyttää Egnyteä henkilökohtaiseen tallennukseen, tiimisuunnitelmassa on vähintään yksi käyttäjä ja se maksaa 10 dollaria 1 kt tallennustilasta.

Egnyten suojausominaisuudet

Huolimatta nolla tietämyksestä, Egnyte tarjoaa edelleen paljon vahvoja tietoturvaominaisuuksia, etenkin “fyysisemmän” suojauksen, jota tietosi voivat tarvita. Sen tietokeskuksissa on ympärivuorokautinen valvonta, biometriset kulunvalvontatoimet ja ne ovat luonnonkatastrofien kestäviä, mikä varmistaa, että tietosi säilytetään turvallisesti. 

Teknisemmällä tasolla Egnyte käyttää teollisuuden standardin mukaista AES 256-bittistä salausta tietojen tallentamiseen ja TLS-protokollaa suojaamaan sitä siirron aikana.. 

On myös mahdollista määrittää kaksifaktorinen todennus, jotta tietosi ovat turvassa, vaikka salasanasi paljastuisi. Tilin järjestelmänvalvojana voit myös asettaa salasanan vähimmäisvaatimukset varmistaaksesi, että kukaan kollegasi ei yritä kirjautua sisään heikkojen salasanojen avulla.

Egnyten liiketoimintasuunnitelmien avulla voit myös hallita työntekijöiden laitteita antaaksesi sinulle entistä paremman hallinnan tietoturvallisuutesi suhteen. Voit asettaa pääsykoodilukot siten, että käyttäjien on annettava nelinumeroinen koodi kirjautuessaan Egnyteen. Laitteita on myös mahdollista kauko-ohjauksella pyyhkiä, jos ne katoavat tai varastetaan, jotta arkaluontoiset tiedot eivät pääse väärään käsiin..

5. MEGA

MEGA tarjosi aiemmin valtavan 50 Gt: n pilvitallennuksen ilmaiseksi. Tilanne ei enää ole, mutta saat uuden 35 Gt: n käyttäjän bonuksen 30 ensimmäisen päivän ajan sekä muita bonuksia viittaaville käyttäjille. Kuten voit lukea MEGA-katsauksestamme, myös sen maksetut suunnitelmat ovat ehdottomasti tarkastelun arvoisia.

MEGA

Yrityksellä on vähän mainetta kiitollisen tekijänsä Kim Dotcomin ansiosta, jota Yhdysvallat haluaa joutua maksamaan tekijänoikeusloukkauksista. Yhtiö on nyt riippumaton hänen johtajuudestaan ​​ja määräysvallastaan, mutta se jatkaa hänen etiikkaansa tarjoamalla nolla tietoturvaa, joka on suunniteltu estämään valtion edustajia pääsemästä tietoihisi tahdon mukaan.

MEGA suosittelee salasananhallinnan käyttöä, jotta et menetä pääsy tietoihisi, ja suosittelemme vaihtoehtoa, kuten 1Password, työn suorittamiseen. Toisin kuin monet nolla tietämyksen tarjoajat, MEGA antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa varmuuskopion palautusavain, jos kadotat salasanasi.

Päästä päähän -salaus tarkoittaa, että MEGA ei voi palauttaa salasanaasi sinulle, joten tämän avaimen avulla voit palauttaa salasanasi itse. Jos et käsittele tätä salausavainta oikein, joku muu saattaa ehkä palauttaa salasanasi ja käyttää tiliäsi, joten sinun on mietittävä sen turvallista tallentamista..

MEGA: n lähestymistapa keskittyy heikoimpaan linktiin tietoturvaan: käyttäjän. Tätä silmällä pitäen sivusto suosittelee voimakkaasti kaksifaktorisen todennuksen käyttöä sekä koko kiintolevyn salaamista, jotta tiedot olisivat turvallisia käyttökohteessa.. 

MEGA-tietosuoja

MEGA: n tietokeskukset ovat kohtuudella yksityisyyttä edistävissä paikoissa, kuten Luxemburgissa, Saksassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa. Mikään näistä sijainneista ei kuitenkaan tee luettelomme maista, joissa pilven tietosuojalake on paras. 

Vielä tärkeämpää on, että mitään tiedostoistasi ei koskaan tallenneta tai aseteta saataville Yhdysvalloissa, joten ne eivät kuulu lainsäädännön, kuten isänmaallisen lain, piiriin. Eurooppalaiset sijainnit tarkoittavat, että sen hinnoittelu on euroissa, mutta sen arvioidaan olevan noin 11 dollaria kuukaudessa 2 kt pilvitallennustilasta.

MEGA noudattaa EU: n GDPR-määräyksiä, joiden tarkoituksena on suojata EU: n kansalaisten tietoja. Yhtiö vie askeleen askeleen pidemmälle ja soveltaa samoja GDPR-suojauksia kaikkiin käyttäjiinsä riippumatta siitä, asuvatko he EU: ssa vai eivät.. 

MEGA: n tietosuojakäytäntö ei ole aivan yhtä selkeä kuin jotkut olemme nähneet, mutta siinä todetaan nimenomaisesti, ettei ketään henkilökohtaisista tietoistasi myydä kolmansille osapuolille. Läpinäkyvyyden vuoksi MEGA: n asiakassovellukset ovat avoimen lähdekoodin tuotteita, jotta kuka tahansa voi tarkistaa heitä virheiden tai tietoturvahäiriöiden varalta.

Siellä on myös haavoittuvuuspalkkio-ohjelma, joka tarjoaa rahapalkkioita kaikille, jotka löytävät mahdollisia turvallisuusongelmia.

6. SpiderOak

SpiderOak erottuu muista luettelon vaihtoehdoista verkon varmuuskopiointipalveluna eikä “todellisena” pilvien tallennuspalveluiden tarjoajana. Se tarjoaa kuitenkin myös tiedostojen jakamisen ja synkronoinnin, joten sitä voidaan käyttää pilvivarastoina, vaikka voit synkronoida ja jakaa vain tiedostoja, jotka ovat osa tiedostovarmuuskopioita. 

Jopa niin, jos etsit varmuuskopiopalvelua sekä pilvivarastoa, on ehdottomasti syytä tarkastella SpiderOak ONE -arvosteluamme.

Spider-vs-dropbox-Spider-web

SpiderOak tarjoaa vakiona tietämättömän salauksen. Se käyttää 256-bittistä AES-salausta lepodatassa ja TLS / SSL kaikessa verkkoliikenteessä. Jokainen tiedosto ja kansio on salattu eri avaimella, samoin kuin jokainen tiedostojesi versio. Tämän avulla SpiderOak voi varmuuskopioida tiedostojen useita versioita, jotta voit palata takaisin vanhempiin kopioihin tarvittaessa.

Tämä turvataso ei kuitenkaan koske tiedostoja ja kansioita, jotka olet jakanut muiden ihmisten kanssa. Jos jaat kansion (jota SpiderOak kutsuu ”jakotiloiksi”), kansion sisältöä ei enää suojata nolla tietämys. Jos haluat vahvan suojauksen myös jaetuille tiedostoille, sinun on tarkasteltava yhtä luettelon muista vaihtoehdoista. 

SpiderOak on saatavana Windowsille, Linuxille ja macOS: lle, ja se on erittäin luettelossa parhaista pilvivarmuuskopioista Macille. Saatavana on myös iOS- ja Android-sovelluksia, mutta ne antavat tilillesi vain luku-käyttöoikeuden, joten et voi ladata tai synkronoida puhelimesta tai tablet-laitteesta, mikä on suuri pettymys. Yllättäen ei tällä hetkellä ole saatavana kaksifaktorista todennusta.

SpiderOak ei todellakaan ole halvin vaihtoehto luettelossamme. 6 dollaria kuukaudessa saat vain 150 Gt tallennustilaa. 2TB: stä joudut maksamaan 14 dollaria kuukaudessa. Ilmaista tasoa ei myöskään ole saatavana, vaikka 21 päivän ilmainen kokeiluversio on käytettävissä, jos haluat kokeilla SpiderOakia.

SpiderOak-tietosuoja

SpiderOak sai suuren sysäyksen tietosuojatodistuksiinsa, kun rakkaus-viha-turvallisuushahmo Edward Snowden valitsi sen nimen esimerkiksi turvallisista Dropbox-vaihtoehdoista, jotka käyttävät nolla tietoturvaa. Toisin kuin joillakin tämän luettelon tarjoajilla, SpiderOakilla on melko selkeä ja yksinkertainen tietosuojakäytäntö. 

Ainoat sen keräämät tiedot ovat kirjautumistiedot, laskutustiedot ja jotkut laitteistotiedot, kuten palveluun tallennetun tiedon määrä, sekä käyttöpyyntöjen päivämäärä ja aika. SpiderOakin mukaan näitä tietoja ei koskaan myydä eikä jaeta muille kolmansille osapuolille kuin laillisten vaatimusten noudattamiseksi.

SpiderOakin palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, joten tietosi ovat edelleen Patriot-lain alaisia. Tämä tarkoittaa, että SpiderOak voidaan pakottaa luovuttamaan kaikki tietosi tarvittaessa lainvalvonnalle.

Koska SpiderOak käyttää nolla tietämystä, tietosi salataan ja ovat lukemattomia ilman salasanaasi tai salausavainta. Vaikka SpiderOak haluaisi purkaa sen, se ei olisi mahdollista (paitsi jaetut kansiot).

Kuinka valitsimme palveluntarjoajamme

Kuten kaikissa pilvitallennusarvosteluissa, tarkastelemme jokaista palveluntarjoajaa pohtimaan kunkin vahvuuksia ja heikkouksia. Otamme mielestämme parhaat tarjoajat jokaiselle luokalle riippumatta siitä, kuinka olemme arvioineet niitä muissa arvosteluissa.

Tavoitteenamme on antaa sinulle parhaat mahdolliset neuvoja. Siksi suosittelemme mielellämme SpiderOakia, varmuuskopiotuotetta, tähän pilvitallennuspalvelujen tarjoajien luetteloon, koska se keskittyy turvallisuuteen ja hyvään hinnoitteluun. Siksi myös pCloud ja Sync.com tekevät luettelomme edullisilla suunnitelmilla sekä tarjolla olevilla hyvillä tietoturva- ja yksityisyystoimenpiteillä.

Lopulliset ajatukset

Jos etsit turvallisinta pilvitallennusta, ykkösvalintamme on Sync.com. Se tarjoaa nolla tietämyksen salauksen laatikosta jopa ilmaisille käyttäjille. Maksetut suunnitelmat ovat erittäin kohtuuhintaisia, joten jos sinulla on paljon tallennettavia tietoja, se ei aio rikkoa pankkia.

Läheinen sekunti on pCloud, jolla – huolimatta siitä, että salausta vaaditaan maksettu lisäosa – on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vahvan kilpailijan. Näihin kuuluu kyky päättää, mitkä tiedostot ja kansiot saavat vahvimman salauksen, jolloin voit jakaa muita tiedostoja eri käyttäjien kanssa.

Tresorit, SpiderOak, Egnyte ja MEGA tuovat pöydälle jotain erilaista ja mikä tahansa niistä tekisi hienoa työtä pitämällä tietosi turvallisena pilvessä. Kerro meille omat ajatuksesi ja mielipiteesi näistä turvallisista pilvitallennuspalveluista alla olevissa kommenteissa ja kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map